-
IT café
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
Létezik olyan "díjcsomag" a Domino Fix-ben, amelynek a hívószáma egyébként benne van a magenta 1-ben is egy havidíjas mobillal együtt, ami úgy ad lebeszélhető perceket, mint a Maraton adat? Vagyis addig amíg aktív a kártya.
Valamint van arra valamilyen trükk, hogy az ide beérkező hívások át legyenek irányítva ingyen a fentebb említett násik mobilszámra?gyulaszu
-
Rage47
veterán
válasz enginev3.0 #143277 üzenetére
Ja igen, új csomagok is biztos lesznek idén
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz jack982 #143275 üzenetére
Azon nincs mit emelni, hiszen az előfizetésnél is a havi díjakat érinti, a forgalmi díjakat nem. A részletes tájékoztatóból kiderül, mi változik. A cikkbe igazán linkelhették volna ezt a sajtóközlemény helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Az autómba Androidos fejegység fog kerülni, amiben van lehetőség sim kártyát beletenni. Jól gondolom, hogy az előfizetésemhez kérhető Tablet/laptop mulisimmel önállóan fog menni a telefonálás, illetve az internet?
Vajon mennyire lesz zavaró a telefonos bluetooth csatlakozás?
Illetve, ha nem vagyok a kocsi közelébe akkor is kicsörögne a fejegység ha hívnak?
Ha így működne, nem kellene mindig megosztanom a netet, nem merülne a telefonom, és a Családtagoknak is lenne netelérése.Köszönöm a válaszokat
-
UHHH
senior tag
Domino day 100 perc.
Nikaré, hol vagy? Remélem jól vagy! -
AnonymusX
senior tag
Akkor ez nem céges flotta, hanem a cég és a Telekom megállapodásának köszönhetően a dolgozók számára elérhető zárt ajánlat a Telekomtól, nem?
Mindenesetre a Telekom weboldala, illetve mobil alkalmazása általában nem kezeli teljes körűen ezeket az előfizetéseket (de meg lehet nézni, hogy látod-e a multisim igénylése opciót), szóval inkább 1414, chat vagy személyesen üzletben tudsz kérni. Itt írnak a rendelés módjáról.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Minden szolgáltatónál az tud új sim-et kihozni, akinek erre jogosultsága van.
Cégek esetében elsődlegesen a cégben önálló aláírási jogosultsággal rendelkezők (ők név és cím szerint kiderülnek a cégkivonatból), másodlagosan a meghatalmazottak (pl. cégnél a kapcsolattartó) végezhet ilyen tevékenységet. -
beci
őstag
Sziasztok.
Céges flottás előfizetésem van, fizikai simmel.
Szeretnék az apple watch-omba multisimet.
Ez hogy működik?
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
ledgeri
nagyúr
-
Schizoka
aktív tag
válasz jociolaszi #143253 üzenetére
És nem számít bele a sávos kedvezményekbe.
-
jociolaszi
tag
Vigyázz a one nnal mert olvastam én is ezt a 9900ft korlátlan net és beszélgetés! De csak akkor válthatsz erre ha van másik otthoni szolgáltatásod is náluk!!!
-
zzola
titán
(Domino) eSIM-re váltás esetén ad a szolgáltató papír alapon QR kódot, vagy ezt elektronikusan biztosítja nekem appban/weboldalon?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz gyulaszu #143234 üzenetére
Én azért "húzom", hogy ne kerüljön előrébb a dátumom
Ugyanez volt az én elméletem: be is állítottam egy emlékeztetőt 2 nappal a lejárat előttre, de amikor már TELEFONCSÖRGÉSSEL zaklatott a Tcom (nem mindig szólt bele a géphang) akkor elegem lett és elegendtem ezt a dolgot.
-
Top cat
addikt
válasz kovacsmi_74 #143242 üzenetére
Nem kell végighallgatni. Elég, ha csak megvárod míg elkezd dumálni és akkor nyomod ki.
-
gyulaszu
senior tag
válasz AnonymusX #143240 üzenetére
Megynyitottam a panaszjegyet.
Közben kiderült, hogy csak az aktuális hónapon nincs rajta az e-pack, mivel van rajta egy nap késedelmi kamat.
A 23.-án átutalással fizetett összeg 31.-én könyvelődött le. Tehát tulajdonképpen erre nyitottuk meg most a jegyet. Kivizsgálás folyamatban...Ps:
Viszont így továbbra is talányos, hogy miért nyomatja felém a bannert, hogy váltsak elektronikus számlázásra[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
AnonymusX
senior tag
válasz gyulaszu #143239 üzenetére
A helyedben panaszt írnék a Telekom weboldalán keresztül. Hisz ha eddig is időben fizetted a számlát és csak elektronikusan kaptad (díjnet), akkor megfeleltél az e-pack kedvezmény feltételeinek. Az igenis a Telekom hibája, ha ez így nem áll össze, hogy a számládra felkerüljön a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz gyulaszu #143236 üzenetére
Díjnet marad (nekem legalábbis úgy van, hogy ott kapom ezer éve a számlát - eredetileg még Távszámla volt - és mellette van e-pack kedvezmény, ami 800 Ft minden olyan előfizetésre, amit egyben fizetek).
A számla elkészültéről engem a Díjnet értesít, de a Telekom appban is meg tudom nézni.[ Szerkesztve ]
-
CP111
aktív tag
válasz gyulaszu #143232 üzenetére
Engem sosem hívtak feltöltés vagy adategyeztetés miatt.
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
gyulaszu
senior tag
válasz csako #143235 üzenetére
Speciális kedvezmény(TESZOR 61.10.43)
Magenta 1 kedvezmény(12,5%) (TESZOR 61.10.43)Ilyen kedvezmények vannak.
Akkor érdemes bekapcsoltatni? Mennyi kedvezmény lenne még az?
Megmarad ebben az esetben a Díjnet is vagy annak annyi lenne? Van ebben tapasztalata valakinek?gyulaszu
-
veterán
-
gyulaszu
senior tag
válasz Cs1csó #143233 üzenetére
Én azért "húzom", hogy ne kerüljön előrébb a dátumom
(mert csak )
Más:
Megint feltűnt az appban, hogy nyomja a képembe a "válts elektronikus számlára" gombot. Ha rámegyek, akkor akarja aktiváltatni az eMailre küldést.
De már jó pár éve elektronikus számlát kapok, igaz a Díjneten keresztül.
Tényleg ennyire "amatőr" a rendszer, hogy nem észleli, hogy nem nyomtat és küld papíron számlát? Illetve a Díjnet és az appban letölthető pdf neki miért nem "elektronikus számla"?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Titeket is hívogat "Vanda" a +36309303100 számról?
Ezen a héten kell feltöltsem a dominó egyenleget és ma már hatszor próbált hívni...gyulaszu
-
AnonymusX
senior tag
válasz zoli62 #143230 üzenetére
Amennyiben neked nem a telefonszám a lényeg, hanem hogy ne maradj mobilszám nélkül, akkor azt is megteheted, hogy veszel egy feltöltőkártyát a One-tól, amit akkor váltasz előfizetésre, ha a Telekom gond nélkül elenged a 14 napos elállással.
Sőt tudtommal a One-nál van ráhordozás, azaz egy meglévő One-os előfizetésre ráhordozhatsz számot, így akár a megszűnő Telekomos számot utólag áthordozhatod, így nem maradsz mobilszám nélkül (ez kicsit hasonló a normál számhordozáshoz, csak azzal a módosítással, hogy a One-nál nem kell az előfizetés kötésekor ezt jelezni, hanem később is hordozhatsz számot meglévő előfizetésedre náluk). Érdemes ezt megérdeklődni a One-tól, hogy működik-e még vagy a topikjában.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz zzola #143229 üzenetére
Hát úgy látom, ez elég macerás, lehet, hogy megvárom a hűség leteltét, mert a belépési 5000 Ft-ot sem szeretném kifizetni, ugyanis az előző állapot visszaállítása azt jelentené, hogy visszakerülne a szám a Yettelhez, ahonnan a Telekomhoz hordoztam, de a Yettelnél levő tarifába már nem lehet belekerülni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz zoli62 #143224 üzenetére
Nem. Először el kell állnod a szerződéstől, ha nem így teszel akkor egyoldalúan felmondtad a szerződést és megy a kötbér (annak ellenére, hogy elhordoztad a számodat). Nem tudom milyen formában fizettél elő (új vagy meglévő hosszabbítása), de először vissza kell állítani az előző állapotot, vagy hűségidő nélküli állapotba kell kerülnie a számnak vagy Dominoba kell kerüljön. Ha ez megtörtént, utána tudsz ingyen hordozni.
Illetve ott van az utólagos számhordozás, megszűnés esetén, amit AnonymusX fórumtárs említett.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz zoli62 #143224 üzenetére
Ha mindenképp meg akarod tartani a számod, akkor két lehetőséged van:
1) zzola által említett 14 napos elállás bejelentése a Telekomnak. Így csak a forgalmi, illetve tört havi díjat kell kifizetned a Telekomnak.
Ekkor ún. utólagos számhordozásra van lehetőséged, azaz az előfizetésed megszűnésétől számolva még 31 napig elviheted a számod máshova.
2) Sima számhordozás: ekkor csak a One-hoz mész, a Telekom a One-tól értesül a felmondásról, így az 1-es pontban említett díjon felül kérhet kötbért, ha hűségidővel kötötted a T-nél az előfizetést. 1414-en vagy chaten megmondják ennek összegét.
-
zoli62
addikt
Telekommal mobil szerződést kötöttem, de találtam olcsóbb megoldást One-nál. Kérdésem, ha elhordozom a számomat, az 14 napon belül automatikusan elállásnak fog minősülni?
-
csaszi75
senior tag
válasz Jhonny06 #143218 üzenetére
Hogyan lehetne egyenlő? Más összeggel feltöltve más időtávig lesz érvényes a kártya.. van ami 366 nap, van ami csak 120 nap..
Amit kapsz a *102#-re választ, az a rendelkezésre állási idő végdátuma, addig kell feltöltened újabb összeggel, hogy ne vesszen el a számod.. s nem csak az összeg felhasználására vonatkozik.. -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A *102#-el lekérdezett egyenlegnél van egy dátum, ami ugye az adott összeg felhasználhatóságára vonatkozik. Ez egyenlő a domino kártya aktivitásával is, vagy az egy ettől teljesen független dátum? Ha igen, azt hol lehet lekérdezni? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Narxis #143214 üzenetére
Szerintem, ha felteszed a kérdésedet, nagyobb az esélye, hogy itt kapsz választ, vagy esetleg privátban megírja neked, ha van itt jelen olyan, aki tud válaszolni.
Az esetek jelentős részében itt a fórumon, mi is tudunk segíteni, de szerintem kevés olyan dolog van, amihez kimondottan Ts értékesítő kell.(pl hitelképességi rendszert ők sem ismerik belülről, amit kiír nekik a gép azt csinálhatják…, pont azért, hogy ne lehessen kijátszani)
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz Intruder2k5 #143213 üzenetére
Jelentkezhet olyan is aki dolgozott ott, nekem az is jó de ebben a munkakörben.
Amúgy nem azért nem azért de kicsit vicces.
-Hol dolgozol?
-A Magyar Telekomnál.
-Aha, az király és mit csinálsz ott?
-Ha elmondanám meg kellene, hogy öljelek.[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
-
Narxis
nagyúr
válasz Cs1csó #143211 üzenetére
Nem üzleti titkok vagy fizetés érdekelne de ha nincs akkor nincs. Mondjuk lehet olyan szempontból nem vállalja fel úgyse senki, hogy legalább itt ne kelljen dolgoznia mert ha kitudódik akkor kb. az lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Dolgozik itt valaki mint Telekom értékesítő képviselő? Írjon rám privátban vagy jelezze itt és írok én, csak pár kérdésem lenne.
-
-
zoli62
addikt
Tegnap óta van egy Mobil L díjcsomag előfizetésem az otthoni telefon és internet előfizetésem mellé, de a Telekom fiókban nem látom magam Magentás ügyfélnek. A telefonos ügyfélszolgálkaton leadtram belső IT-s hibára. Ennek ellenére remélem, a Magentás kedvezmények a következő számklában szerepelni fognak. Más is járt így?
-
félisten
válasz Asbee #143204 üzenetére
Nagyon is tudtam mit akarok, semmi felelőtlenség nem volt, csak a két mobilelőfizetés lett fordítva kötve, a számokra
Értelek... mi lehetett volna, ha nem tudod nagyon is, mit akarsz!?
No de ilyekor érdemes pesszimistának lenni, akkor max kellemes csalódás ér. Ha a chat megmondta, akkor úgy lesz, még szerencséd is lehet.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Asbee
veterán
válasz ubyegon2 #143203 üzenetére
Köszi a téves semmitmondó hozzászólást, szerencsére chaten mondták 1 nap alatt visszaáll. Az nem érdekel mikor tudok megint, nem sos. Nagyon is tudtam mit akarok, semmi felelőtlenség nem volt, csak a két mobilelőfizetés lett fordítva kötve, a számokra. Telefonon kötés átka, és végén nem átnézés, sokadszor hosszabbítok így. Mivel módosítani nem tudták már, ők mondták rendelés törlése.
Gondolom te még sosem hibáztál semmiben az életben.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz AlienM #143198 üzenetére
Ezt neked kell tesztelned a saját felhasználási helyeden.. szerezz be teszt SIM-et, kérj kölcsön routert.. vagy kérhetsz tippeket jó típusokra..
De szerezz egy SIM-et.. és tedd be egy telefonba.. és mondjuk egy hétig folyamatosan netezz vele.. indíts speedtest.net letöltéseket.. nap közben, délután, esti csúcsban és éjjel.. ezek alapján lehet eldöntened, hogy érdemes-e 4G-t vagy 5G-t (SIM+ROUTER) beszerezned.. Nem elég egy-két nap.. folyamatosan változik az elérhető sebesség minden szolgáltatónál a terheléstől függően.
Mondjuk kezd itt, hogy megnézed a választott szolgáltató celláit a környékeden:
cellmapper.net[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tanuljunk angolul!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 2060 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3060 12Gb/500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- Új DLSS3 Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 4060 8Gb /500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 2070 8Gb Rog/500Gb M2 SSD/16Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar