Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsole84
senior tag
Sziasztok! Vezeték nélküli fejhallgatót vennék, erre szeretnék javaslatokat tőletek.
- zajszűrés nem fontos
- akkuidő nem lényeges, mivel otthon használnám
- fenti okokból hordozhatóság/méret sem releváns
- részletgazdag hang legyen, filmnézésre/zenehallgatásra használnám
- keret 80 k, ha nagyon megéri lehet kicsit többKöszönöm!
-
Kapanyél
őstag
Ó, de az… Nyitottál már ki olyat? Mint egy szemetes és még halszagú is belül. Utána meglátod, hogy hirdetnek 200+-ért is aktív "pc" hangszórókat és potyognak a könnyeid. Nem kell egy Adam Audio mellé tenni, elég csak egy 100k-s Yamaha-t hallanod, ami szintén nagyon nem a csúcs
De azok, akik nem hallottak még jót, csak azt hiszik egy extreme audio szalonlátogatás után, vagy nincs fülük hozzá, azok letérdelhetnek simán az edifier nevű mosléktól. -
arpivw81
tag
válasz
Gzula[HUN] #8969 üzenetére
Köszönöm szépen! Elég jónak tűnik. Sztem rendelem is. Mégegyszer köszi!
-
arpivw81
tag
Sziasztok! Gyermekemnek szeretnék vásárolni egy jó kis fülest,ebben esetleg tudnátok tanácsot adni? Lány(nem feltétlen lányos szín),9 éves,sportos,vezeték nélküli. Max 20000.- lehet,hogy néha mi is felvesszük,azért jó lenne ha állítható lenne. Köszi
-
.DLL
veterán
válasz
bukottangyal #8854 üzenetére
Tudtam, hogy a PH. fórumra számíthatok, Bose Quite Comfort fejeseket nézegettem, és szembejött az emagon ötöd árért, mondom mi a fene. Vagy használt cucc, vagy hamis, vélemények nem voltak róla de valami noname forgalmazótól van. Mondom fenézek PH-ra, beírtam a keresőbe, hogy Emag, és nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Sjanálom :/
Akkor nem lesz ötöd áron QC fejesem:'(
-
-
IO.sys
őstag
válasz
Kapanyél #8959 üzenetére
Én csak egy olyan cuccot keresek, amit nem fáj hordani és nem fáj hallgatni. Audiofil én vagyok, a célszemély csak nonstop hallgat zenét. Eddig egy műanyag telefonos fülesen. Innen azért nem annyira nehéz továbblépni a prémium alatti kategóriába szeringem. Magneplanart is nézegettem, de járja csak ki a szamárlétrát, attól tanul a füle.
-
Kapanyél
őstag
Ha minőségre van igény, akkor minőséget gyártó márkák között keresgélj. Számomra egy olyan kínai cég, mint az edifier is, teljesen hiteltelen a filléres cuccai mellé állított sokszázezres próbálkozásaival. Biztosan van olyan bestbuy cucca mindegyik ilyen gagyinak, amelyiket szeretik, de fényévekre vannak a minőségi hangtól…
Most már 200 alatt kaphatók prémium cuccok. De ha elég egy 100k-s Denon vagy Dali fejes minősége (ezek speciel pont bénák), akkor bőven jók lehetnek a kínai nevű olcsóbb valamik is. Fejlett már annyira a technológia, hogy az anyagminőségben, ergonómiában és az élettartamban lesz csak kompromisszum, nem hangban. -
IO.sys
őstag
Sziasztok! Zeneszerető barátnőm megkért, keressek neki wireless fejest. Nekem vezetékes vonalon komoly cuccom van, vezetéknélküli vonalon szeretnék kérni tippeket.
ANC nem kell, sima zenehallgatásra kell. Circumaural és zárt fejest keresek. Tudom, hogy BT-tól messze nem várható az a minőség, mint egy madzagostól, de most a vezetéknélküliség a lényeg.Elsőre a beyerdynamic Amiron Wireless-t néztem, de a 260.000 Ft-os árával nem szimpatikus mégse. Tudtok valami jót, ami hasonló és ötödennyibe kerül?
Az Edifierről mi a véleményetek? Én a kezdetekkor vettem egy W800BT-t tőlük, akkor az volt a véleményem, hogy bár circumaural, nagyon kicsi volt a párnája és a hangja meg épphogy elment. De most látom, lett náluk bőven kínálat. A WH950NB-t nézegettem. Ezzel kapcsolatban a kérdésem az, hogy mennyire maszatolja össze a párnát az ember bőre, mert van munkahelyemen olyanom (Sennheiser PXC-II), borzasztó...
-
asdf74
tag
Sziasztok!
Kifejezetten sportolásra keresek jól szóló BT fejhallgatót. Az agybadugós füleseket használtam sokáig, de megutáltam őket és szétment belül a fülem. ( Biztos én voltam a béna de mindegy)
Szóval van egy QCY H3 BT fejhallgatóm amit otthon hallgatok zenehallgatásra. Ez nekem tökéletes hangzást ad, ANC is van rajta meg minden ami nekem kell, ez egy számomra tök jó füles. ( Rock, basszus amit tud nekem okés)
Egy hasonlót keresek árban is, (KB 15000HUF) amit nyúzhatok. Az lenne a fő szempont hogy minél fejhez állóbb legyen, laposabb legyen, könnyű, ne álljon el a fejemtől mint a legtöbb fejhallgató ami otthon nem zavar csak most mozgáshoz kéne.
2-3 variációt elfogadnék hogy választhassak ha tudtok ilyent.
Elfogadnám a segítséget mert most nincs időm kutakodni a netet. Előre is köszi -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Desmond0901 #8955 üzenetére
-
Desmond0901
csendes tag
Sziasztok! Leadtam egy wh-1000xm4-et javításra Budapesten - fülpárnát cseréltetnék + a jobb ANC mikrofon elkezdett gerjedni és gyakran hangosan sípol - mire küldtek egy 50k-s javítási árajánlatot. Ez normális?
Akkor már lehet hozzádobok 25-öt és veszek egy újat a zöld manónál (épp akciós).
Vagy keressek inkább egy másik, nem certified szervizt?
Előre is köszi! -
Adikosa
tag
Sziasztok, szerintetek a hamarosan megjelenő earfun wave life ami 16ezer elővásárlási akcióban, lesz bármiben jobb/rosszabb mint mondjuk a már 20ezerért kapható tune pro? Főleg a hangminőség és ANC szempontjából kérdezem. Köszi
-
galocza
aktív tag
válasz
Wolfskin #8949 üzenetére
nekem sennheiser 458 bt-vel van tapasztalatom ebben a(z ár)kategóriában.
a pízért nem rossz, szokásos sennheiser - viszonylag semleges hangzás.
bassheadeknek nem való.de kollegák biztosan tudnak szebbet-jobbat ajánlani, jbl-t, vagy vmi most épp menő kínait (amit NEM kell feltétlenül megvetni!)
-
galocza
aktív tag
szuper.
elméletileg kellene jelentkezzen késés (180-250ms), ami zavaró lehet játéknál (filmnél is), de ha nem fps, vagy ilyesmi, nem biztos, h számít.
de láttunk már fura állatfajokat, pl bose qc35 1/2, ahol kutya kötelessége lett volna késésnek lennie - de nem volt. vmi okosat csináltak a mérnök bácsik.
szóval örülünk 8). -
Wolfskin
őstag
Sziasztok, ismerős keres fiának vezetékmentes (bluetooth), zárt fejhallgatót, ami zajszűrős. Cél: zenehallgatás zajos környezetben is. Lehet akár over ear is. Ár olyan 30 ezerFt (vagy valamivel több, ha nagyon megéri)
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
Megjött a Tune 770NC, pontosan olyan hangja, hangereje van mint a 720BT-nek. Nekem nagyon rendben van.
-
galocza
aktív tag
válasz
szildavid90 #8918 üzenetére
utálatos, s nem illik visszaélni vele - de erre való a 14napos visszaküldés.
-
galocza
aktív tag
háhhh, végre villoghatok 8).
https://logout.hu/cikk/madzagmentes_zajkeltes_i_bluetooth_dongle-k_pc_es/teljes.html
a hayloud nem támogat szebbet-jobbat, mint bt5.2.
ELMÉLETBEN csökkentett bvitrátával tud alacsonyabb késést.
de amennyire én tudom, ehhez kell egy civilizáltabb bt kodek (apx adaptive, ll), amit a haylou nem tud.
a hírdetett low latency-ben én nem bíznék, de persze lehet szerencséd.
végy ebayről/aliexpressről egy 5.2bt-t. hátha azzal jó lesz.
ha késés nem ciki (mert csak zenét hallgatnál/filmet néznél vele), a legolcsóbb usb bigyó is megfelelhet! -
galocza
aktív tag
válasz
bostone #8895 üzenetére
biztosan elkéstem, de
px7: hiába dícsérik agyba-főbe, nekem borzasztó volt. szítta ki az agyamat a főmből, s nem tetszett a hangja (több idő valszleg mind2n segített volna!)
momentum 4: most már egészen baráti pízért meg lehet kapni egy ilyet. most is ilyen van a fejemen.
ha büdzsébe belefér, ne végy mást! -
mcs
veterán
válasz
TheMartin03 #8930 üzenetére
61 euróért szerintem szuper vétel a JBL Live 770NC.
Nekem is van, és kedvelem. A hangján saját igények szerint sokat lehet finomítani, de ugyanúgy durvítani is. Az alap hangzása, igen, basszusok terén kissé elfajzott, de az app eqjával egészen kellemesre lágyítható. Azt leszámítva, hogy a váza hajlamos kicsit nyekeregni mozgatásra, más kivetnivaló nincs benne. A lehető legfeszesebb felhelyezéssel nagyon pici mértékűre minimalizálható ez.
Az ANC hatékonysága ha nem is felső kategóriás, de átlag feletti. Az akksi üzemideje pedig gyilkos. -
ThorsHUN
őstag
válasz
csgabee #8934 üzenetére
Sajnos ugy tudom - legalabbis az oldalt bongeszve valahol felugrott - hogy mar spanyol a gyarto.
TheMartin03Én tuti instant megvenném mondjuk 61 EUR-ért a live 770-et.
Itthon 55 körül van úgy meg 24,5.
De a Q45-nek is jó ára van.Ha rám hallgatsz fogod és megrendeled mindkettőt az Alzarol.
Aztan elallsz a vasarlastol... tudom nem szimpi modszer, de - fokent ha tudsz rendelni hasznaltat is - akkor mukodik. -
csgabee
tag
-
-
csgabee
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek 90 éves idős embernek vezeték nélküli,és TV-hez csatlakoztatható fejhallgató ajánlással. Sajnos a TV készülék hangszóróját már nem hallja rendesen.
Én az alábbi linken lévőt ajánlottam a családnak.De szeretnék nagyjából a feléből megúszni.Most nem a hangminőség a mérvadó,inkább az,hogy hallja.
[link] -
ThorsHUN
őstag
válasz
TheMartin03 #8930 üzenetére
Hát szerintem a Q45-nek jobb az ANC-je, de ezek nem játékra tervezett fejhallgatók.
Szamomra a JBL minőségibbnek hatott, de sokkal kevésbé volt tiszta a hangképe, brutál mély orientált volt. Plusz a vászon anyagú fejpánt azért számomra érdekes volt.
A Q45 sokkal kiegyensúlyozottabb, jobb az ANC, simább a hangképe, az EQ személyre szabható, a mikrofon ANC-je is jobb és van kemény hordtáskája is.
A JBL latency értéke jobb, de egyik sem jó játékra. -
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Legfőképp itthonra, de akár utazáshoz is nézegetek vezeték nélküli fejhallgatót multimédiára, zenehallgatásra, esetleg filmnézéshez TV-hez vagy géphez, ha van olyan ajánlás, ami játékra is jó lenne, akkor szívesen növelném az árkategóriát, de ez kevésbé szempont most szerintem és valószínűleg nincs is ilyen metszet.
Soundcore Q45-öt nézegettem akcióban az eredeti oldaláról, jelenleg ~108 eurós áron, illetve JBL Live 770NC-t Harman-os kedvezménnyel tudnám megvásárolni ~61 euróért.
Ezek közül melyik lenne ajánlottabb az árt figyelembe véve?
Illetve van-e még hasonló árkategóriában (kb. 50e, jogos esetben picit fejlebb) ajánlott fejhallgató a felhasználásomra?Szeretem a mindenféle ANC meg hasonló feature-öket, szóval ezek is szempontok.
Eszközökből lenne minden... Windows, Mac, iOS, Android, AndroidTV... -
Sziasztok,
ajándékba szeretnék vásárolni párom részére egy fejhallgatót Anker Soundcore Life Q30 helyett. Kedvelte ezt a típust, azonban a gari lejárta után nem sokkal több ponton eltörött a fejpánt része, amit próbáltam flexibilis pill. ragasztóval orvosolni, de nem rég a korábbi két másik mellett egy harmadik helyen is elfáradt. Továbbá a puha részen lévő borítás anyaga is elkezdett mállani, azt egy utólagos huzattal orvosoltuk, a párnákat is kétszer kellett cserélni, egyszóval szerintem megszolgálta már az idejét.
Tudnátok ajánlani
- jó ár-éték arányú,
- fül körüli párnával rendelkező,
- zajzáras fejest,
- cserélhető fülpárnával
- tartós kivitelben, (az se baj ha szervizelhető, pl ha eltörik)
- lehetőség szerint összehajtható, fül része elfogatható, hogy hátizsákban kevesebb helyett foglaljon, nyakba lógatva is hordható legyen.
- Apple ökoszisztémával passzoló darabot keresnék, ami bírja a napi gyűrődést.
- Márka preferernciám nincs, de Ankert kevésbé szeretnék, látva redditen is, ogy sokaknak törik a pánt akár az újabb modelleken is.
Árkategóriát nem tudom pontosan, de mondjuk nem volna baj ha 50e-be beleférne. -
marquuard
veterán
Köszönöm, pedig nem sok választott el az Edifier-től. Mindaddig azt választottam volna, amíg a 720BT-be nem hallgattam bele. Innentől az Edifier lutri lett volna, a JBL hangja már meggyőzött. Ha megérkezik a Tune 770NC, akkor összevetem a 720BT-vel. Nagy csodát nem várok (remélem).
-
marquuard
veterán
-
hkari
őstag
válasz
marquuard #8922 üzenetére
Nem rég vettem egy 770NC-t. Hangerőben sajnos nem túl acélos. Az az egy szerencse, hogy saját szerverről hallgatok zenét, és annak a lejátszója engedi hogy ezen valamennyire segítsek. Viszont szerintem ez is eszközfüggő, mert iphone-ról relatív halk, mac miniről pedig hangos.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, nehezemre esik dönteni. A lényeg egy ~20k környéki, összecsukható fejhallgató.
Amiket néztem:
JBL Tune 720BT
JBL Tune 760NC
Edifier W800BT Pro
Edifier WH820NB720BT-t ismerem, tetszik a hangja, számomra megfelelően hangos is. A 760NC lényegében ugyanaz, csak van zajszűrés, vagy hangzásban eltérhet? Ha csak zajszűréssel gazdagabb de amúgy meg ugyanaz, akkor a 760NC-t ki is zárhatom, nekem nem kell a szűrés.
Edifier látatlanban/olvasva szimpatikusabb, bár több helyen is olvastam róluk, hogy halkak (nyilván relatív dolog ez). Van bármilyen paraméter, ami alapján "ki lehet olvasni", hogy melyik a halkabb vajon? A fenti JBL-ek vagy Edifier-ek? 720BT max. hangerőn nekem pont olyan, ahogy szeretek zenét hallgatni, nem szeretnék ennél nagyon lejjebb menni.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Van egy JBL quantum 910 fülesem. Szeretnék hozzá erősítőt, vagy hangkártyát, (nem tudom melyik hozna ki belőle többet)
Mit javasoltok? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
szildavid90 #8918 üzenetére
Akkor valami textil/plüss vagy hibrid párnásat (széle műbőr, közepe textil) keress inkább.
-
szildavid90
aktív tag
Soha nem volt még fejhallgatóm, de most szeretném kipróbálni. A Sony Wh 1000xm5-öt néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire melegítik ezek a fejhallgatók a fület? Olvastam, hogy sokakat zavar így most tanácstalan vagyok. Nem lenne jo, ha melege lenne a fülemnek és állandóan le kéne vennem. Kb. napi 6-7 órát használnám.
-
ThorsHUN
őstag
Az MX4-ről olvass vissza kicsit. (Keress rá a topikban)
Hangminőségben nagyon szapulják.Sajnálom, hogy nem jött be a cucc, beállítottad a maximális ANC-t?
Mert, ha adaptive-on van akkor lehet az a baja. Nézz majd rá.#8907
hkari
Ha az ANC nem fontos, akkor en audiotechnikára lőnék.
Mondjuk az nem mély orientált.
Ha mélyeket keresel, akkor nézd meg a SONY WH-XB910N-t, mondjuk ilyet már csak használtan kapsz.
A JBL-ek amik még rámennek a basszusra.RTINGS
vagy
SoundGuys
ahol érdemes körbenézni tesztekért, összehasonlítva másokkal.
A Q45-ről van hangteszt a youtube-on. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Kapanyél #8910 üzenetére
nem tudom.
csak arra tudok gondolni, hogy a céges pool (közös) kocsiban van egy lista az összepárosított mobilokról, ha ez tele van és más is akarja használni a kihangosítót, akkor egy meglévőt kell törölni. És az a szerencsés, akit töröltek, annak a mobilja nem csatlakozik automatikusan az autóhoz (hiába a mobiljában ott az autó felvéve), újra kell párosítania és ki kell törölnie valaki mást a listából.
Tehát van egy kapacitása a kihangosítónak. Erre voltam kíváncsi, hogy a fejhallgatónál ez mennyi, hátha tudja valaki. -
hkari
őstag
válasz
gretzky77 #8908 üzenetére
Space One-ról azt olvastam hogy hangban a Q35 alatt van. Nem tudom ez igaz-e. Ezért is gondoltam rá hogy ha a Q30 csak az LDAC miatt "kevesebb" mint a Q35, akkor lehet hangban még az is jobb mint a Space One?
Kb olyan max 35-40-et gondoltam rá, és használt is szóba jöhet. Persze más márka is
-
NvidiaRTX
őstag
Hali.
Erről vélemény?
Azért a 2020-as verzió lett mert ebben állítólag nagyon jó mély hang van és nekem az elsődleges használata az éjszakai játék/film/sorozat jó minőségben.
Rengeteg fejest kipróbáltam már, de mindig csalódtam a mélyhang hiányában.
A mikrofon minősége nem igazán érdekelt mivel single player vagyok.Mondjuk úgy is lesz 14 napom kitesztelni.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Szeretnék itthoni használatra egy fejhallgatót. ANC nem fontos ezért, és mivel iPhone, vagy mac miniről használom gondolom az LDAC sem, mert ha jól tudom nem is tudják ezek. Soundcore Q35 öt néztem, de elég nehéz már kapni. Q45-ről azt olvastam hogy hangban inkább visszalépés a Q35 höz képest. Mit ajánlanátok? Vegyek csak egy Q30at?
Alapvetően szeretem a dinamikus, mély orientált hangzást.Köszi a segítséget!
-
Sanyi.mTs
addikt
Sony WH-CH520 fejhallgató mennyi eszközzel párosítható össze? Persze nem egyidőben. Amiket jó lenne ha megjegyezne: otthoni-, munkahelyi számítógép, mobil, TV, PS5. Meg tud ennyit jegyezni?
Leírásban nem nagyon találtam erre vonatkozó részt. -
Sinu
senior tag
válasz
ThorsHUN #8904 üzenetére
Anker Soundcore Space Q45
Volt rá 55k kuponom, szóval 10k-t költöttem rá ténylegesen, ennyiért nyilván jó vétel, de lehet visszaküldöm és rendelek XM4-et -
Sinu
senior tag
válasz
ThorsHUN #8900 üzenetére
Ma vettem át reggel, most volt rá időm, hogy megnézzem, kipróbáljam.
Vegyes érzéseim vannak. A hangminőség az én botfüleimnek teljesen megfelel, de az ANC-től többet vártam. Nem sokat tudok a technológiáról, ezért lehet, hogy irreálisak voltak az elképzeléseim, de kicsit több csendre gondoltam. Elmentem a Lidl-be, ott azért elég zajos a környezet, és hát nem ájultam el. Hangosbemondó pl tisztán átjön, de a vásárlók beszélgetése, szöszmötölése is hallható. Itthon sem tökéletes, a gyerek ha TV-t néz, simán hallható, hacsak nem üvöltetem a zenét.
A Normal ANC mód meg egyenesen használhatatlan, olyan mintha egy dobozban lennék.
Lehet meg kellene nézni egy XM4-et? XM5 már nagyon túlmegy a kereten. -
ivcsi86
tag
Sziasztok.
Van egy BlitzWolf AirAux AA-ER3-am. Sajnos megreccsent a fejpánt müanyag része.
Ahogy kerestem ezekhez nincs pótalkatrész.
Sajnálnám nyugdíjba küldeni.
Gondolom ti is találkoztatok más fejesnél ezzel.
Van valami házilag kivitelezhető módszer a megtákolására ami költségarányos (a fejes ugy 10e Ft, de megszerettem, m árértékben fain) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest