Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
-
Forestgreen
aktív tag
Aki Gran Turismo 6-ozik, vegyem fel ismerősnek - bence1984 (ne szenvedjek már egyedül )
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
eddie17
addikt
X2010+Goodwood+joy= arany.
De ez nem kihívás, hanem tömény faszság... -
SylarHUN
senior tag
Ezeknél a karácsonyi eventeknél mi a plusz ajándék,
Én mind a 3-at aranyra teljesítettem, de nem jöttem rá mi lehet a három aranyért járó plusz.PSN: Xbox:
-
kohai
tag
Andretti féle szezonális verseny 2 órát elvett az életemböl mire arany lett
azt is szokni kell ha valami nagyon lassu -
Hát [ezt] nem tudom láttátok, de ez nagyon profi. Nézd a lábát amikor visszavált. Ez nem megy billentyűzetről.
Nekem nagyon tetszett. Nem az a tipikus padlógáz oszt had menjen effektus. -
rfjanika
tag
-
kris75
aktív tag
Sziasztok!
A GT6 ps3 fut a PS4 en?
Krs
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
neilszab
őstag
válasz sz_abika #5486 üzenetére
"Én attól félek, hogy a GT7 az a GT6 PS4 grafikai remakeje lesz, főleg ha 1,5-2éven belül ki kell hozniuk PS4re. Nem várok fizikai előrelépést ha így lesz. Ha nem, akkor a Fifa PS4 kiadásából kiindulva (fizikai moor fejlődése a nagy számításkapacitás miatt) meg fogja izzasztani a PC riválisokat keményen."
Kívánom, hogy így legyen, izzasztgassák csak egymást a különböző címek, az csak jó nekünk!
Én abban bízom, hogy ezt a 1200 autó per game fonalat végre belátják, hogy nem tartható, mert a mennyiség a minőség rovására megy. A vásárlóktól is idióta elvárás, ennyi autót egyszerűen nem lehet érdemben kihajtani és kiismerni (meg tisztességgel elkészíteni sem). Ezen felül fogalmam sincs, hogy mennyire korlátozzák a PS3 képességei a GT6 fizika számításait, de az, hogy ha levettem 720p-be a felbontás érezhetően javult az autó mozgása, az árulkodó jel. Őszintén remélem, hogy Kazunori úr ilyen irányú törekvéseinek csak a hardver szab(ott) határt, mert a GT6 (demó) szórakozásnak ugyan kiváló volt (nekem), de érdemi szimulátorozásra és köridő hajkurászásra már inkább idegesítő..."Az egyenesfutás alatt arra gondoltam hogy kicsit túl lett lőve a "gyorserősautótvezetnicsakisnehezen" effekt"
Ezt így egy videóból azért nehéz leszűrni, de jelentem, hogy nagyon rendben van a cucc... Egyelőre még nem tökéletes (béta), de az irány jó, nagyon jó és túlmutat mindenen, amit eddig próbáltam. Csak el ne csesszék itt nekem, mert felképelek vkit. Lassan 2014-et írunk, eredményeket és fejlődést akarok!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
sz_abika
addikt
válasz neilszab #5485 üzenetére
Én attól félek, hogy a GT7 az a GT6 PS4 grafikai remakeje lesz, főleg ha 1,5-2éven belül ki kell hozniuk PS4re.
Nem várok fizikai előrelépést ha így lesz. Ha nem, akkor a Fifa PS4 kiadásából kiindulva (fizikai moor fejlődése a nagy számításkapacitás miatt) meg fogja izzasztani a PC riválisokat keményen.
Az egyenesfutás alatt arra gondoltam hogy kicsit túl lett lőve a "gyorserősautótvezetnicsakisnehezen" effektAmúgy jó lesz már ha beindul GT fronton is az élet, jó lesz újra a dobogóért csatázni
PSN: xszabikax
-
neilszab
őstag
válasz sz_abika #5482 üzenetére
Nem, visszaadtam a PS3-t, jobb helye van másnál... de PS4-re kíváncsi leszek én is, mit tud, mert nagyon kell már a kakaó a GT alá! Igazából arra leszek kíváncsi, hogy a plusz lehetőség mit kezd majd Kazunori úr, milyen irányba viszi majd tovább a sorozatot?
Egyenesfutással nincs gond a Corsában, viszont hiába öblösebb a hangja, mintha a PCARS hangja kicsit részletesebb és sokrétűbb lenne, legalábbis ami a McLaren-t illeti.
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Robi86
senior tag
Nyomom a versenyeket a gt6-ban, a nemzetközi B-nél tartok, most pihenésképp belenéztem a szezonális futamokba, és atyaég mi pénzeket osztanak ott Ez a legutóbbi patch-el érkezett?
-
sz_abika
addikt
válasz neilszab #5481 üzenetére
Sega Rally
PCarsra nem mondtak jót. A vidi alapján meg az Assettoban ismeretlen fogalom az egyenesfutás (állandóan mozog a kormány) Ha meg GT6t mondok akkor meg a szakmaiságomat megkérdőjelezi a fanboyság ^^GTt próbáltad? A nyári demo óta hozzányúltak a fizikához, kevesebb drift van benne és genyóbbak lettek a rázókövek is.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Tegla80
addikt
válasz eddie17 #5474 üzenetére
Klafa,pont ezt hianyoltam mar.
Az,h baratom csinal szobat az esti futamra es En latom es be is tudok lepni......
nah ez, tegnap este valahogy nem volt benne.(nekem)
Verseny lezajlott x emberrel mert sajna az y resze nem latta a szobat.
Koszi a frissitest Yama.
Kari zene az kell,baratlista ,privat szoba es a regi jo dolgok meg csak majd ........
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
eddie17
addikt
Most hallgatom, hogy karácsonyi zene szól a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
kohai
tag
tegnap csak belogoltam gt be reggel meló elött hogy 130% bonuszom meglegyen ,
ma ugyan ez 140%-ért ,de mivel tegnap nem játszottam bár kiirta hogy 130% megvan a szemét vissza dobott 100% ra ugyhogy ma a 110-et kaptam meg ujra . -
eddie17
addikt
Nem hát, csak szomorú vagyok, hogy nem tart csilliárd évig összegyüjteni egy Dyno-ra valót.
-
eddie17
addikt
Érdekes az új kredit rendszer.
1 millió kerditet a teljes kezdő, teljes nemzeti A, teljes nemzeti B, jó néhány GoodWood és pár speciális versennyel szedtem össze úgy hogy minden arany.
A frissítés után mentem a nemzetközi B-ben egy 3 versenyes japán versenysorozatot és a RedBull gokart-ból 4 versenyt. 600 ezer kreditet szedtem össze. És a gokartban 2 ezüst lett... de a pontszámításnál első helyen végeztem. Szóval szórja a pénzt rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz james001 #5467 üzenetére
Nagyon jól teszi! :-)
Kíváncsi voltam a 6 jogsijaira,ezért beraktam kicsit.
Kb. 15percig töltött le az 1255mb-os patch-et...nem tudom miért,gyorsabb internetem van.
Majd a játék elején mégvmit update-et csinált. ?Beírtam a kódokat is.. :-)
Nem is írtátok,hogy ilyen komoly avatárokat ad! Nem is tudtam,hogy hol lehet ilyesmit beállítani. :-) -
-
james001
veterán
Na úgy néz ki 27-28-dika körül meglesz a játék,és ráadásul úgy néz ki ingyen Persze használtan,de a lényeg hogy meglesz
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz eddie17 #5459 üzenetére
Elhiszem. :-)
Nekemnis szarakodott az 5. Lehet,hogy volt hozzá köze?? (Előtte a gta4-gyel semmi gond nem volt)
Megcsináltam az említett s4-et aranyra,ki akartam lépni a főmenübe,hogy mentsek gyorsan -tudom,ment automatikusan is amikor kilépsz onnan,de én biztosra megyek- és egy pillanatra megfagyott. Fekete háttér és csak a gt logó volt kb. 1-2percig,az ütő megállt bennem. :-/ Azt hittem kezdhetem elölről.Aztán nagy nehehen csak bejött.. Viszont a winchester-en lévő zene szólt alatta.
Létezhet,hogy vmi köze van hozzá agy vmi más gubanc lehetett?Szerk.:
LDave: nekem ez nagyon furcsa volt!!Telepít,tölt,patch,stb... Régen hol volt ilyen?? Lemez be,ahogy írod is és kész! :-/[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Jött nekem egy peccs, 1.2-es. 1255 MB a mérete és eléggé lassan jön, ha ezt tudom akkor hamarabb bekapcsolom a gépet.
A Slime draws near! Command?
-
Elims
veterán
válasz dilipok #5450 üzenetére
Pedig tehetted volna. :-))
Szabila,Tegla: igazatok volt! :-)
Sikerült szinte pikk-pakk az Arany! Pedig arra a -s4- pályára azt mondtam,hogy lehetetlen!Tomi: ha bármikor is ott tartasz majd,Nagyon Fontos,hogy ess be a kanyarokba csak gáz nélkül és utána fékezz.Ne kanyar előtt kicsivel!Már szinte bent a kanyarban.
Ha nem úgy csinálod,nem lesz meg ezüstre sem. (Bronz az persze)Szabika: Köszönöm a videót!!! Anélkül 100év alatt sem lett volna meg. Az a pálya vhogy idegen nekem nagyon...
Szerk.:
Eddie: nekem is csak joy-om van.
Azok ott még könnyűek.. :-) Majd később...
Apropó...te melyikre gondolsz?? 5-re vagy a 6-ra?[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
International B jogsi kész lett tegnap este aranyra... Joy-al...volt baj rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
De hát ezt most komolyan gondolják???
Most nézem csak... A forza 5 az xbox one játék??
Tényleg ennyire hibásak?? :-))))
Egy új gép,új játékát hasonlítják össze egy 6-7éves gép új játékával??
Tiszta gusztustalan... Hogy megdőltem.. :-///
Azt hittem,hogy 360-as játék. Bocs a linkért. -
Elims
veterán
válasz james001 #5445 üzenetére
Megnéztem a videód,majd megnéztem EZT.
Nekem a forza talán a 1. vagy 2. résznél fulladt ki még sima box-on,nagyon nehéz volt,talán pár napot játszottam vele. Viszont ez a videó nagyon ott van!
Persze nekem akkor is Gran Turismo viszi a pálmát,ez egyértelmű,de azért ránézek erre a forza-ra.
Megnézem,hogy van-e topikja...Szerintem kezdenek hirtelen sokat adni,nem?
Nem lenne jobb ugyanezt apróbb lépésekben?
Szerintetek? -
james001
veterán
-
sz_abika
addikt
Na vége a pénzszenvedésnek, itt az 1.02, hozza a login bonuszt többek között.
Meg RedBullokatPSN: xszabikax
-
Elims
veterán
válasz sz_abika #5437 üzenetére
Köszi!!
Nekem ez nagyon kemény.. :-(( hiába lenne szélárnyék,nem kerülök az első 2 közelébe.
Nagyon mennek..James: pedig az nem is olyan nehéz dolog -grand valley-.. Igaz,nekem is ezüst lett (harmadszorra),de teljesíthető jobban az arany,mint a s4-nél. Kedvenc pályám.
Viszont a s4-et nagyon elvitték. Szerintem. :-)
Csak az a bronz.Nagyon kíváncsi lennék,nektek milyen lett? :-)
-
dilipok
veterán
válasz james001 #5438 üzenetére
en azt csak ezustre tudtam megcsinalni, pedig mar vert izzadtunk 3an is vele. El nem tudom kepzelni, hogy az hogy lehet arany
sz_abika: igen, tudom, tenyleg szamtalanszor megprobaltuk, de csak ezustig ment
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
sz_abika
addikt
-
Elims
veterán
Kérem,aki gt5-ben megcsinálta már teljesen a jogsit (special-t is),írja meg,hogy a S-4 pályát -piros '67-es Ferrari- milyen kupára sikerült. ?
Nekem az vhogy nagyon kemény.. :-((
Bronz talán elsőre meglett,de ezüst...araany.. Áh,kizárt. Esélytelen. -
ldave
félisten
Angolul tudóknak itt jó kis összehasonlító elemzés Forza 5 és GT 6 témában (plusz kis Driveclub): [link]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz sz_abika #5430 üzenetére
En komolyabban akartam szimulatorozni es a setupolas minden csinjat-binjat megtanulni csak lett egy pici cegem es ez elveszi minden idom az utobbi evekben. Majd jovore jobban bele tudom asni magam - persze ezt mar evek ota igergetem magamnak.. de most mar tenyleg ugy nez ki.
A PSN ID-m meghaltoc (asszem) este tudok lenni majd.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz eddie17 #5424 üzenetére
Igen sot en azt is eszrevettem, hogy ha lassabb vagy/hibazol akkor az AI masodik kore (meg csak 2 koros versenyeknel tartok a sztoriban) nekik is lassabb (volt hogy 5 mp-t is mertem), vagyis belassulnak hozzank. Hat ez igy kb tonkreteszi az offline versenyek kihivasat.
Ugyhogy az volna a kerdesem, hogy alakult mar itt kozosseg akikkel online lehetne csapatni? 3 eve a GT5 elejen probaltam, de akkor meg tok rossz volt az online rendszer szerintem, kiabrandultam belole. Rolam: Sokat toltam regebbnen a Race On sorozatot offline (abban pl jo volt az AI) de nem ertek a setupolashoz es autodidakta sem vagyok ezena teren ezert nem tudok versenyre kelni a legjobbakkal (szivesen megtanulnam valakitol, de sajnos nincs idom az elmult 1-2 evben). Offline nem igazan kihivas semmi de online mikor kerestem alig talalok megfelelo partnert, mert a profik csunyan elkenik a szamat, a tapasztalatlanabbak meg nekem nem okoznak kihivast. Szeretem a tiszta versenyt, ha nem ferek el nem kockaztatom az utkozest, es ezt en is elvarom velem szemben. Keves idom van, de most igy Karacsony korul lesz/van. Nem nagyon ertek az online game csinalashoz sajnos, PS-em is csak a GT-k miatt van ugyhogy ha van valami csoportotok akkor mondjatok meg legyszi hogy mit kell csinalnom.
-
eddie17
addikt
Viszont azt is észrevettem, hogy mesterségesen tartja fent az izgalmakat. Az első három helyezetett, hiába nyomod mint állat, a vége felé tudod csak utolérni. Legalább is nálam ez többször előfordult.
-
-
ldave
félisten
Ezek a gokart versenyek eddig a legnehezebbek nekem, a többit szinte mind nyerem elsőre, de itt kell pályánként 3-4 futam, mire első leszek
-
james001
veterán
-
kohai
tag
komolyan 24órát kéne elötte ülni hogy megcsinálj egy ilyen versenyt?
nagy gt1-2 fanatik voltam anno ,de azért ez sok -
james001
veterán
Nekem még nincs meg a 6,karácsony környékén tervezem megvenni.
(Onnan tudom amúgy hogy nincs endurance benne hogy írták itt a topikban,állítólag csak 5 perces meg 25 perces versenyek vagy mik vannak. De tuti peccselik majd,legalábbis sztem...)
Ja és sztem is várj vele még ha GT5-ben még sok mindent nem csináltál meg,én azért is veszem meg mert az 5-öt úgymond "meguntam" már,nem maradt benne semmi kihívás már számomrahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
Nyomd le egyszerre,esetleg két részletben (úgy mondjuk rosszabb).
Bár nem engem kérdeztél,de én is válaszolok..
A 6-tal szerintem várj még. Ha lenne még mit felfedezned az 5-ben akkor mindenképp várj.
Jó a 6,nem azt mondom,hogy nem,de vannak benne még apróbb hiányosságok.Jön még rá pár patch és minden O.K. (meg addig olcsóbb is lesz.Hidd el,nem buksz a várakozással.) -
Dotn
aktív tag
"Ja és GT6-ban egyenlőre még nincs is Endurance verseny,sajnos"
Akkor ez is csak frissitesel lesz elerheto gondolom. Hm............Mondjuk en meg nem vettem meg a GT 6-ot. Varok vele mert inkabb ps4-re gondoltam megvenni. Te elegedet vagy vele?
-
Dotn
aktív tag
válasz james001 #5410 üzenetére
Koszi szepen az infot. Haaaaat...... akkor ezt megszivtam! Ettol fuggetlenul tenleg megcsinalhattak volna,hogy lehesen normalisan menteni a jatekot. Remelem a GT 6-ban ezt orvosoljak majd!!! Mindegy igy viszont nincs kedvem ujbol kezdeni. A ket 24 oras kimarad az eletembol.((
-
james001
veterán
Nem fogod tudni visszahozni sehogy,mivel miután lementi a boxban ki kell lépned a játékból de addig nem csinálhatsz mást amíg be nem fejezed ezt a versenyt. Mivel kiléptél a menübe elveszett az egész eddigi autókázásod.
Ja és GT6-ban egyenlőre még nincs is Endurance verseny,sajnos[ Szerkesztve ]
-
Dotn
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnek kerni egy kis segitseget. A GT 5-ben a 24 Hours Of Le Mans palyan a 4-ik oramat futottam, es bementem a garazsba menteni a szokas szerint. Eddig minden jol ment,mikor kikapcsoltam a gepet es visszaleptem, folytatta a jatekot ahol abbahagytam. Viszont most az utolso alkalomal nem kapcsolatam ki a gepet,csak csinaltam egy mentest,es kileptem a menube. Csinaltam egy kis olajcseret, es gondoltam folytatom a jatekot es visszamentem a 24 Hours Of Le Mans palyara de mindhiaba,mert elorol kezdte megint. Oke mondom, akkor kikapcsolom a gepet mint eddig,hogy hatha visszatolti a mentesem, de nagyot koppantam,mert ujbolkezdte megint a palyat mintha soha nem mentettem volna.
A kerdesem az lenne,hogy van valami lehetosegem tovabb folytatni a mentesem,vagy kezdthetem elorol megint a 24 oras palyat?
Remelem a Granturismo 6-ban nem lesz ilyen szivatas a fejlesztok reszerol!!!!
Udv
Dotn[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
-
Tomi13
senior tag
Végre sikerült, megvan a teljes b jogsi aranyra, kaptam is érte egy Tommy Kaira zz-s t.
-
Elims
veterán
Tuudom.. Az tényleg nem nehéz.Nem kell semmiféle kézifék csak találd meg a helyes ívet és utána azt a szellemedet lassan-lassan győzd le.
Ha véletlenül olyan pálya van ahol mindegy milyen íven megyek akkor sincs meg az ezüst/arany akkor megnézem a tutorial/bemutató videót és megyek azután. (Eddig két pályán kellett megnéznem... :-/ az egyik az ic-3 :-(( )
Play example replay. -
Tomi13
senior tag
A sima b6-ra gondoltam ahol egy Megane-al kell egy kanyarba belemenni és kigyorsítani. Néztem este videókat, van aki azt mondja hogy picit használni kell a kéziféket van aki szerint simán csak a kanyarodáson múlik, úgyhogy nem könnyítik meg a helyzetem. A lényeg hogy 14:600 alá kéne menni és a legjobb időm is 14:636 volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest