Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heim
tag
válasz jookomak #2761 üzenetére
Értem, tehát akkor nemfeltétlenül sorrendben kell csinálni a versenyeket....így már világos azt hittem szisztematikusan kell egyiket a másik után, és engem zavart, hogy kimaradt egy-kettő, de így már világos...
Köszi a segítséget.Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
¤Demes¤
tag
válasz jookomak #3515 üzenetére
Nekem is az első DLC lesz amit megszerzek. Már kerestem is hogy hol lehet ilyen PSN kuponokat kapni
Miután GTPlanetet (meg úgy egyáltalán mindent) a sok ehm...idióta teleírta hogy 'nem lesz DLC úgysem' meg a GT5 úgy szar ahogy van és ígyhagyják, végre kicsit lecsillapodnak a dolgok és mindenki magához térhet...
-
-
Gzolo
senior tag
válasz jookomak #3969 üzenetére
Pár hete jelentkezett, hogy Tekken 6, Bf3 kifagyott. Utána nem tudott leállni a gép, csak villogott a zöld led, de nem kapcsolt le, hosszan nyomva lehetett csak leállítani. Eztán bekapcsolás után néha megfagyott XBM betöltése közben, néha kötelező restore-t kért.
Ezek után simán végigment GT5-ben az Endurance verseny, hiba nélkül. Tegnap frissítettem volna le 2.03-ra, rányomtam hogy oké, kép és hang el, soha többé vissza, mostmár egyáltalán nem jön be az XBM, se a videóbeállítás varázsló, semmi, csak a szervízmenü.
Úgy döntöttem kell a szerviz.
-
¤Demes¤
tag
válasz jookomak #4004 üzenetére
Röviden: Nem.
Mivel a pedálokban nincs feedback, ezért nem érzed hogy hol 'fog'.
Ha jól tudom minimálisat lehet csúsztatni, de őszintén szólva nem túl egyértelmű...
Leginkább csak on/off, de ettől függetlenül manuális váltóval tolni iszonyat jó
Mivel itt úgysem csúsztatsz, verseny közben nem tűnik fel -
ako001
aktív tag
válasz jookomak #4027 üzenetére
Hát ott nekem csak a törlés,és info van.A másikban ott van a pen de mikor másolni szeretném akkor már csak az online-t adja be.Érdekes amúgy mert a gépre tudok másolni bármit.Lehet frissíteni kéne a játékot és akkor menne?
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz jookomak #4062 üzenetére
Tuti nem a bezin miatt ment ki, mert az még félig tele volt. A hátsó kerekek kezdtek fogyni, de még tarott. Ennyire nem lehet idióta, hogy utolsó körben egész jó pozícióból kiáll, de mégis, aztán jó utolsó lett.
Formula Gran Turismo alatt az online store-ban lévő kocsit érted? Hát nem tudom, lehet hogy a játék engedi de akkor is furcsa, szívesebben indulnék egy olyan lapos versenyautóval Mint pl amik a Like the wind versenyen futnak. Azokat megvenni csak a used car-sból lehet? Hihetetlen milyen ritkán bukkan fel 20-as szint feletti kocsi a boltban.
-
NeoExDeath
aktív tag
-
Tegla80
addikt
válasz jookomak #4546 üzenetére
igaz
de legalább már tudja,hol találja az
A-Spec EnduranceGrand Valley 300km: Honda HSC '03 (S)
Roadster 4 hours: Mazda 110S '68 (S)
Laguna Seca 200 miles: Infinity Coupe Concept '06 (P)
Indy 500: XJ13 Race Car '66 (P)
Suzuka 1000km: Nissan GT-R Concept LM race car (S)
Nurburgring 4h: Audi R8 LMS Race Car '09 (S)
Tsukuba 9h: HKS CT230R '08 (P)
Le Mans 24h: Audi R8 Race Car (Audio Playstation Team Oreca) ´05 (S)
Nurburgring 24h: Audi R10 TDI '06 (P)
ezt végigtólva
Endurance Events Complete: Gift Car Ticket Level 24
meglehet nekifeltételes mód: (könnyebb verza)
vagy ha esetleg fellépne mégis,akkor megvehetné vagy megspórolhatna 5 millát és lenne 24 es ticket-je is(ha küldöm neki) "örökre"ha tudja és okosan csinálja.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
- Nintendo Switch gépek( LITE, V2, OLED) Konzolbeszámítással
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen