- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Demes¤
tag
válasz
blazsey2 #2182 üzenetére
Azt a kanyarvételt meg tudnád tanítani?
Heim:A könyv meg jó. De...szóval a collector's edition szerintem olyan, hogy vagy kell, vagy nem. Mármint ha szereted a játékot, meg szeretsz ilyen bigyókat gyűjteni, akkor mindenképp jót fog tenni. De amúgy egetrengető dolgokat nem fogsz belőle megtanulni
Persze nagyon sokat tud segíteni, meg amúgy egy nagyon hasznos könyv -
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1816 üzenetére
Persze, tudom en, hogy 1000km eleg sok. De van, hogy egy nap 2000 km-t vezetek az eletben is, (Mo-Eng) meg aztan nem is egyszerre tervezem lenyomni, hanem reszletekben, igy aztan szeretnem ha izgalmas volna. Nagyon hamar meg tudok unni olyan dolgokat sajnos amik nem okoznak kulonosebb kihivast, ezert en az ilyen endurance-ok elott van, hogy orakat tesztelek, mire belovom, hogy milyen kocsival tudok tobbnyire vegig izgalmas versenyt menni. Biztos beteg vagyok.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1804 üzenetére
Persze, hogy jo auto, de ide olyan keves mint mackosajtban a brummogas. 2:08 a legjobb korom. Szoval megint vettem valamit, amire nem jo arra amire szantam. De a GT-R/NSX/SC430 is keves ide. Szerintem az 1:52 kicsit tul jo ido nem? Hany kort adtal nekik ilyen idovel, 5-10? En ahogy szamolgatok 2:01-2:02-es atlagos koroket futva keves hibaval az eleg lehet szerintem.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1799 üzenetére
Aha koszi! Akkor rosszul tippeltem a kocsi szarmazasat illetoleg, illetve ez egy sokkal durvabb auto mint az (ezek szerint feleslegesen megvett
) M3 GTR. (Egyebkent ezt talaltad? Vagy nyerni lehet?)
Atlag koridot tudnal esetleg mondani, ha emlekszel? Mert nekem nincs meg ez a kocsi, meg a segitsegekkel is mashogy jatszunk ezek szerint. Es valszeg amit a Nissan GT-R/Honda NSX/Lexus SC430 tud az en beallitasaimmal az keves lesz ide. Kosz!
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1782 üzenetére
Es milyen tulajdonsagu az a CLK GTR kocsi? Marmint loero/suly? En most probalkozom beloni mivel menjek vegig az 1000km szuzukan.
Eloszor probaltam a kupas GT-R-rel (480/1100) de ott csak addig voltam jo mig birtak a gumik, (azaz kb 10 kor) aztan emiatt jottek a hibak es visszaeloztek, sot ki kellett mennem boxba mert annyira elfogytak a gumik, szoval marha nagy lett a hatranyom es akkor meg nem tudtam mikor megy ki a gep, de szamolgattam es elegge megijesztett, hogy kb 10-szer kell kiallnom, mikozben a gep biztos, hogy ennel kevesebbszer, es nem biztos, hogy mindegyik koromben gyorsabb leszek, szoval eleg neces, hogy ki tudom-e autozni azt a par kiallasni hatranyt. (hibakkal nem is szamolva)
Szoval kileptem. Aztan kiprobaltam egy Mclaren F1-et, (640/1100) es azzal eleg eros tudtam lenni ahhoz hogy ki tudjam autozni a kerekcseret, de aztan a 20 kor korul kiallt a gep es onnantol kezdve hirtelen kb 5 mp-vel szarabb koroket ment az AI mint a csereje elott, igy hirtelen tul nagy lett az elonyom, amit megint nem akarok, szoval ugyancsak kileptem.
Aztan most vettem egy M3 GTR-t. (465/1120) ez elvileg a CLK GTR-hez hasonlo DTM kupas auto. Most ezt fogom megprobalni.
A lenyeg, hogy olyan kocsi kene, amivel nem kapok ki, de nem is 10 korrel nyerek a vegen, hanem csak 1-2-vel, hogy legyen izgalom, vegig oda kelljen figyeljek arra, hogy ne hibazzak.
Es te milyen beallitasokkal mentel? Neked is csak az ABS:1 volt? Mert pl egy Skid recovery bekapcsolasa ezen a palyan szerintem legalabb 5-10 mp-t is jelenthet?
Megkoszonnem ha megosztanad a tapasztalataid!
-
sz_abika
addikt
válasz
blazsey2 #1782 üzenetére
4 oras mazda versenyen probalgattuk ezt a gamepad vs kormany dolgot ocsemmel, mert nem tul bonolult a palya igy stabilan lehet menni rajta.
En nekem idegen a gamepad, csak sport /nfl,fifa/-ra tartom alkalmasnak es hasznalom. Tesom meg elotte nem nagyon jatszott kormannyal.
Nekem a gamepad Tsukuban 1-1,5mp lassulast hozott a kormanyos koreimhez kepest, tesomnak a valtas kormanyra 3-4mp romlast hozott, mert sokat szarakodott vele, de sok sok kor utan is legalabb 1,5-2mpel volt lassabb, mint gamepaddal.Sztem 2x24oras nordschleiffe utan mar nem nagyon lehet kulonbseg a ket kontroller kozott, ha van erzeked hozza
-
blazsey2
senior tag
válasz
blazsey2 #1726 üzenetére
Amúgy meg ezek jöttek.
VW Schimmwagen
5 kör
Cape Ring Periphery
800,000 Cr. és 30,000 XPPeugeot 207 GTi
5 kör
Cote d' Azur
150,000 Cr. és 40,000 XPTVR Tuscan Speed 6
5 kör
Cape Ring South
200,000 Cr. és 70,000 XPAlfa Romeo BC Competizione
5 kör
Rome
350,000 Cr. és 90,000 XPDTM Túraautók
Nuburgring GP/D
8 kör
2,000,000 Cr. és 120,000 XP
És nincsen limit -
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1710 üzenetére
Ejha, jol megmondtad!
Nem szoktal te szemelyeskedni, meg rosszat kivanni masoknak, raadasul most elegge arnyekra vetodtel. Ki mondta, hogy ez a legjobb modszer! Dicsertem valahol? Olvasd el mit irtam. Tobben is hisztiztek, hogy igy nem lehet megcsinalni, meg nem kepesek (es/vagy nincs ertelme - tenyleg nincs emiatt) fentmaradni 24 orat (en sem) es igy ez milyen baromsag mar, meg igy nem lehet megcsinalni. Na az ilyen benazoknak irtam egy megoldast, mert mar fajt olvasni, ahogy egymast tullicitaljak a baromsagokkal. Igen lehet aramszunet, es? Van? A jatekban lehetne mesterseges intelligencia, es? Van? Aramszunet egyebkent akkor is erhet, ha mondjuk lehetne 8 es 16 oranal menteni es 3 reszletben lehetne lejatszani 8 oras etapokban (mint a valosagban) de a 8.,16., 24. oraban aramszuneted van. Biztos nem az lesz az elso gondolatod, hogy hu de jo, hogy legalabb 7 oraval ezelott mentettem!
De a valosagban is megallhat alattad a technika a 24. oraban is, gondold el a versenyzok fejet ilyenkor! Az meg mindig 100szor valoszinubb, mint egy aramszunet, ugyhogy sok ertelme nem volt a hozzaszolasodnak.
Ettol fuggetlenul egy szoval sem mondtam, hogy ez a vilag legjobb rendszere, sot. Lehetne benne mentes! Sot lehetne benne confirm request mielott kilepesre, vagy barmi vegzetesre kattintasz! Meg lehetne benne meg sok olyan felhasznalo baratabb opcio, ami ugyancsak nincs. De ezt a problemat meg lehet ugy oldani ahogy irtam, es erre mindenki ra johetett volna, ehelyett ment a tehetetlen hiszti, mikor meg kozeleben sincsenek a 24H-s versenynek.
De! Ha olyan szemszogbol nezed, hogy a GT5 tenyleg a valaha elkeszitett legjobb jatek lett volna, ahogy azt igertek es tenyleg olyan elvezet volna egy tobb oras verseny (nem pedig akarmilyen autoval raverek 10 es vegtelen kozotti szamu koroket a mezonyre), mint az eletben, es a 24H-s verseny pedig tenyleg a versenyek versenye volna, akkor az szerintem kihozna az atlag juzerbol az allatot, es kepes volna fentmaradni miatta, es tenyleg ugy beszelne a 24H-s versenyrol, hogy o az az 1 a 100-bol aki meg tudra csinalni.
Szoval nem ez a legnagyobb baj, azt te is tudod jol.
-
nokia párti
őstag
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1423 üzenetére
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy te ugy vagy vele, hogy kaptal egy jatekot ami egy jatek, es ehhez jonnek most dolgok, aminek orulsz.
En meg ugy latom, hogy kaptam egy jatekot, ami mondjuk 40%-osan van elkeszulve, es ugyan orulok hogy jonnek ezek a dolgok, de el is varom oket marhara mert nem errol volt szo.
Szoval reszben nyilvan igazad van, nem jellemzo ez a dolog a jatekiparban es orulni kell neki. De azert a Gran Turismo az kicsit nem ez a kategoria. Ez a jatek amennyire en tudom a Playstation alltime bestsellere. Mindig is eloremutato volt, most legyen legalabb ebben az. Mert szerintem minden ezt megelozo esetben a GT volt a legjobb szimulator a piacon amikor kijott, erosodott a mezony, de volt tobb mint 5 evuk hogy ujra megoldjak! Hat most nem lett az, szerintem. Nem rossz, de nem is olyan mint remeltem. En is kussolnek, nem vernem az asztalt ha nem lennenek igen zavaro es bosszanto hianyossagai/erthetetlensegei. De en csak ezert vettem egy konzolt min. 150000-nek megfelelo valutaert evekkel ezelott, ezert vettem a kormanyom, es a jatekot, szoval osszessegeben 2 kiloban van nekem ez a mulatsag. Nem panaszkodom, hal istennek nem vert oda, illetve a kormany abszolut megerte, de joggal varom el a legjobbat a penzemert.
Masik reszben viszont ezek nem uj tartalmak. Fogni kell egy meglevo palyat, be kell allitani egy korszamot, meg egyeb felteteleket amik mind elerhetoek a jatekban, aztan venni egy atlagosan ugyes es becsuletes kis japant akinek megmondjak hogy probaljon meg jo koroket menni ezekkel a feltetelekkel, utana beallitani ehhez merten mennyit menjen az AI es kesz. Az online time triallal meg ennyi gond sincs.
Kb. fognak felvesznek 1 db embert akinek az a dolga, hogy csinaljon minden nap egy versenyt. (es az akkor meg pazarlas is) Amint latjuk peccs sem kell hozza, mert az SE2 mar csak ugy jott a semmibol, tehat tenyleg egyszeru. Hat ennyi lenne a minimum.
Na de meg nincs semmi veszve, meg elerheto az SE2 es talan az SE1 is ma. Majd 13.-a uan leszek kivancsi. Persze idaig nem rossz az utomunkaban a PD, nem mondom. De nem igy kellett volna, hanem jo jatekot kellett volna csinalni es utana lehet pihenni. Eleve olyan multit kellett volna csinalni, amiben ezer fele mod van, olyan AI-t ami allithato, tobb offline versenyt, hogy ne kelljen a 30 szinten 3-4-szer lenyomni az 1000km-es szuzukat ahhoz, hogy a 32-es szinten elerheto versenyt is tudd jatszani! Ez milyen baromsag mar pl? Vagy hogy fel kell irnod milyen kocsik jok az adott versenyhez, nehogy a dealernel rosszat vegyel es penzt bukj? Jatszott valaki ezzel a jatekkal a fejlesztok kozul a megjelenes elott?
Szoval erted en orulok, hogy jonnek a peccsek de eleve nem igy kellett volna, szoval most mar elvarom!
Nah, de nem akarom lehuzni a hangulatot, azert jatszok en meg, de mar ritkabban, most mar inkabb varok es remelek hatha jonnek olyan dolgok amik visszahozzak a hitem picit.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
blazsey2 #1420 üzenetére
Igazabol, ha belegondolsz nem egy nagy vasziszdasz hozzaadni 5 versenyt plusz azt a drift hulyseget (amit meg meg sem neztem) meg 2 time trialt / het szinten. Sot az lenne a rohej, ha ez sem lenne...
Viszont nagyon kuss van mostanaban a hirek haza tajan (mongyuk halidej volt), de az is lehet, hogy csak mert mar Csokis nem szolt hozza sok ideje aztan azelott o szallitotta ezeket a hireket.
-
sz_abika
addikt
válasz
blazsey2 #1353 üzenetére
Kipufogóknál a manifoldot cseréld, az pont elég
@1354: Vétek lenne elcserélni Unchartedre szerintem, de ahogy érzed. Nekem a GTR-el az a bajom, hogy túl aprólékos és csakhogy a vezetési stílushoz belőjjem a a gumihőmérsékletet, már azzal elmegy a nap
Valahogy nincs már türelmem erre, régebben még pepecseltem én is a gyorskörös bajnokságokkal én is heteket, csakhogy tükéletes köröm legyen...
GT5ben meg pont ez tetszik, hogy minimális idő alatt tudok igazítani dolgokat, hogy legeyn valami eredménye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest