- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz nokia párti #201 üzenetére
jó kis kormány,én is akartam egyet még régen de aztán másra ment el a pénz
az az egy arany miből van?gondolom az elindulás majd megállás-bólhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
jericho69
tag
Nekem van G25-öm. Nagyon jó kis kormány. Igaz a váltója kicsit gyenge, nem nyújtja azt az érzést, mint a valóságban, de a pedálok és a kormánykerék nagyon egyben van. Amúgy lenne egy kérdésem GT5-el kapcsolatban. Nem szeretem a konzolokat, de ha kijön a teljes változata akkor gondoltam rá, hogy veszek egy PS3-at (csak a GT5 miatt). Szóval a kérdésem, hogy kilehet valahogy kapcsolni benne a HUD-ot? Tehát,hogy ne lehessen látni a térképet, időeredményeket, semmit sem? Az a gond, hogy plazma tv-m van és nem szeretném, hogy bármi is beleégjen a képernyőbe.
-
james001
veterán
na mivan nagyon csöndes a fórum
mindenki ennyire GT-zik vagy a sarokban kuporognak a GT5-öt várva?https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz nokia párti #206 üzenetére
akkor jól gondoltam én most a GT2-t csinálgatom psp-n,pár endurance-ot már megcsináltam de bakker nagyon lemeríti a gépet...meg miután végeztem a versennyel úgy fájt a szemem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
nokia párti
őstag
Emberek!
Olyan hírrel tudok szolgálni, hogy tényleg hihetetlen.
Megvan az a szaros 0,2% a GT4-ben.
Egyszer csak nézem-nézem a versenyeket belemegyek egybe, és látom, hogy hiányzik a kupa. Az állam majdnem leesett. Ja igen, és sikerült kormánnyal manuálisan a slr mercis küldetés. -
doc
nagyúr
válasz nokia párti #209 üzenetére
grat
en a GT3-t nyomom, mar 20%-nal jarok
remlik valami olyasmi, hogy ha a kartyan van Concept-es 100% mentes, akkor kapok egy rakat penzt GT3-ban, ez igaz? azt is tolom, de a concept annyira nem erdekes. cserebe marha gyorsan lehet benne haladni -
doc
nagyúr
azert ha lehet en hasznalnam a kezemet is hozza
most nekialltam aranytrofeakat szerezni a licence-nel, a rallysok mindig nehezen mennek...
de akkor majd rafekszek a %-ra, megnyerek jo sok easy versenyt, eddig ugyis csak 1 vagy 2 van meg, attol majd felporogde ez nem 'light cheat' ? nem akarom hogy elrontsa a jatekelmenyemet a GT3-ban...
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
blazsey2
senior tag
válasz nokia párti #209 üzenetére
Mondtam neked annak idején hogy valamit kihagytál
GratulálokPSN ID:blazseydr
-
k.
őstag
válasz nokia párti #219 üzenetére
Jaja, énis gratulálok.
Nekem meg lett egy vadonat új-én bontottam ki- gt2. Nagyon kemény, 10 éves a lemez és új a szaga -
blazsey2
senior tag
Végre hivatalosan is bejelentették az európai megjelenés dátumát [link]
PSN ID:blazseydr
-
james001
veterán
aranyos [link]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Marked
tag
GT5P-ben, amikor visszanézek egy versenyt, nincs pillanatmegállítás, pörgetés? Vagy csak én nem vettem észre?
-
plejik
addikt
Várós a játék. Igaz nekem nincs PS3- am csak boxom (forza) ,de mindenképp be kell szereznem 1 PS3 at a game miatt. Régen mindig nyomtam havernál, most már itthon szeretném, főleg ezt az új részt!
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
2 új GT5 videó!
-
doc
nagyúr
a belso nezet mar nagyon hianyzott
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Ezt a Collectors Editiont egyátalán be lehet szerezni Magyarországon valahol ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest