Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz máyköl #84577 üzenetére

    Tévez nem hagyja el a Bocát, pedig a Chelsea is csábította pl. Plusz vele sem sikerült a BL-t megnyerni.

    Suárez meg oké, hogy olcsóbb volt, jobb játékos is, de volt még az eltiltása, a Barca hívó szava akkoriban már elég csábító volt bárkinek is, most már nyilván mozdíthatatlan.

    Higuaín nagyon drága volt, de csak így volt megszerezhető (a Napoli elnöke azóta is árulózik és köpköd), és kb. az egyetlen elérhető top csatár volt a piacon.

    Amúgy nem Pogba árából jött, ez bizonyos. Két év alatt kell kifizetni ezt a pénzt, és csak a BL többet hoz a Juve konyhájára évente, mint Higuín átigazolásának díja két évre bontva. Ha Pogba árából jött volna, már meg is lenne a megegyezés a Uniteddel, nem? :)

    Szóval igen, nagyon drága volt, de kellett egy gólerős csatár, aki nem zsákbamacska olasz szinten, és esetleg BL-ben is segíthet a csapatnak.

    forceberg: Nem említhető egy lapon Messivel, CR-rel, Suárezzel, Neymarral stb., de azért a nullánál csak többet kell érnie, ha megdöntötte Nordahl 60-ban beállított rekordját 36 szerzett góllal. Az argentin válogatott meg Messivel sem megy semmire, szóval nem tudom, ki kellene oda a győzelemhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák