- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz cyberkind #84200 üzenetére
Nincs valami honlap, ahol havidíjért lehet nézni meccseket?
Ismerek csomót, ami összegyűjti, olyan kéne, ami hivatalos, jó minőségű és nem szarakszik, olyan, amilyen a diginek is van.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
-
marositech
senior tag
válasz Napfénysüti #84204 üzenetére
De, Én, Te, Ő és sokan mások.
Még mindig nem értem mi a gond ezzel. Mindenki szavazott aki akart, Gera nyert.
Ennyi erővel megkérdezem, miért is lett Euro bajnok Portugália úgy, hogy csak 1 nyertes meccse volt?*bocsánat, nem agresszív hangnemben
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
7600 GS
addikt
válasz marositech #84205 üzenetére
A kettő között amúgy hatalmas összefüggés van.
-
Enzolord
addikt
Higuaínnal megegyezett a Juve, már csak a Napolival kell..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #84209 üzenetére
Így van.. És remélem, hogy a T-Home-nál lesz ilyen sportadó mert a digivel rendesen rácsecseltem..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #84199 üzenetére
ezt eddig is tudtuk..
nyilvánvaló h a digi, meg az eusport nem tud versenyezni a közpénzzel.De hogy augusztusban/szeptemberben még nem a tv2 sport csatornáin mennek az 100%, ugyanis még a csatorna sincs bejelentve, nemhogy elkészülve, és kevesebb mint 4 hét már a rajtig, szóval nem kizárt h a fem3 meg az isaura tv-n kell végigizgulni a PL első fordulóit
[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #84212 üzenetére
viszont nemet mondott egy kínából jövő 900+ ezer /hét fizetésre
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #84213 üzenetére
Minek menjen Kínába akármennyiért? Most is megengedhet magának mindent, cserébe BL-ben játszhat, komoly csapatok ellen. Nem Kínában kell bohóckodni.
Az megvan, hogy Jackson Martinez fél év után már visszajönne akár Olaszországba is? Na, ennyire jó Kínában, legyen bármennyi pénze is az embernek.
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #84214 üzenetére
Fél év alatt összekalapolt egy valag pénzt, most már jöhet vissza focizni..
-
bandus
veterán
kijöttek az idei real mezek: [link] szerintem az utóbbi évek legjobbja, tetszik az a gallér, letisztult, elegáns
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Enzolord
addikt
válasz bandus #84216 üzenetére
A kis képeken még ok, de Ronaldo alatt a nagy képen gyűrötten iszonyat gagyi hatása van...
-
Enzolord
addikt
válasz bandus #84218 üzenetére
James lesz az.. illetve rajta a mez...
Jézusom, ebből a szögből úgy néz ki Messi, mint Ramos.. Ezzel a szakállal..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #84220 üzenetére
De legalább sikerült a Barca Real idegenbeli mezeket igen hasonlatosra tervezni..
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #84222 üzenetére
Ami képeket én láttam, azok sokkal közelebbi színben álltak egymáshoz...
Igen, a professzor IQ.-ja valóban lelóg a képről, bár én azt olvastam, vissza akar menni a matracosokhoz...
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #84209 üzenetére
Nem nézünk állami tetvedéket ami az én pénzemen megy, de még szarul is, a Digit imádtam, ezt már most utálom, marad a Sky és társai ha csak itt nem kapcsolhatom ki a kommentátort meg a többit.
-
Tibiajax
nagyúr
kötelező vétel
bár m-es lenne -
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #84222 üzenetére
Ejj ez a koszta... Na, de legalább ő tényleg harcol meg küzd, néha szó szerint is, de hát senki nem lehet tökéletes.
Halványan a címerek rajta amúgy elég gagyi.
___xsanyi: De most komolyan? Marad akkor a Remy meg az új gyerek. Előbbi hasznavehetetlen, utóbbi még semmit nem bizonyított lényegében. Vagy Costa helyett inkább a Morata 60-70 millióért? Szerintem ne. A védelmet meg a középpályát kell erősíteni inkább.
-
venember83
nagyúr
Ferdeszeműek torinói találkozója.
-
KisTücsök
addikt
Jah, és Kanté orvosin. És nem, nem a margitnál.
De hogy miért mondott nemet a
kínaiaknaktöbbi kérőnek, azt nem értem, mert most azért messze vagyunk a legvonzóbb nevektől. Esetleg Conte győzte meg. -
addikt
válasz DeathAdder #84234 üzenetére
Hát ez az. Tiszta vicc, hogy egy BL csapatból elmegy egy olyanba, amelyik semmilyen nemzetközi meccset nem fog játszani egész szezonban.
-
addikt
válasz KisTücsök #84239 üzenetére
Jelenleg sehogy nem látom azt, hogy hosszútávon, tehát az azt követő években is miért lenne neki rosszabb ott, ahol eddig volt. Ha meg a következő szezon mégis rosszabbul sikerülne a Leicesternek, elég lenne akkor elmennie. De őszintén szólva... jelenleg úgy hiszem, hogy a csoda még folytatódni fog. Lehet, hogy bajnokok nem lesznek, de lehet, hogy a Chelsea előtt végeznek.
Mondjuk ha szétkapják őket, akkor már rosszabbak az esélyek.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #84242 üzenetére
Nézd át az előző év előtti dolgokat..
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #84244 üzenetére
És ennyi..
-
KisTücsök
addikt
válasz Enzolord #84245 üzenetére
Ja. A semmiből jött azaz összeomlás, más meg nem maradt. Pellegrini alatt végig hullámzott a City, Mu erőtlen volt, ahogy várni lehetett, Arsenal szokásos. És ekkor jött a Leszter ami ezt kihasználta. De most a három bajnokaspiránsnál is edzőváltás volt. El nem tudom képzelni, hogy ne állna vissza a szokásos rend.
-
addikt
válasz KisTücsök #84246 üzenetére
És a következő szezon után mi lesz a kifogás? Új menedzserek egy nyár alatt nem csinálnak csodát, de majd jövőre, mert jön még XY játékos?
Vagy pl kiderül, hogy Guardiola játékstílusa nem eredményes a Premier League-ben?Mourinho Chelsea-je is csak a második évre alakult meg jól. Az Arsenal meg szokásos. Conte új lesz a PL-ben. Ezek lehetnek majd indokok, amiért a következő PL sem sikerül ezeknek úgy...
Még a végén a 'pool lesz a bajnok Kloppal, mert ő már legalább majdnem 1 év alatt megismerte a csapatot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KisTücsök #84248 üzenetére
Nekem fogalmam sincs. Tényleg, annyi esélyes van, annyi kérdéses tényező, ami vagy jól sül el, vagy rosszul, hogy az valami hihetetlen. Ennyire tanácstalan még nem voltam. De ezért lesz izgalmas.
Simán számolni kell 7 bajnokesélyes csapattal, és 8 van, akik esélyesek a top 4-re (mert ide a West Hamet is bele merem számolni)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #84246 üzenetére
Az 99.99 h helyre fog állni, és még egy ilyen a PL-ben ebben a században 99.99 h nem fog mégegyszer megtörténni.
Statisztikát nem lehet kétszer megviccelni, ennyire meg lehetetlen.A PL történetében még olyan sem volt soha hogy egy olyan csapat legyen bajnok, aki az azt megelőző idényben ne végzett volna a top3-ban, és ne lett volna gazdaságilag is a legjobb 3 között.
Jövőre tuti helyre áll a rend és a 3 legtáposabból lesz a bajnok. Spurs nagyon meglepne ha nem mutatna visszaesést, az arsenal meg akkor is víz mellé esne ha kidobnák egy csónakból az atlanti óceán közepén (de valahogy mégis jövőre lesz meg a legnagyobb esélyük ha mégegyszer meg akarják nyerni, utána már lesz egy bika klopp, mou, pep, conte csapat..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest