-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
"Ennek a dontonek a legnagyobb vesztese a labdarugas..."
Teljesen egyetertek.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
rocket
nagyúr
válasz L_YKing #84051 üzenetére
Nem csak a dontonek, az egesz EB-nek.
El kell gondolkodni a szabaly valtoztatasokon, kezdhetnek azzal, hogy 0-0-ert 0 pont jarna mindket csapatnak.
Hosszabitasra meg johetne a 10-10 elleni jatek 15percig, aztan 9-9 15 percig (hosszabitas kezdeten lehetne engedelyzni +2 cseret), es csak utana a lutri 11-esek.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DopeBob
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz cyberkind #84052 üzenetére
En addig jatszatnam amig golt nem lonek.. Leszarom ha plussz 2 oraig megy a meccs de jatszanak es ne a 11eseket varjak a csapatok... Defensiv szar az egesz... 50 akarhany meccsbol 1-2 jo meccs volt, szerencsere mi jatszottuk az egyiket.. Ez az egy ami vigasztal.
Rocket: igy van, valtoztatas kellene de nem csak a nagy tornakon hanem a futballban.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz L_YKing #84055 üzenetére
Nekem mindig valahogy az az érzésem ,hogy túl sok a 11 fő / csapat.
Annyira felvannak készítve a focisták már alacsonyabb szinten is fizikálisan hogy oda vissza oda vissza lefutják a 90 percet.
Vagy nagyobb pályák kellenének ( 5-5 méter már sokat jelentene ) vagy -1 fő amit persze sosem fognak meglépni mert súlyos pénz kiesés lenne főleg a nagy csapatoknál.
Viszont így lehet !!!!!! jobban " szétszakadna " a pálya vagy legalább több szabad terület lenne.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
marositech
senior tag
Szerintem nagyon fontos lenne:
1. +1 csere lehetőség hosszabbításban. Játékmenet frissítése.
2. Tiziknél a vonalakra 3x annyit odafigyelni. (gólvonalas bíró a kapust, a partjelző a 16-os vonalát, a főspori a rúgó játékost figyeli) Gondolom ezt nem kell elmagyarázni.
3. Utólagos szankcionálás, azaz videofelvételek alapján sárgát/pirost megítélni, meccs után. Ezzel elkerülhető, az ilyen aljasságok elkövetése, műesések, kamusérülések. Ezek után a játékos fejében benne van, hogy szimplán nem éri meg a játék rovására viselkedni.
4. ???Vélemény?
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
spammer
veterán
válasz marositech #84059 üzenetére
Meccs utáni lapnak - főleg a pirosnak - mi értelme lenne? Challenge kellene ide is, azaz a lehetne kérni videóbírós visszanézést (limitált számban), ha valaki nagyon másképp látja a dolgokat, mint a bíró. Ez már sokat dobna a helyzeten.
Továbbá jó lenne, ha normálisan büntetnék a birkózást és a lökdösődést. Tegnap is átfogta az egyik a másik nyakát és úgy rántotta vissza, meg folyamatosan fellökték egymást, szándékosan, izomból. Ilyenekért oda kellene baszni nekik egy lapot azonnal, aztán vagy viselkednek, vagy kinullázzák magukat. Förtelem, ahogy ma fociznak.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MPowerPH
félisten
válasz marositech #84039 üzenetére
Szerintem meg siman nem kellett volna kiboviteni az EB -t 24 csapatosra. Az, hogy a 3. helyezett itt is tovabbjutott, az ebbol ered. Persze akkor mi sem lettunk volna ott, de akkor garantaltan nem Portugalia nyer.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
villamos
őstag
Még meg lehet szavazni a torna legszebb gólját!
Először szavazni, majd a focilabdát a kedvenc csapat zászlójára kell húzni.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz KisTücsök #84063 üzenetére
Minden fordulóból, vagyis a csoportkörből, a nyolcaddöntőkből, a negyeddöntőkből és az elődöntőkből is az adott kör szavazását megnyerő gólra, illetve az egyetlen döntős találatra lehet szavazni.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #84064 üzenetére
Szegény Wenger... Nincs olyan szituáció, amiben ne lehetne megtalálni. És hát a jövője sem tűnik valami fényesnek.
villamos: Értem. Akkor még ez is szarul van kitalálva.
-
danpress2
csendes tag
Hali,
Nem szeretnék spammelni, de van egy sportpodcastünk heti 1-2 adással, foci, nba, forma1, moto-gp témákkal.
Letölthető, hallgatható itt: http://soundcloud.com/sportterasz/tracks
Friss adásokért követés Facen itt: https://www.facebook.com/sportteraszpodcast/Nem vagyunk túl komolyak, és nem is értünk egyet mindig
Remélem nincs rossz helyen ez az info, vagy ha igen, akkor hova tehetem? peace
<a href="http://eurogotr.uefa.com/en" target="_blank" rel="nofollow">Még meg lehet szavazni a torna legszebb gólját!</a>
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Ronaldóék összesen 73 percig voltak előnyben a tornán - ne feledjük, 7 meccset játszottak, három hosszabbítással megspékelve, azaz mindent egybevetve 720 percet -, de hátrányba is csak 63 percre kerültek, ami jól mutatja, milyen szinten kerülték a kockázatot. A döntő kulcsa is ez a hozzállás volt, azzal ugyanis, hogy a francia válogatott beállt melléjük a sorba, és lényegében semmilyen erőfeszítést nem tett a gólszerzés érdekében, a portugáloknak egy jottányit sem kellett elmozdulniuk a nekik kedvező játékhelyzettől.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
máyköl
veterán
Mert némely meccsnek sosem lenne vége. A játékosom sem bírnák 120-130percnél tovább, a nézők is egy idő után belefáradnának és elkapcsolnának. Kell egy lezárás, hogy tudd, mennyi van még hátra, és megtudod ki a győztes.
Esetleg azt vissza lehetne hozni, hogy tizenegyesek helyett 2 nappal később meccsismétlés. -
Vladi
nagyúr
válasz KisTücsök #84071 üzenetére
?
Már miért? Akkor is 120 perc és 11-esek voltak. Csak kicsit nekiugrottak egymásnak, hogy egy gyors gól és kész.mod: na utána néztem. Tényleg nem volt csak az. Annak semmi értelme. De egy ilyen hosszabításos rendszerhez nagyon jó kiegésíztő lenne.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
spammer
veterán
-
szab.tam
nagyúr
"Nem értem ezt a portugál köpködést."
láttad a meccseiket?
off:
fogadás téma: tegnap nálam minden fogadásom arról szólt, hogy a franciák nem nyernek. csak hát túlságosan verettem őket, rendes játékidőben. így egy ruppót sem nyertem vele.
számomra érthetetlen volt ez a nagy francia győzelem optimizmus.az egyik vendég az m4-en előre bemondta, hogy túl korán hűtötték be a pezsgőt.
de mindettől függetlenül totál érdemtelenül nyerték meg.
szerintem.
és a többség szerint is.persze baromira meg lehet magyarázni az ellenkezőjét is.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B0V9B
tag
még valaki írja már le úgy hatvannégyszer hogy a portugálok érdemtelenül nyerték meg a tornát. köszi.
-
szab.tam
nagyúr
bocs.
napközben dolgozni merészeltem, és most tudok neked reagálni.szeritnem nagyobb indentitás zavarban szenvedsz, mint a prájdosok.
real szurkolóként cr nagyon jó volt a portugál válogatottban, így a portugál válogatott is kiemelkedő teljesítményt nyújtott végig az eb folyamán. ezek egyenesen, és logikusan következnek egymásból.
meg is értem.de a rövidtávú memória gyengülésének az ellenszere az ismétlés:
ja, és csak neked:
A portugálok érdemtelenül nyerték meg...na jó. megalkuvó vagyok. megérdemelték.
legyen. ok.
csak kérek egy kis időt, hogy alá bírjam támasztani érvekkel...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Dexar007
veterán
Osztrak tv-ben is vannak azert szakertök: [link]
,,24 csapatot nem bir el az EB"
Aztan panaszkodnak,hogy alacsony volt a szinvonal es,hogy az a Portugalia nyerte az EB-t aki Ausztria ellen is csak egy 1:1-et tudott.
Mellesleg Wales elödöntös,Izland negyeddöntös volt..de azert ,,nem birja el"Give me your cum,bull!
-
Cartevo
őstag
válasz marositech #84059 üzenetére
Nem kell 4., a 3. a lényeg, mint hokiban az utólagos módosítás, azaz törölni kell Krisztián lökős lesgólját, tehát a csoportunkból kiejteni őket +néhány fogukat.
-
sziku69
őstag
Sajnos ez van. A gyengébb csapat beáll védekezni. Ha szerencséje van, és jól tud kontrázni, akkor még gólt is szerezhet.
A Horvátok is megszívták a Portugálok ellen. Pedig ha már az elején nekiállnak focizni, akkor a CRék mehettek volna haza.
Valamikor minden összejön egy csapatnak, máskor meg semmi. Lásd Belga csapat. Hiába vannak tele top játékosokkal. Egyszer hopp, máskor kopp.A Magyar csapat előtt viszont le a kalappal. Nem ijedtek meg a "nagyobb" csapatoktól sem.
-
Jhonny06
veterán
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Jhonny06 #84086 üzenetére
azért egy részleges szakadás nem 5 hónap, jó lesz az 3-4 nek is főleg, hogy azt nem kell műteni, az én teljes szakadásom volt kb. 6 hónap.
amúgy beszéltem portugálokkal a Balaton Sound-on ők mind megvannak győzödve arról, hogy direkt ikszeltek mindenkivel a csoportkörben, miután látták, hogy az olaszok megverték a belgákat, "direkt" akartak 3.-ok lenni..
mondtam nekik ezt az Elekes poént és ők nem nagyon nevettek ezen, azt mondták, hogy ha belőtte volna, akkor rúgnak ők is még egyet amúgy is ha komolyan vették volna a meccset akkor 5-0-ra nyernek[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #84088 üzenetére
..az én teljes szakadásom volt kb. 6 hónap..
és neked ugye nem jutott olyan orvosi stáb meg segítség se gondolom, mint őkelmének,. meg mint ahogy nekem se, annak idején
így volt kb fél év nekem is, a részleges térdszalag-szakadás -
Cartevo
őstag
válasz DeathBat666 #84088 üzenetére
Ron direkt rúgta az osztrák kapufára a büntetőt?
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Tibiajax #84089 üzenetére
most ebből nem tudom mit akartál kihozni, de egy részleges szakadás nem 5 (lehet ennyi is, de egy élsportolónál nem várnak ennyit), főleg nem 6 hónap..
ha a mi orvosi stábunk képes volt egy részleges szakadást 4 hónap alatt meggyógyítani, akkor Ronaldo-nak simán lehet ez 3-3,5 hónap is.de a kedvedért rákerestem a google-n és nézegettem sérült sportolókat, 1. találat: „Görbicz térdében is sérülés van, bár szerencsére kissé enyhébb: részleges belső oldalszalag-szakadás. Ez az eset nem szorul műtétre, Anita öt hétig külső rögzítést visel majd, és várhatóan hat-nyolc hét után tud visszatérni a csapatba”
Szóval a te 6 hónapos gyógyulásod nem tudom micsoda, hacsak nem erősítetted a lábad, amit meg nem értenék, hogy miért nem.
Cartevo: hát igen, ez akkor nem jutott eszembe, de egészen fura ahogyan a csoport meccsekről beszélnek és ez nem 1 társaság, hanem több, szerintem az egész országuk kb. így gondolkozik.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz DeathAdder #84092 üzenetére
Megmondom őszintén azért sajnálom egy kicsit. Nagyképű meg minden, de én szeretem. Látszott rajta a döntőn is, hogy baromira szeret és szeretne focizni, minden mást félretéve. Még ha csak 3 hónap lesz ebből, az is kurva sok.
-
bandus
veterán
válasz Jhonny06 #84097 üzenetére
+1, ha nem a realnak szurkolnék, az ő teljesítményét abszolút elismerném. szerintem nincs még egy játékos most, aki ennyire fanatikus lenne és ennyire mindig a győzelmet hajszolná. persze azért nem tudja háttérbe szorítani az egyéni elismerések utáni vágyát, de hát ez legyen a legnagyobb gondja.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #84099 üzenetére
meg akik csak szimplán hánynak tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest