- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Gundival semmi bajom nincs, sőt... Persze nem ez volt élete kommentálása de inkább Ő legyen, mint a Mezei, akinek a foci nagyon nem fekszik.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
OrangeBud
tag
Van egy sanda gyanúm hogy a tegnapi meccs azért nem teljesen a fociról szolt. Az öngól után Nisimura tudta mi a dolga. Gusztustalan volt az egész úgy ahogy van, Neymar sztárolásától pedig hányni tudnék.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Sickboy25 #46595 üzenetére
mi az, h nem közvetítette?..
upc-ben is ment, digi csomagban is.. keleti9 fokot nem néztem, ott elképzelhető, h lekapcsolták, mivel az a határon túli magyaroknak is megy. mármint, h nekik (is) szánják
de tök mindegy végül is, kismillio csatorna nyomja, osztrák, svájcin ment, ...románon.. xd
én a dán tv2hd-t néztem az este, schmeichel a müsorvezető, jó fejnek tűnik. mondjuk nem értettem egy szót se, a kép viszont fasza volt (18megabit rulz) + hát úgy kb 4mp-pel jött hamarabb, mint a upc m1hd -
Integra
titán
válasz viharhozo #46598 üzenetére
Nyugodtabb pali és ez nem baj, hallgasd meg a német Sky kommentátorait, na ők már gáz sajnos, teljesen elgurult a gyógyszer náluk, irritálóan tudnak kiabálni, meg hájpolni, akkor is yeah baby van még hasonló hangulat fokozó faszságok, amikor épp borzalmas meccsen egy támadás történt..
És egyébként úgy tűnik hogy sajnos az ard/zdf kommentátorai is mennek ezen irányba...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz OrangeBud #46602 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy a kamu tiziig volt e más olyan lerántás vagy felrúgás, amelyikért tizit oszthatott volna a bíró.. Mert ha nem, és ez volt a brazilok első próbálkozása, akkor csúnyán befújta a brazilokat a továbbjutásba szerintem is..
Ordas kamu tíz volt.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nextman
aktív tag
Gundi egyszer mondta, hogy a szel belefuj a zajmikrofonba.
Ezt nem ertettem, hogy minek kell zajmikrofon?
Nem eleg hangosan szurkolnak a brazilok? -
OrangeBud
tag
válasz Integra #46606 üzenetére
Így van,befújta őket mégis csak házigazdák,meg nyitómeccs na meg öngól. Így is a zavargásoktól és a romló gazdasági helyzetről volt tele a sajtó (amit meg is értek mert ~2500 milliárd forint ment rá a stadionok építésére természetesen az ország költségvetéséből) miközben az oktatás,korházi és szociális ellátás a béka segge alatt van. Azért kíváncsi vagyok mi lenne ha nem jutna tovább a csoportból
-
Sickboy25
addikt
válasz Tibiajax #46604 üzenetére
sajnos nincs internetem ahova költöztünk (vagyis van csak mifi, azzal meg nem jön), így ezeket egyenlőre nem tudom használni szétbasz az ideg is emiatt... Van egy olyan, hogy mtv1 a közszolgálati csomagban, de ott mindent kódolnak, ami külföldről vásárolt műsor...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
bagyulajuve
addikt
válasz homeless09 #46612 üzenetére
most néztem épp trollfocin, szakadtam rajta, a munkatársak meg nem tudták min röhögök
Resistencia eterna
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #46612 üzenetére
Épp könnyesre röhögtem magamat rajta haverral.
-
DeathAdder
veterán
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #46617 üzenetére
Ilyen riporternők nálunk miért nincsenek?
-
Sztbeni
őstag
amit tegnap láttunk, az kiábrándító volt. Nem is biztos, hogy végignézem a vb-t. Úgyis megnyeretik a rohadt brazolokkal...
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sickboy25
addikt
válasz Tibiajax #46618 üzenetére
Higuain lesz a vb gólkirálya
Sztbeni: várható volt sajnos, de azért nem ennyire drasztikus, mint ahogy túlreagálod...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
DeathAdder
veterán
Van itt mééég
-
Sickboy25
addikt
válasz Tibiajax #46622 üzenetére
Támadók: Sergio Agüero (Manchester City – angol), Lionel Messi (Barcelona – spanyol), Gonzalo Higuaín (Napoli – olasz), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain – francia), Rodrigo Palacio (Inter – olasz), Franco Di Santo (Werder Bremen – német)
jah ezek a támadók + Maxi Rodrigez és Gago középen
és nincs Tevez ,amit nem értek...
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz zolynet #46628 üzenetére
Igazabol az a kerdes, tenyleg olyan fontos-e a vilag minden reszerol jatekvezetot hivni. Azok is rengeteget hibaznak, akik a foci elmezonyeben biraskodnak (angol, spanyol, nemet birok), mit varjunk azoktol, akik sokkal gyengebb bajnoksagokban toljak az ipart.
Mas. Az NST teljesen megszunt, vagy irnak vhova azok, akik regebben csinaltak? Azt latom, h nehany klubblog visszatert, de az NST-t sehol se talalom.
Apdet, kozben megtalaltam.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
szentes711
tag
Akkor nézzük a mai menüt:
Mexico-Kamerun 2:0
Spanyol-Holland 2:0
Chile-Ausztrália 2:0"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
pohár
félisten
válasz szentes711 #46633 üzenetére
a hollandok is lőjenek már gólt, legalább jön egy kis apró
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
Sosem felejtem el, hogy találkozhattam vele!!
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz szentes711 #46633 üzenetére
eltévedtél?? ez a másik topic...
Ez is Brazília és a legdrágább jegy helye
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #46635 üzenetére
Nyugodjon Békében!!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz Tibiajax #46648 üzenetére
Én szerintem ez így van (bízom benne)...
Engem még általánosba jártam vagy talán a gimi elején apu mutatott be Czibor Zoltánnak, aki egy komáromi kiskocsmában éppen aktuális kisfröccsét fogyasztotta.... Mára már talán együtt fröccsöznek valami jobb helyen ismét[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hivatalos reklám... te jó isten
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest