Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
The Division - a hónap közepén nyílt bétateszt?
El Gringo: Ez számtalanszor ki lett már itt tárgyalva itt, három ember nem tud home-olni egymással. Én is olvastam városi legendákat amik cáfolják ezt, de konkrétan még senki sem írta le, h hogyan lehetne ez lehetséges. Logikus megoldás nincs is rá egyébként, ha kicsit jobban átgondolod.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Jovanny2
őstag
válasz istvankeresz #65997 üzenetére
Nincs, amíg be nem állítod, hogy a gold-os account a Home azon a gépen, de ha a véleményem kérdezed, én nem homeolnák az asszonnyal, nem kifizetődő családon belül. Homeolsz valaki mással, és annak a goldját az asszony is tudja használni.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
El Gringo
senior tag
Teko001-nek köszi.
+
Home kérdésem lenne, mivel nem tiszta, meg ellentmondásokat is írtak.
3-an lehet homeolni?Adott Józsika és Frici, akik már home-olnak együtt. Én Józsikát marhára nem ismerem, nem is érdekel sem ő, sem a tartalmai. Fricinek viszont van egy CoD BO3-a, amivel szívesen játszanék, ezért vele akarok home-olni.
Lényeges kérdés része: Frici elveszti Józsikával a home beállítást, ha velem [is] home-olna, és Frici látni fogja az én tartalmaimat is? Mivel ugye valamit valamiért. Ha igen, hogy lehet beállítani, hogy az ő home-jukba ne szóljak bele, lássam Frici játékait, illetve az én tartalmaimat is megoszthassam Fricivel?!A bejegyzés szereplői nem valós személyek és bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.
Láttam már olyat is, hogy valaki azt mondta: nem, meg olyat is, hogy lehet. Most akkor melyik Lehetőleg olyan írjon, aki már próbálta, vagy nagyon über-giga-pro-mester, ugyanis ez szerintem sokakat érdekelne, és mehetne is az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
istvankeresz
aktív tag
válasz Hunt3r22 #65995 üzenetére
Köszi! Jó ötlet az összefoglalóba beletenni, mert az ilyen null kilómétereseknek ez hasznos infó.
Jah és ha van egy goldom az én account-omhoz és az asszony átjelentkezik az övébe ugyanazon az xbox-on, akkor neki van vagy nincs goldja?
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Hunt3r22
őstag
válasz istvankeresz #65994 üzenetére
Hozzáadódik, tehát 12 hónap + xx napod lesz.
Trialok nem adódnak hozzá (2 nap / 7 nap / 14 nap)
Ezt az összefoglalóba simán bele lehetne rakni szerintem.
Xr
-
istvankeresz
aktív tag
Nem röhögni, új vagyok...
Ha még él az egy hónapos ingyenes Gold-om, és veszek rá egy évest, akkor hozzáadódik, vagy bukom a maradék ingyenes időszakot?
Előre is köszi!
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
gianni85
veterán
Én is kaptam tegnap egy Division Beta kódot.... de beváltottam
-
Jovanny2
őstag
Na akkor én is, elnézést, hogy csak most. Division Béta kód: 7PQ2V-7G3V6-3WRWF-H3HM3-Q4FJ? (magyar ABC utolsó előtti betűje).
-
Dinasti
senior tag
válasz bulikavagyok #65979 üzenetére
Köszi. Én szemeztem vele. De akkor az x410 se merem bevállalni. Nekem csak amiatt kellett volna hogy elvileg mind a 4 konzolhoz jó. Ps3-4 xbox 360-one. Amugy nekem ugyan igy tort el a xbox stereo headset is. Argentin storban pay-pay és 1 lakcim kell? Vagy gift card? Valaki segithetne.
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #65969 üzenetére
"Akkor pc elott ulve is rosszul lenne."
Nem feltétlen. A fókuszálás egy roppant érdekes dolog, meg hogy milyen idegeket és összeköttetéseket erőltet és fáraszt. Nekem is volt olyan kollégám, aki mindent tökéletesen látott, akármilyen apróbetűs szart is el tudott olvasni a monitoron is, de állandó fejfájása volt a munkanap végére. Kapott egy személyre szabott, nem túl erős szemüveget (illetve ő kontaktlencsét csináltatott, mert a szemüveg idegesítette), és megszűntek a problémái. Szóval én mindenképpen szemésznél kezdenék, jó eséllyel egy jól belőtt szemüveg megoldja a problémát.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vg
addikt
válasz storm3 #65985 üzenetére
Rossz a szemed, vagy az idegeket ingerli valami és nem jó az összeköttetés az agyban (ez akkor jellemző, ha hirtelen pöttyöket látsz, látás csökkenést érzékelsz, majd iszonyat fejfájás jön). Esetleg egy neurológus tudna hatásos véleményt mondani, vagy fordulj Dr. House-hoz. Doktor vg Úr véleményét olvashatták.
-
storm3
senior tag
válasz Döglött Róka #65960 üzenetére
Nyomhatod a flegmat,engem nem zavar, biztos az asszony elzavart hetvegen.. Ennel azert egy fokkal komplikaltabb a problema, de koszonom hogy megosztottad a velemenyed velem!
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Teko001
őstag
-
El Gringo
senior tag
![A weboldalas felületen]! nincs olyan lista, ami a tulajdonom képező játékokat listázza ki? Sajnos nem találtam ilyet.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Quaresma #65978 üzenetére
Mac-ről vagyok én is, simán megy. Serviio nekem nem jött be, de a plex összetetteb (megy a felirat) és nekem hibátlanul működik, még az usb-n rádugott külső hdd-ről is. Plex szerver kell a Mac-re, és az xboxra meg a kliens.
Ennyi. Gépen megcsinálod a "boritózást", leírást és kész.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azoknak írom, akik itt érdeklődtek a TB 500X fejhallgató iránt: ne vegyetek ilyen fejest! Kb egy hónapja minden előzmény nélkül eltört az egyik szára, amit nem nagyon értettem, de elhitettem magammal, h biztosan véletlen baleset érte, amire nem emlékszem. Most hétvégén vettem észre, h a másik szára is megrepedt, és nem kell neki sok, h eltörjön. Kicsit utánaolvastam, és látom, h ez közel sem egyedi eset. Az Amazonon is találtam sok vásárlót, akik ugyanerre a hibára panaszkodnak (fényképekkel illusztrálva). Az enyém már 13 hónapos (így már nem garanciális), de állítólag vkinek már 4 hónap után megadta magát. A support természetesen nem foglalkozik ezzel a problémával, pedig ez elég egyértelműen a gyártó hibája szerintem.. Elég kellemetlen ez egy 250 eurós terméknél.
Élni és élni hagyni
-
MrPeekaboo
senior tag
BC-s Sacred Citadel is tölthető. Csütörtöktől EA Access keretén belül az Unravel első két pályája játszható.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Bogyi007 #65973 üzenetére
Elolvastam, tv, monitor, kijelzo, varazsdoboz, barmit irhatok. Ha nem akarsz szavakon lovagolni akkor megerted. De nem, te szavakon akarsz lovagolni. Parbeszed vege...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #65969 üzenetére
Ha végig olvastad volna, láthatnád hogy ez az Sd korszakban, Fps játékoknál és régebben fordult elő...
Pc-ről és monitorról szó sem volt... Pc-n eleve nem is játszok.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akik gondolkodnak a The Division vételén, jelezném hogy az argentin store-ban továbbra is 11k az alapjáték, és 14 ezer a GOLD edition, amely a season pass-t is tartalmazza.
___
Amúgy tudtok jó űrhajós játékot One-ra? Elite-en kívül.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dinasti
senior tag
Tegnap elkapott ismét a vásárlási láz és sikerült szerintem az eddigi 1ik legjobb játékot beszereznem. A neve This War of Mine. Ha valaki nem ismerné érdemes rákeresnie a neten vannak magyar nyelvű videók is. 1,3 giga a játék de nehéz felállni mellőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
axlfsi
veterán
Egyáltalán nem biztos és nem ilyen egyszerű.
storm3, a szemeddel minden rendben? Egy vizsgálatra élmennék a helyedben. Okozhatja az erős fejfájást a rossz szem is...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Mankó
veterán
válasz zkas90 #65954 üzenetére
Nekem is ma hajnal 2-kor jött meg az enyém. Dicséretes, főleg hogy oda volt írva, hogy 01.28-01.31-ig.
Emlékeim szerint azért még ma lehet vele játszani, vagy talán keddig van meghosszabbítva?
Hál'istennek én kaptam itt egyet, úgy hogy ezt tovább küldtem home társamnak. -
Bogyi007
veterán
válasz storm3 #65957 üzenetére
Annyiban talán nem hülyeség, hogy nálam egyes Fps játékok amik 60 frame/sec sebességgel futottak és gyors irányváltásokkal ment azok játszása közben hajlamos voltam szédülni majd hányingert kapni.
Hogy ennek az esetnek pontosan mi az elnevezése nem tudom, mindenestre a megoldás egyszerű: Nem játszom ilyen gamákkal.
Mondjuk az is igaz hogy ez még a régi Sd tévés korszakban volt jellemző rám.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
norbi2010
őstag
válasz Stevenstyle #65961 üzenetére
Ezen így reggel nagyon jót mosolyogtam.
-
Stevenstyle
senior tag
Ebben teljesen egyet értünk. Még csak véletlenül sem bántani akarom a kedves fórumtársakat de lassan tényleg várom a: "nem látom a képernyőt, hogy lássam ki kell nyitni a szemem, vagy maradjon becsukva?" és "ahhoz, hogy játszani tudjak be kell kapcsolni a konzolt?" szintű épületes hozzászólásokat.
No offense de azért na...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz storm3 #65957 üzenetére
Hasonló itt is. Észre sem veszem, mikor kezd rá, de fokozatosan bekúszik az először enyhe, majd, ha nem hagyom abba időben a játékot, egyre rosszabb, végén már-már hányingeres fejfájás. Itt valószínűleg a rálátás szögét nem bírom. Monitort "felülről", pár fokkal lefelé nézve nézem, semmi bajom előtte hosszú órákig. Munka miatt viszont találkozom olyan gépekkel, ahol a monitor magasabban van, akár egy magasabb asztal miatt vagy simán beraktak valamit a kijelző alá. Konzol miatt az elég magasan lévő TV-t ugyanígy "szemből", kijelzőre merőlegesen nézve nézem, sőt, a nagyobb képernyő miatt felfelé is többet kell néznem. Elég szerencsétlen megfogalmazás lett, de a lényeg úgyis átjön. Állítható magasságú székben játszom, azt megemelve legmagasabbra a box előtt töltött (egyébként alkalmanként nagyon max. 3-4 óra egyszerre, és ez is elég ritkán) időben már alig van problémám. Félig elfekve, hogy ne magam elé vagy felfelé kelljen néznem, nem tudtam kísérletezni megfelelő hely hiánya miatt.
Hátha valakinek van más tapasztalata, ötlete, mert ez engem is érdekelne.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
storm3
senior tag
Bődületes hülyeségnek hangzik,de hátha találok rá itt megoldást mert lassan krvára zavar a dolog.
Ma szabadnapos vagyok,úgy voltam vele hogy na akkor ma lehet kockulni,rágyógyulok a játékokra. PC-n játszottam vagy 3-4 órát gond nélkül. Este átültem az Xbox elé és 2 óra után már éreztem hogy fáj a tarkóm. Ebből a fájdalomból később fejfájás lesz,elég kemény. Mi a fene okozhatja? Próbáltam többféle helyről játszani,többféle távolságból. A játék maga mindegy mivel(jelenleg Diablo 3,de más játékokkal is előfordul), és sajnos túl sűrűn fáj ahhoz hogy rálegyintsek a dologra. Mi lehet az oka,hallott/olvasott már valaki ehhez hasonló problémát? Egy Samsung UE32F6100-ról játszom,ha ez számít, eszek iszok rendesen,köszönöm.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
zkas90
senior tag
Kétlem, de hátha valakinek szüksége van még rá.
Division béta kód (4 perce kaptam meg):
2**PR-2Q7TV-K6R63-39HG9-PKCTZIsmert star wars droid. **-D2
A társa C3PO-nak. -
I3ence
tag
válasz Nokedli92 #65951 üzenetére
Portnyitogatas elott celszeru csak egy UPNP-t kapcsolni a routeren (nem kell fix IP se a boxnak), hatha az megoldja a problemat. Utana esetleg probald meg DMZ-be tenni. En is nyitogattam a portokat, es az istennek se akart Moderaterol Openre valtani, UPNP megoldotta a problemat.
Ahogy most olvasom, ha a gep szerint open a NAT, az bizony open, en inkabb a Paydayre gyanakodnek, ismerve a fejlesztoket.
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta egy olyan problémával küzdök, hogy a Port átirányítás valahogy nem szuperál valami jól.
Az Xbox One szerint a NAT type: openAz említett a játék a Pay Day 2.
De vannak játékok amivel tudok játszani.A portokat amiket az xbox oldalán kérnek, mind megnyitottam, sőt 1-65536-ig minden tcp és udp portot megnyitottam a fix ip-vel ellátott konzolnak, de amikor a konzolról felmegyek, ERRE az oldalra, akkor azt írja bizonyos portoknál hogy Port is closed.
Kérdem én.. hol rontottam el?
Windows Servert használok mint "router" tűzfal szabályokat létrehoztam a konzolnak, de már direktbe is rá volt kötve a szolgáltató modemjére, és úgy sem volt jó.Remélem érthető voltam.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv, Csaba
[ Szerkesztve ]
Üdv, Csaba
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám , a véleményetekre lennék kíváncsi.
Beszereztem egy Xbox One kontrollert , PC-hez. A használatakor azt tapasztalom, hogy a d-pad bal irányú gombja nehezebben reagál, mint a többi. Utóbbiak elég érzékenyek, gyorsan reagálnak már finom érintésre is, hallhatóan kattannak. Ellenben a bal oldalit jobban nyomni kell, finom lenyomásra nem reagál úgy, mint a többi, tompább hangja van benyomáskor.
Mi lehet az oka? Tapasztalt már valamelyikőtök ilyet? Mennyire tekinthető ez hibának garanciális szempontból? -mert működni működik. Köszönöm előre a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Division
Kedd délig tart a béta:
"As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.
Thank you all for your amazing support!"Live-Die-Respawn
-
tunkiih
őstag
Nem gondoltam volna, de minket is berántott Home partnerrel a Division, szóval márciusban érkezünk...
-
madd dogg
senior tag
A Plex sajnos csak a rendszermeghajtóm látja. A Serviio bevált.
Köszönöm a segítséget!
-
Jovanny2
őstag
válasz L_YKing #65936 üzenetére
Igen, ahogy a kolléga írta, régen volt ez inkább, mi a haverommal még toltuk sokat 360-nal. 2 gép kell hozzá, és hálókábellel össze kellett kötni. Amúgy egy LG TV-vel meg tudjátok oldani, arra van a Dual Play funkció. Nekem Samsung van, de az LG-nek az a funkciója elég szimpatikus. Mondjuk felezi a felbontást, az meg azért nem mindegy...
-
nagyúr
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a táborhoz egy Kinect-es verzióval. Gamertag: zoladogg
Egy kérdés: be tudom úgy állítani az otthoni hálózatot, hogy a konzol tudja streamelni a PC-s vinyóról a filmjeimet?
-
ferensz
senior tag
válasz L_YKing #65936 üzenetére
Szerintem már nem nagyon van olyan játék ami támogatná a System Linket, de ha az adott játék támogatja is, akkor 2 Xbox kell hozzá. Szvsz nem lehet megoldani sehogy, hogy a split screen 2 megjelenítőn legyen.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
gabesz839
senior tag
Abs-t egyszer majd kikapcsolod. Rövidebb féktávokat lehet nélküle venni.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Steven
addikt
3 napja meg van a forza 6 , kb 16 órát toltam bele ... tapasztalat az ,hogy elég nehéz
mindent kikapcsolva csak abs és automata váltó van bekapcsolva ,nehézségi szint higher than above... Egészen addig minden rendben ment míg nem kezdtem el kapni A kategóriás verdákat ... nem egyszerű elindulni és a kigyorsítások is a megállások is elég nehezek... vagy csak szar verdákat választok 1000 motoromon pályán élőbe könnyebb...
Elég gyakran kell restartolni , hogy első legyek ... nem úgy mint az elején ... amúgy über fasza játék... azt hittem nem fog ennyire lekötni... de kellemesen csalódtam .. és jó ,hogy megtöri a showcase néha a carrier modot az kicsit megtöri a monotonítást .
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Keresem azokat a kollégákat, akik az alábbi játékok multijával szívesen űzik:
- GTA 5
- SW Battlefront
- Dying lightGT: thebalazs
Üdv,
B -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
axlfsi
veterán
válasz zsolti72837 #65921 üzenetére
Köszi, de nem ezt kérdeztem. A heti akciók pontosan melyik naptól meddig tartanak?
Far Cry 4 Gold Edition kell, de nincs pénz a kártyámon holnap estig, viszont ha ma lejár az akció, akkor kénytelen leszek kitalálni más megoldást, ezért fontos.
Köszönöm, ha valaki tudja és még írja
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
zsolti72837
addikt
válasz axlfsi #65920 üzenetére
Killer Instinct Ultra Edition Add-on
Includes Jago, Sabrewulf, Thunder, Glacius and more.
Elérhető: 01/01-31/01
Zheros
A return to the good ol’ days of sidescrollers.
Elérhető: 16/01-15/02
DiRT Showdown
Race and crash your way through a world motorized mayhem.
Elérhető: 01/01-15/01
Deus Ex: Human Revolution
The truth will change you.
Elérhető: 16/01-31/01
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Neoteric
addikt
Fürkésztem amazont ps4es akciókat kutatva, de belebotlottam ebbe is. Nem tudom mennyire jó ár, de hátha érdekes páratoknak.
Rise of the Tomb Raider
$59.99$39.99 [link]PSN: ne0teric_sAN
-
L_YKing
addikt
Sracok! Meg lehet oldani azt, hogy slipt screenes jatekot ugy tudjunk jatszani, hogy 2 tv-n legyen a kep, ne ossza meg hanem 2tv-n lassam.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Lefty
addikt
válasz Hunt3r22 #65909 üzenetére
Mindent probaltunk, joinable friends, invite only. Denem enged meghivni onnan senkit, szurke az opcio. Sehogy se tudtunk egymas lobby-jaba csatlakozni, kintrol se, mert ott meg a box nem latja sztem, hogy ugyanabban a jatekban vagyunk. Annyit ir ki, hogy ???-al jatszik, biztos ez mar meghaladja a rendszert, hogy x360as jatek nevet kiirja.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Soha nem volt meg problemam a party chattel, most meg nem jo es ezt irja: your network settings are blocking party chat, go to network settings, odamegyek az meg azt mondja minden jo. 0x89231806 hibauzenet
Mi a franc ez?
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz zsolti72837 #65904 üzenetére
nekem is tökéletesen megnyílt és most is megnyílik
-
Lefty
addikt
válasz zsolti72837 #65898 üzenetére
Nem talalhato az oldal, amit linkeltel, 403.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest