Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Letöltöttem azt AC : Unity-t, lassan a felénél járok. Olvastam, hogy a megjelenéskor óriási bughalmaz volt a játék, de ezek nagy részét az eltelt idő alatt javították.
Ezek a javítások gondolom letöltődnek/letöltődtek maguktól a telepítés után, igaz?
Igazság szerint még mindig elég sok bug-gal találkozom (clipping, kis akadozás, eltűnő/megjelenő karakterek). Ez lenne a "javított" változat, és megjelenéskor még ennél is sokkal rosszabb volt?
[ Szerkesztve ]
XONE gamertag: TheZolee88
-
StLui
veterán
válasz ImpersonatoR #64354 üzenetére
"Igazabol szerintem nem zavaró a zsinór ami a kontroller és a füles között van. Semmiképpen nem ér meg szerintem + 40-55 e. forintot."
De a 2.0-s vezetékes és vezeték nélküli között csak 11eFt a különbözet, a nagyobb felár az 5.1 és a 7.1-re van.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kiskeke94
tag
válasz Something_ #64392 üzenetére
Jaj szoval csak kiprobalni. Mar azt hittem le is tolthetem.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Mankó
veterán
Nagyon kellett már egy ilyen hsz a Turtle Beach fejhallgatókról, mert jó ideje nézegetem őket, de nem tudom hogy melyiket is érné meg megvenni. Igazándiból én egy mindenes fülest keresek, ami mind zenében, filmben és játékokban is megállja a helyét. Természetesen nem szeretnék érte 90 ezret fizetni.
Esetleg megnézhetnéd nekem, hogy filmek és flac zenék alatt hogy szuperál a tied!
Persze egy wireless lenne az igazi, de már csak akkor adnék érte ennyi 50 ezreker, ha garantáltan bitang jól szól és az egyes hangszínek nem nyomják el a többit. Értsd szépen és részletesen meg van a mély, a közép és a magas is.hackeeeee: én ugyanígy vagyok vele, de csakis akkor ha minden máshoz is átlagon felül teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #64382 üzenetére
Játszottam a Plants vs. Zombies bétával 10 percet, nem rossz. Kb tök ugyanaz mint az első rész. Ugyanaz a grafika, ugyanazok a zenék, stb.. Hangulatos kis játék, de annyira nem az én világom, nekem ennyi elég is volt belőle. Majd ha bekerül a Vault-ba, talán újra előveszem. Két játékmód van egyébként, de csak az egyiket próbáltam.. -amúgy vannak bőven játékosok ahogy láttam.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
Gyuláé
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 éves Live Gold előfizetést. Kinél lehet ,és hogyan,de csak megbízható személy jöhet számításba.Gyula
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Medocsabi
addikt
Aktiváltam egy tomb raider kódot,szépen jön le.Közben játszhatok a boxon?Nem állítja le a töltést?
(csak mert a 360 ilyenkor mindig lestoppolta a letöltést) -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Something_
őstag
válasz bulikavagyok #64368 üzenetére
Ah, kiraly vagy haaat lehet, hogy regen is ketszer kellett
Xbox one-os codban csinalok kepeket, majd nyomok egy logout cikket, arrol amirol itt nem beszelhetunk
Este jon a battlefront is a one-os kiadas melle. -
L_YKing
addikt
-
nagyúr
válasz Something_ #64367 üzenetére
Ugyanúgy. Kétszer a guide gomb, és Y.
Vagy régen nem kétszer kellett nyomni?[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Something_
őstag
Hogy a tokombe lehet kepernyomentest csinalni? Regen guide gomb es y. Most sehol sem talalom...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha már költenék rá, akkor maradna a térhangzás, és a full wless.. Ha már költeni kell rá.
Jól néz ki ez a pro, csak már megint ott vagyok, ha ennyit kell köteni rá, akkor megtoldom egy jobbra, legalábbis szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
negyven2
veterán
This month's Xbox One backwards compatible games are coming soon, honest
Xbox One won't get background music until summer at the earliest
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bishi
tag
Halo 5-ből az alap verzió is elég? Ha jól emlékszem elhangzott itt, hogy a Warzone Req bundle tartalom összeszedhető alap verzióval játszva?
-
Jovanny2
őstag
válasz bulikavagyok #64351 üzenetére
Szerintem nem, nem nagyon gyűjtök itt ismerősöket, a kollegának is csak a BO3 miatt meg a hasonló "skill" miatt ajánlottam. Van egy 5-6 éves bandánk pár öregfiúval. Privátban.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bishi
tag
válasz zkas90 #64355 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azt hiszem megveszem még ma, mintha szingapúrban láttam volna 75 dodo alatt. Annyim van is ott. Igaz nekem is megvan a collection, azzal nem sokat játszottam, de akkor még a kontrollerrel ismerkedtem. Most már a Titanfallban is voltam első párszor, de általában középtájt végzek. De annyit beszéltek az 5-ről, hogy muszáj megvennem -
zkas90
senior tag
válasz nrbi001 #64352 üzenetére
Ahj istenem milyen idióta vagyok. A box szétszedését nem úgy értettem, hogy ténylegesen szét. Félre értés ne essék. Csak a madzagokat ki belőle és átvinni máshova.
Garis terméket sosem basztatok itthon. Nincs semmi értelme.A kontrollerszétszedős képnél pedig tudom hogy x360-as joyt ábrázol, de nem találtam XO-sat. A varranty sticker átlikasztása pedig szemléletes rajta.
Ideje lenne takarodni aludni, hosszú volt az éjszaka.
(#64353) Bishi
Én is preorderben vettem meg a Halo 5-öt. Én is csak most hétvégén játszottam végig, mert nem éreztem affinitást hozzá. A TMCC-ből az első részt indítottam el, azt végig sem tudtam vinni. Nem élveztem. Aztán megnéztem a negyediket, az már nem volt rossz, de annyira nem fogott meg. Aztán úgy voltam vele, hogy akkor fölösleges az 5 kampány részével foglalkozni. Elég csak a multi, úgy is az a lényeg.
Végül csak elindítottam és 1 nap alatt végigvittem egy süteménysütésnyi megszakítással (nem nehéz nehézségi szinten). Minden percét élveztem. ~7-8 óra volt egyébként a végigjátszása.Most pedig ismét települ a TMCC, mert meghozta a kedvemet legalább a 4. részhez. Érdekel a történet. Ha az is jó lesz, akkor előbb utóbb visszafelé haladva előzményjátékként végig játszom az összes kampányt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha chat re is teljesen full wirless fülest akarsz akkor 3 lehetőséged van XO -nal.
TURTLE BEACH Elite 800X 7.1 93.000 Ft.
TURTLE BEACH Ear Force Stealth 500X 5.1 74.000 Ft.
TURTLE BEACH Ear Force Stealth 420X 2.0 48.000 Ft. (ez a legújabb)
Mas gyártó termékeinél a chat nem fog működni csak ha rákötöd kábellal a fülest a kontrollerre.
TB gondolom fizet ms nek, hogy csak az o megoldásukat támogassa, így meg is latszik az árukon, hogy pofátlanul van belőve.
TB xo seven -t pedig mar nem gyártják/forgalmazzak szerintem azért nincs sehol (pedig 24.000 Ft. korul jó ara volt)
Helyette van gondolom a TURTLE BEACH Ear Force XO SEVEN Pro amit 37.000 -ért tudtam megvenni itthon.
Itt egy kép róla
Sima 2.0 -as de van hozza egy elég jó adapter ami szerintem hasznos dolog. Nem kell menüben turkálni illetve vannak preset ek is hozza.
Nyilván lett volna olcsóbban is mikrofonos füles de meglepően jól szol és nekem szükségem volt az adatperre is.
Igazabol szerintem nem zavaró a zsinór ami a kontroller és a füles között van. Semmiképpen nem ér meg szerintem + 40-55 e. forintot.
A térhangzás meg nem tudom milyen lehet fülesbe majd jól megszakerti valaki akinek van. -
Bishi
tag
válasz Döglött Róka #64346 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha megveszem a játékot, akkor hetekig nem multizok?
Azért vegyetek fel, valamilyen játékban csak találkozunk előbb utóbb. Igaz napok óta a Gems of War-ra vagyok rákattanva -
nagyúr
-
zkas90
senior tag
válasz L_YKing #64349 üzenetére
Látszik hogy szétkaptad? Amennyiben nem, akkor nem fogják tudni megmondani.
szerk: Ahogy bulika is írta, remélhetőleg nem így szedted szét:
képMert akkor bizony szevasz. Ügyesen sérülésmentesen leszedhető ez a matrica egyébként. Ezt szétszerelős leírásokban/videókban meg is mutatják. Gondolom te is az alapján csináltad.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Volt egy kis hiba a joyba de szetkaptam es gyorsan megcsinaltam.. Gondolom igy a gari mar ugrott nem?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zkas90
senior tag
Történelmi pillanathoz érkeztem.
Megvásároltam első déelcémet, bár nem is igazán déelcé ez, hanem a jó öreg régi kiegészítő.
Annyira hiányzott már egy belemerülős játék a witcher 3 óta, hogy bakker megvettem hozzá az Expansion Pass-t. 6 ezer forint azért a +30 óra játékért tökéletesnek tűnik.
Ezzel már engem is utol ért ez a marketing húzás. Bár szerintem a legjobb ilyennel kezdtem bele.Biztosan nem fogok csalódni.
(#64335) pn199
Eddig négyszer szedtem szét a boxot. Tökéletes azóta is minden foglalata (igazából minden porcikája). A röcögő hang ami a ventillátorból jön, az csak a por miatt van. Ha novemberig nem sül meg (nem fog), akkor majd szépen kitakarítom és ismét friss és üde lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Bishi
tag
válasz Döglött Róka #64342 üzenetére
Ez egy jó kérdés! Én is ezt terveztem kérdezni, igaz én még Halo vásárlás előtt vagyok, de nemsokára Halo multira adom én is a fejem, max. jó leszek célpontnak
Ha gondoljátok vegyetek fel, nem tudom hogy megy a multizás xboxon. Gamertagem: JohnyBishop
Hétvégén tervezem kezdeni, de más játék is jöhet -
oriic
HÁZIGAZDA
Az elmúlt két hét cinkes volt, de most már én is visszatérek rendesen, nem csak a daily cuccokért.
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
Én most kezdem el,kérdezd majd meg megint kb 2 hét múlva
-
Döglött Róka
veterán
Halozni ki szokott itt rendszeresen? Vagy MKX?
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
Még egy gyors kérdés,hogy csak nálam jött elő a probléma h a hdmi csatim picit könnyen kidobja a hdmi kábelt? Szerintem kikopott pedig ha 10x szedtem szét a szettet akkor sokat mondok..
-
StLui
veterán
Köszi mindenkinek!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyi007
veterán
válasz csontnélkül #64328 üzenetére
Gold próbát elsőnek (bankkártya adatokat meg kell adni hozzá s utána lemondani a hosszabbítást) aztán a konzolon ha felkínálja akkor egy hónapos goldot megvenni 200 forintért (itt is kikapcsolni a hosszabbítást) ha ez is lejár aztán aktiváld a 14 naposat s legvégül jöhet a 3 hónapos...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
Ez nem volt szép Tőled! Egy röpke pillanatig elhittem, h elveszítjük az egyik bástyánkat!
csontnélkül: Szerintem először a 14 napos, utána mehet a többi.. -de nem tudom, h az új felhasználók mit kapnak most, így kicsit bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #64324 üzenetére
hát nem is mondtam, hogy más történik, csak mi van ha a csúnya Microsoft nem hozza vissza a masinámat?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csontnélkül
csendes tag
14 napos GOLD a konzol csomagban
3 hónap GOLD akciósan vásárolva a konzol mellé
MS-XBOX fiók nyitásakor talán van valami GOLD próba lehetőség egy ideig (???)Felhasználási sorrendet kérdezném, mit mi után használhatok fel, hogy a legjobban használjam ki a kezdést?
Köszönöm.
-
StLui
veterán
Most már mondjátok meg mi az a BO3 !?
-
nagyúr
-
pzstm
titán
ma koradélután elviszik a masinámat.
Köszönök szépen mindenkinek mindent, egyszer remélem visszatérek még.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
válasz bulikavagyok #64319 üzenetére
Ahhoz még fejlődnöm kell, próbáltam egy HC-t inkább nem mondok semmit hanyas stat volt
-
nagyúr
válasz Jovanny2 #64320 üzenetére
Sajnos nem. A géphez kapott kontrollerre is csak egy év gari van.. Headset dettó.
Szerk.: Igen, a support is megerősítette. Jól jött volna nekem, ha nem így van, de emiatt is buktam egy kontrollert anno. Illetve nem buktam, mert megcsináltattam végül, de saját költségen.
(#64322) pn199: Pedig sokkal könnyebb szerintem. Legalábbis ölni, és nekem az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Jovanny2
őstag
válasz Bogyi007 #64312 üzenetére
Szerintem ez tévedés. A géphez adott kontroller garija elvileg a gépével egyenlő, és a kutya nem nézi, hogy az adott kontrollert a géphez kaptad-e. Egyébként a külön vett cuccokra tényleg 1 év gari van, de a kontrollerre például simán rámondhatod, hogy a géphez volt.
@bulikavagyok: ezt a support mondta? Én eddig így tudtam...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
válasz nrbi001 #64317 üzenetére
Pont tegnap játszottam egy órát, de hamar ráuntam.. Viszont volt egy pálya, amit tegnap láttam először! Így több hónappal a megjelenés után ez vicces egy kicsit. Néha nyomhatjuk együtt egyébként, de én csak HC KC-t, esetleg HC Domination-t játszok..
Élni és élni hagyni
-
senior tag
válasz bulikavagyok #64311 üzenetére
Kábeltéren próbálom mindig a legminimálisabb mennyiségű zsinort használni. Talán ezért is ment a háztól a házimozi mert kb 346db zsinór ment keresztül a hálószobán.. Másik nyomós indok h a macskák kifejezetten szerették kaparászni az állóhangfalakat..
Bo3-at tolja innen valaki ? Foxxal tnap játszottunk meg 3 emberkével, aki gondolja vegyen fel és aprítsuk a népet! (RANK 16 ,marha nagy aprító vagyok )
Pn199 a gt-m.Bogyi007: a gépen van még 1 év gar, ez is hamarosan cserés lesz a garanciafétisizmusom miatt. A joyra volt 1 év
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #64311 üzenetére
Hát, az lehet.
Viszont, nem tudom, hogy miként működik, ha "nem nyúl bele" a jelbe, akkor még akár jó is lehet... De ez nem derül ki sajna csak akkor ha kipróbáljuk. Na meg persze az, hogy utána a tv-re küld-e még hangot, vagy oda már csak kép megy.
@Def26: Hát, jah..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Game-over
aktív tag
Nálunk sajna csak holnap indul
Jan 14th at 6pm PST/California USA -
Bogyi007
veterán
válasz nrbi001 #64309 üzenetére
Hát ha a géped garija jár le január 19.-én és így adnak másik kontit, akkor az már nagyon full korrekt, mivel csak a gépre van két év (+3 hónap) garancia a tartozékokra csak egyet adnak...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Nekem itthon még a jó öreg Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles van, most hogy a konti már jack-es meg is nézem hogy esetleg jó lesz-e a mikrofonos része a One -hoz (Pc-hez, X360-hoz és Ps3-hoz volt eredetileg kompatibilis). Egyébként megy a Box-al hangzásilag, mivel optikát tud fogadni és egész jól át is jön vele a terhangzás.
-
senior tag
Sziasztok, tnap új gazdára talált az SW és beujjítottam saját profilra szingapúriból 76 SGD-ért a bo3-at, eddig az egyik legjobb multis gamma, nagyon sz.r a statom de nem egy számérték miatt tolom. Élmény, tényleg. Ugra bugra ide ugra bugra oda,, eddig nagyon bejön
Ne csak offoljak... Fehér sunsetoverdrives a gépem jan 19ikén lejár a gar róla , hívom a supportot mondom recseg ropog a kontroller , néha kikapcsol játék közben még kábelről is. Mondja a srác minden ok, megkérdezi a műszaki részleget. Várok 1-2 percet, közli velem h nincs raktáron a fehér limitált joystick. Esetleg belemennék e abba,hogy küldenek egy feketét a mai napon s a régit megtarthatom. Ennyire korrektül az apple-n kivül senki nem állt a garanciális ügyintézéshez. Le a kalappal MS.
Mit szóltok ehhez ? -
sting2
addikt
válasz bulikavagyok #64303 üzenetére
Igen, ez a része botrány..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
oriic
HÁZIGAZDA
Steam szerint lesz magyar feliratozás a The Division-höz. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy a konzolos kiadások is megkapják majd.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Snoop Doggot is kiborították az Xbox Live szerverek
Mondjuk a tegnapi nap tényleg gáz volt... Amikor már állt az egész, még 1 ideig akkor is azt írta a rendszer, hogy minden oké, minden működik..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #64303 üzenetére
Igen. Szerintem ez annyi, hogy HDMI out-ból ki, az adapterébe bele, és az adapterből bele a tv-be. Az adapter leveszi a hangot, és utána ugyan úgy küldi tovább a jelet a tv-re.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sting2 #64301 üzenetére
Arra gondolt Ő is amire Én, hogy azért nem full, mert a chat-hez kell az adapter, és a kábel.
A TB pont az miatt tetszik nekem, hogy nem kell szenvedni a vezetékekkel, meg semmivel, a chat is wless megy, ezek alapján ugye USB-n keresztül, legalábbis szerintem. Mert ugye optikán nem tud menni, mert ugye kimenetre nem kötünk semmit a vevőnél.
A box mellé oda az adóvevő, és kész, controller kézbe, fejes fel, és mehet a játék.
A madcatz saját oldalát néztem, ott is 200 euroért rendelhető.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sting2
addikt
válasz hackeeeee #64295 üzenetére
[link]
Ezzel az oldallal már vettem tévét, PC-t, Bundát, stb. A legmegbízhatóbb mind közül.
Márciusban vehető.bulikavagyok
Full az pedig, ha jobban megvizsgálod a sajtóanyagot még fotón is mutatja.
A csetthez kell sajnos.- milyen egy okádék megoldás ez a MS-től!!..
A HDMI kapcsolat (amit nem értek miért csak most kezdik igazán kiaknázni a fejes gyártók) az egyik újítása.
Központi egységbe minden periféria Hdmi-vel összekötve és a jelet szórja Wireless módban a fejesre.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest