Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Szerintetek mikor kerül fel az ára a store-ba?
-
JamesHun
addikt
mi a francot sírtok már itt a One-t kinyírja az MS
Valaki megnézte a QB PC-s gépigényét, milyen VGA kell már a közepes grafikához is?
Kb veszel egy One-t az árából
A Fullosból meg 2-t és marad még pár játékra pénzed
Mivel könnyebben lehet átportolni a játékokat PC-re kézenfekvő kiadni oda is, mert az is bevétel
Ha meg jó a másolásvédelem akkor meg a PC-s warez sem rontja a számokatSeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
-
modflow
veterán
A The Division beta-t honnan lehet majd letölteni?
Megjelenik majd a store-ban?[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Az új Hitman mikor jelenik meg?
-
Lefty
addikt
válasz ImpersonatoR #67370 üzenetére
En a megjelenese ota nyomom, nekem nagyon bejon, ahogy az alap is. En ott sem es a kiegben sem vettem eszre fps droppot vagy barmit, ami zavaro lenne, pedig kb. 60 oram van az alapjatekban, a followingban is vagy 25 eddig. Mondjuk en nem instant on-ban hasznalom a gepet, ha ennek van tenyleg barmi koze is hozza.
-
Assimilator
őstag
válasz Assimilator #67388 üzenetére
Kozben rajottem.
British Telecom routerere be kelle jelentkezni eloszor a teljes internetelereshez.
Most mar minden kiraly. -
tiv83us
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben számolgattam, elvileg a március 27-ei hétvégén már megkapom a saját QB példányom, szerintem azon a hétvégén nem alszok egy percet sem.
Live-Die-Respawn
-
Assimilator
őstag
válasz tiv83us #67386 üzenetére
Volt benne. Bar en nem fogom hasznalni.
Azt amugy meg tudja mondani valaki, hogy miert van, hogy nem latok kepeket?
Kerte, hogy valasszam ki a hatter szinet, de nem lattam a szineket.
Valasszam ki a gamertag kepet, de nem lattam a kepeket.
Most az aruhazban es egyeb helyeken sem latok kepeket.
Bakker -
parandroid
félisten
válasz tiv83us #67386 üzenetére
Én az Amazonról (szintén 299-ért, igaz EUR-ban, Black Fridayes akcióban rendelt) Fallout 4-es kiadáshoz kaptam. Azóta is benne van a dobozban, lefóliázva. A kontrollered már jackes?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv83us
veterán
válasz Assimilator #67383 üzenetére
Ez csak az Amazonnal divat, hogy special edition gepekhez nem adnak headsetet? Oke, hogy "csak" 299 volt es kaptam hozza csilli-villi felujitott GoW-ot, meg early beta access-t a GoW4-hez, de hogy egy szaros headsetet nem tudtak belepakolni a dobozba... Nem azert, mert 9 dolcsiert vettem egy vadiujat az ebay-rol, csak maga az elv. Sajnos a Turtle Beach szettemben meghalt a miki output, ugyhogy kulon headset kell, ha pofazni akarok.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #67378 üzenetére
Mostanság konzolon sem játszok, mert nincs rá időm.
Pl. haverék pont ez miatt b@szogatnak is, hogy miért nem Diablo-zunk.. Annak idején napokat toltunk.. De, ennek az ideje áttolódott a One-ra.. Ez jó is, és rossz is..
@Medocsabi: Van, a hangsúly azon van, hogy pl. van aki azért váltott konzolra, mert több cím volt exkluzív, vagyis van csak One-on, vagy csak PS4-en jelent meg. PC-n nem.. Ez, ha ez így lesz, szépen lassan el fog tűnni. Az előny megmarad, hogy nem kell hardverre költeni fejlesztések miatt, viszont attól még fusztráló..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Assimilator
őstag
Megvettem a Boxot. Nagyon izgulok mar.
Most telepiti a frissiteseket.
Nagyon kivancsi leszek, hogy mennyi dolog elerheto, mert elvileg itt (Angliaban) minden elerheto.
Majd kerdes, hogy mit hoz a gyakorlat.
Bar igy elsore eleg furcsa, hogy a tapkapel es HDMI csatlakozo mi a *ocsomnek van lakkozva, na de mindegy. -
tiv83us
veterán
Ugyan csak 5 dolcsiert kivettem 2 napra a SW: Battlefrontot es bosszankodtam, hogy nincs benne campaign, de a multi mode-ok olyan jok, hogy meg kellett rendeljem ebayen :-)) Van benne akar 200 ora fun is, foleg ha meg adnak ki DLC-eket hozza. A Doom 4-ig megteszi. Ja es meg a DA:I-t sem toltam vegig.
-
Medocsabi
addikt
válasz hackeeeee #67377 üzenetére
Azért gondolom olyan is van,aki gép helyett konzolozik,nem mellette
Csak azért,mert nekem pl azért van boxom mert nincs pc-m...Kb5 éve volt gamer gépem,amit eladtam mert más fontosabb lett az életemben mint vgat venni 70-80 ezerért félévente,ezért konzolon játszom.Jó,nem mondom h nem böki a csőröm,hogy oda az exkluzivitás,mert hát na,de ez van
Ha pedig neadjisten csökkennek a konzolos játékárak emiatt,talán mindkét fél jól járhat. -
storm3
senior tag
válasz ImpersonatoR #67370 üzenetére
Pedig a hometarsadnak a Season passos ultimate bundle vagy mi a rak van meg... Lehet redditen hamarabb talalsz erre valaszt.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
nagyúr
válasz hackeeeee #67377 üzenetére
Kinek van kedve pc-n játszani? Elég sok embertől hallottam már -talán pont Tőled is-, h mióta megvan a konzolja, már nem játszik PC-n..
De nézd a jó oldalát! Mi már lassan ingyen kapjuk majd a játékokat, ha beindul a boxos játékokhoz kapott pc-s kódok kereskedelme!Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, ha ezek a pletykák beigazolódni látszanak, akkor lassan tényleg eltűnik az a "határ", amiért értelme volt konzolt venni..
Oké tudom, a tv elé ülés..stb.. De sokan pont azért is voksoltak a konzol mellett, mert több olyan cím volt, ami csak is kizárólag rajtuk volt elérhető.. Egyre jobban elveszíti az exkluzivitását így..
Persze, az előny maradhat, hogy fél évvel korábban jelenik meg konzolra, mint pc-re..
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #67374 üzenetére
"PS4 -en nem ez a helyzet, de ezt nem akarom itt kitárgyalni, mert nekem xbox one -om van." -bocs, de mégis mindig Te példálózol itt a PS4-es számokkal.
Persze, most is én hoztam fel mi? (jah mégsem)
Még mielőtt valaki nekem esik, nem a pc -s játékosoktól sajnálom a játékokat.
(#67376): Cuki vagy.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
Én nem vagyok akkora BF játékos mint Te, de bármikor játszani támad kedvem, azonnal tudok. Utoljára CoD: AW-nél történt velem olyan, h 3 percet kellett várnom arra, h bekerüljek egy játékba, de az is HC: KC módban - ráadásul a BO3 megjelenése környékén történt. Ezen kívül bármelyik játékkal akkor multizok amikor akarok. FarCry4-ben is van multi? Eddig fel sem tűnt!
"PS4 -en nem ez a helyzet, de ezt nem akarom itt kitárgyalni, mert nekem xbox one -om van." -bocs, de ennek ellenére mégis elég gyakran példálózol itt a PS4-es számokkal.
Ha a jövőben tovább csökkennek a One aladások, akkor is egyre több gép lesz forgalomban..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #67372 üzenetére
Battlefield 4, hardline, far cry 4. Ezeket ismerem és tuti, hogy alig vannak szerverek (eu és bizonyos dlc -n). Megjelenéskor tömve voltak. Mondjuk ezek multiplatform játékok de azt gondolom, ha az ilyen döntések miatt kevesebben vesznek xbox one -t akkor még kevesebb játékossal futok össze.
PS4 -en nem ez a helyzet, de ezt nem akarom itt kitárgyalni, mert nekem xbox one -om van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A FH3-ban szinte biztos vagyok ezek után. De a FM6 lightosabb bukás lesz szerintem, ha megjelenik. Sokkal jobb játékok vannak PC-re már most is ebben a kategóriában. Egyébként nem értem, h miért zavar ez bárkit is..
Def26: Téged sem értelek. Amikor még csak 5 millió box volt forgalomban akkor is találtam minden játékban működő lobbikat. Persze vannak baromi régi játékok ahol már alig megy a multi, de ez PS4-en is így van, hiába adtak el belőle kétszer annyit.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
addikt
E szerint xo n ha nem instant on modeban futtatod akkor jobb mint az alap.
En az alap verziót abbahagytam mert szinte sehol nem volt 30 fps es nagyon zavart.Az a baj most nem tudom, hogy a home társamnak (így nekem) az EE jár e ?
Ha le akarom szedni én ezt latom. [link]
Valaki próbálta mar az új verziót egyébként?
Tényleg jobb mint az alap?576 ban egyébként akciósak a TB fülesek bar nem vagyok beájulva az ártól így sem [link]
-
Def26
félisten
Na szép. Ha leírom, hogy nem örülök akkor geci* vagyok?
*Oka, hogy még jobban csökkenni fog az online játékos. Bizonyos játékokban már így is alig vannak és baromi nehéz szervereket találni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Privát emberektől szerintem. Hardverprón is körülnézhetsz, esetleg különböző FB csoportokban. Az éves gold olyan 8-11 között megy most.
Vagy CDkeys.com
-12hónapos Live: 42,99 USD (kb. 11 870Ft)
-12+1 hónapos Live: (13 990Ft)De az is lehet hogy privát embertől olcsóbban is találsz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
lsg
tag
Éves goldhoz hol lehet mostanság olcsón hozzájutni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
( On Monday, this is just the beginning. It shows the latest Xbox games montage video.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
válasz turikoczka #67357 üzenetére
Nem tudom van-e összefüggés,de reggel meló előtt gondoltam tolok egy battlefrontot,de kb 1 óra alatt végig azt írta ki hogy az ea szerver nem elérhető....+live is sz@rakodik....
-
turikoczka
aktív tag
Halo 5, big team battle nem indul el.Valakinél hasonló probléma?
-
Sh4rk
aktív tag
Aki esetleg eladná majd a Quantum Break XBOX ONE kódját (a PCs verziójának árát csökkentendő), az gondoljon rám.
-
vg
addikt
Aki esetleg eladná majd a Quantum Break PC kódját (a xbox one verziójának árát csökkentendő), az gondoljon rám.
-
Döglött Róka
veterán
válasz zsolti72837 #67317 üzenetére
Szerintem minden matrica gaz
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz JamesHun #67348 üzenetére
A szokásos placeholder méret. Nem kell aggódni, majd megnövekszik.
A QB-nél meg annyi a lényeg hogy április 4-ig elő kell rendelni, majd megjelenés napjától számítva egy héten belül live üzenet formájában küldik a kódot.
______
szerK: Offolást továbbra is mellőzzétek pls. Thx.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
Quantum Break
Size: 106.15 MB
Release date: 5/4/2016
Already purchased: 4/4/2016jó pici lett a QB mérete
SeriesX: JamesSHun
-
Teko001
őstag
válasz JamesHun #67345 üzenetére
Igen, itt is írják, hogy mik a feltételei, mikor kapod a kódot, stb...
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
a Quantum B nél ha előrendelem nem is írja a PC-s verziót is megkapom
Ez normális?
Ettől még megkapom ha most előrendelem digitálisan?SeriesX: JamesSHun
-
Teko001
őstag
válasz L_YKing #67343 üzenetére
Nálam nincs gond, de a státusz oldal szerint is minden rendben.
Szerk: Most hogy leírtam, megjelent a státusz oldalon
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nem tudom nalatok mi van de nalam ugy behalt a live, hogy semmi sem mukodik.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Medocsabi
addikt
Egyelőre csak egy régi kontrollerrel játszom.nemsokára veszek egy új jack-és joyt.ahhoz bármilyen headset használható?van egy jofajta schenheiser fulesem,telefonomhoz használom iszonyat jól szól.ha azt bedugom hallom majd magát a játékot is,vagy csak a chat részét?néha jól jönne mert párom szereti iszonyatos hangeron hallgatni a kedvenc zeneszamait!
-
Bogyi007
veterán
Éppen eszem a rántott húst és ezt olvasva a falat majdnem a torkomon akadt a hirtelen röhögéstől...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sirszevenap #67334 üzenetére
Most a Quantum Breakről beszélsz? AZ xbox one verzió ugyanúgy használható lesz mindkét gépen, de a kódot csak az kapja meg aki megvette a játékot.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sirszevenap #67332 üzenetére
Cross-buy: Egyik platformon megveszed, de megkapod másikra is (vagy letöltőkód formájában, vagy accountra)
Cross-save: Ha az egyik platformon elmented a játékot, a másik platformon ott folytathatod. (és visszafele is érvényes ez)
Live-Die-Respawn
-
sirszevenap
addikt
Uraim, mit takar ez a cross buy? Megveszek egy adott játékot xbox one-ra, ami létezik pc-re is és megkapom pc-n is? És mi a cross save?
Bankkártyával? Hát persze!
-
-
hadogabi1
senior tag
Division béta mikor indul? Hogy lehet jelentkezni vagy csak letöltöm a keresőből és már menni fog? Remélem nem csak azok tudnak majd beta-zni akik kaptak zárt bétára kulcsot.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Madoc
veterán
válasz Integrator #67320 üzenetére
Szia! Keresd privátban "sch_a" nevű tagot. Nagyon ott van ilyen témában, biztosan segít majd.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Remélem nem sértek ezzel szabályt, legalábbis szerintem ez nem VPS, vagy ilyesmi.
Szeretném megvásárolni a Need For Speed™ Deluxe Edition-t. Ahogy nézem Kolumbiában, majd az oroszoknál a legolcsóbb. Akinek van 10-15 perce segíteni elmagyarázni egy laikusnak lépésről-lépésre, hogy ezt hogy tudom megtenni, attól szívesen várok egy privát üzenetet.Köszönöm,
-
Medocsabi
addikt
Star wars battlefront játszható split screen.ben?Mert a dobozán ha jól emlékszem rajta van a coop-nál h 2...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
Ha ugy dontok, hogy 87.-jere is vegigtolom a Mass Effect-et - ezuttal Xbox One-on -, akkor at tudom vinni azt a karaktert 360-ra a ME2-be? Ezeket mar a felhobe menti?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Ez vajon milyen? Próbálta már valaki? [link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Metrodon
újonc
Sziasztok!
Warframehez keresek aktív társakat. Jelenleg MR5 vagyok. Minden este 8-9 órától elérhető vagyok. Gt: Gantery -
modflow
veterán
A gépem 10-nők 8-szór nem kapcsol be, ha megnyomom a kontrolleren a bekapcs gombot.
Lehet ezt az arányt valahogy javítani? -
veterán
A NAS már korábban megvolt, jóval korábban, mint hogy az XBOX egyáltalán szóba került. Mint már említettem vagy hatszor, PC-t használtam lejátszáshoz, amit kiszorított a Box a nappaliból, ebből adódott a problémás helyzet. Abban igazad van, hogy olvashattam volna vásárlás előtt. Persze, biztos csak nekem triviális, hogy egy szórakoztató központként aposztrofált eszköztől 2016-ban elvárható legyen, hogy ne csak szaros DLNA-n keresztül legyen képes élni, hanem mondjuk natívan támogasson olyan újkeletű (igen, irónia!) szabványokat, mint a DTS, vagy az SMB.
Mivel érdemi megoldást nem vártam már az első kommentem nyomán sem, mindössze véleményt nyilvánítottam, én sem kívánom tovább védeni az igazamat. Mindenesetre gondolkozzál el azon, amit írtam, utána ítélkezzél.
Részemről most van vége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest