Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #64299 üzenetére
Megvana nyugta az audio adapterhez, így annak is elintézem a gariját, de.. valszeg kellene valami.. és, akkor már Nálam is inkább a wless játszana.
Annak idején a TB 500X-et néztem, és most is azzal szemezek...
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #64297 üzenetére
Így van, pont ezt nézem Én is.. HOgy a chat-hez kell a kábel...
200 euro, márciustól..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
55 játék van feltelepítve nekem, és ebből 12 darab 40 GB feletti -ezen mondjuk én is meglepődtem, most számoltam meg. Kb 5-el szoktam "rendszeresen" játszani, de sosem lehet tudni, h mikor melyikhez lesz kedvem.. Az 500-as gépet nagyon hamar kinőttem, most egy 1TR-os van, egy 1 terrás HDD-vel, amin még van majdnem 400 GB a szabad hely. Ezt szerintem már nem fogom kinőni.
sting2: Jónak tűnik ez a fejes.. Az egyedüli problémám vele, h nem full wireless.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sting2 #64291 üzenetére
Ez kapható lesz itthon, vagy csak külföldi beszerzés játszik?
Ó, ez HDMI-ről veszi le a hangot? Ez jónak tűnik.
Mikorra várható? Viszont wless chat-et nem tud.. Ugyan úgy össze kell kötni a controller-rel.. Ez tetszik a TB-ben, hogy ez nem kell..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sting2
addikt
A kíváncsiság és a fogékonyság az új dolgok iránt a válaszom.
Sosem féltem a már bontott, másodkézből való termékektől - pláne ha ez az árképzésben is megmutatkozik...
Bár, ismerve a "nála rendszeresen lesérül valami" faktort, lehet felelőtlen voltam a kijelentésemmel..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
Mankó
veterán
Hardveraprón árulnak, megbízható a tag. Sok sikert!
-
Medocsabi
addikt
Igen,olvastam az összefoglalóban ezeket,szal van mit még tanulni
-
Lefty
addikt
De komolyan a 20k koruli XO-hoz valo Turtle Beach fulesekkel mi tortent, hogy sehol nem lehet kapni? Kineztem azt az egyet, ami volt az iponnal aztan masnapra mar azt se forgalmaztak.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
StLui
veterán
válasz Medocsabi #64284 üzenetére
Azért figyeld a gold akciókat, normál kedvezményhez képest plusz kedvezmény, szingapúri store árak, és egyéb lehetőségek, valamint a felezés a homolással
Szingapúri storeban lehetett venni 100SGD feltöltő kártyát 75-ért, mindjárt 25% kedvezmény
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Medocsabi
addikt
válasz Jovanny2 #64282 üzenetére
Wow!
Igazából először kicsit letörtem,hogy "hogyan fogok én majd megin' mindent online letölteni mint 360on"...Aztán megnéztem az online árakat,azét van különbség egy pár éves xbox 360 játék és pl egy battlefront között árban Szóval egyelőre bőven jobban megéri lemezes gémeket venni
Most munkahelyen vagyok,és elolvastam midnent a microsoft holnapon,kicsit jobban képbe kerültem -
hackeeeee
Jómunkásember
Fejhallgatós kérdés.. Először itt kérdezem meg, mert főként, One-hoz kellene..
Szóval akinek van DD/DTS-es 5.1/7.1-es fülese, akár TB, akár bármi más.. Mi a vélemény róla? So normális a térhangzás, vagy hanyagolható? Gondolkodom ezen már egy ideje, beszéltünk is itt róla.. Vagy TB 500x lenne a befutó, vagy valami más, de hasonló, hogy ki lehessen hagyni az audió adaptert a mókából.. Bár full wless kategóriában nem nagyon van más alternatíva.
Ha nem az igazi, akkor maradna a vezeték.. Akkor, Néztem a Razer Kraken Pro Xbox One fejesét, vagy hasonló kategóriás TB-t, pl. a Seven Pro, vagy a Four Stealth...
Előre is köszi a segítséget.
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 béta videók
A béta ma indul.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
joocek
aktív tag
válasz zsolti72837 #64260 üzenetére
nem Feltétlen! Én 6000ft ért adtam el bontatlan állapotban! Nem könnyen! 2500 volt kb a letöltő kod!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
zh1972
tag
360-at cserélem one-ra. eddig német ebay-ről vásároltam mindent. van esetleg a one-ra szigorúbb régiós korlátozás vagy valami amit érdemes tudni? egy one elitet nézegetek 2 elite controllerrel 550 juróért, decemberi.
-
-
Medocsabi
addikt
Segitsetek pls!hasznaltan vettem egy boxot,most volt időm 1orat ismerkedni vele.elvileg játék csak a halo master chief collection és bf 4 van rajta,meg 2goldos.mégis azt írja h a 63% tele,132gb szabad hely van.mi lehet rajta ami ennyi helyet foglal?
Egyelőre csak nyomogatom mint süket gyerek a csengőt,a 360 után olyan bonyolultnak érzem -
L_YKing
addikt
Na ez mondjuk rendesen idegesit, hogy amikor lehetne jatszani akkor beszarik a live..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Something_ #64266 üzenetére
Apróról jött, nincs hozzá nyugta... Nem tudom, hogy attól akitől van, megvna-e.. De mivel Ő is ajándékba kapta, így nem valószínű.
Jó, részletkérdés..
@Sicilian: Lassan ideje lesz PS4-re váltani, ha így haladunk. /troll
. De komolyan.. Tegnap parti közben elnémult... Én hallottam mindenkit, de engem nem hallott senki.. Most a gyári chat fülest próbáltam, az működik. A fejhallgató működik külön PC-n... Szal, marad az adapter..
Viszont direktbe kötve az elite controller-be szintén nem megy a fejes, valszeg a csatlakozó, OMTP, CITA miatt lehet.. De passzolom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Something_
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #64257 üzenetére
Az elején még amikor elkezdte, akkor még nem írta..
Más: Kiegészítők garanciáztatásához mindenképp kell nyugta? Úgy néz ki beszart az audió adapterem.. Nem megy rajta a mikrofon..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
pzstm
titán
válasz MrPeekaboo #64258 üzenetére
csak ha az MS-féle preview programba jelentkezel, az oprendszer bétáját tesztelendő. Havonta minimum 3 Feedback, 1 kérdőív kitöltése minimum 75%-ra (ettől lehet rosszabb is, de abban az esetben 5%-onként 1USD-t kell utalnod MS-nek. Meg persze fullos NDA van. Hirtelen ennyi ugrik be most.
ui.: természetesen a fentiek egyike sem igaz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MrPeekaboo
senior tag
Ha valaki konzolos béta tesztre jelentkezik, akkor van valami kötelező beszámolnivaló a fejlesztőcég felé a teszt végén a talált hibákról stb. vagy mindenki maga dönti el, hogy küld ilyet? Egyáltalán lehet ilyet? Vagy ez csak egy stress teszt, hogy a szerverek hogy bírják a rohamot?
-
addikt
válasz appleGjuice #64250 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Bogyi007
veterán
válasz appleGjuice #64250 üzenetére
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
appleGjuice
tag
Sem én, sem a haverom nem tudunk partyt létrehozni. Valami ötlet? Xbox live gond lehet?
-
joocek
aktív tag
válasz zsolti72837 #64229 üzenetére
Nekem nagyon be jön! Csak jó lenne magyar társ a coop modban!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Something_
őstag
360as játékot miért nem tudom letölteni? Az oké, hogy One-on nem lehet, mert bundle onlyt ír, de xbox.com-on rányomok a confirmra és ez jön elő: "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
"Nem mintha nagyon játszanék 360as játékkal, de hát na.
-
L_YKing
addikt
válasz pappzo #64242 üzenetére
1. Szerintem ugyanezzel a teknikaval.
2. Nem
3. Igy lehet konnyen vasarolni, ugyanaz mint a penz, ugyanannyiba kerul... Semmi kulonlees nincs ebben olyan mint egy 10.000Ft-os vasarlasi utalvany.
4. Ha jol tudom vannak, es nem kell gold tagsag hozzajuk.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zkas90
senior tag
válasz MrPeekaboo #64244 üzenetére
Igazat kell vallanod. Minden becsületes ember így tesz, mert ez csak rajtad áll. Az ő rendszerük nem tudja kiszűrni, hogy te igazat vallottál e vagy sem. Legyünk mindig becsületesek és igazak.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ha G2A-ról szeretnék venni egy letöltőkódot, akkor mennyire "kell" igazat vallanom a tartózkodási helyemet illetően? Ugyanis ettől függ egyes esetekben, hogy van-e még plusz adó. Itt is vpn-t kell használni?
-
Jani_007
csendes tag
válasz csontnélkül #64240 üzenetére
Nincs érezhetően nagy különbség sebességben, valamivel gyorsabb a hibrid Elite, viszont a Elite Wireless Controller így jobban megéri a Bundle csomagban mint külön a 40-50.000.Ft- árral, bár játékot nem kapsz hozzá a csomagban.
Nekem a Xbox One Play & Charge Kit töltő, teljesen bevált a Elite controllerhez. -
pappzo
csendes tag
Sziasztok!
Délelőtt is kérdezgettem amire köszönettel minden választ meg is kaptam. Lenne még pár kérdésem mielőtt megveszem a konzolt.
1. Elolvastam fent a lenyíló ablakban a tanácsokat. Láttam hogy sok esetben külföldi store-okban olcsóbban lehet megvenni a játékot. Megtaláltam, hogy orosz és singapuri store-ban hogy lehet vásárolni. A többi országéban is működik ez és ott hogy?
2. Olvastam hogy ha külföldi store-ban vásárlok, akkor az oldal lokalizációját át kell állítani de boxét nem. Ha át állítom az adott országéra, akkor a letöltött tartalom nyelvét ez nem befolyásolja? Pl. ha van játék amiben magyar nyelv is és Singapurból töltenem le, akkor ezzel nem zárnám ki a magyar nyelvet? Vagy pl. angol nyelvű játékokat sem kavar meg?
3. Olvastam hogy gifteket kell vásárolni. Tudom ostoba kérdés itt, de mi az a gift? Mire kell, hogy működik hogy kell eldönteni milyet, vagy mekkorát kell vennem stb? A jelenleg 360-hoz csak lemezen vettem játékot. Ezért sem vagyok képben ezzel az online-os dologgal, de ONE-ra feltétlen csak sotre-ban vásárolnék. Könnyebb is nekem, gyorsabb is és nem kell lemezekkel vackolni, hisz a gépen lesz fent. Steam-en PC-re sokat vásároltam, de ott egyszerű klikk a vásárolandó játékra és bankkártyával össze van kötve és kb kész is a vásárlás.
4. Vannak-e letölthető demók? Ha igen a létöltésükhöz kell-e gold tagság?
Köszönettel:
Papp Z. -
Def26
félisten
Lemezesen honnan szoktatok előrendelni játékokat? Érdemes ezt külföldről, megérkezik ilyenkor a megjelenés napjára?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
csontnélkül
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Vásárlás előtt vagyok, kérdésem az lenne, hogy érdemesebb-e az "Elite" SSHD-s csomagot választani (teljesítmény különbség vs felár, stb)? Az Elite kontrollerbe jó a gyári töltős szett?
Ha van valakinek tapasztalata a hivatalos oldalon megadott webshop-okról, megköszönném a tapasztalatok megosztását. Mire kell figyelni vásárlásnál, vannak "érzékeny területek"?Köszönöm.
-
aya
addikt
válasz zsolti72837 #64238 üzenetére
Csatlakozok, 1x végigtolva jó játék, végigtolod és vagy eladod, vagy cserealap, nem igazán polcra való.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
zsolti72837
addikt
válasz Something_ #64232 üzenetére
Akkor megveszem.
(#64235) zsocy : Kár, hogy nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsocy
őstag
válasz zsolti72837 #64231 üzenetére
4500-ért adtam el az enyém pár hete. Megveszed, végigtolod és eladod kis bukóval.
Jó játék, a mai napig az egyik legszebb cím a boxra, csak kicsit unalmas lesz a végére. De ennyit megér![ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Egyszer jó de másodjára nem veszed elő.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Something_
őstag
válasz zsolti72837 #64231 üzenetére
Persze. Szerintem bármikor eladod 3000ért. 1900 ft-ot meg megér, hogy tolod vele fél-egy évig.
-
zsolti72837
addikt
válasz Something_ #64230 üzenetére
4900-ért megéri úgy, hogy alig volt használva?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Something_
őstag
Én megjelenéskor megvettem, nagyon tetszett, sokat játszottam vele viszonylag, állat a grafikája, azóta sincs ilyen szép kaszabolós játék szerintem, viszont egy idő után elég unalmas lesz a harcrendszer :-(
Mindenképpen megéri az árát!
-
zsolti72837
addikt
A Ryse-al játszik valaki?
Vélemények róla?
-
Bishi
tag
Azt tudni valahonnan mikor jön a Cortana Xboxra? Ios-re, meg Androidra előbb jönne ki? Talán azzal mikrofonnal is használható lesz a hangutasítás.
-
-
Jovanny2
őstag
Jobb? Konkrétan komplett e-mailt tudok diktálni a Note 4-nek magyarul, és írja szépen, ékezetekkel. Csak a tagolással vannak gondok (pont-pont-vesszőcske). Tehát annyira nem kéne ennek áthidalhatatlan problémának lenni egy MS-nál.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bishi
tag
-
Bogyi007
veterán
Őszintén szólva én ennek Örülök.
Remélem jó lesz a játék es sok eladása lesz. Szimpatikus a fejlesztőcsapat...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Medocsabi
addikt
360-on még volt kinectem,azon rengeteget játszottunk adventures,és sporttal.ONE-on direkt azért nem is nézelődtem mert ahogy láttam semmi "újat" nem adna,és a régi boxon sem játszottunk már az utolsó 4-5-6 hónapban....elmúlt a varázs Pedig ha jönne folyamatosan tartalom rá,használnánk,nagyon jó móka baráti társasággal
-
Vasy09
őstag
válasz L_YKing #64195 üzenetére
Nem mennek, legalábbis nekem nem mentek, mikor megvettem a boxot! A német tulajnak is voltak rajta kinectes játékai, csak ugye a profilhoz nem volt meg a jelszó, de gondoltam hátha, viszont mikor rámentem a játék indításra, sajnos egyből dobta is az ablakot, hogy meg kéne venni a game-t, ha játszani akarok vele!
Gamertag: Vasy09
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #64192 üzenetére
A jobb ravasz nálam is teszten van rendesen. Tegnap Forza5 multis boostolást toltam medálokért, folyton a gázon volt az ujjam. Jól bírta.
(#64193) b_alazs válasza Medocsabi (#64166) üzenetére
Nem a magyar oldalról rendeltem, hanem az Aliexpressről, ott jóval olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Bishi
tag
A Tv+erősítő ki, meg bekapcsolása jó dolog Kinectben még. A hangfelismerésért nem vagyok oda annyira. És nem hiszem, hogy a kiejtés miatt, mert youtube-on volt amcsi emberkétől bemutató, és az anyanyelvinek is össze vissza csinált mindent néha. Meg néha telefonbeszélgetésnél kezd el csinálni ezt-azt
Valójában nem hittem el a kritikus véleményeket a Kinectről, amikor Xboxot vettem, de megalapozottak voltak. Azért nem bántam meg, ha belekalkulálom a kinect sports rivals-os élményeket, és a ki-be kapcsolást, de nem is javaslom másnak, hacsak nem pont erre van igénye. Nem olcsó a Kinect és bevallom többet vártam tőle. -
Bishi
tag
válasz retesz147 #64206 üzenetére
Tudtommal arról van szó, hogy a fejlesztők eleinte megvolt ak nyugtatva, hogy xboxhoz kötelező a kinect. Később ezt az MS elengedte, mert a PS4-gyel árhátrányban voltak. Megjelent a Kinect nélküli Xbox, és nem érte meg fejleszteni rá.
Röviden kb. ennyi.Szerk: Azért nem érte meg fejleszteni rá, mert nem fogyott jól.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Koszi! Es a leszarast is..
Oric.: nem is baj szerintem... Igy mindenkepp meg kell vennem de legalabb tudom mire adok ki penzt es ugy velem ez meg fogja erni.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
retesz147
addikt
Van erről vmi infó (nyilatkozat, bármi), hogy a Kinect-es játékok miért vannak "befagyasztva"?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
pappzo
csendes tag
válasz bulikavagyok #64199 üzenetére
Mit értesz a trükközés alatt a jobb árakért?
Gold-ot érdemes miatta megvenni, vagy máshol kell megvenni a letöltő kódot? 2-3 magyar webshopot ismerek én is bár nem sokat tényleg. -
parandroid
félisten
válasz pappzo #64198 üzenetére
"1. alapvetően gyerekeimnek venném (és részben magamnak is), érdemes itt is kinectest venni? 360-on van pár játék, de az első hullám után egyre kevesebb értelmes Kinect játék jött."
Szinte semmi tartalom nincs sajnos kinectre...
"2. Mindenképpen 1 TB-ost vennék. Azt hiszem nekem kényelmes a letöltő kódos vásárlás. Árban van különbség a "dobozos" és letöltő kódos között?"
Igazából mindegy. Én is a nagyobbat vettem, sok jelentősége nincs. Ha sokkal drágább a nagyobb verzió, vagy van valami jó akció a kisebbre, nyugodtan veheted azt is, lásd következő pont.
"3. Ha nem elég az 1 TB lehet-e pl USB-n további meghajtót hozzá tenni? Látva a majd 40-50 GB-s méreteket előbb utóbb tetőzik."
Igen, szinte minden USB3-as meghajtót megeszik, rádugsz egy 2TB-os WD Passportot, és hosszú időre meg van oldva a tárhelyproblémád.
"4. Ha letöltő kódosom lesz kell-e hozzá gold tagság? Letölthetem e többször is ugyanarra gépre, pl hely hiány miatt törlöm időlegesen?"
Nincs köze a gold tagsághoz a digitális vásárlásoknak. Illetve annyi, hogy a gold tagsággal néha jár extra kedvezmény.
"5. Ha jól tudom PS4-nél van egy olyan funkció ha standby-ban van a gép és pl telefonon bejelentkezve megveszem a játékot, akkor a gép elkezdi automatikusan leszedni és akár mire haza érek a játék fent van?"
Itt instant on-nak hjvják, és itt is működik.
"6. Mire jó leginkább a gold tagság? Ok tudom multiplayer-hez szinte ajánlott. Így van? Illetve havi 2-3 ingyenesen letölthető (persze nem A+ besorolású) játékot ad. Pl ad-e kedvezményt a ténylegesen nagy nevű játékok (Forzza 5, NFS, SW BF, Witcher 3, Fallout 4) esetében? Milyen más előnyei vannak a gold tagságnak?"
Online multiplayerhez mindenképpen kell. Emellett ad néha extra kedvezményeket az akciós játékokhoz, illetve te is említetted a havi 2 ingyenes játékot. Ami igazából 4 (sőt, az utóbbi időben 5), mert a 360-asra megjelenő gold ajánlatok már mind visszafelé kompatibilisek, azaz játszahtók XBO-n is.
"7. Játék magyarítások jelentek-e meg ONE-ra? Fel lehet -e tenni (nem hivatalosokat is), 360-on HDD-re telepítve megoldható volt. Azért kérdezem mert tudtommal Fallout 4-hez készül a házi magyarítás."
Ezt passzolom. Én nem tudok róla, hogy lehetne, de hátha valaki csinált már ilyet.
"8. A Witcher 3 tudtommal magyar felirattal jelent meg. Letöltő kódosnál, ezt külön le kell tölteni hozzá vagy hogy fog menni?"
Ha van az eredeti játékban magyar felirat, akkor ha magyar lokalizációt állítasz be a vásárlásnál, illetve a letöltésnél, akkor benne lesz.
Szerk.: Na, jól lemaradtam...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pappzo
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest