Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz zsolesz010 #101075 üzenetére
Huu, hát ennyire nem tudom a választ!
De tényleg elégé hasonlít a két játék... és én hittem a Google-nek. Ott egy céget ír a két játékhoz. -
eL Geri
őstag
válasz zsolesz010 #101069 üzenetére
Egy cég csinálta mind a kettőt
Előbb volt a Dead Island, aztán a Dying Light.
És igen, pofátlanul merített is az elődjébőlDe ugyan ilyen a pl. a Just Cause 2 -> Mad Max -> Just Cause 3 is. Eléggé azonos alapokat használ, csak más környezetbe elhelyezve. De nincs is ezzel semmi baj, csak jó ha tudja az ember, nehogy átverve érezze magát.
-
zsolesz010
senior tag
válasz zsolesz010 #94327 üzenetére
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eagleberg
tag
válasz zsolesz010 #99240 üzenetére
"1 hetes beállítás szívás" XIM-hez bármilyen játékot bármikor beálltok max. 15 perc alatt. De az már tényleg a max. Úgy, hogy mindent át kell állítsak, mert nekem nem jók az alapbeállítások...
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz zsolesz010 #99295 üzenetére
Köszi szépen.Már meg is vettem.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zsolesz010 #98193 üzenetére
Pedig ja, valóban annyi volt tegnap (magyar Live-on 13.3k HUF). Úgy tűnik, az MS ráállt a pár perces villám sale-ekre.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Silεncε
őstag
válasz zsolesz010 #98193 üzenetére
Az ő bankja 190Ft-os árfolyamon váltja a dollárt biztos
-
interstate76
addikt
-
eL Geri
őstag
válasz zsolesz010 #98161 üzenetére
Semmi
Az oda-vissza HOME-olással még csak elvi szinten se foglalkoztam soha, de teljesen jogos. -
debcamp
aktív tag
válasz zsolesz010 #97159 üzenetére
Köszönöm.
Főleg a gyors némítás ami jól jöhet kényelmi szempontból, már megszoktam 360-on a gyári fülesen lévő lehetőséget. Ez ugye nincs a ONE illetve a 3rd party fülesen amit használni szeretnék..ezért gondolkodom az adapteren.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zsolesz010 #95836 üzenetére
Ebben az esetben megkövetem magam. Bevallom nem nagyon követem a HDD trendeket, de mostanában volt alkalmam jó pár SSD-t beüzemelni ismerősök laptopjaiban és így nagyobb fájlok mozgatásánál kirajzolódott, hogy mik az átlagos értékek. Volt itt minden 50 és 90 MB/s között, de a szomorú valóság, hogy a legtöbb consumer gépben inkább az alacsonyabb értékhez közelít.
Nem tudtam mi van pontosan az Xbox One-ban. Most az iFixittel lecsekkoltam mi van az egyes Xbox One kiadásokban, átlag 80-100 MB/s-et mennek szekvenciálisban. Akkor viszont ennyi tudnak az MS szerverek.
-
StLui
veterán
válasz zsolesz010 #95836 üzenetére
"One S-ben talált 2TB-s Seagate adott típusa már nagyobb fájlméret melletti random írásnál is viszi a 45 megát,"
Most csak én gondolom azt mintha ugyanazt mondanád amit ő, pedig mintha vitatni szeretnéd az állítását?
"45 MB/s, ez nagyjából egy tök átlagos HDD írási sebesség."
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MeSKA
aktív tag
válasz zsolesz010 #94458 üzenetére
Hát akkor kezdem azt hinni, hogy tényleg hibás... vagy lehet a joy a rossz. De akkor nem tudok játszani ha azt is gariztatom... :/ Érdekes módon ha sokaig játszok, akkor szól hogy gyenge, de másnap megint tele van az akku jelző. De olyan is volt, hogy kikapcsolt mert ő lemerült (előtte töltöttem fel).
-
IntelKiller7
Topikgazda
De jó lenne, ha Sony is nyitna, és összekapcsolna 1-2 címet. pl BF1. Mennyivel jobb lenne, 100k helyett 300k emberrel "játszani"
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondtam én hogy egymásnak eresztik a PC-seket az Xboxosokkal.
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zsolesz010 #93846 üzenetére
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hitvanyalak
senior tag
Oh,lehet. Ez esetben mea maxima culpa.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
frankdelgado
őstag
+1.
Én +30 körül költöttem a gépcserére. Hogy megéri-e? A lónak a faxát éri meg. Egyszerűen kellett. Ráadásul az egy terásat vettem, mert nem tetszik a fehér. És ha jön a Skorpio megint bukni fogok egy csomó lóvét. Amit a kocsmában megiszok, azon sem gondolkodom, hogy megéri-e... Szóval szerin tem is feldobja a topikot egy kis elmélkedés a dolgok miértjéről...
-
törölt tag
válasz zsolesz010 #93448 üzenetére
Köszi
-
HKorn
veterán
válasz zsolesz010 #93410 üzenetére
Én is hipernet home-mal használom multira, semmi gond nincs vele, adatforgalom se sok.
Run&Ride
-
benesteven
csendes tag
válasz zsolesz010 #93103 üzenetére
Helló! Köszönöm a segítséget! Beszéltem a Digivel kaptam másik IP-t és működik Stabilan open a NAT type
-
benesteven
csendes tag
válasz zsolesz010 #93098 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz010 #92742 üzenetére
Mivel idén 10 éves a H3, sanszos hogy kapunk valamit. E3-at figyeljük majd nagyon.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Medocsabi
addikt
válasz zsolesz010 #91810 üzenetére
1.én storeban kerestem.2.azzal a lendülettel hogy nem találtam el is engedtem a témát.de köszi
-
frankdelgado
őstag
válasz zsolesz010 #88647 üzenetére
Őszinte leszek, a f@sz se olvasta végig... Akkor ilyen áron már ideén nem vesz, mert a konzol studio is ezt írja...
-
pixelking
tag
válasz zsolesz010 #88628 üzenetére
Köszi mind a kettőtöknek, kicsit több gameben reménykedtem
Esetleg arról nem tudtok, mennyire bővülhet rohamosan ez a lista?
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz zsolesz010 #88284 üzenetére
sajnos ezt nagyon sokan félreértik...
(#88296) HagaNRG: A PS4 is skáláz, az sem natív 4k[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
BOcs, akkor elnéztem.
Én úgy tudtam, hogy a One S az már 4K képes konzol, plusz HDR támogatással...
Akkor csak a PS4 pro az, ami 4K-s? -
pzstm
titán
de felskálázza a játékokat, de nyilván nem natív 4k lesz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Hawaii2249
tag
válasz zsolesz010 #87357 üzenetére
Igaz, a szállítást nem vettem figyelembe.
(#87358) axlfsi: Szerintem lemezes, de ahogy zsolesz010 is írta itt van szállítás ami +990 tehát nem éri meg jobban. A drágábbat az Emag forgalmazza az olcsóbbat ugyan úgy a Konzolok szervize forgalmazza, csak emagon árulja.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz zsolesz010 #87267 üzenetére
Az megvolt. De még nem jött semmi. És paypalról sem vont semmit.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
lacy86
addikt
válasz zsolesz010 #85434 üzenetére
Akkor ez marad 😁
Koszi -
nagyúr
válasz zsolesz010 #84403 üzenetére
Miért pont Xboxot ne szállítana egy futárcég?
Élni és élni hagyni
-
Mankó
veterán
válasz zsolesz010 #83126 üzenetére
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz010 #83111 üzenetére
Hja frankó lett végre, fix 30 FPS.
Integrator:
Király volt a Halo 4-ezés. Élmény volt visszatérni kicsit.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
carlos636
csendes tag
válasz zsolesz010 #81370 üzenetére
Ha xbox one-os tartalmat akarsz venni magyar store-ból, akkor engednie kellene, én már többször vásároltam így.
-
a.sebi
őstag
válasz zsolesz010 #77973 üzenetére
Erről lenne szó ha bankartyat adok meg akkor az orszagnal nem lehet beirni hogy hungary
Bocs rosz a link... Cd keys rol egy 1 evest[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz zsolesz010 #77537 üzenetére
Hát ez eléggé szomorú.
Köszönöm a választ, akkor ezt a pofátlan céget gazdagítani kell. -
Devil Smile
őstag
válasz zsolesz010 #77452 üzenetére
Nem lehet h az uj kontrollerben mukodik? majd megnezem megegyszer mert lehet h a masik kontrollert hasznaltam utan (2egyforma kontroller egyforma akkukkal) ha igy volt akkor sorry a felrevezetesert..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz zsolesz010 #77440 üzenetére
?? nem egeszseges? mert nekem feltoltotte...
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
zsocy
őstag
válasz zsolesz010 #74325 üzenetére
Ezek szerint akkor ez túl szép volt hogy igaz legyen. Legalább nem emésztem magam hogy tegnap nem maradtam fenn sokáig...
-
boost
addikt
válasz zsolesz010 #73261 üzenetére
Én mondjuk alapból nem engedek senkit a lakás közelébe. Sőt, én sem szeretek elmenni, felmenni máshoz.
Ki tudja, milyen agymenése lesz neki két nap múlva, és majd járkálna hozzám, hogy szerinte túl drágán vette, adjak vissza 5e forintot, vagy 3 hónap múlva elromlik, és felesbe javítsuk meg, stb.
Ezért ilyenkor vagy Tesco parkoló, vagy, mivel vidéki vagyok, hetente, kéthetente járok családdal BPre, felviszem neki, és egy mekinél találkozunk. Akinek a "feltételek" nem felelnek meg, az így jár.
-
Medocsabi
addikt
Aztapitsa....Ilyen "vevővel" hál istennek itt aprón még nem találkoztam,remélem nem is fogok...
-
Czimby
addikt
válasz zsolesz010 #73259 üzenetére
Köszi!
Jó az aláirásod első sora.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondhattad volna Neki, hogy mehetett volna playIT-re is.
zsolti72837: Szuper. Sorry, tegnap nem nagyon volt időm bekapcsolni a boxot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
strcpy
tag
válasz zsolesz010 #73257 üzenetére
Én vevőként is mindig úgy kezdem, hogy (próba előtt) bemutatom a vételárat.
Így az eladó is tudja, hogy nem csak az idejét jöttem vesztegetni. Nekem is jó, mert bármilyen felmerülő kérdésemre, kérésemre készséggel felel.Fordított esetben ugyanezt várom el.
-
JenciHUN
aktív tag
Akkor miért nem mondtad neki rögtön hogy viszlát?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jahogy jah.
Na pasztmek, az szép.. Korrekt. Majd vesz egy Nintendo Wii-t.
Véleményem szubjektív...
-
Czimby
addikt
Köszi szépen a választ!
Egyébként melyik modell-t érdemes venni?
HA jól tudom a Kinectesek a régiek, az újabbakat miről ismerni meg a matt házról? Vagy párhuzamosan volt matt és csillogó is?
Az Elite modell az 1Tb HDD és a Jobb kontroller miatt jó választás?
Kontrollerből az elit a jó és az újabb amin usb helyett jack aljzat van?Bocsi a sok kérdésért :-)
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Def26
félisten
válasz zsolesz010 #73252 üzenetére
ea access létezik, ami egy hónapra 990ft és tartalmazza a teljes battlefield 4 játékot.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
winfos
tag
válasz zsolesz010 #70339 üzenetére
Ezt ennyiért én is megvennem. Hogyan igazodsz ki ezen az oldalon?
-
parandroid
félisten
válasz zsolesz010 #67404 üzenetére
LOL, sose használtam még ilyen kitet, eszembe sem jutott, hogy van a kontrolleren microUSB is, azt a felét még sose néztem a kontrollernek. Én biza a'szittem ez is az adapterhez dugandó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Hunt3r22
őstag
-
Def26
félisten
válasz zsolesz010 #61297 üzenetére
Ott a pont.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
adamos87
tag
válasz zsolesz010 #60287 üzenetére
A kábel csere jó ötlet megprobalom.Illetve a factory réseket is.
Köszi.Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
adamos87
tag
válasz zsolesz010 #60278 üzenetére
Ez van a gépen:
10.0.10586.1016
(th2_xbox_rel_1510.151118-2147) freSamsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
adamos87
tag
válasz zsolesz010 #60207 üzenetére
Már az új modem/router kombóm van.Cache ürítés megvolt.
A jelenség az hogy elkezdi letolteni nagyon lassan.Kb 2% 1 óra alatt.Majd cache ürítés.Akkor elkezdett nagyon gyorsan telepíteni.1-2%/5sec.Mondom addig játszok valamivel.Majd 5 perc múlva ranezek és 1,234%-ot írt.Utánna is volt cache törlés de semmi.Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
adamos87
tag
válasz zsolesz010 #60204 üzenetére
40Mbit/sec-et ír.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
adamos87
tag
válasz zsolesz010 #60197 üzenetére
Madzag, 120as UPC.Minden eszközön meg is van a 120.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
frankdelgado
őstag
válasz zsolesz010 #60006 üzenetére
köszöntem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
JamesHun
addikt
válasz zsolesz010 #58273 üzenetére
ez nem igaz
én kosárba még be tudtam tenni a One-t de onnan 2 mp re már jelezte nem tudom véglegesíteni a kosaram tartalmát
Pedig kb fél 7 től nézegettem még kondi közben is az appot, hátha elindul hamarabb
SeriesX: JamesSHun
-
plejik
addikt
válasz zsolesz010 #58273 üzenetére
Amikor én bele raktam a kosaramba még nem volt az, majd amikor megnézem a kosarat már elfogyott.. Tényleg szánalmas.. Ne de nem offolom ilyenekkel a topikot.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Integrator
aktív tag
válasz zsolesz010 #58066 üzenetére
Melyik érdekel? Nem a Média Marktból, de az osztrákoktól tudok hozatni szinte bármit.
-
sting2
addikt
válasz zsolesz010 #58066 üzenetére
Én is mennék vagy beszállnék...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sirszevenap
addikt
-
Studiossrác
aktív tag
válasz zsolesz010 #56505 üzenetére
Köszi. Reméljük majd egy frissítéssel javítják.
-
Gregszton
tag
válasz zsolesz010 #56502 üzenetére
Értem, köszönöm a választ aztán reméljük egy updateben javítják majd.
-
pzstm
titán
válasz zsolesz010 #56493 üzenetére
22-től nem kérés lesz hanem kötelező emlékeim szerint.
NAT beállításokat megnéznétek? OPEN mindenki? Elhiheted, hogy a frissítésnek ehhez semmi köze...terheltséghez esetleg....de passz
két másik partyba is benéztem, ők sem panaszkodtak ilyenre és én is mindent hallottam ott is...szóval csak helyi hálózati beállítás parára vagy tényleg esetleges terheltségre tudok gondolni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz zsolesz010 #56487 üzenetére
ország 6 pontján és 3 külföldi országban vagyunk és egyikünknél sincs ilyen hiba.
Power cycle volt?
-
Jovanny2
őstag
válasz zsolesz010 #56487 üzenetére
Nagyon sajnálom a problémátokat, de minden gond nélkül partyzik Kecskemét, Miskolc, Győr, és Németország.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz zsolesz010 #56482 üzenetére
Szerintem semmi köze hozzá. Nem rosszabb mint volt, mind új dash-sel toljuk, és 5-6-an vagyunk.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Épp akartam írni a kiegészítést.. Hogy aki még akar multizni, ne frissítsen..
Egyszerűen semmi invite nem érkezik meg.. Halo alatt is szakadozik, USA régió mellett.. használhatatlan.
@pzstm: passz.. egyikünket lényegében kidobálja party-ból, pedig előző dash-el napi szinten játszottunk. Most, ha magyar régióra van állítva a gép, a játék invite sem érkezik meg.. Használhatatlan..
Sőt, a party invite-ot sem láttuk.. De az most épp elvileg működik, mert más invite-olt, és megkaptam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
10-en bent voltunk 3 játékban és hibátlan...mint ahogy már jó pár preview build óta az
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
redXIII
senior tag
válasz zsolesz010 #56120 üzenetére
Persze. Itt bosszankdom hogy nem akarjátok nekem végigvinni a storyt
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
beaglepuppy
tag
válasz zsolesz010 #56120 üzenetére
Persze! Az én részemről mehet!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolesz010 #55797 üzenetére
Nem megyek fel... Fel kéne menni, de majd talán jövőre.
Az ittenin voltam, onnan jött a play and charge kit 5k-ért.
Hehe, okaj! 22 körül jövök! Remélem jönnek a többiek is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolesz010 #55481 üzenetére
Évet nem tudok, de valamikor régen voltam.
@orichalcos: Ó jaj. Mármint az Overwatch-ra. Ez az update dolog várható volt.. Muszáj "kapkodni", hogy jó legyen a stabil változat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sting2
addikt
-
sting2
addikt
válasz zsolesz010 #55380 üzenetére
Ok, de pont ez az ami nem megy....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Rage47
veterán
válasz zsolesz010 #55310 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem ér fel azzal, amit a nagy hype sugallt. Nem nagyon tudom még hova tenni ezt a részt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolesz010 #55310 üzenetére
Nekem AI szinten csak azzal volt problémám, ahogy a járműveket vezetik.. Persze, Én sem vezetem sokkal szebben, de, ahogy mennek világgá, ha nem jelzek nekik, vissza sem jönnek támadni.
1-szer kétszer volt "széttöröm minnyá" effekt, de túlléptem rajta.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sirszevenap
addikt
válasz zsolesz010 #54188 üzenetére
Nézd, a grafikával tisztában voltam, hogy nem lesz olyan minőségű mint pc-n. Viszont már beleuntam, hogy állandóan elavulnak az alkatrészek, később jönnek a játékok, optimalizálatlanok stb... A Batman-re pl nyár óta várok, hogy pc-n értelmesen fusson. Szerinted van már javítás?
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolesz010 #53618 üzenetére
Az elején semmi nem volt, most a végefelé, a 9-est csinálom, ott már belefutottam pár helyen, ahol elég csúnyán akad, egy kis ideig.
Véleményem szubjektív...
-
zzola
titán
válasz zsolesz010 #53122 üzenetére
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolesz010 #52693 üzenetére
Privát ment.
A másik két kulcs, Crew beta-hoz PC-re:
2LY4VDB9VKJJ
ZJGFTI3VH628[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Sicilian
addikt
válasz zsolesz010 #52239 üzenetére
Sehonnan, leírtam mit csináltam és így működött !
sch_a: Az a része nekem is gyanús volt, hogy kevés, még próbálgatni kell a dolgot.
Egyébként közel 40-45 percet nyomtam utána vele nem 10 percet.
Biztos van valami okossága az MS-nek, nem véletlenül mondják, hogy csak a play&charge-ot lehet tölteni, így az akuk nem kapnak szerintem elég tápot az USB-ről.Viszont a telefon töltőjének vezetékét használva, gond nélkül ment a játék. Fullra kikapcsolt az irányító a kezembe és ugye rezgés se volt. Amint rádugtam megjött a rezgés és végignyomtam versenyt.
Nekem ez arra elég, ha nincs feltöltött aksim, most már legalább tudom, hogy így betudok fejezni egy adott részt, nem kell pótaksikat, vagy elemet túrnom..
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest