Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Lassan aktuális lenne a következő havi Games with Gold lista már....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
L_YKing
addikt
Division béta kulcsot akkor is fel lehet használni ha már elkezdődött a béta vagy akkor már nem?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
A GTA 5-öt honnan tudnám a legkedvezőbb áron megszerezni?
Most a magyar storeban 15000 (1,250,000$ pack).Üdv,
Balázs -
Kecuhun
senior tag
A Dél-Afrikából történő vásárlás továbbra sem jön össze, viszont sikerült megvennem az argentin store-ból a Far Cry 4. Gold Editiont 3.600 Ft-ért. Afrikából még olcsóbb lett volna 300 Ft-al.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #65489 üzenetére
Ezt a cikket olvastam a múltkor is, de a pack-okkal bezavartak. Ha ez az egyetlen sztori dlc, akkor marad ez. Köszi. Neked is Game-over.
[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
-
nagyúr
válasz godzsy2 #65487 üzenetére
Ezt a kérdést már egyszer megválaszoltam Neked!
Elvileg nem lesz már több sztori DLC.Szerk.: Régióváltás után nyomj egy F5-öt, és akkor már a magyar árat fogja mutatni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
godzsy2
senior tag
válasz Game-over #65481 üzenetére
Nekem miért az US oldalt hozza be 10 dolcsis árral? Látom hogy a linkbe hu-HU van, de hiába váltok régiót en-US marad. Ha tényleg 2000 HUF, akkor szerintem bezsákolom.
Kiderült már pontosabb infó, hogy mit fognak tartalmazni a következő dlc-k? Érdemesebb a season passt megvenni? Nekem és homepartneremnek csak a sztori dlc fontos, a kiegészítő ruhák nem érdekelnek.
-
Hunt3r22
őstag
Fc4 most akciósan mennyibe kerül?
Xr
-
JamesHun
addikt
jelentkeztem PC-n és One on is a bétára, de még nem kaptam kulcsot, de a videók alapján érdekel valamennyire a játék
Főleg a multi része érdekelne, hogy is van, mennyire lennék el vele, mert most csak 1 játék fér bele és még a AC-t se vettem meg, Tomb Raider is érdekel, meg ez is
Bár lehet lemezesen végigviszem mindhármat és majd eldöntöm melyik maradjon meg, bár AC ből megvan minden rész digitálisan, kivéve ez a Japános vadhajtás, így esélyes a AC a digitális vételreSeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz JamesHun #65479 üzenetére
Te pénzed, én nem mondhatom meg hogy érdemes-e. Ingyen is hozzá lehetett jutni hetekig, de van aki fizet érte inkább. Kérdés, mennyire akarod kipróbálni a játékot. Mert továbbra is csak egy bétáról beszélünk ami a játék egy nagyon kis szeletét tartalmazza.
Live-Die-Respawn
-
Game-over
aktív tag
válasz bulikavagyok #65409 üzenetére
Ha még aktuális: a magyar store-ban csak 2 k a Baba Yaga DLC
Más: Ugye 3-szor lehet egy évben home partnert váltani?
-
nagyúr
Kicsivel és talán? -ez nem vmi biztató. Pedig ez már a béta, gondolom a végleges változat is ugyanilyen lesz nagyjából. Múlthetén játszottam egy keveset a Syndicate-el, és pont azon gondolkoztam, h milyen jó lenne, ha a Division is így nézne ki. Az a játék teljesen rendben van szerintem. és mivel az is ubis, ezért még mindig bizakodó vagyok.
Rage47: Lehet kommunikálni integetéssel, ugrálással stb..
JamesHun: Van rá némi esély, h open beta lesz.
(#65481) Game-over : Köszi, de már home partnerem megvette..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Rage47
veterán
válasz bulikavagyok #65474 üzenetére
Amúgy igazán rakhatnának Left 4 Dead meg TF2-szerű beszédgombokat vagy paneleket vagy mik ezek a játékba, hogy a random emberekkel összedobva mikrofon nélkül is tudjunk kommunikálni. Ne csak haverokkal, mert 4 haver egyszerre több órára nem mindig ér rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65476 üzenetére
Kicsivel talán. Élsimítás még mindig vadállat.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65474 üzenetére
Tartalmi változás nem lesz. Béta build egy hete meg van már nekem minimum, és kitoltam azt is, hidd el csak a tető alatt mókoltak a játékkal. (meg egy két kényelmesebb funkciót módosítottak)
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
The Division beta patch notes will prepare you for the Dark Zone -lesz azért pár változás az alphához képest.
Élni és élni hagyni
-
istvankeresz
aktív tag
Fórum a kedvencek közé berakva! Pár nap és ideér a saját XO-m. Megérkeztem a konzolok világába. Majd biztos lesz egy csomó kérdésem.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
nagymadve
csendes tag
A The Division Beta a magyar storeban "Hamarosan várható" ! Ezzel szinte biztossá vált, hogy xbox one-on open beta lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan Announce Trailer
Nyáron jön. (mondjuk hetek óta tudunk már róla)
Live-Die-Respawn
-
zkas90
senior tag
válasz Roli_007 #65462 üzenetére
Más stílus a kettő.
A DC-vel 1 éve és 4 hónapja játszottam, így már nem releváns a véleményem róla, mert sokat változ(hat)ott azóta.
Amit akkor tapasztaltam, hogy volt kb 3-4 fajta kocsi és csak a skin volt más. Tehát ha alsókategóriás kocsival mentél akkor az ment valahogy, és az összes többit is úgy kellett vezetni. Ha erősebb kategóriára váltottál, akkor ott is egy féle stílust kellett csak megtanulni.
Az AI teljesen idióta volt benne. Nem sínen mentek, de nem sok választotta el őket attól. Illetve annyit tudtak még, hogy agresszívak voltak.
Ehhez képest FM6-ban az AI is olyan, mintha valós emberek ellen mennél. Amennyiben nem a DC-hez hasonlítom, úgy is teljesen jó. Hibáznak, máshogy mennek. A skálázhatósággal sincs baj.A DC-be nem került bele csak 12-13 órám, de összesen 7 csillag hiányzott akkor. Azt hiszem 225 volt a maximum. Könnyen kijátszható volt. Egyedül a veyronos pálya volt necces. Tehát nem volt idő rá, hogy megunjam. Élvezetes volt küzdeni a jobb köridőkért és jobb teljesítményekért. Valahogy jobban ösztönzött arra, hogy újra menjek egy mapot, hogy előrébb kerüljek a ranglistán. Itt FM6-ban annyira nem vonz, sőt.
Itt is a köridőért játszok, de nem érdekel hogy hanyadik vagyok a toplistában.
(DC nagy hibája volt, hogy rengeteg fake idő volt a ranglistán. Tehát ilyen 15 másodperc alatt végig ment és társai.)Ami még előnye volt az akkori DC-nek, az a dinamikus napszakváltozás. Ott elindultam napsütésben és beesteledett korom sötétre. A tökömig nem láttam. Élvezetes volt. (Az éjszakai versenyeket imádom a legjobban FM6-ban is.)
A multija borzalmasan förmedvény volt. Akkor még nem volt eső benne, de ahogy láttam azt igen szépen megdizájnolták.
Az ütközések is nevetségesek voltak. Lepattan a falról a kocsi. Volt hogy kanyarnál rámentem a csíkra ami a sziklától fél méterre volt, és megakadt a kocsi. A kanyarok levágása se tetszett ahogy meg volt csinálva.
A DriveClubot KÜLSŐ nézetből játszottam, mint az NFS játékokat (és ahogy a Forza Horizon 2 halálos iramban kiegészítőjét is).
---
Maga a vezetés sokkal jobban tetszik nekem ami az FM6-ban van. Csak és kizárólag belső nézetből vagyok hajlandó vezetni (néha egyenesekben azért kimegyek külső nézetbe, mert még mindig nyálcsorgatóan gyönyörűek az autók). Amennyiben kikapcsoljuk a fölösleges segítségeket, tényleg jól kell kezelni a különböző kocsikat, mert gyorsan a sóderágyban végezzük.
Egyetlen egy negatívuma van számomra a játéknak, az pedig hogy a csak körverseny, hiába van sok pálya, számomra 30 óra után már nem annyira vonzó. Néha leülök és tolok pár karikát, de már nincs az meg, mint az első 15 órában.
------
A DC-t inkább valahova a FH2 és az FM6 közé raknám. Egyféle átmenet a kettő között. -
Roli_007
újonc
válasz DeathBat666 #65463 üzenetére
Köszönöm neked is!
-
Roli_007
újonc
Üdv!
Szeretném megérdeklődni, hogy a Forza 6 mennyire sikerült jól mitnd az elődökhöz, mind a konkurens autós játékokhoz képest?
Konzolt szeretnék venni, de még nem tudom potosan melyiket, ez viszont egy fontos tényező lenne. Hasonlítási alapom a Forza 4 lehet.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz adalbert1 #65457 üzenetére
Milyen játékokkal játszol (ez kérdés azok felé is akik eszik a kontrollereket)?
Az én kontrollerem 600 óra után is tökéletes. Karc sincs még rajta.
Forza, Halo, Fifa, Madden, Titanfall, PvZ, Witcher3, MGS V, Tomb Raider DE, RoTTomb Raider, GTA V, Sunset...blablabla ilyen játékokkal toltam kb rajta.
Soha nem kíméltem. Mindig úgy használtam ahogy az adott helyzetben kellett.A másik joy-ban is van már olyan 200 óra játékidő. Az is makulátlan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz adalbert1 #65457 üzenetére
Csak, pl. vannak olyan üzletek is, akik úgy intézik ezeket, hogy az MS-hez küldik a cuccot gariban. Annyiban segítenek Neked, hogy nem Neked kell foglalkozni vele, hanem Ők elintézik. Csak tényleg akkor van gond, ha az ms-nek sincs a termékből. De akkor azt Ők elvileg tudják.. Vagy Ők le tudnák infózni..
Véleményem szubjektív...
-
adalbert1
veterán
válasz Something_ #65282 üzenetére
Persze, ebből a szempontból az MS is hibás, de azért a boltok is kezelhetnék rugalmasabban a helyzetet - elvégre ezzel az ő megitélésük is romlik.
Közben a második kontrollerem kb. 100 óra játék után ugy tűnik, hogy megadta magát, a desktopon folyamatosan jobbra húz (játék közben nem). Remélem a következő generációra eljutnak oda, hogy normálisan összerakott gép mellé normálisan legyártott kiegészítőket is tudnak majd készíteni, mert eddig úgy tűnik, hohy minden generációnál van valami blama
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem SG-ben annyit ír a Division-re, hogy "bundle only".
Véleményem szubjektív...
-
negyven2
veterán
válasz adrian94 #65449 üzenetére
akkor a box régiójának is magyarnak kell hogy legyen. én még 2014-ben megvettem (rá pár hónapra ingyenes Gold játék lett). Én USA régión használom a ONE-t de ott nem volt, mikor átraktam magyarra megjelent.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
válasz gazsiazasz #65440 üzenetére
nem volt 100%-os az optikai meghajtó
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Something_ #65446 üzenetére
Szingapúri régióra átbillented alul a weblapot és máris szedheted, majd Xbox One-on a telepíthető játékoknál megjelenik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
adrian94
őstag
Az miért van, hogy megveszem a Witcher 2-t de nem látom One-on a Ready To Install-nál ?
-
Teko001
őstag
válasz appleGjuice #65442 üzenetére
Igen
-
appleGjuice
tag
Ha amazonról vettem egy ilyen dying light season pass digitális kódot, akkor azt ugye emailben küldik ki? Nem pedig fizikálisan a kis cetlit a random mekibe, amit címnek megadtam.Már tárgytalan, közben megjött a rendelés és kaptam a kódot emailben.
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
A digitálisan előrendelhető játékok árában szokott lenni drágulás a megjelenést követően?
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65436 üzenetére
"Egyébként elég nagy a mérete egy bétához képest (25,8 GB). Az alpha jóval kisebb volt, ha jól emlékszem."
Kisebb volt igen. De arra számíts, hogy alfához képest semmi új tartalom nem lesz benne.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #65436 üzenetére
szerintem ez mindenkinek jár
Dear Zsolt XY,Our records indicate that your repaired console was recently shipped to you. As our way of saying thank you for your time and patience through this repair order process we have provided you a token worth 30-days of Xbox Live Gold service below.
The token below will add 30-days to whatever balance of Xbox Live Gold service you have already.nekiestem a Divisionnek én is (mármint letöltésnek)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem már le is jött azóta, de sajnos tényleg nem indul. Vagyis a menüig eljutok, de onnan már nincs tovább. Egyébként elég nagy a mérete egy bétához képest (25,8 GB). Az alpha jóval kisebb volt, ha jól emlékszem.
pzstm: Miért van az, h meg se lepődök ezen? Vagyis de! Meglepő, h nem egy éveset kaptál!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
A kellemetlenségek miatt megdobtak egy 30 napos Golddal, pont jól jött a frissen vásárolt mellé
-
Madoc
veterán
Több helyen is olvastam hogy a mérete miatt tölthető le hamarabb, de nem indítható csak 28.-án.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
válasz Something_ #65429 üzenetére
Csütörtökön elvileg. Bár ezek után ki tudja?!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #65422 üzenetére
Több helyen is tölthető már. Valszeg open lesz
Már ha nem bug.Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
Majd pár szót írjatok már róla, én ezt a bétát kihagyom inkább. Remélem nem az lesz, mint a Siege esetében.
-
zkas90
senior tag
válasz bulikavagyok #65418 üzenetére
Áldjon meg az isten uram gyorsan "meg is vettem". Kulcsot nem kaptam, de remélem így el fog indulni.
-
nagyúr
válasz Something_ #65421 üzenetére
Elvileg kell hozzá béta kulcs, ezért nem is értem, h miért került ki a Store-ba. Lehet, h nyilvános lesz végül..
Nekem egyébként van kulcsom, de bejelentkezés nélkül is láttam a Store-ban, tehát elvileg bárki letöltheti.El Gringo: Jól érted!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Something_
őstag
válasz bulikavagyok #65418 üzenetére
Ehhez kell valami beta kulcs vagy nyilvános?
-
El Gringo
senior tag
jól értem, hogyha veszek egy hó ea-accesst, akkor ki tudom próbálni a SW-Battlefrontot is?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
nagyúr
Tölthető a The Division Beta.
Szerk.: Úgy látom, h a magyar Store-ban még nincs fent. Én Szingapúrból "vettem meg".[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
18 nap elteltével meg is érkezett az egyik xbox one-os fóliacsomag - a másik ami konkrétan az én gépemre fog jönni (3 nappal később indult el hozzám a kínai webshoptól) még nincs itt, így nem tudok beszámolni a minőségéről - egész gyorsak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Ha valakit érdekelnek X360-as Gears of War kódok (tehát One alól is játszhatóak), akkor dobjon nekem egy privát üzenetet, hogy milyen cserealapja volna érte. Bármi lehet cserébe, írjatok aztán hátha olyat kínál valaki érte, ami érdekelhet engem is.
-
i@lex
őstag
válasz zsolti72837 #65407 üzenetére
-
nagyúr
Remek hír. Akkor a grafika is marad a "régi" gondolom..
Más: Felkerült a szingapúri Store-ba is a Baba Yaga: The Temple of the Witch DLC. $12.90 az ára. Most már szinte biztosra veszem, h 9.90 USD lesz az amerikai Store-ban..
pelenka35 (#65410): G2A.com
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
El Gringo
senior tag
válasz Dinasti #65405 üzenetére
mondjuk az eredeti árát nem húzták át, csak felé rakták, hogy gold akció, vagy mi. végülis lejött. f@stam rányomni, de aztán úgyis megerősítést kér.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Végre holnap megérkezik hozzám a SWattlefront!
Még nem játszottam vele, de szívesen multiznék kollégákkal...Ha valakinek sok a türelme és tolja a játékkal, megköszönném, ha felvenne: thebalazs
Üdv,
Balázs -
oriic
HÁZIGAZDA
Azoknak akik várják a hétvégi The Divison bétát:
Aki esetleg próbálta az alfát, nem csodálkozzon majd, semmi újdonságot nem kapunk a bétában, minden ugyan az lesz, csak a motorháztető alatt voltak változtatások. Ugyanaz a részlet és küldetés lesz elérhető ismét.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest