Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Stevenstyle #120634 üzenetére
Köszi! Rá is kerestem, meg is van. Jók az értékelései és csak nekem 15 ismerősöm használja, így feltételezhetően működik:
Janusz001, ezt keresd:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zzola
titán
válasz Stevenstyle #118762 üzenetére
PS-en nincsen "utazás" a régiók között, nincsenek global kulcsok...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #114731 üzenetére
Olyan jo a HW2 iranyitasa, hogy siman jatszok barki ellen majd PC-n. Meglatjuk milyen lesz, en remenykedem hogy igy meg tobb jatekost kapunk.
Live-Die-Respawn
-
maximilian4
addikt
válasz Stevenstyle #114328 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Akkor megint csak a legtöbbször szokásos indulatból rinyálás.
Maxi
-
Crazyman33
senior tag
válasz Stevenstyle #113138 üzenetére
Való igaz, hogy nem tudsz egyedül lobbit nyitni, viszont a Free Play megkapta az összes beállítást, amit eddig a lobbiban állíthattál. Ott tudsz gyakorolni online versenyre, vagy akár a lobbibeállításokat belőni/kipróbálni egy - egy futam előtt.
Handicap autókkal is tudsz gyakorolni egyedül, tesztelni, hiszen ott állíthatod azt is.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
EmThor
addikt
Bug-ként be lehet küldeni és kijavítják.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
törölt tag
11000 óra Forza Motorsport után nagyon kíváncsi lennék, hogy te hol tapasztaltad a szélárnyék kivételét, és az árkádosítást! Online és Offline is működik a szélárnyék. Fizika meg pont, hogy fejlődött sok mással ellentétben az előző részhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Stevenstyle #113135 üzenetére
Lehet engem a rózsaszín köd vakít el, de én nem találkoztam igazán bugokkal, pedig 20 órám már biztos van benne. Mondjuk nem multiztam, csak mindenféle free play és kampány fut nálam.
Mik azok amiket találtál? Nem kötözködés, komolyan érdekel, és köszi hogy megosztod. -
maximilian4
addikt
válasz Stevenstyle #113106 üzenetére
Szerintem ott elbukott az egész összehasonlítás hogy a pro vetélytársa az X, nem pedig az S. Pár hónapon belül szvsz be is fog állni az ára hasonlóra. Viszont ha ezen kettő konzol között kéne választani akkor egyértelmű az X, de biztos nem veszek X-et, mert nekem elég az S.
Egyénként érdekes dolog hogy azt mondod hogy ég és föld a különbség pl egy one s és egy ps slim között, mert vannak játékok amik mindkét konzolon futnak és van amelyik xboxon fut jobban, van amelyik ps-en. Számtalan összehasonlító videó van yt-on. Nem tudom te mire alapozod ezt az ég és föld különbséget.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Corpuscle
őstag
válasz Stevenstyle #112863 üzenetére
Majdnem én is beáldoztam az alvást, de erős voltam. Ma este időben elküldöm a családot aludni aztán indulhat a móka.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stevenstyle #112726 üzenetére
Érdekesség, meg tudtam oldani, csináltam új fiókot, azzal sem tudok fizetni..
Sem bankkártyával, sem pedig paypal-lal..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, közben rájöttem.
Csak rápattintottam egy üzenetet a supportra, Ők is ezt mondták, hogy 24h limit van.. Szal szuper.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Minden stimmelt, telefonszám meg volt erősítve, úgy próbáltam meg, és azonnal visszadobott.
Mondjuk ez a cím mizéria alapból számomra érdekes, mivel ugye más paypal fiókjával is fizethetsz, nem muszáj a sajátoddal.
Írhatnék a supportnak is, de elengedtem a témát... Majd winter sale-el megveszem akciósan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lsg
tag
válasz Stevenstyle #112633 üzenetére
-
Silεncε
őstag
válasz Stevenstyle #112398 üzenetére
Mondjuk az Alpokban hülyén is mutatna az eső De azért a havazást berakhatták volna (tudom, ne legyek telhetetlen...)
-
MasterMark
titán
válasz Stevenstyle #112357 üzenetére
360-on is megoldottam valahogy pedig, és ott is csak annyit kérdez, hogy formázza.
r.levente75: Az SPDIF akár 6.1-et is át tud vinni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
Gombinyó
őstag
válasz Stevenstyle #112324 üzenetére
Én nem, pont emiatt.
Pedig az egyetlen széria ami még a boxnál tartott. -
StLui
veterán
válasz Stevenstyle #112222 üzenetére
Tudom, hogy most is megvan az előnye, ez nem is változik amíg legalább nem nézhetsz 3 monitort, vagy hasonló megoldás, pl VR szemüveg (nagyon várom). Csak így nekem elveszik az autózás élménye, már csak egy játék maradna a sok közül
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Stevenstyle #112208 üzenetére
Én kész vagyok tőle ha az előttem haladó autónak "röcög", rángatódzik a segge, akkor már tudom, hogy kontrollerrel irányítják, olyan irreális autómozgást mutatnak látványra, hogy kész vagyok tőle, ritka ocsmány. De tudat alatt biztos csak azért idegesít, mert régen nagy előnye volt Forza-ban a kontrollereseknek a kormányosokhoz képest.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Stevenstyle #112105 üzenetére
Vizes téma igaz, én nagyon nem bírom 6-ban a vizes pályákat, nem jövök rá hogy kne normálisan átmenni a tócsákon, persze elég gyorsan is, de itt mintha ott sem lennének, csak látványelemként, pedig durva egy vihart mutatnak, jól néz ki, de tolhatom neki ahogy akarom. Porshe-t meg nem bírom normálisan irányítani, koccolok is sokat, és onnanntól végképp ütnek-vágnak az ellenfelek.
Azt sajnálom, hogy FM6-ban egy játékmódra nagyon rákaptam, igaz ritkán játszom, a szellemautós versenyekre, ahol online a játék, de nincs kilökdösés. Viszont a 7 megjelenésével ki fognak ürülni a lobby-k
-
sugarforce
addikt
válasz Stevenstyle #112061 üzenetére
Nekem inkább az a csalódás, hogy a kormánykezelés még mindig nem igazán javult. Persze tudom, hogy ha kormányozni akarok, akkor ott a project cars, de nem egy játékért vettem nem kevés pénzért kormányt.. az a vicc, hogy a horizon 2-nek érzem eddig a legjobbnak a kormánykezelését, persze az is tele van hibákkal, meg hiányosságokkal, de valahogy a h3-nak sikerült ezt alul múlnia.. ez sem lett jobb a 6-nál kormány tekintetében.
-
Corpuscle
őstag
válasz Stevenstyle #112058 üzenetére
Ez nem jó hír, hogy butították az irányítást, eddig pont az arany középút tetszett a játékban. Kellett gépészkedni, de volt sikerélmény is. Az assistokkal úgyis a végtelenségig butítható az irányítás, kár lenne ezen csúszna el a játék. Most úgyis kapnak hideget-meleget sok minden változhat még. Én kihagyom a demot, majd élesben jövő héten.
-
Def26
félisten
válasz Stevenstyle #112058 üzenetére
Úgy tűnik siethettek vele nagyon a rajtra. Talán később patchelik xbox one x -re, bár engem mint arcade kedvelőt nem zavar, de tény, hogy ez inkább a horizon sorozatra volt jellemző.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz Stevenstyle #111963 üzenetére
Van egy ilyen oldal: xbox live cards
Itt ezt talaltam.
Ezeken belul pedig [link]
1000 rubeles kartya 863 rubelert. Ez kicsit tul szepnek hangzik.Mar csak egy vallalkozo kedvu ember kellene
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stevenstyle #111981 üzenetére
Nekem ne mondja senki, hogy egy demónak az a célja, hogy felb*ssza a vérnyomásom.
Régen egy autós játék demója úgy nézett ki, hogy kaptál egy-két pályát, három-négy autót, aztán menj isten hírével versenyezgetni.
Most meg rágd át magad átnyomhatatlan videókon. Ha a megjelenésig hátralévő időben esténként mennék egy-két versenyt, már előre elmegy tőle a kedvem ha olyan lesz, mint a Forza 6 demó.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stevenstyle #111972 üzenetére
Majd szóljatok, hogy a Forza 7 demója is ugyanolyan nyomorék-e, mint a korábbiak, hogy minden indításkor végig kell nézned egy elnyomhatatlan három órás dög unalmas videót, hogy jöhessen a két-három nyúlfarknyi versenyke, amik között szintén temérdek rohadt unalmas karattyolással van kitöltve az idő.
Ha ez is ilyen, akkor inkább le sem töltöm, majd inkább elkérem lemezen a haveromtól kipróbálni, mikor már megjelent.
(#111976) mike1334: Ez nem konzolos sajátosság, PC-n is ugyanez van. Jönnek a kiegészítők orrba-szájba és ezekre egyetlen csomagban is befizethetsz (akár előre is). Azért ez nem olyan új dolog, anno az Age of Empires, Half-Life meg hasonló klasszikusokhoz is megjelent 3-4-5 fizetős kiegészítő, csak akkor még lemezen. Ma már csak letölthető formában (DLC) léteznek ezek, hogy a lemezes alapjátékkal szemben ez ne legyen továbbadható.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
-
gorgocska
tag
válasz Stevenstyle #111963 üzenetére
az Ultimate 3299 ,tényleg jó lenne venni Orosz Gift Cardot
[ Szerkesztve ]
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
frankdelgado
őstag
válasz Stevenstyle #110281 üzenetére
Sztem 20 ruppót simán megér, régi modell, de eddig jol teszi a dolgát. Nagy csomó beállítás van, el lehet vele szórakozni, ha idegesíteni akarod a partychat-ben a többieket, el lehet torzítani a hangodat is . Mivel ez 2011-es modell, így ps3-ra és x360-ra van optimalizálva. Xbox és ps módott gombbal váltod. Xbox módban a játék hangot az spdif-re dugott vevőegységről kapod, de a chat, hez kell a kontiba a kábel. Mivel ehhez 2,5-es jack van (mert a 360 kontijához az kell), be kell szerezni egy 2,5 to 3,5 kábelt. A gameren egy csávó hírdetett ilyen fejest, az küldte ali nket, hogy ilyen [link] kábel kell.
Mondjuk iylen szempontból a PS megoldása jobb, ott a chat bluetoth-on megy, tehát semmilyen kábel nem kell. Viszont az jó, hogy párhuzamosan rá tudod cstlakoztatni a telefonodat is a kékfoggal, így a játék hevében nem maradsz le a fontosabb hívásokról sem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #109192 üzenetére
Cuphead megjelenés:Szeptember 29.Na tessék slowpoke...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz Stevenstyle #109192 üzenetére
Szept 29. Már előrendelhető egy ideje amugy.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Zjunior
veterán
válasz Stevenstyle #109177 üzenetére
Igen?
Semmi tényt nem közölt, mitől lenne rosszabb a ps-től,vagyis közölt hülyeséget, h nincs rá játék?!
Akkor mit akar hittéríteni?
Akik ezt a konzolt veszik azok a játékokért (jelzem fele aron mint a konkurencianal) és a minőségibb szolgáltatásért veszik ami megjelenik rá:/
Teljesen feleslegesen erőlködik itt veled együtt, mert céltalan...az h nem tetszik neki/nektek azxbox marketing az csak nezopont kerdese...
Lehet keseregni rajta, azert van meg par konzol fajta ami biztosan jobb...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stevenstyle #109177 üzenetére
"Egyébiránt lehet, hogy nem jelent még meg a gép, de a kolkéga nem is a gépet kritizálta elsődlegesen, hanem az eddig bejelentett játékfelhozatalt és a Microsoft jelenlegi hozzáállását a témában"
Olyannyira, hogy még írtam is, hogy egyébként konzolként és platformként is az Xboxot tartom jobbnak. Sőt, ezt a Playstation topikban is leírtam pár napja és nem lett belőle botrány. A gépet egyébként nem csak elsődlegesen, de még másodlagosan sem, sőt sehogyan sem kritizáltam. Szívesebben tennék egy Xbox One X-et a TV-m alá, mint egy PS4 Pro-t, de éppen miért tenném, ha a Microsoft címek már a könyökömön jönnek ki. Na mindegy, lépjünk túl ezen. Egyesek még mindig mondogatják, hogy titokban készülnek az új IP-k és legyünk türelemmel. Hát legyen így, de tényleg, én drukkolok, 2006 óta a zöld oldalt pártolom. Egy XO -> PS4 váltás meg bármikor visszacsinálható ha lesz miért...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Stevenstyle #109167 üzenetére
Senki nem mondta h ne szidja...
A többség venni akar konzolt xbox one x-et, nem pedig fikazni h mibe jobb a masik...
Teszi ezt úgy, h meg se jelent a gép...
Tőlem eladhatnak 100 milliot is, en akkor se veszek újra mert volt megrendelesker elso nap...megyek at a ps4 topikba es írom miért nem rendelik elő, hatha mast is erdekel....
Biztos fog:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Alexios
veterán
válasz Stevenstyle #109152 üzenetére
A legnyilvánvalóbb jele, hogy nincs mijük, hogy 4 éve a minecraft és world of tanks trailereket mutatják be nagy számként a bemutatókon.
-
pzstm
titán
válasz Stevenstyle #109109 üzenetére
darabszám nyilván nem fog kiderülni....limited editionről lévén szó nem milliós tételekről beszélhetünk...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
válasz Stevenstyle #108663 üzenetére
Jöjjön inkább a ryse 2, az nagyobbat szólna.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Stevenstyle #108562 üzenetére
Jogos, de nem teljesen tévhit. USB 2.0-nál én nem találkoztam olyan 7200-as külső vinyóval, aminek elég lett volna 1 USB csati és nem kért külön tápot (általában 1 A áramot igényelnek, és egy USB 2.0 500 mA-t tud). USB 3.0-nál persze már más a helyzet.
-
MasterMark
titán
válasz Stevenstyle #108583 üzenetére
Mi nem? [link] ...sokkal jobban jársz vele szerintem. Tessék visszaolvasni...
Ezen neked mi eredendően hibás? Ez a véleményem. El is magyaráztuk, de azért kötitek az ebet a karóhoz...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
rdt89
addikt
válasz Stevenstyle #108335 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat. Akkor félre informálódtam, bár 5 óra is elég, hogy el tudjam dönteni tetszik-e.
más:
a Forza Motorsport 7 előrendelőinek Hoonigan autócsomagot adnak, bár tudnám mit tartalmaz, de hát ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Stevenstyle #108320 üzenetére
oks, köszi! mondjuk hétvégén tuti kipróbálom...
XONE: LedyGyusziHU
-
sugarforce
addikt
válasz Stevenstyle #108303 üzenetére
+1
-
X@b3e
addikt
Kiakasztó inkább az értetlenséged..
Ingyenesen kipróbálnám, de 2500-at öt nap játékért nem fizetek, amennyi a havi gold. Ha kelleni fog, megveszem, ahogy eddig is ami megtetszett megvettem.. Kipróbálásért nem fogok fizetni.
Ha hsz-t akarsz gyűjtögetni, akkor én kérek elnézést, ha lehetne, eskü adnék pár ezret a sajátomból.
A felhozott példáidat meg inkább hagyjuk is, tipikusan a "ha csendben maradtál volna.." esete, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor inkább olyan ez a megoldás, mintha az ingyen tesztvezetéshez nekem kellene teletankolni az autót és pályamatricát venni rá 10km próbaút miatt.Gyuszika, merítse ki akkor nálad, biztos érted akkor, h miről van szó te is
[ Szerkesztve ]
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
MasterMark
titán
Semmilyen fillérbaszásról nem volt szó. Annyiról volt szó csak, hogy arról senki nem szólt, hogy ez amúgy csak Gold-osoknak "ingyenes".
Ez nem az "ingyenesség árnyalása"... Hanem Gold kell hozzá és kész passz. Így van, vagy nem így van?
PC-n nem kell hozzá előfizetés. Akkor hogy is van ez? Ingyenes, de csak ha kifezetted az elofizetést?Az analógiád ott hibázik, hogy pl. ha Mazdát hoznál el, ott nem kell fizetni? Akkor hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
HKorn
veterán
Amúgy, ha jól tudom, annak akinek volt már gold előfizetése, az nem tud 2 vagy 14 napos trial gold-ot használni ha épp kedve szottyan multizni, ez kifejezetten az eddig még gold szűzeknek van.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Rogiii
aktív tag
válasz Stevenstyle #108215 üzenetére
Hát akkor megszívtam.
A fiam nagyon szereti az xboxot, de elgondolkodom a ps4 váltáson!Lehet nem ide való, és pc-re?
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
v-man
őstag
válasz Stevenstyle #107849 üzenetére
Kérem szépen, köszönöm 😊
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
l.skywalker
Topikgazda
linket ide is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dadpool
aktív tag
Arra en is vevő lennék vmert tiszta roncsderbi az egész )
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Csapoati
nagyúr
Én is kérnék egy ilyen linket.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
v-man
őstag
válasz Stevenstyle #107811 üzenetére
Köszi Még meggondolom, lehet lesz még a Porsche pakkal is akciózva, így hogy jön lassan a 7-es. Ultimate kiadásom van, ez a kettő hiányzik még a teljességhez, sajnos nem a Summer Sale-ben, hanem előtte vettem kicsivel.
Ha lehet még egy Forzás kérdésem itt (nem csak hozzád), elkezdtem játszani a multiban az ABC lobbyban, ahol C B A és S kategóriás autók vannak vegyesen.
Hogy csinálják azt, hogy C-s autókkal olyan időket mennek, mint mások az A-ssal, sőt akár fél-egy perccel még jobbat is?
Nyilván egyesek sokkal jobban tudnak vezetni, de nekem is C500-ra tuningolva (load tune-nal, nem én fabrikáltam össze), meg neki is, de már a rajtnál az egyenesen is "állva hagynak"....XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
válasz Stevenstyle #107413 üzenetére
Wildlands, Division mindkettő nagyon erős coop élményben.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Stevenstyle #107247 üzenetére
Dishonored 2 is 9 font körül van...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rdt89
addikt
válasz Stevenstyle #106655 üzenetére
De valamilyen szinten csak elérik az embereknél, hogy ne legyenek fanboy-ok a játékaikkal. Én is anno x360-at véletlenül vettem, mert 7 éve 30-ért egyik ismerősöm ideadta, hogy megszabadulhasson tőle. Nagy volt az öröm életem első konzolos játéka Resident Evil 5 az állam leesett a grafikától és az atmoszférájától, barátnőmmel co-opba ki is pengettük, hatalmas élmény volt. Aztán a Forza Motorsport 4 vett el 5 évet az életemből, persze mellette párhuzamosan mentek más játékok is de az 5 év alatt (2011-2016) naponta legalább 1 versenyt végig vertem vele. Közben nagyon sokan istenítették a GT sorozatot, na mondom akkor PS3 jön a Box mellé, sajnos nekem kifejezetten kellemetlen volt minden téren, de nem bántam meg a PS3-at, mert ezáltal a God of War-t kipróbálhattam, ami egy remek játék közben felfigyeltem a Uncharted szériára, ami életem TOP 5 játékcímei közzé emelte magát, közben a Ps3 felforrt így lecseréltem egy slimre, mert az UC nem volt kiakasztva. Ezeket is persze barátnőmmel toltuk végig, mert imádja a kaland, akció, rpg, hack'n' slash játékokat. Persze a ps-eket használtan vettem szintén 30 ezres árfolyamon, majd mikor jött a generáció váltás kb 1.5 év múlva először a PS-től, majd a kinect-el felvértezett 3 kontrolleres full-os box-tól szabadultam meg, ezek árát invesztáltam az Xbox One készülékbe (40 ezer forint vagy 45 már nem emlékszek persze használtan) és Forza 6 ultimate volt hozzá ajándékba. Itt nőttem ki az RGH és CFW konzolokból végleg ( ) Mondanom se kell a szám a tarkómig ért össze örömömben, de azóta kijött az UC 4. Barátnőm napi szinten mondta, hogy jajj Drake és néztünk róla videókat azóta én is mondogatom jajj Drake. Na akkor irány Hardverapro olcsón PS4 a box mellé. Tegnap 45 ezerért sikerült beszerezni használtan az első szériást egy digitális UC4-el. Most, hogy van mind két konzol elmondhatom mind a kettőnek van létjogosultsága és olyan szolgáltatása ami miatt érthető, hogy valaki azt vagy ezt választja. Egyik se jobb a másiknál összességében. Bocs a hosszú lére engedett megfogalmazásért, ez kikívánkozott.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Stevenstyle #106152 üzenetére
Elég monoton, semmi extra játék. Én sem tudom, mitől ment itt olyan nagyot mostanában... De a mostani 1200 Ft-os árért viszont tényleg nem rossz.
-
RobexX10
aktív tag
válasz Stevenstyle #106140 üzenetére
Nekem működött a 14 napos gold. Hétvégén használtam sőt még a havi gold játékokat is behúztam.
-
turikoczka
aktív tag
válasz Stevenstyle #106140 üzenetére
Nekem tobbszor se adta meg a goldos cuccokat 14napos live-al.
-
sugarforce
addikt
válasz Stevenstyle #105089 üzenetére
Én pont a horizon 3 miatt vettem meg a tmx-et, de el kellett keserítenem magam, hogy azzal a játékkal felejtős. Akárhogy állítottam, egyszerűen a közelébe sem ért a project cars-nak élményben. A FM5 és FM6 ugyanez a kategória, sajnos. Remélem a 7-re javítanak valamit ezen.
-
zzola
titán
válasz Stevenstyle #104840 üzenetére
Jogos. Kösz.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Stevenstyle #104838 üzenetére
Ahogy látom, neked sem. Pedig ha kihúzod abból a bizonyos testrészből a fejed és nem engem oktatsz talán jobban látnád a dolgot. Ezt a cikket nem lehet nem elfogultnak tekinteni annyira vérlázító ostobaságok vannak benne. ....
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Stevenstyle #104699 üzenetére
Semmi nem ment félre nálam, és nem én értelmezem rosszul. Olvasd újra. Az egész cikk arról szól, hogy meggyőzzön sonyt vegyél. Egyszerűen szánalmas... Már csak az arész ahol azt írja, jah erősebb de minek, vagy azt hogy nincs komoly tvd akkor sony stb. Minek a 4k, ha nincs ilyen tvd, de a sonyból a prót vedd mert az szebb képet ad... Ez a cikk részre hajló és nem kicsit hanem nagyon.
Csak képzelj el egy BMW által sponzorált cikket az új Porsche-ról. Így szolna: Hát a 911 a legerősebb de nem mehetsz vele 250-nel Mo-n, szal a Bmw 320 jobb választás mert a 911 fölösleges, de Bmw-ből az M3at vedd mert az 400 lóerő és sokkal erősebb...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Stevenstyle #104699 üzenetére
+1.
-
Silεncε
őstag
válasz Stevenstyle #103929 üzenetére
Nem szarkazmus [link]
Ajj ez a Forza gyönyörű, a Turn 10-es srácok nagyon királyok, csak a sima xbox portot el ne szúrják...
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz Stevenstyle #103913 üzenetére
Agree.
Sony konf. mikor lesz?
-
gduck
addikt
válasz Stevenstyle #99945 üzenetére
Köszi a részletes magyarázatot, mondjuk ezt a redundancia dolgot nem nagyon értem...
-
sch_a
addikt
válasz Stevenstyle #99945 üzenetére
a redundancia miatt van letiltva kvázi blokkonként 1 CU
Mi van?
-
Jovanny2
őstag
válasz Stevenstyle #91214 üzenetére
Hát sajnos teljesen jogos. 11.11-én rendeltem egy rakás cuccot, 2 héten belül M.O-n voltak, és 1 hónapja az OLK-nál basszák a rezet. Szóval, 100%-ban a MP a ludas. Az eredeti post az idő rövidségéről szólt. Ha Aliról rendelsz, csak horror áron tudod megkerülni a magyar postát, mi ebből a tanulság? Ne rendelj aliról decemberben, de még novemberben se...
Ellenpélda a decemberben rendelt elit kar készlet a kontrollerhez. Az ideért 2 hét alatt. Biztos összetévesztettek valamit és nem parkoltatták 4 hétig...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
válasz Stevenstyle #91214 üzenetére
Nem kevertek el semmit. Más a probléma... Az Alis topicban találsz válaszokat...
Nincs bajom az Aliexpressel sőt ajánlom is sokaknak, de amíg itthon a Posta (finoman szólva) nem ura a kialakult helyzetnek addig nem rendelek külföldről sem semmit s itthon is inkább futárral oldom meg az esetleges szállítást.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ArsenalF
aktív tag
válasz Stevenstyle #84873 üzenetére
Koszontem, firefoxban tenyleg mukodik, a chromeban lesz a hiba... (mar csak azt nem tudom mi, de azt mar kibirom
Szerk: Kiuritettem a Local Storage-et a Session Storage-et es a Cookie-kat is es most mar vegre Chrome-ban is mukodik. Meg1x koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz Stevenstyle #84422 üzenetére
Ez így van csak semmit nem ér, fejlődni jószerint csak módosítókkal lehet.
Undergroundba pl 4-es világszinten menj, ott már hasonló a nehézség, mint a patch előtt volt.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
birorichard
őstag
válasz Stevenstyle #83476 üzenetére
Vásárold meg és játssz a gow4-gyel dec 31-ig... valahogy így kommunikálták.
orichalcos... Holnapi COD betát mikortól lehet előtölteni?
(#83508) Döglött Róka: fogadjunk, botok...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
Integrator
aktív tag
válasz Stevenstyle #82652 üzenetére
Köszönöm. Ez teljesen kielégítő pont volt. Akkor nem adom el, és veszek S kontrollert, mivel a gépen bluetooth-szal nem lesz használva.
-
eL Geri
őstag
válasz Stevenstyle #82127 üzenetére
Akit nem érdekel, attól szívesen elfogadok egy Judgement-et, az még kimaradt nekem. (Bár gondolom már rögtön profilhoz kötötték.)
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Stevenstyle #81555 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de van aktív Gold előfizetésed?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MODERÁTOR
válasz Stevenstyle #81234 üzenetére
és a linken le is van írva, btw
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #79831 üzenetére
Igazad van, elindult!
figure85: Nekem PP-al soha nem ment, de kb másfél éve próbáltam utoljára..
kinghabi: Passzolom. Tudomásom szerint legalább egy éve nem megy a bankkártyás külföldi vásárlás. Eleinte még megoldható volt VPN-el, de egy ideje már csak a gift card működik. Nem tudom, h Neked h sikerülhetett sima bankkártyával.
Élni és élni hagyni
-
s7evcsenko
addikt
válasz Stevenstyle #77571 üzenetére
Köszönöm szépen.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
assalkah
tag
válasz Stevenstyle #77249 üzenetére
Nem lehetséges, hogy a telefonodon megy az xbox applikáció? Én is ugyanezeket tapasztaltam amit leírtál és később jöttem csak rá, hogy az app zavar be, mert úgy érzékelte a konzol, h én azt az üzenetet, invite-ot már a telefon notificationben már "láttamoztam" ezért a TV-n meg se jelent. Kikapcsoltam az appot és utána nekem minden a régi volt.
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #77246 üzenetére
Nincs egyelőre, nekem az egyik frissítés után eltűnt a hiba szerencsére.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #77244 üzenetére
Nem csak Anniversary update óta van ez, hanem előtte is volt már.
Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
válasz Stevenstyle #77160 üzenetére
Szerintem ugy vannak vele, hogy senki nem hasznal kinectet, vagy csak elenyeszoen. Mar nagyon reg azt az uzletpolitikat folytatjak, hogy a kinect nem kell. Ezt most is csak megerositettek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
válasz Stevenstyle #76713 üzenetére
Uccsó két darabot intéztem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sugarforce
addikt
válasz Stevenstyle #76705 üzenetére
én már sok "akciójukkal" jártam így.. sebaj, tőlük semmit nem veszek az már biztos. a Slusszpoén az volt, pár hete benéztem a szegedi boltjukba csak szétnézni, battlefront uj 10k, használt 15k. Teljesen ugyanaz a verzió, semmi dlc, semmi day one kiadás, vagy valami extra.
-
Bogyi007
veterán
válasz Stevenstyle #76705 üzenetére
Két példányt szereztem magamnak meg a cimbinek a régióban hozzám legközelebbi üzletükből...
Nincs fél órája se hogy elintéztem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Stevenstyle #76701 üzenetére
Úgy könnyű olcsón adni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #76688 üzenetére
Nem tartalmazza a PP a GZ-t, szóval ha érdekel akkor vedd meg nyugodtan.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz Stevenstyle #76529 üzenetére
azt ugye tudod, hogy Win10 PC-re és Phone-ra is lefejlesztették az appot, most pedig technológiailag is közös a store, és ha megfelelően írták meg eredetileg akkor két kattintás volt, hogy ez Xbox Store-ba kerüljön ugye?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #76529 üzenetére
Ez nem erőforrás pazarlás, megvan mindenkinek a munkája, nem lehet minden embert ráállítani egy adott dologra csak, mert abból csak káosz lenne.
Live-Die-Respawn
-
Spike60
csendes tag
válasz Stevenstyle #75680 üzenetére
Szóval ehhez 4K HDR támogatású Tv is kell? Köszi a linket.
-
Attila432
tag
válasz Stevenstyle #74809 üzenetére
Nagyjából fel is soroltad az összes érvemet, ami miatt váltottam XBox-ra és ami miatt szinte már be se kapcsolom a dupla annyiba került PC-t.
-
Spike60
csendes tag
válasz Stevenstyle #74809 üzenetére
+1 nem beszélve arról hogy pc megveszed játékot és nemtudod árulni/cserélni...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #74272 üzenetére
Jöhetne nekem is ilyen, csak ne a Crew, mert az úgyis ingyé lesz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #74270 üzenetére
Na jó de alapból nincs beaktiválva a játék sem nekem, sem home partneremnek, szóval semmi keresnivalója a telepíthető listában.
Live-Die-Respawn
-
Rage47
veterán
válasz Stevenstyle #74179 üzenetére
Én tuti már csak gameplay videókat nézek Ubi játékoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest