Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz Trenew #101384 üzenetére
Asszem az Xbox Dev Mode Companion (Preview) appal a telefonon lehet, de amit hirtelen találtam cikket ott valami store-os bug segítségével töltötték le telefonra. Nem tudom, hogy ez azóta fixelve lett-e, a cikk tavaly augusztusi volt.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
ferensz
senior tag
válasz interstate76 #98509 üzenetére
Nekem egy dolog jut eszembe, veszel egy külső merevlemezt, azokat a játékokat, amiket el akarsz rejteni átmozgatod rá és amikor a gyerkőc játszik lehúzod róla a HDD-t. Miután először lehúztad a Ready to install részen el kell hideolni az átmásolt játékokat, hogy ott se lássa.
Ezen kívül más lehetőségről nem tudok.
-
-
ferensz
senior tag
válasz Stauffenberg #92817 üzenetére
Ha anyagilag wgyaltalan nem megterhelo, akkor fizess elo PS Plusra es huzd be az ingyenes jatekokat, mire lesz PS4-ed addigra lesz egy adag jatekod is. Tavaly ev elejen eldontottem, hogy majd telen amikor lesz idom jatszani veszek egy PS-t is az XO melle, ugyhogy gyorsan elofizettem Plusra, meg vettem egy Vitat melle, hogy a Vitas ingyenes jatekokkal elszotakozzak addig. Vegul igy, hogy novemberben jott a Pro azt vettem es egybol 40+ jatekkal inditottam. Persze nem AAA az osszes, de vannak gyongyszemek koztuk.
-
ferensz
senior tag
Azt nem mondtam, hogy jobb a PS store mint az XO store, csak azt, hogy sokkal folyamatosabb a felhasznaloi elmeny, ott nem akarom kitepni a hajamat Alapjaban veve en szeretem mind a ket UI mukodesi elvet, de az XO valami botranyosan darabos a PS UI-hoz kepest.
-
ferensz
senior tag
Azert arra egy ropke pillantast vethetnenek, hogy hogyan kell csinalni egy folyekonyan mukodo rendszer UI-t meg Store-t, mert a PS4 Pro utan amikor bekapcsoltam az XO-t, hogy behuzzam a havi ingyenes jatekokat majdnem elsirtam magam...
-
ferensz
senior tag
válasz IntelKiller7 #91969 üzenetére
Igen.
-
ferensz
senior tag
válasz Stauffenberg #89470 üzenetére
Hát nemtom, a Plex által ajánlott naming convention meg folder struktúra használata mellett nekem eddig ha 2 mismatchem volt, de az is csak filmnél és a "Fix incorrect match" funkcióval 2 másodperc alatt megjavítottam. A Sub-Zero pluginnal a feliratokat is szépen letölti magától. Egyébként nem 3 filmből jött ez az átlag, kb 280 film és 35 sorozat ~3000 rész van Plex által kezelve.
-
ferensz
senior tag
válasz Petreszku #89047 üzenetére
Gyakorlatilag tényleg ennyi az egész, szólni fog, hogy formázni kell a merevlemezt, majd amikor végzett vele meg fogja kérdezni, hogy ezentúl mi legyen az alapértelmezett telepítési hely és kész.
-
ferensz
senior tag
válasz sepsi0 #88038 üzenetére
Nincs rá Kodi, workaroundként a HDMI-in-be szoktak Amazon Fire TV sticket dugni és arra rakják fel a Kodit. Médialejátszára az egyetlen igazán élhető megoldás a Plex, de ahhoz ugye kell egy Plex szerver is.
-
ferensz
senior tag
Ennyi kerregős hsz után csak nem egy kerregate-el állunk szemben?!
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
Jó szórakozást
-
ferensz
senior tag
válasz akooos #85761 üzenetére
Kitéped a hajadat, kiszúrod a szemeidet, lecsavaradot a füleidet és frontális lobotómiát fogsz végrehajtani magadon. Kivéve ha csíped a fantáziátlan, repetitív, bugokkal teli játékokat, akkor életedben ilyen jól nem szórakoztál még, mint majd most fogsz
-
ferensz
senior tag
válasz Stauffenberg #85621 üzenetére
Éés ezennel adtál is ötletet nekik a 4-5-6-ra
-
ferensz
senior tag
Meg egy Gigantic beta: 9XK36-Y24QW-KFHGQ-VXYRH-MW46Z
Jatszhato: 10/20 9AM PTD to 10/24 11:59 PM PTD
-
ferensz
senior tag
válasz L_YKing #83695 üzenetére
Parancsolj Az első 4 link egyből releváns.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #82723 üzenetére
Nem nevezném túlzóan alacsonynak a 7 pontot, ez szerintem a jó iparosmunka, de láttuk már párszor ugyanezt ugyanettől a sorozattól. Ha a következő is pont ilyen lesz az szerintem egy ismételt 7 pont. Egyébként ha megnézed a metacriticet az XONE verzió 84, a PC verzió 87 ponton áll, úgyhogy az IGN Hungary 7 pontja nem biztos, hogy sokat jelent. A 68 értékelésből 56 80 pont vagy afölötti, 5 darab 70 pontos és egy 50 pontos van.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #82720 üzenetére
Azok alapján amit olvastam azért 7 pontos, mert gyakorlatilag ugyan az a játék mint az 1-3 csak más történettel meg néhány apróbb módosítással. Most, hogy először játszol vele neked 9 pontos, anno amikor kijöttek és mások játszottak vele először akkor nekik is 9 pontos volt
-
ferensz
senior tag
válasz ImpersonatoR #82493 üzenetére
Probalta, mikodik
-
ferensz
senior tag
válasz Devil Smile #82381 üzenetére
Simán csinálsz még egy accountot a gépre, amit az asszony fog használni és ő is hozzáfér a játékokhoz ugyan azon a gépen.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #82274 üzenetére
Most láttam az IGN HU tesztet, ott 7.5-et kapott.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #81484 üzenetére
A storeban is az van, hogy "Approximate download size: 87.06 GB" és gondolom ez mellé még jön a Reserved Space.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #81479 üzenetére
Havonta jonnek hozza a content updatek, attol hizott meg ekkorara.
-
ferensz
senior tag
Egy kérdés azokhoz, aki már garanciáztatta a gépét. Megrendeltem a javítást, szállítást, kapott címke kinyomtatva, ráragasztva a dobozra, ma jön is érte a UPS-es futár, viszont a kapott kísérőemailben van egy ilyen sor: "Ragassza fel a szállítási címkét, és írja rá a dobozra a visszaküldési címet." A címkén kívül tényleg rá kell még írnom még egyszer a saját nevem meg címemet?
-
ferensz
senior tag
válasz s7evcsenko #74232 üzenetére
Watch Dogs 2 pre-order page volt, csak azóta eltávolították.
-
ferensz
senior tag
Yep, ezért is van a G4 mellé egy régi dobálós WP, hogy legyen normális Xbox appom.
Szerk.: van smartglass és smartglass béta is, ami között az elmúlt években nem láttam sosem egy centi eltérést sem
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Tudom, érzem a saját bőrömön is. Egyre gyakrabban állok neki kisebb projekteknek úgy, hogy .NET Core kompatibilis legyen ami készül, hogy lehessen Linuxon is hosztolni. A smartglass-t viszont igazán lecserélhetnék már az Xbox appra
-
ferensz
senior tag
válasz MrPeekaboo #73500 üzenetére
Pont hogy hitelkártyát nem lehet hozzá használni, debit kártya kell. Még csak a szlovák debit kártyámról próbáltam a top upot euróval, ment tökéletesen. A weboldalukon a FAQ-ban a Top up rész alatt is a "By debit card" és a "By bank transfer" szerepel.
Bár ahogy nézem a kolléga ezzel sem lenne kint a vízből bankkártyás top up esetén, mert Maestroról nem lehet feltölteni. Idézet a FAQ-ból
"We currently only support debit cards to top. Unfortunately Maestro and pre-paid debit cards are not supported.
We also do not currently support credit card for top ups. This is due to credit card providers charging a high transaction fee."
-
ferensz
senior tag
válasz #51177472 #73465 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a Revolutot. Ingyenes virtuális számla virtuális bankkártyával együtt, Mastercard, tök ingyen lehet hozzá rendelni fizikai kártyát is. Elméletileg a világon mindenhol elfogadják. A top up mehet másik bankkártyáról, vagy banki átutalással is, igaz az lassabb. Magyar storeból annyi hátránya van, hogy van valamekkora konverziós ráta amikor rárakod a pénzt, meg amikor fizetsz vele.
-
ferensz
senior tag
válasz RohamDroid #73314 üzenetére
100/100-as DIGI net, tegnap letöltés közben néztem a detailed bandwith statot, átlag 82 Mbps volt a sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
1 Mirror's Edge béta kódért lehet jelentkezni nálam.Elkelt.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Ha valakinek kell Forza 6-hoz a Fallout 4's Chryslus Rocket 69 sports car írjon rám és megkapja a kódot.
-
ferensz
senior tag
válasz hackeeeee #71209 üzenetére
Ez egyáltalán nem meglepő, ha nem javítható, akkor küldenek helyette egy újat. Valószínűleg többe kerülne nekiállni megszögelni a beküldöttet, mint simán küldeni helyette egy újat, a rosszat meg kukázni.
-
ferensz
senior tag
válasz fityere #69746 üzenetére
Szlovákoknál van 310-ért is.
-
ferensz
senior tag
válasz Dani82 #69601 üzenetére
1. Ha már változtattál egyszer, akkor igen.
2. Ha jack csatlakozós kontrollered van, akkor simán beledugsz egy fül/fejhallgatót, ha nincs, akkor venned kell egy headset adaptert. Tudtommal bluetoothos headsetet nem lehet használni sehogy mókolás nélkül/vagy talán azzal sem.
-
ferensz
senior tag
válasz sirszevenap #69565 üzenetére
Faradj at Division topikba vele... Valakinek volt ilyen gondja ott, neki megjavult magatol. Ha neked nem fog, akkor az az igy jartal esete.
-
ferensz
senior tag
válasz powerade73 #69145 üzenetére
A season pass az ma jelent meg? Én tegnap este kezdtem előtölteni, de a játék mellett csak két kis bizbaszt töltött le mellé, az SP nem volt benne.
-
ferensz
senior tag
Valamelyik argentín őslakos próbálta, hogy elindul-e a The Division?
-
ferensz
senior tag
válasz zsolti72837 #69077 üzenetére
Azért, hogy igazán feltűnjön, hogy elbasztad
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #68253 üzenetére
Az eleje brutálisan nehéz, Virágnak vettem meg még anno, mert gameplayek alapján tetszett neki nagyon, de nem jutott benne messzire
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz L_YKing #65936 üzenetére
Szerintem már nem nagyon van olyan játék ami támogatná a System Linket, de ha az adott játék támogatja is, akkor 2 Xbox kell hozzá. Szvsz nem lehet megoldani sehogy, hogy a split screen 2 megjelenítőn legyen.
-
ferensz
senior tag
válasz appleGjuice #65396 üzenetére
Ha az adott storeban van lehetőség gift cardot venni, akkor igen.
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz parandroid #62820 üzenetére
Azért szokott gebasz lenni a 360-as storenál weben, mert teljesen külön rendszer, mint a One-os. A 360-as GwG játékokat VPN-en keresztül tudom behúzni ingyen, mert az accountom (nem a gépen beállított rendszer) US régiós és csak US IP-vel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest