Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
feco93
tag
válasz zsolti72837 #64484 üzenetére
Még nem tudtam sajnos kipróbálni a multi részét mert nem talált sose ellenfelet.
Amúgy igen single módba már játszottam egy keveset. -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Azt szeretnem megtudni, hogy pcn a kontrollerhez kaphato jack adaptert tudom- e hasznalni?
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #64494 üzenetére
Bocsi, nem tudtam. Nekem hozzá van rendelve a kártyám, abban reménykedem hátha egyszer nem csak levonnak, hanem tesznek rá pénzt. Van egy kis elmaradásom úgyis bank felé
Live-Die-Respawn
-
Teko001
őstag
válasz hackeeeee #64460 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. Egy port csak egy géphez lehet nyitva. Ezért találták ki az UPNP-t, valamint esetleg a port triggert, de jelen esetben az UPNP jobban működik erre. Az más kérdés, hogy sok routerben elég érdekesen van implementálva, és van, hogy nem működik...
(#64440) bencze94: Te magyar szerveren méred a pinget, ő amerikai szerveren méri a pinget, így viszont teljesen elfogadható érték.
[ Szerkesztve ]
-
code1005
senior tag
Ti, hogy védítek a konzolt a neten? Megcsináljuk a port forwardot és ezzel kikerült a netre a konzol, látszólag védtelenül. Van ezen valami tűzfal vagy valami? Mert nekem van az accountomhoz bankkártya is rendelve, igaz jelszavas a fiók és azt hiszem a microsoft féle authenticator is be van állítva, de még így sem túl megynyugtató a helyzet.
plata o plomo
-
pzstm
titán
Ez most a második x360-as játék ugye?
Csak hogy nem csak ma érvényes, mert akkor nem halászom elő a céges laptopot, hogy Goldot vegyek, majd hétfőn
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mankó
veterán
Turtle Beach XO Four Stealth) vezetéknélküli fejhallgatót nézegetek, de sehol nem látom, hogy hogyan vagy mivel kapcsolódik a boxra és azt sem, hogy a beépíthető aksik mivel tölthetőek.
Van valakinek ötlete, vagy esetleg tapasztalata ezzel a fülessel? Vagy inkább vegyem az XO One verziót? A Four számomra minőségibb darabnak néz ki, az ára sem húzós annyira.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #64475 üzenetére
jah az az online szó kimaradt...egyébként NetFlix
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rolandof
újonc
Köszönöm a választ!
-
JackFeryll
őstag
Na megvettem a Forza 6 Ultimate Editiont, orosz store-ból 18k. Remélem ezt nem fogom megunni mert digitális. Forza Horizon 2-őt most eladnám ha lemezes lenne az is Ultimate és anno még tudatlanul magyar store-ból vettem.
-
feco93
tag
Sziasztok!
Wrc5-el nem szoktatok multizni?
-
Sh4rk
aktív tag
Zheros-t gyerek azóta nyomja hogy hazajött, aranyos - pörgős - tetszetős...
Érdemes leszedni.
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #64472 üzenetére
miért nem lehetséges? vinyóról vagy pendrive-ról simán elindítja és tádám
-
nagyúr
-
rolandof
újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! One vásárlás előtt állok, arra lennék kíváncsi,hogy gondolom böngészni lehet a One-on? Rengeteg sorozatot nézek online,az lehetséges e hogy One-on nézzek? Vagy esetleg olyant hogy pcn elindítom,átstreamelem One-ra igy megjelenik a tv-n?
Köszönöm a választ!
Üdv.: Roland
-
>Deego..
senior tag
Akit érdekel a World of Tanks konzolos kiadása az keresse fel ezt a most nyílt topicot.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
zsolti72837
addikt
-
Buster17
addikt
válasz zsolti72837 #64466 üzenetére
Az húzós
-
zsolti72837
addikt
válasz Buster17 #64465 üzenetére
Debrecen konzolba lesz 16k-ért újonnan. Ingyen posta is van. Ha érdekel akkor írj és segítek.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Buster17
addikt
Hol legolcsóbb a gta5?
-
Bogyi007
veterán
Boostoltunk haverral Multis medálokat Forza5-ben és a 200-as medálnál a jelvényeket megkaptam, de az acsit nem és azóta sem jelent meg sehol a listában. Ilyenkor mi van? Statban néztem a játékban ott Locked-nak mutatja a megszerzett acsiknál ahol a szalagokat lehet kiválasztani a profilomhoz.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Mankó
veterán
válasz szigpet1982 #64432 üzenetére
Ha a tv-t játék módra állítod, akkor jó lesz, és ez xbox one-ra is igaz.
-
b_alazs
tag
válasz bulikavagyok #64451 üzenetére
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sidorovich #64457 üzenetére
Értelemszerűen mivel Ő más IP-t kap a router-től, ahhoz is ki kell nyitni a portokat.
Véleményem szubjektív...
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Én is NAT problémákkal küszködök, beállítottam a DMZ-t, illetve a portokat is, de semmi, folyton Strictet ír, sőt beállítva a Live-ra sem csatlakozott fel.. Mi lehet a probléma?
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sidorovich #64453 üzenetére
A portok megnyitásánál meg kell adni az Xbox mostani IP címét. Ha haver átjön az ő gépével is, hogy közösen játszunk, akkor ugyanezeket a port nyitó ugyanúgy újra fel kell venni pluszban, csak azzal az IP-vel, amit az ő gépének oszt ki a router?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jött egy pár új gameplay videó, lehet közöttük több azonos pályarészlet:
Super2bit
Arekkz gaming
Jackfags
Gamezone
Boss fight...
Dark Zone
Story-ből részlet[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Division
16:00-kor jön egy Stream a készítőktőlLive-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz Sidorovich #64453 üzenetére
A boxon (beállításokon belül) mért ping szerintem hatalmas nagy kamu. Nekem is mindig ilyen értékeket ír ki, de ennek nem sok köze lehet a valósághoz. Játékon belül (TF-ban például) ugyanúgy 20 körül van, mint a PC-men.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Sidorovich
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Elsőre nem volt jó, neten találtam, hogy további portok nyitása is ajánlott:
1. For Chat/Party/Matchmaking, try forwarding/triggering Port 16000 (UDP & TCP)
2. For Kinect/Skype/Video issues, try forwarding/triggering Port 1863 (UDP & TCP)Ezeket is megnyitottam, majd újraindítottam a modemet és az Xboxot egyaránt, ezután már NAT Type Open van kábelen is.
Már csak azt nem értem, hogy az Xbox miért mér 180-as pinget, miközben minden gép/laptop/telefon stb. a lakásban 30 alattit mér.
-
szigpet1982
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #64434 üzenetére
Szia!
Ez akár Xbox One-ra is érvényes lehet! Én konkrétan a tv-re vagyok kíváncsi, hogy van e valakinek ilyen?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #64448 üzenetére
Összefoglalóban ott a két sor ami érdekelhet:
"NAT beállítások"
"Az Xbox One által használt portok"
Live-Die-Respawn
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Aki játszik az alábbiakkal az megtenné, hogy felvesz?
Még nem játszottam a One-on partyban, de szívesen kipróbálnám!- COD: AW
- BF Hardline
- Daying Light
- Project CarsHamarosan a következő játékok is befutnak:
- GTA 5
- Forza 6
- Halo 5
- BO 3Amire pedig nincs szükségem (nem tetszettek) szívesen cserélném:
- Sniper elite 3 ultimate
- Zomby Army TrilogyGT: thebalazs
Üdv,
Balázs -
Sidorovich
senior tag
Nincs beállítva port forward, nem is tudtam, hogy szükséges. A képen amit linkeltél, az összes kell? Van erről valami leírás, hogy az Xbox One milyen portokat igényel? Eddig NAT Type Open volt Wifin, ezért nem foglalkoztam a dologgal, csak most, hogy sikerült kellően hosszú kábelt szereznem és azzal rádugni, néztem, hogy miért más.
Szerk:
Rövid Google után meg is találtam, megnyitom ezeket a portokat amit írnak, utána várhatóan NAT Open lesz?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sidorovich #64440 üzenetére
Nekem szintén UPC van szintén egyben modem/router kombóval, de nálam nincs gond.
Portforward be van lőve?
szerk:
Na ez egy érdekes screenshot lett. Mindegy, a lényeg kivehető szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sidorovich
senior tag
-
Quaresma
aktív tag
Mac OSX-en futtatni Smart glass appot nem lehet semmilyen formában megoldani? Gyakorlatilag csak a Youtube kliens megoldás miatt érdekelne...
[ Szerkesztve ]
Ps: brunorbert
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sidorovich #64440 üzenetére
UPNP, vagy port forward van? Ha forward van, akkor mikor csináltad a forward-ot? Amikor wifi-n volt a gép (a leírás szerint szerintem igen..).
Mivel más a wifi és a lan port mac address-e, így más a lan kártyáé, így más IP-t kap a gép.
De, ha upnp van, akkor passz.
Véleményem szubjektív...
-
Sidorovich
senior tag
válasz JamesHun #64441 üzenetére
De most komolyan? Ugyan az a hálózat/internet, csak nem WiFi hanem UTP kábel, akkor miért más a NAT?
Wifin 30 mbit jön át, kábelen 120, az ilyen 60 gigás játékok letöltésekor azért jól jöhet a plusz, de a NAT miatt szarabb a multiplayer, ha nem Open hanem Moderate kábelen, nem? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #64439 üzenetére
Még nem is kell profilt migrálni, ha csak a gépen a régiót áttolod USA-ra, már működik minden..
Összességében engem sem, csak még amikor meglett a One, ez tök jó volt, hogy láttam, hogy ki milyen képet csinált, stb.. Ez miatt bosszantó kicsit, hogy nem megy. De valszeg Én is visszaköltözök magyar régióra.
Véleményem szubjektív...
-
JamesHun
addikt
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Xbox One és hálózatok témában:
UPC internetem van, és azt tapasztalom, hogy amennyiben a UPC által adott modem (ami router is egyben) WiFi hálózatára közvetlenül csatlakozik a gép, akkor NAT Type: Open, ellenben ha UTP kábellel csatlakoztatom ehhez a hálózathoz, akkor NAT Type: Moderate eset van. Ezt mi okozhatja?
A másik furcsaság, hogy kábellel és WiFivel egyaránt 180-200 ms válaszidőt mér a gép, amikor tesztelem vele a Network Settingsnél. Pedig a laptopom (az xboxhoz képest jóval messzebbről) és egy asztali gép is 20 ms alatti pinget mér, WiFin és kábelen egyaránt.Mi okozhatja mindezt, lehet tenni valamit ez ellen? Maradjak az Xboxal akkor inkább WiFin az Open NAT-ért, vagy legyen kábelen a nagy sebességért?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hackeeeee #64435 üzenetére
Valami összefüggés van szerintem, mert amióta migráltam a profilomat Magyarországra, azóta én is csak a barátlistás változásokat látom a hírfolyamban. Droid, laptop, PC dettó. Azelőtt láttam mindent, mindenhol..
..amúgy engem nem izgat különösebben.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hackeeeee #64435 üzenetére
Szerintem nincs összefüggés, én magyar régiósként minden gond nélkül látom a screenshotokat, achievementeket, rögzített videókat, stb. [iOS].
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mennyire lehet összefüggésben a mobilos Smartglass app azzal, hogy milyen régióra van állítva a box?
Csak mert, múltkor amikor szórakozott a live (2-3 napja) akkor átlőttem USA-ra a régiót a gépen, és most fedeztem fel, hogy a mobilos smartglass app-ban látom az achievment-eket, stb, screenshot-okat. Eddig, amíg magyaron volt a gép, csak annyit láttam, hogy xy kit addolt barátnak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én igen (bár most egy ideje szünetel), de Mac-en, és amikor megláttam, hogy nem lehet átvinni a karaktereket a Director's Cut verzióba, akkor abba bele sem kezdtem...
(#64432) szigpet1982: Ezt nem tudjuk, mert ez az Xbox One topik.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #64420 üzenetére
Jön is lefele.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
Tud itt valaki abban segíteni hogy egy Panasonic 40" Full HD TX-40CS630E Smart LED átlagosan 38-48 ms input laggal, (bár volt olyan teszt ahol 71-et is mértek képernyő közepén) meg fog felelni FPS játékokra XBOX360-on? (wolfenstein, far cry stb.)
Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok Wasteland 2-vel játszik valaki?
Live-Die-Respawn
-
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #64426 üzenetére
lemezes játékokat nem mindig olvasott be elsőre, de az sem utolsó szempont, hogy február 6-án jár le a 2 év+3hónap garancia
-
zkas90
senior tag
válasz bulikavagyok #64420 üzenetére
Ezt a gwg játékot vártam eddig a legjobban az elmúlt 1 évben. Remélem olyan lesz mint amilyennek várom és kellemes pár órát el tudok vele tölteni.
-
őstag
-
nagyúr
-
Nordorn
tag
-
CtiveR
tag
Helló, feliratkoztam a The Division bétára, remélem kapok kódot ha megkapom, akkor azt emailben kapom a 25-ös kódot, amit az xboxon kell aktiváljak? Valaki tudja hogy lesz ennek a menete? mert semmi xbox gamertaget semmit se kért, hanem az uplay fiókot. Gondolom akkor emailbe küldik a kulcsot.
Aláírás.
-
Nordorn
tag
válasz ImpersonatoR #64354 üzenetére
Hali,
A TB XO Seven Pro fülesnél, hogy ha az adapteren az általános hangerőt leviszed minimumra, úgy, hogy még éppen hallod a hangokat, akkor nem hallasz egy nagyon halk "sistergést" (hiss sound) (akkor amikor aktívan működik a füles, vagyis hangot játszik le, ill. inaktív mikrofon mellett is)? -
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
őstag
válasz theblogger #64402 üzenetére
használt játékot csak lemezesen vegyél!
-
theblogger
csendes tag
válasz Something_ #64404 üzenetére
Köszi szépen, ez egy szuper hír!
Vigyél el ebből a műanyag világból az ismeretlen csodaországba! Ezt üvöltöm teljes szívemből...
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #64399 üzenetére
Nah, még egy halo fan van a topikban.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Something_
őstag
válasz theblogger #64402 üzenetére
Megveszed a hasznalt jatekot es jatszol. Max a hozza kapott kidok vannak felhasznalva. Plusz palyak, ruhak, stb.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Döglött Róka #64399 üzenetére
Hol van ez a tuti?
-
theblogger
csendes tag
Sziasztok, ti vagytok az utolsó reményem!
A napokban jön a box kicsiny otthonunkba. Rengeteg eladó használt játékot láttam mindenhol és a pénztárcám is inkább az olcsóbb dolgokat díjjazná... Hogy van ez a dolog a használt játékokkal? Nem csak egy felhasználói profilhoz lehet kötni a játékot?
Most ha megveszem Pistitől a GTA-t, akkor nem marad benne az ő karaktere(online)/mentései?
Nagyon nem értek hozzá, ez lesz az első konzolom, eddig csak PC-n játszottam, de nem ilyen játékokkal.
Köszi a segítséget!Vigyél el ebből a műanyag világból az ismeretlen csodaországba! Ezt üvöltöm teljes szívemből...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest