Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
válasz Czimby #233641 üzenetére
MS háztól házig viszi. Összefoglalóban a magyar telefonszám, azon vagy akár az MS oldalán (a gép regisztrációja után) lehet kérni a javítást.
Igénylés után UPS címkét küldenek e-mailben, amit a a visszaküldendő csomagra kell ragasztani. UPS-t fel kell hívni vagy a weboldalukon csomagfelvételt igényelni a kapott címke alapján és mennek a cuccért a kért napon. Konzol esetén csak a konzolt kell visszaküldeni lehetőleg nem a saját dobozában, mert nem abban a dobozban küldik vissza.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Czimby #233641 üzenetére
szerintem az ms féle gari most sem ilyen, csak ők valamiért belekeverték az auchant is. ha ms-nél jelenti be akkor futár hozza viszi. persze auchan nem javít, ők is csak továbbküldték.
a konkrét javítás már más kérdés, jelezni kell pontosan a hibát, csináljon videót a fagyásról, stb. terhelés alatti fagyást nehéz reprodukálni.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Czimby #230306 üzenetére
150k [link]
apropó árak, aki ezt vadássza, revolutos átváltással kb. 58e huf-ra jön ki amazonról:
Xbox One S 500GB Konsole (Blau) - FIFA 17 Special Edition Bundle[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz Czimby #225903 üzenetére
Én sem ezt vártam, ezért is esett olyan rosszul! Sajna nemtom, hohyan kellene cache-et ürítenem, teljesen új nekem a one, eddig csak 360-am volt. Épp ezért is érdekel, hogy hosszabb távra melyik gépet vegyem, mert sok lemeze/digitális 360 játékom van és szeretném mindkét konzolon játszani őket, plusz a gpu is vonz ;)
-
Micsurin
nagyúr
válasz Czimby #222200 üzenetére
Brummogó mackó nem tudom milyen általában de nekem a napokban nem igazán volt segítség a vakáció tervezésben.
Kényszer állítsd le a böngészőt és nyisd meg újra majd.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
válasz Czimby #212508 üzenetére
"Valamit csak reszeltek a játékon is, ha full ugyanaz miért hívnák Def. Editionnek"
Konzolon nem tudom mit csináltak, PC-n egy kicsivel jobbak lettek a textúrák/a fények, de ezen kívül inkább meg hatványozóttak a bugok is. Itt konzolom azért gondolom, hogy csak a neve változik, mert az alapjátékhoz ingyen volt a "Mafia III: DLC Content Pack" és az alapjáték mellé téve, már definitive-nek nevezhető. Ez kb olyan, mint amit a SoTR-el csináltak szerintem.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz Czimby #211065 üzenetére
Ezzel itt nem leszel népszerű.
Nem tudom innen toltátok e meg páran az upvotet az insider subredditen de köszönöm. Órák óta a lista tetején pihen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Czimby #206486 üzenetére
Szerintem inkább egy éves Gold (olyan, hogy Live nincs, ami fizetős. A Live az az egész keretrendszer, amiben az Xbox online szolgáltatásai léteznek/működnek)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
-
válasz Czimby #200309 üzenetére
Köszönöm. Ez jól hangzik. 8-10 óra nekem tökéletes. Far Cry ból is a New Dawn az egyik kedvencem, mert azt végigvittem emberi idő alatt. Én hamar megunom a játékokat, egy két kivételtől eltekintve.
Gondolom a story teljesen más, mindegy melyikkel kezdem. Most az 1-et töltöm.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Throme
veterán
válasz Czimby #198816 üzenetére
Nekem Samu 860 evo és XPG EX500 ház (usb 3.1 és 5Gb/s).
A PC nem fogja egyből látni, mint egy sima külső HDD-t.
Windowson belül mókolni kell egy kicsit.
Nekem is ez volt a bajom. Egy kis googlizás után minden okés lett.Fenti megoldást S-hez használom, de szerintem ez teljesen mindegy.
Háznál a külső belső csatlakozást kell figyelni. Külső min 3.0 belül meg a lehető legnagyobb Gb/sec értéket. No és persze a vinyó - ház belső csatlakozását, hogy össze tudd csatlakoztatni.
De asszem van itt ilyen fórum is. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Czimby #195628 üzenetére
Igen. De csak az országod szerinti Store-ban vásárolt digitális tartalmat tudod simán beváltani. Ha másik régióban vásárolsz kódot, azt már csak trükközve lehet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Scholes9
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
válasz Czimby #194577 üzenetére
Én mindenképp megveszem.
CD Project nálam garancia a story-ra, szerintem a graffal sem lesz gond, mivel "fjúcsör" játszódik, a kinézettel is tudnak játszani, nem kéne hogy gond legyen vele.
Witcher 3 is egészen brutálisan néz ki még ma is.
Persze ez csak az én véleményem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Beniii06
addikt
válasz Czimby #193807 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Itt egy másik jónak tűnő akció:
Wolfenstein: The Old Blood 1795 Ft(Golddal)
vagy
+900-ért
Wolfenstein®: The Two-Pack 2695 Ft(Golddal)+ GP ide vagy oda, ezek is jó áraknak tűnnek:
Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) 795 Ft(Golddal)
Life is Strange: Before the Storm Complete Season 1035 Ft(Golddal)
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
válasz Czimby #193759 üzenetére
Dehogy rossz, a 90% azért húzták le mert az elején tele volt hibával meg töltött fél órákat, már nem tölt sokat és ki javítottak sok hibát legalábbis én nem nagyon találkoztam pár óra után hibákkal. Én 3000-ért vettem most akció keretében, ennyit simán meg ér. Szerintem meg még azért is húzták le mert itt sokan világmegváltó szerepjátékot vártak meg mitudomén mert Bioware, ehelyett kaptak egy akció játékot. Teljesen jó játék, főleg, hogy elvileg jön egy nagy frissítés is. Én nem bántam meg a 3 ezerért a dobozos újonnan vételt.
[ Szerkesztve ]
-
-
szimszonos
őstag
válasz Czimby #183751 üzenetére
Én is így gondolom,mivel a game pass-ban már minden exclusive játék megjelenése napján belekerül,így nem lehetünk telhetetlenek.Bár az is igaz,hogy nem mindenkinek van game pass ultimate,csak gold és azoknak jól jönne pár AAA cím is.Engem mondjuk mióta One-om van,2018 január óta,csak a BF1 meg az AC Syndicate kötött le.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Czimby #178414 üzenetére
Jó, hogy már a számok tanulásánál tartunk, az lehet, hogy max villanyszerelő vagy és PLC programozó(ezt minden cég ingyen adja, csak pár hónapot kell kibírni), de az kiderült az írásodból, hogy sem műszerész, sem technikus vagy a fölött nem vagy. Azt ugye tudod, hogy Ha már ennyire PLC-zni akarsz, tudhatnád, hogy a Siemens a legjobb vagy ott már nem megy a létradiagram ennyire? (Vigyázz van FBD is, az egy másik világ kapukkal)
Tudod nem lehet ennyire sablon munkát(tervezés) csinálni egész nap, így néha hobbiból besegítek(kikapcsolódás/gyakorlásképpen) ismerősöknél vill szerelésben is, mert jó szakember alig találni(koca munkás kivétel).Semmi sem atomfizika(csak nyilván egyszerű logika, amihez nem értek, nem nyúlok elvet követke), nyilván ha ilyet akart volna csinálni a kérdező, akkor másik topikban vagy másik fórumon kérdez rá, de ettől már nagyon eltértünk. Már megkaptad a pirospontot, hogy felismered a szerszámokat, mit szeretnél még? Ha leírod a kapcsolóüzemű tápok működését vagy a TTL CMOS közötti különbséget kapsz két pontot, ha szintet akartál lépni. Azt megnézném egy számlálót te hogy csinálnál meg vagy inkább erre ne is legyünk kíváncsiak? Villamos energetika, nanotechnológia esetleg? Vagy hozzuk fel mi az a Java, Basic? Ezek költői kérdések nyilván.
De tudod mit, neked van igazad, ne csináljon senki ilyet Csak az önjelölt szakemberekne, az pont elég.
Jó, tudom most "elment a villamos" neked, csak a tábla maradjon meg egészben és jobban jársz, ha a patkózott biztosítékokkal megspórolt pénzből veszel prémiumot + lakásbiztosítást. Mikor nyit a csillagvizsgálód? Úgy sem fogod kibírni utolsó szó nélkül, de szerintem arra már nem lesz kíváncsi senki sem.(#178417) Ferfiu
Teljes mértékben igazad van, ennek nem itt a helye, sem ideje, viszont én elvi kérdésekre nem sajnálom az időt. Ha már itt tartunk neked mennyi végzettséged van? Lehet a fórumozáshoz is kellene végzettség, pl 4-ig el kell tudni számolni, ilyesmi. Viccet félretéve nem baj, ha szeret barkácsolni valaki, sőt előny, mert sokat lehet fejlődni és öröm is van benne, ha sikerül. A 'barkácsolás' lehet sokirányú, pl: hangtechnika(erősítők, egy egyszerű TDA2030-ast, 1x 12W saját erősítő) vagy háztartási gépek javítása(ne a vasalóval kezdj!), SONOFF-al(okos kapcsolók) vezérelhető dolgokkal(világítás stb.) bezárólag bármi(arduino is), viszont gyakorlat kell hozzá ez tény. Itt a kollégával csak egymás gyakorlatát vitattuk éppen, talán elvetve a sulykot egy kicsit, mindenesetre jól szórakoztam. Ha komolyabban érdekel van rá topik is vagy másik fórum(hobbielektronika) + külföldi oldalak(privátban nem válaszolok, ezért vana fórum). A lehetőségek a végtelenhez konvergálnak, csak ki kell használni őket, ja és persze sok szabadidő kell hozzá, ebből persze már kevesebb van, mindenkinek az idő előrehaladtával.
-
tag
válasz Czimby #178414 üzenetére
Számomra már biztos, hogy nálam sokkal többet tudtok mindketten az elektromosságról és a kütyükről, de a szakmai részre van külön fórumtéma, a személyeskedést pedig privátban tudjátok folytatni.
Akinek nem vettétek még el a kedvét a házi barkácsolástól, annak viszont attól biztos sikerült, hogy itt megossza az eredményeit.
(Na jó, nekem például pont meghoztátok, úgyhogy ha tudtok valami esti/hétvégi szakkört, majd osszátok meg! ) -
Beniii06
addikt
válasz Czimby #178384 üzenetére
Az ilyen "összetekerem a két ért, nem forog, csere, forog" hozzáállás miatt szoktak leégni a dolgok. Ha már itt tartunk, a hozzáértésedből lejön, ha két színt(pirosat és feketét) nem tudod megkülönböztetni. A színtévesztés kizáró ok egyébként, lehet honosított papírod van vagy YT-on láttad az ilyen gányolást. Elég, ha porosabb, párásabb helyre teszed, rövidzár lesz, megolvad és hívhatod a 112-t. Az ilyen okosságok miatt szokták a falban is leégetni a kábelt, aztán meg hívnak cserélni.
de ha rosszul köt valamit akkor tényleg kárt tehet a boxban
Pont erre tettél javaslatot(hozzáértés nélkül), ha elrontja veszel neki másik boxot ugye?Szerintem az átlag ember, max neten látott pákát(helyesen használni), zsugorcsövet még ritkábban. Így jár a piros pont szakkörön, ha már használtál ilyeneket, azonban nem ennyiből áll a dolog. Azt tudtad, hogy az olmozottra nem lehet olmozatlant forrasztani, vice versa? Ez biztost nem mondták a YT videóban vagy hogy kell ellenállást számolni? Milyen vastag, hosszú lehet a vezeték max?
Köss egy mindenre kiterjedő lakásbiztosítást, de ha kiderül, hogy a gányolásod miatt égett le, a biztosító sem fog fizetni. A telefontöltős példádból is ez jött le, az nem elég, ha 5v-os és rá van írva, hogy 1A, attól annak csak jó esetben a felét sem adja le(főleg olcsó kínai fajták). Szóval maradj inkább a patkolásnál, annak biztosan mestere lehetsz, így a biztosítékok árát is megspórolod, olcsó munka az biztos. Fi reléről és Wago-ról is max neten olvashattál.
Szerintem, hogy ki mihez ért, mihez is van végzettsége és a személyeskedést hagyjuk. Részemről itt befejeztem a témát és az offot is.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Czimby #178377 üzenetére
Nyilván lehet "okos"-ba megcsinálni, de ha nem hozzáértően teszi valaki, könnyen leég a ház és akkor tényleg nem lesz melege a boxnak(neked sem lesz meleged az biztos), ha nincs tető feletted és a kinti hőmérséklet megegyezik a bentivel, így ilyet inkább ne javasoljunk.
Kb. ez olyan kategória, mint aki a fénysorompóból lopta az áramot(telefon töltéshez), le lett fényképezve, el is szörnyülködtek rajta sokan(én is) az biztos.A másik, hogy akkor azt is kapcsolgatni kell/érdemes, így a "tákolásból" további gányolás lesz, kivétel ha beszerzel egy okos kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz Czimby #178180 üzenetére
Csak a fortune island-ot vettem meg. Tényleg jobb lett volna az expansion pass, talán 1200-1500-al lett volna csak drágább az argentín shopban, de ez a baj az impulzus vásárlásokkal, hogy nincs idő alaposan körbe nézni. Egyébként elég lesz ez nekem, mire kipörgetem ezt is, meg az FH3-t is befejezem végre meg még az FH4 fő játékban is maradt tennivaló, az még legalább 1 év az én tempómban. Meg most már nekiállok játszani mással is, nemcsak az FH4-el Behúztam végül 10 játékot az argentínoktól tegnap, nagy merítés volt ez nekem + GP-ban is van egy halom játék, ami érdekel. Ha időt lehetne olcsón vásárolni, azonnal megtenném
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest