Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
Sziasztok. Haverom Fat One-ja produkálja az alábbi hibakódot. Nem hajlandó bejelentkezni a profiljába.
Rákeresve neten, rendszerfrissítési hibát ír erre a kódra. Ami azért érdekes, mert netre csatlakozik a gép tökéletesen. A settingsben megnézve nincs elérhető frissítés, minden up to date. Lenne valami ötletetek ami megoldaná ezt? Köszi szépen.
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #224712 üzenetére
Neked hogy jeleníti meg a képeket a PH app? Nekem lakat alatt van a funkció.
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz AMD Power #217934 üzenetére
A Predator egy gyűjteményes, felújított kiadás volt, Xbox 360-ra, FarCry Instincts Predator címen futott. A FarCry Instincts és a FarCry Instincts Evolution volt a csomagban. Az előbbi a PC-s első rész konzolos változata, erősen módosítva, az Evo pedig a folytatás, ami PC-re nem jelent meg.
-
42861
senior tag
A free hétvége alkalmával akciós is lett a Ghost Recon Breakpoint. 6895 ft-ért behúzható.
-
42861
senior tag
válasz persil #205833 üzenetére
60-70 órát beleküldtem. Disconnect talán egyszer-kétszer, de a lag rendszeres volt, és nagyon durva tudott lenni. A legszebb az volt amikor sokszor 20-30 másodpercekre is befagyott a karakterem. A környezet mozgott, csak a kari állt meg, akár mozdulat közben is. Aztán meg gyorsítva lejátszotta a kimaradt időt.
Sajnos borzasztó rossz a network része a játéknak.. -
42861
senior tag
válasz szimszonos #203488 üzenetére
Appear offline opciót nyomd be amikor te játszol.
-
42861
senior tag
válasz IntelKiller7 #202857 üzenetére
+ fél év mire játszható állapotban lesz!
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #191165 üzenetére
Halo Infinite nem AAA?
-
42861
senior tag
válasz szimszonos #189959 üzenetére
Ráérsz a második beváltás után is kikapcsolni. Igazából nekem ki se volt kapcsolva, most se kapcsoltam ki, 2020.07-ig ráérek, addig meg úgyis lesz még ilyen akció.
-
42861
senior tag
válasz szimszonos #189951 üzenetére
2 db kód jön egyszerre. Tegnap vettem én is. Mindkettő beváltása után hagyd bekapcsolva az automatikus megújítást, és akkor 8 (3+1+3+1) hónapot kapsz.
-
42861
senior tag
válasz bulikavagyok #189854 üzenetére
Köszi, pont lejárok novemberben. Bár a fizetés sikertelen volt kétszer is..
-
42861
senior tag
Sziasztok. Aki egy kicsit jobban elmerült már a Gears 5 horda módjában. Fejleszteném a skillkártyákat, de sehogy sem találok módot arra, hogy ami nem kell, azt bezúzzam. A 4-ben ugye mindent be lehetett. Skillkártyákat, fegyverskineket, karakterskineket, stb, itt viszont semmi ilyesmit nem találok. Hogy lehet scraphez jutni, hogy craftolni lehessen bármit is?
-
42861
senior tag
válasz bulikavagyok #187318 üzenetére
4k/30?? Elvileg mindenhol (sztori, vs, horda) 4k/60 a játék.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Nem tudjátok, vajon a Gears 5 Ultimate előrendelőknek járó T-800-as Terminator karakter játszható lesz hordában is?
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz MasterMark #179186 üzenetére
Csak sajnos az egész országban nem kapni sehol se. Jódarabig vadásztam. Végül csájniz verzió lett 1800-ért ebay-ről. De perfekt ez is.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Xbox One Media Remote-ot vennék, de nem találok sehol magyar földön. Raktárkészletek kifogytak, a beszerzés bizonytalan mindenhol. Nem tud valaki egy dugi helyet? Illetve nem lehet esetleg kiváltani valami univerzális távirányítós megoldással? A One X bluray lejátszóját szeretném vezérelni, de kontival elég életképtelen számomra a dolog.
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #171252 üzenetére
Azok a "Szittyamadridisták"
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz frankdelgado #158697 üzenetére
Novigradban van kupi, ott bármikor mehet a dolog.
Keira-t a varázslócsajszit sikerült leszúrni, Tess-re is pályáztam, de nem jött össze, valahol biztos máshogy kellett volna dönteni, sejtem hol, na mindegy. -
42861
senior tag
-
42861
senior tag
Sziasztok. Lenne egy érdekes problémám. Kb. egy hete elkezdtem játszani a Witcher 3-al. Haladok szépen, pár acsit is megnyitottam már. De a játék sehol sem jelenik meg nekem, ha épp nincs elindítva. Nincs benne az achievement listában sem, mintha sose játszottam volna vele. Külső személy se látja a profilomban. Ez valami bug lenne? Hallottatok már ilyenről?
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz szupermacs #153407 üzenetére
Kicsi? Elite Dangerous? Egy komplett galaxis, 1:1-ben?
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
Sziasztok. Xbox One X-el szeretnék a netre csatlakozni router, modem és minden flanc nélkül. Optikai net van itthon. Egy darabka kék kábel bejön a kecóba a végén van egy 5×5 centis dobozka egy LAN csatival. Milyen network beállításokat kellene a konzolon belőni? Ha csak simán rádugom, nem történik semmi, nincs net. Az egyik játékban van egy spéci hálózati hibám és szeretném a routert kiszűrni.
-
42861
senior tag
Summer Sale-ről van valami infó? Nagyon nagy a csend... Az E3 alatti vásár lett volna az?
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz norberto_th #147161 üzenetére
Kár volt most kihagynod. Sose volt még ilyen olcsó digitálisan a GTA5. Szerintem várd meg a Summer Sale-t. Júni vége, júli elején kezdődik, hátha bedobják megint.
-
42861
senior tag
Sziasztok. CroTeam-től valaki látott már életjelet az E3-on? Serious Sam 4-ről nagyon várnék valami bemutató féleséget.
-
42861
senior tag
válasz #17954112 #146235 üzenetére
Hello. Nekem is Pana plazmám van, 1024×768-as. Több mint 10 évig konzoloztam rajta. X360, majd a One is. Minden patent. Normális a képarány, nincsenek nyújtott dolgok, szóval mehet nyugodtan. A pixelekről anno azt olvastam, hogy nem tökéletesen kocka alakúak, hanem egy kicsit nyújtottak, így jön ki a 16:9 képarányra az 1024×768-as felbontás. De a gyakorlatban ebből semmit sem érzékelni. A kör az kör, nem nyúlik semmi semerre.
-
42861
senior tag
válasz - = Zk = - #145076 üzenetére
Kell az az X neked. Igaz, hogy én csak egy 4k-s monitoron játszok, de már ezen is nagy előrelépés az X. Egy TV-n, ami esetleg még a HDR-t is tudja..
-
42861
senior tag
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #141468 üzenetére
Egy új Quake-nek jobban örülnék.
-
42861
senior tag
Sziasztok. OneDrive-ra való feltöltés megy nektek? Kb. egy hete nem tudok semmit sem feltolni rá. Share opcióval minden oké, jön a pipa, hogy "Share!" ... de semmi nem kerül fel. Upload to OneDrive opció szintén halott. Semmi hibaüzi... egyszerűen csak nem működik.
Van más lehetőség leimádkozni a gépről a screenshotokat meg a rögzített videókat? Pendrivera lenne a legjobb, de persze ilyen opció nincs..
Ja, egy One X a gép. -
42861
senior tag
válasz l.skywalker #136371 üzenetére
Turok Evolutiont tudnám szeretni..
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #136171 üzenetére
Vakító kék égbolt, vízfelszín alól nézve. Jobboldalt vérző hulla. 2. vh, csendes-óceáni hadszíntér? Homokos tengerpart, pálmafák, dzsungel.. nagyon adnám!
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #132652 üzenetére
A Halo CE Anniversary-nak volt egy hibája még 360-on, hogy coop-ban, a becsatlakozó játékos (tehát nem a host) durván lagolt. A legviccesebb, hogy ez a hiba a MCC-s verzióban is megmaradt. Remélem most már kezdenek vele valamit.
-
42861
senior tag
Sziasztok. One X-en miért nem elérhető a OneDrive app (Currently not available)? FAT One-on simán ment..
-
42861
senior tag
válasz l.skywalker #127778 üzenetére
VéRpistike?
-
42861
senior tag
válasz cekkk #126090 üzenetére
Ilyenkor gondolom az is közrejátszik, hogy az adot játék amivel játszol mennyit kommunikál egy szerverrel, mennyi adatot kell leszipkáznia máshonnan. Mert sok játéknál nem minden adat van rajta a lemezen vagy a letöltött digitális verzióban. Ma a Forza 7-el játszottam szinte egész délután. Közben simán letöltődött a háttérben a Dying Light, kb. 30 giga. Elite Dangerous alatt már el se indítok letöltést, mert ez a játék egy külsős szerverről szív le elég sok mindent, elég gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest