Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mcwolf79
veterán
válasz WinZol #219799 üzenetére
Talán azért mert aki akarta már megvette , plussz mivel az alap játék benne van a Game Pass -ben, szóval azért ennyi amennyi .
A brazil feltöltőkártyás vásárlás minden gond nélkül működik .[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
twi452
senior tag
válasz WinZol #207073 üzenetére
Az én tmx-em egy wheel stand pro-n van mert anno jó áron hozzá tudtam jutni egyhez. Összecsukva a nappaliban elfér aztán ha kell akkor csak odateszem magam elé és odahúzom az 55-ös tv-t is közel ha már kerekes állványra tettem és mehet is 😄
Előtte íróasztalnál játszottam ott mindig előszed - felrak aztán leszed - elcsomagol mókuskerék...😄 -
tom120514
őstag
válasz WinZol #207073 üzenetére
TMX-et javasoltam, de nem akarlak rávenni, vagy lebeszélni, tudom milyen amikor beakad valami Titkos tipp HARDVERAPRO főoldal Thrustmaster keresőszó és van 70-ért egy TX, nagy múltú pluszos kolléga
Nekem még új, egyelőre a TV alatt van egy TV állvány lapján (TV a falon), annak az alsó polcára bemegy mélyen a pedál és így használható.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
twi452
senior tag
válasz WinZol #207056 üzenetére
Az alapja más a tx-nek. Abban erősebb motor van és teljesen szíjas hajtással van megcsinálva ezért gyorsabb és pontosabb a ffb.
A tmx-ben fogaskerekes szíjas hibrid megoldás van. Érezni is lehet ahogy egymásba kapnak a fogaskerekek.
Nyilván ez nem tragédia a technika ezt tudja és simán lehet vele jókat menni.
A tx vajsima de megkérik az árát is.
A kormánykerék a tmx-nél műanyag az egész, a tx-ekhez kapható perecek minősegibbek bár nekem az a Ferrari replika pl nem tetszik inkább a hagyományos műbőr versenykormány amit a másikhoz adnak.Ha később fejlesztenéd akkor a tmx-hez és a tx-hez is lehet használni a gyártó drágább pedálszettjeit és a H váltóját is.
A tx-nél még ugye leszedhető a perec így azok is cserélhetőek de nem olcsók ezek a kiegészítők sajnos 🙂Szerk:
Közben a linken ott van minden fontos info összeszedve 😅[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz WinZol #207056 üzenetére
Nem próbáltam de itt egy jó összehasonlítás, pont az általad kinézett Italia is szóba kerül [link]
Nem akarlak semmire rábeszélni mert nem vagyok szakértő, de én pl. azért vettem használtan egy TMX-em mert tudni akartam, mennyire jó móka a force feedbackes vezetés. Hát, nagyon bejön, de ha mégsem, eladom kb. ugyanannyiért. Megvehetném bármelyiket de próbának ez hibátlan, felette szerintem is overkill, hogy a kollégát idézzem
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
tom120514
őstag
-
twi452
senior tag
válasz WinZol #207048 üzenetére
A két tm kormány szettnek ugyanaz az alapja. A kormánykerék más, ezek amúgy cserélhetőek szabadon utólag is.
A pedálnál az egyiknél sima kétpedálos fapados verzió van (ez ugyanaz mint az olcsóbb tmx pedálja csak itt a fékpedálnál még van egy plusz rugó amit tmx-ről kisporoltak de ettől csak keményebb lesz a fék egy picit)
A másik egy lépéssel komolyabb pedál szett a TM palettán.
Ha rá tudod szánni a pénzt jó érzéssel akkor a komolyabban felszereltet venném a helyedben de ez én vagyok.
Nekem sima tmx-em van és kellett buherálnom a fékpedálon míg olyan lett amit nagyjából meg tudtam szokni mert gyári alapállapotban pocsék ez a kétpedálos cucc 😅 -
csabamigo
aktív tag
válasz WinZol #206349 üzenetére
Szia
Nekem volt ilyen kormányom, sőt még állványt is vettem hozzá!
De nem jött be...
Annyit még hozzáfűznék, hogy a fék nekem túl kemény volt (20 évet kézilabdáztam, a lábam erősnek mondhato) igy bontottam és kiszedtem a fekete gumi"negrocukrot"!
Y..... On vannak fent videokAz Élet a Legjobb Méreg!
-
GalaHU
őstag
válasz WinZol #206360 üzenetére
A G920-el azért több baj is van. Egyrészt egy 20 éves foldozgatott technika, ezen az árszint környékén már szíjhajtásos példányokat is lehet venni Thrustmaster vonalon, amik sokkal jobbak. A Logitechből egyedül a pedál ér valamit, a Base-re, rim-re máshol csak jobb megoldás van.
Az esetedben viszont egy 11 éves srácnak még ez is bőven overkill, fölösleges ennyi pénzt adni érte. Egyrészt amiket írtál játékok egyáltalán nem kívánják meg, másrészt lehet hogy maga a kormánnyal járó macera (előszedni, összerakni, elpakolni vagy faterékkal veszekedni) be sem jön, a vége húsos bukóval való eladás lesz.
Azt javaslom hogy ne új kormányba gondolkozz, hanem egy (esetleg még garis) használtban, hogy egyáltalán bejön-e a dolog. Ha ragaszkodsz az újhoz, akkor a Thrustmaster TMX majdnem egy huszassal olcsóbb (igaz a 2 pedálos kivitelnél nélkülözni kell a kuplungot, de H-s váltó nélkül azért ez nem nagy érvágás). Ha bejön a dolog, akkor a Thrustmaster vonalon bőven van lehetőség fejleszteni (jobb kormányperec, 3 pedálos pedálszett, normális H-s váltó) Ha meg nem, kisebb a bukó...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
szimszonos
őstag
válasz WinZol #206351 üzenetére
Forzák mind a Horizon mind a Motorsport széria inkább controllerre lett kihgyezve,persze tolható kormánnyal is.Ha már kormánnyal játszotok akkor az előttem már említett kimondottan szimulátor jellegű autós játékok a Project Cars 2,Asetto Corsa,F1 sorozat és a Dirt Rally sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
-
StLui
veterán
válasz WinZol #140250 üzenetére
nem a régiónkénti ár érdekel, et ismerem, szoktam is kirándulni, hanem hogy most jó ez az akció erre, vagy volt már sokkal jobb
ja ha jól látom van alatta egy árgrafikon
Resi 7 gold, akkor most a legjobb eddigi áron van[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz WinZol #135920 üzenetére
Nekem szerintem ~10-15k között lehet a teljes játék.. Azt hiszem, hogy 2 dlc-m hiányzik.
Ja nem, 3.
Átlagosan 1000 Ft körül vettem a DLC-ket. Kivéve az Expansion pass-t, de az is olcsóbb volt, mint most külön megvenni a két dlc-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #135915 üzenetére
Alul kapcsold be mindig, hogy "Only regions using gift cards". Így a legolcsóbb a török lesz 16.77$-ért, us-ben 20$, itthoni árat átszámolva pedig 23$. 1600 forintot lehet spórolni így.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz WinZol #134857 üzenetére
Gondolom nem nekem szántad a kérdést, de azért legjobb tudásom szerint válaszolok rá.
1. Szerintem igen - de biztosan nem tudom, mert még soha nem próbáltam.
2. Elvileg nem, de mostanában (az elmúlt fél évben) elég sokan jelezték, h sikerült nekik.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
El Gringo
senior tag
válasz WinZol #133971 üzenetére
kösz, pont a héten járt volna le
Elfogadtam, hogy beállítson megújítást is, erre 14 hónapot adott a Microsoft 12 (12+1) helyett[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz WinZol #133380 üzenetére
Most márciusig lenne liveom. Tavaly decemberben aktiváltam mellé egy újabb élvest így jövő márciusig nincs gond. Szóval teljesen mindegy, hogy van e liveod vagy nincs.
Mostanában rengeteg ilyen kód van a fekete kereskedelemben amit nehezen lehet aktiválni. Vagy megpróbálod lakhely költöztetéssel(Nem csak a régió váltás) aktiválni vagy kérsz az eladótol egy másikat.
Ez is egy ilyen kód. Én is kaptam már ilyet. Van pár ismerősöm aki live kereskedéssel foglalkozik. Ők is mindig mondják, hogy kb 1 éve 50 kódból 10 ilyen.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
ferkoczy
tag
válasz WinZol #133296 üzenetére
néha már cikisnek tartottam, annyiszor ismételtem lentebb: gyerekfiókkal sehogy, semmit, csak és kizárólag fizikai 360as konzolon.
"A gyermekek és tizenévesek fiókjaival nem végezhető vásárlás az Microsoft Store. A Microsoft-fiókban beállított életkor, illetve a vásárlási beállítások módosítása nem oldja meg ezt a problémát.
A probléma megoldásához vásárolja meg vagy töltse le a tartalmat az Xbox 360 konzolon."
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #133285 üzenetére
Ach so...
360-as játékot nem lehet giftként venni. Esetleg még azt tudod, hogy ideiglenes jelleggel adsz hozzá bankkártyát vagy ha feltöltöd az egyenlegét és úgy veszitek meg:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #133281 üzenetére
Én minden gyereket hozzáadtam az MS fiókomban magamhoz a Család oldalon, mint: Gyerek fiókok. Innentől már csak magamnak vettem játékot ők pedig tudják használni ha fel van telepítve és be vagyok lépve a gépbe.
Indításnál kér egy engedélyezést a gép, hogy melyik szülő engedélyével indítják el a játékot és kéri a kódomat. Utána be lehet állítani, hogy mindig el tudják indítani vagy csak most az egyszer. (természetesen az utóbbi )
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz WinZol #131226 üzenetére
kezdetektől az van...usa régió, usa IP, USA cím, magyar kártya mögötte és tavaly május óta errort dob...
usa Paypal is természetesen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoleee83
addikt
válasz WinZol #131104 üzenetére
Nincs benne magyar tudomásom szerint, de nem annyira gáz, a Devils D is végig követhető volt számomra.
Más: Tegnap végigtoltam a Wolfenstein-Old Blood-ot, 15 óra játékidővel, hát ez nekem sokkal jobban bejött mint a New Order, bár a végén nagyon megkinlódtam a főgenyával'.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Blaise
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
-
ferkoczy
tag
válasz WinZol #130404 üzenetére
Igen, akkor a szülő accountjára kerülnek a cuccok, és csak ő tud kedvezményesen vásárolni. Amit eddig fizetősen megvettél neki, az elérhető továbbra is, ha ingyenes goldos be lett húzva (ami már nem él), az a bukta.
Aztán amikor bejön évente 2-3 alkalommal a 200 ftos havi gold, azt meg lehet venni a gyerkőcnek és az akciós cuccokból az ő fiókját is feltölteni ;-) -
ferkoczy
tag
válasz WinZol #130385 üzenetére
Amikor létrehoz valaki egy live fiókot, meg kell adni a születési időt is. Ha az adott országban fiatalkorúnak számít az illető, akkor automatikusan gyermek fiók jön létre.
Ezt sehol nem jelzi.
Amikor nagykorú lesz az illető, a fiók automatikusan átvált felnőtt fiókká.
Gyermek fiók a 360-as piacterén csakis 360-as konzolon vásárolhat.
Ingyenes gold játékot is, meg fizetőset is, normál árú vagy akciós, az egyre megy.Ha nem sokáig érvényes már a goldod, és még nincs sokminden a fiókodon, vagy épp semmi, akkor megfontolandó egy új fiók létrehozása, aminél nem fiatalítod magad, hanem megadod a valós, felnőtt életkorod és arra veszel goldot.
Más esetben állandóan keresgélned kell majd valakit, akinek a konzolján be tudod váltani a 360-as ingyenes játékokat, vagy tudsz venni bármilyen BC játékot...A support annyit javasol ilyenkor, hogy várj, míg felnősz, vagy a szülő nevén fusson a gold, de hogy az eddigi, csak golddal elérhető tartalmakkal mi lesz, abban nem segíthetnek, bukta.
Ja, és ha a fiókodban később átírod a születést, az sem segít.
[ Szerkesztve ]
-
ferkoczy
tag
válasz WinZol #130239 üzenetére
ha gyermek fiókod van, akkor csak 360-as boxról használható a marketplace, vagyis a goldos 360as címek nem "aktiválhatóak" sem one-on, sem browserből :-/
ahh, már írták, egyszer nem olvasom végig válasz előtt az összes hozzászólást, és rögtön duplázok ;-) bocs...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
válasz WinZol #128642 üzenetére
Mert iszonyatosan nehéz játék. Még a felnőttek nagy részének sem ajánlanánk, mert 10 perc alatt annyira ideges leszel, hogy soha többet nem folytatod. A gyereknek meg sikerélmény kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ragnar95
félisten
válasz WinZol #128625 üzenetére
Ha sportokat szereti a gyerkőc, az összes EA sport játék benne van az Accessben, ezek nagy része teljesen gyerekbarát (FIFA, Madden tutira, NBA-t és NHL-t nem próbáltam, UFC-re kipróbálás nélkül merem mondani, hogy nem )
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
-
válasz WinZol #128564 üzenetére
Minecraft
Minecraft Story Mode (bár ebben nincs magyar felirat, és sztori orientált)
LEGO játékok (rengeteg van)
Goat Simulator
I am Bread
Trackmania TurboDe amúgy itt be tudod kattintani, hogy "Gyerekek és Család" a szűrőben: [link]
Összesen 1351 játékot sorol fel.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat