Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
aktív tag
Mert diccsen verseny...Nemtom mijatököm az a técéhárom, de tippre jobb lehet a wtcctől, mint ahogy MINDEN.
Wtcc-t nem nehéz legyűrni, mindössze a hazai és környéki versenyeken kívül ki kell állítani 1-200 nézőt, és a wtcc voltnincs kategória lesz, mert többszázszorosan felümúltátok az addigi nézőszámot...
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Aki esetleg nem tudná, annak itt a hétvége menetrendje közvetítésekkel:
Szombat:
20:00 - Eurosport 1 - Időmérő (ÉLŐ)
Vasárnap:
19:00 - 21:00: Eurosport 1 - Futam 1-2 (ÉLŐ)
...és még, bár ez nem WTCC, de szerintem sokakat érdekel
:
Vasárnap - m1 - DTM (ezt nem tudom, hogy élő közvetítés-e)
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Norbi milyen jól megy hinnye
All→M8
-
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #5005 üzenetére
Bizony, kaptak most szépen a gyáriak
Pechito pedig ismét rendesen elverte Müllert, úgy látszik már nem elég pocakosan beülni egy überautóba és leverni a technikailag gyengébb mezőnyt.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ruti
Közösségépítő
na, ez végre egy jó kvali volt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
raczger
őstag
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
albert8
addikt
Szeretem a bringát, de remélem azért befejezik kezdésre...
Egy kicsit talán off, de találkoztam pár szépséggel Bécsben a múlt héten. Nagyon állat gépek!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Motion_Blur
félisten
Nem értem miért 19h-ra és 20h-ra vannak beharangozva a futamok ha nem is akkor kezdődnek? Vagy csak b.szik váltani a bicózásról az Eurosport?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
laszak
tag
stream: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Az Eurosport kozvetítési szisztémája egyszerűen katasztrófa. Nem elég hogy nem tudják melyik sportágat közvetítsék, ez a reklámozási mennyiség is komolyan mondom vicc. Ez is mi volt? Reklám után odakapcsolnak fél percre és újra reklám. Anyátok.
All→M8
-
D@ni88
addikt
Mit csinál Norbi mögött a két Citroen?
[ Szerkesztve ]
-
Ollllé
Második hely, szépen ment, bár a végére necces lett, de behozta.All→M8
-
albert8
addikt
GYÖNYÖRŰ!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Neoteric
addikt
gg Norbi!
PSN: ne0teric_sAN
-
Motion_Blur
félisten
1. Pechito 2. Norbi
Ennél szebb már csak fordítva lehetne
-
IreN!CuS
őstag
Szép volt Norbi szép volt csapat
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
D@ni88
addikt
válasz
callmeakos #5019 üzenetére
Az utóbbi időben nem annyira volt időm követni, de most mi történt?
Ennyire fekszik nekik a pálya, vagy jöttek valami rohadt nagy fejlesztéssel?
Szép volt Nooorbi!!! -
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #5017 üzenetére
" Reklám után odakapcsolnak fél percre és újra reklám."
Legalább a félórás futam közben nincs reklám...Én attól féltem, hogy Müller féltávig csak autózni fog, és utána megindul, de szerencsére ez nem következett be. Ellentétben más pályákkal, mint pl. Paul Ricard, ahol uccsó helyről jöttek fel a Citromok, mint a talajvíz.
-
-
joshua7
veterán
Huff/Lada ezüst.
Semper Fi
-
Huff az mivolt
All→M8
-
Ventur@
senior tag
Nem kizárt hogy a WTCC-éhség miatt van bennem most ez, de esküszöm hogy jó futamok voltak ezek a hétvégén
.
Zengőék előtt le a kalappal, mert ez egy - szerintem - tökéletes hétvége volt nekik. Első futamon az a rajt mennyei volt (még ha láthatóan Muller és Loeb nem tudnak rajtolni a Citroen-nel!) és az, hogy csak az utolsó körökre ért fel Muller Norbira, szintén ott volt a szeren. Egy kis erő kellene még ebbe a Honda-ba, mert azért látható, hogy ezen a gyors pályán ellenféle volt a Citroen-nek. Ja és hát MEGINT a legjobb Honda-s lett a magyar különítmény
.
Második futamon igaz "csak" egy 7. hely lett, viszont jó volt látni, hogy azért nem félt Norbi odatenni a gépet Muller mellé. Ez kell, egy jó adag tökösség! Na meg végre nem eset szét az autó egy kis csihi-puhitól. Úgy látszik a konténerben megerősödött. Biztos Kochi-san gyúrt míg Argentínába ért
.
Lopez előtt le a kalappal. Kifejezetten örülni fogok, ha megnyeri a bajnokságot.
Zengőknek nagy respekt. Kihagyott pénteki edzéssel és kevés beállítási lehetőséggel maximálist kihozták Argentínából.
Ladák meg....istenem, de jó volt már az időmérőn látni a TOP10-ben egy Ladát. Ja és Thompson.nak sem sok hiányzott. A futamon meg amit műveltek.... Mind a két futamon TOP10-ben 2 Lada!
Jó volt látni Huff-ot úgy örülni a 2. helynek (és az időmérő TOP10-nek), mintha a VB-ét nyerte volna meg. Pedig hát egy világbajnokról beszélünk
.
Kíváncsi leszek következő futamra, hogy alakul a Citroen vs. Honda csata.
Ui: Chevy-k viszont nagy csalódást okoztak számomra a hétvégén. Coronel-t sajnálom a legjobban, hogy nem nagyon jött össze neki
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
válasz
Ventur@ #5029 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek
Ja, a Chevyk most nagyon bebukták ezt a hétvégét, nem tett nekik az a +20 kiló, amit kaptak erre a hétvégére. De amit Coronel összebénázott az első futam utolsó kanyarjában, hát az konkrétan az amatőr kategória. Ritka hogy ilyet összebénáz pont Coronel.All→M8
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #5029 üzenetére
"...Lopez előtt le a kalappal. Kifejezetten örülni fogok, ha megnyeri a bajnokságot..."
Ugynaz lesz a helyzet mint 2007-ben motogp Aspar Team 125ccm...full spanyol csapat full spanyol főszponzor két spanyol versenyző akit bajnoknak akrunk, meg idehozzuk a kis magyar hülyegyereket, mer állitólag jol fejleszt motort, meg jó "szetápokat" csinál,oszt majd a jó "szetápokkal" megnyeri a spanyol hülye a vb-t....Erre a kis magyar hülyegyerek nem beleronditott levesbe
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
N€T0X|N
őstag
Nézett valaki BTCC-t múlt hétvégén? Én most töltöttem le a futamokat (jutubról leszedték mindet vagy mi történt? még a régieket se találtam meg) és... hát, elképesztő. Különösen a 3. verseny büntetős lett és nem csak a roncsderbi-ralikrossz-ésmelleslegeztúraautóverseny szintű elmebaj miatt, hanem tényleg folyamatosan történtek a dolgok, egymás hegyén-hátán gyilkolták egymást a pilóták.
És végre-végre lehetett látni egy Turkington-féle izmozást is, pedig a Bímerrel tényleg nagy tököket kell növeszteni ehhez, mert odaát pillanatok alatt kilökik a retekbe (mondjuk a WTCC-ben is), aztán hátsó hajtással csináljon, amit akar a pálya szélén vagy keresztben.
Van tízféle autó a pályán és mégis képesek erre. Annyira hiányzik ez a WTCC-ből.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
albert8
addikt
válasz
N€T0X|N #5034 üzenetére
Ja én szoktni, ha elkapom, de szivesen megnézném, ha fentvannak valahol, mert nem találtam még. Ott aztán vannak azért jópáran+ban is meg keményebbek is.
-
törölt tag
-
-
Frenky89
őstag
válasz
callmeakos #5039 üzenetére
Nem csúnya, csak baromi aránytalan.
-
Z0C!
őstag
Kis off.
Most! DTM !
----- www.zociracing.hu -----
-
SpaceKombajn
tag
De jó, hogy a Forma 1-gyel(08:00) egyidőben lesz az első futam(08:50), utána meg egyből a második(09:50)...
Az észt Észtországban osztják, nem szorozzák.
-
válasz
SpaceKombajn #5042 üzenetére
Én úgy lemaradtam erről az egész hétvégéről ahogy van. Most kapcsolok hogy megy már a második futam. Ennyit tesz hogy több mint 1 hónap szünet volt. Teljesen kiment a fejemből az egész.
Most kapcsoltam be a tévét, és azt látom ahogy bedarálja Lopez Notbit. Nothing suprise.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
quby
őstag
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Norbi az időmérőn bejutott a Q3ba és negyedik lett
All→M8
-
Motion_Blur
félisten
válasz
callmeakos #5045 üzenetére
Müller 6 tized... ha jól tudom ő nem hibázott mint Loeb, csak simán el lett verve ennyivel. Komoly! MA is adott neki rendesen..
Norbi meg
gyári Hondák csak pisloghatnak.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #5046 üzenetére
Talán csak MA nem hibázott, Loeb látványosat az utolsóban, Muller az első szektorban, Lopez a középsőben.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Honnan szedte vajon Bennani ezt a tempót?
mindenesetre szép volt!
-
Male
nagyúr
Eurosport hozza a formáját... 2-es csatornájukon elvileg:
9:30 - 10:00 WATTS
10:00 - 11:00 WTCC
11:00 - 11:28 Alpine Skiing
11:28 - 12:00 Ski Pass
...egyik sem élő műsor.Ehelyett a valóság:
- 10:40 WATTS (nem tudom mikor kezdték, de 9:58-kor már ez ment)
10:40 - ... Ski PassSzóval a WTCC helyett inkább adtak egy hosszabb WATTS-ot, majd előrehozták a Ski Passt...
Jah, Playeren vissza tudom nézni a reggeli élő adást is a WTCC-ről... igenám, de ilyenkor nem lehet nyelvet választani mint a normál adásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest