Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Nem kizárt hogy a WTCC-éhség miatt van bennem most ez, de esküszöm hogy jó futamok voltak ezek a hétvégén :) .

    Zengőék előtt le a kalappal, mert ez egy - szerintem - tökéletes hétvége volt nekik. Első futamon az a rajt mennyei volt (még ha láthatóan Muller és Loeb nem tudnak rajtolni a Citroen-nel!) és az, hogy csak az utolsó körökre ért fel Muller Norbira, szintén ott volt a szeren. Egy kis erő kellene még ebbe a Honda-ba, mert azért látható, hogy ezen a gyors pályán ellenféle volt a Citroen-nek. Ja és hát MEGINT a legjobb Honda-s lett a magyar különítmény :R .

    Második futamon igaz "csak" egy 7. hely lett, viszont jó volt látni, hogy azért nem félt Norbi odatenni a gépet Muller mellé. Ez kell, egy jó adag tökösség! Na meg végre nem eset szét az autó egy kis csihi-puhitól. Úgy látszik a konténerben megerősödött. Biztos Kochi-san gyúrt míg Argentínába ért :DDD .

    Lopez előtt le a kalappal. Kifejezetten örülni fogok, ha megnyeri a bajnokságot.
    Zengőknek nagy respekt. Kihagyott pénteki edzéssel és kevés beállítási lehetőséggel maximálist kihozták Argentínából.
    Ladák meg....istenem, de jó volt már az időmérőn látni a TOP10-ben egy Ladát. Ja és Thompson.nak sem sok hiányzott. A futamon meg amit műveltek... :Y :R . Mind a két futamon TOP10-ben 2 Lada!

    Jó volt látni Huff-ot úgy örülni a 2. helynek (és az időmérő TOP10-nek), mintha a VB-ét nyerte volna meg. Pedig hát egy világbajnokról beszélünk :) .

    Kíváncsi leszek következő futamra, hogy alakul a Citroen vs. Honda csata.

    Ui: Chevy-k viszont nagy csalódást okoztak számomra a hétvégén. Coronel-t sajnálom a legjobban, hogy nem nagyon jött össze neki :( .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák