- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- JavaScript topic
- Rendszergazda topic
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Microsoft Security Essentials & Windows Defender
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
guftabi96 #8000 üzenetére
tök jó, én a Dirt Rally-ban játszottam először joker-körös rallycross futamot, és új taktikai elem, hogy mikor tudod le, versenyszituációtól függő
-
aztán hogy túraautóban hogyan sül el, majd meglátjuk, és mi a hozománya ilyen pályahossznál, elképzelhető hogy semmiSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
balajti
tag
Sziasztok!
Bár valamennyire témába vág a mondandóm, azért OFF-ba teszem.
A cégnél ahol dolgozom minden évben kedvezményesen lehet vásárolni a Hungaroringen megrendezett DTM versenyre jegyet, illetve sorsolnak is az itt dolgozók között. Nekem sikerült nyernem egy 3 napos Gold belépőt, azonban úgy alakult sajnos, hogy nem tudok részt venni a rendezvényen. Arra gondoltam, hogy ne vesszem kárba a dolog és biztos van olyan akit jobban érdekel egy ilyen esemény, ezért mindenféle ellenszolgáltatás nélkül szeretném odaadni valakinek a jegyemet. Ez egy bárki által felhasználható, érvényes PDF-ben küldött dokumentum, melyen a QR kód jelenti a belépésre való jogot. Netre kitenni nem szeretném, így akit érdekel, privát üzenetben ha megkeres el tudom neki küldeni. Nyilván aki a leggyorsabb az elviheti. Biztosíthatom afelől, hogy nem hamisítvány, hiszen nem kérek cserébe semmit. Egyszerűen csak nem szeretném, hogy pocsékba menjen ha már van rá lehetőségem, hogy esetlegesen másvalaki jól szórakozhasson.
Köszönöm, ha végig olvastad!
-
[CS]Blade2
addikt
Kíváncsi leszek. Én nem látom, hogy működne az elmélet alapján. Ha 2 autóról van szó, akkor az szerintem a WTCC-ben simán lehet 0,5 másodperc, elég közel tudnak menni egymáshoz.
A védekezőnek a pozícióelőny miatt nem szabad kimennie, mert az tuti bukta, a másik ráhúz pár kört, és simán elé jön. Így támadónak még arra sem kell figyelni, hogy nehogy kivédekezés céljából kimenjen az előtte haladó, tehát, egyszerűen csak arra kell figyelni, hogy ne egyszerre menjenek ki, amit a támadónak gyerekjáték lekövetni.
Ha úgymond működik, akkor ez védhetetlen lesz. Egy így olyan, mint az F1-ben a DRS, majdhogynem be is szólhatnának a védekezőnek a rádión, hogy álljon félre.
(ha egyforma gyorsak, akkor visszajönnek ugyanúgy, ha a támadó gyorsabb, akkor védhetetlen pozíciócsere, és még aki tudna is valamit kezdeni a pályán, az is azt fogja mondani, mint az F1-ben, hogy a f.om fog kockáztatni a hátsó visszafordító előtt, majd fél körrel később a DRS gombbal megelőzöm, már a kanyar előtt besorolok elé, abból nem lehet nagy gáz.)Szerintem nem jó a megközelítés sem itt, sem az F1-ben. A beragadás, az előzés hiánya egy agydaganat. A DRS és ez pedig egy fejfájás csillapítónak tűnik. A problémánál kellene megfogni a dolgot, tehát pl. megműthetnék a beteget.
A probléma, hogy szűk a pálya, nincs előzési pont, vagy az F1-ben, hogy nem tudják közelről követni egymást, egymás mögött elszáll az első tengely tapadása, gyorsabban kopik a gumi, túlmelegszik a motor, fék, stb.
Tudom, hogy marha nehéz megműteni a beteget, vagyis megoldást találni ezekre, de, hogy ezért inkább fájdalomcsillapítóval próbálkoznak... -
ruti
Közösségépítő
válasz
[CS]Blade2 #8010 üzenetére
én úgy képzelem, hogy a következő szitukban térül meg kimenni:
megfelelő előny birtokában, amikor mögötted vívnak és egymással vannak elfoglalva,
támadó helyről csak akkor, ha nem tudsz előzni, és előtted csetepaté várható,
nincs igazából recept, hogy mikor jó letudni,
és mindig célszerű tudni (legalább a közvetlen vetélytársakról), ki volt már kint, ez is egy új taktikai elem, felesleges kockázatok elkerülése érdekébenSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
szilva01
őstag
Hát én kaptam meg a jegyet, itt is köszönöm, nem győzök hálálkodni.
Viszont asszonypajtinak nem nagyon akaródzik eljönni velem, pedig még a jegyét is megvettem volna, úgyhogy meg szeretném kérdezni, kik jönnek, aztán összefuthatnánk, vagy ha még valakinek G1-be szól a jegye nézhetnénk együtt.
-
szebe
őstag
válasz
[CS]Blade2 #8010 üzenetére
Azért észnél kell lenni, hogy mikor lövi el az ember.
A mezőny első harmadának figyelnie kell, mikor lövi el a jokert. Persze a 4. körig is szétrázódik valamennyire a mezőny, de ha túl korán megy ki valaki, simán visszajöhet a darálóba. Főleg egy Villa Real-féle utcai vonatozás során.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Ventur@
senior tag
Tassi Ati nem gyengén összetörte a Honda-t a Salzburgringen
:
Touring car times képitt pedig egy videó az esetről:
Facebook videóNem kell hozzá FB account, hogy megnézd, leteszteltem
.
Ebből hogy csinálnak holnapra autót, azt még a M1RA-sok sem tudják, de Ati jól van.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
vwpolopg
őstag
válasz
Ventur@ #8015 üzenetére
Sehogy, leakasztottak egy új autót a falról
-
szilva01
őstag
Végül felhívtam a gyermekkori barátomat (elég hülye kifejezés, mert még most is a legjobb
), akivel tavaly a Forma1-en voltunk, azt mondta eljön, csak a nyomorult nem tud neten vásárolni... Mindegy megveszem neki a jegyet, de tegnap a dtm hivatalos oldala és a hungaroring oldala szerint sem volt már jegy G1-be... Aztán ma nem is jegyet szerettem volna venni, csak megnézni Spielbergbe mennyi a jegy, de valamiért a Hungaroring hétvégére kattintottam és lám, ma már volt hely G1-be. Érdekes, de örülök neki, így nem külön tribünről nézzük majd.
Viszont a paddock jeggyel kapcsolatban lenne három láma kérdésem is. Az egyik, hogy az ugye kell a bokszutca-látogatáshoz? (S ha nem, akkor mihez?), Az el tud fogyni? Azt a bejáratnál szombaton meg lehet venni reggel?
-
Bozso68
senior tag
Első futamon Tassi feljött szépen a végére utolsó helyről a 9,-re.
Ez a sorozat veszi át a WTCC helyét? WTCC-t megjárt pilóták egész évben futnak úgymint Huff, Oriola, Borkovic, aztán Coronel, Norbi meg beugróként...
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz
Bozso68 #8022 üzenetére
Lehetséges hogy a TCR lett az, ami régen volt a WTCC Müller meg Priaulx idején.
Amellett hogy kezd egyre kikopni a WTCC, az sem tesz neki jót, hogy gyakorlatilag követhetetlen az Eurosportnak köszönhetően, plusz, ha érdektelen vonatkozást akarok nézni kimegyek a palyaudvarra vagy nézek Indycart.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Bozso68
senior tag
Tassi 2.
Szépen kivédekezte Coloni ellen. -
.LnB
titán
Hétvégén Le Mans! Várom már nagyon. Bár idén tuti nem lesz olyan drámai mint tavaly.
Mit tippeltek? Én Toyota győzelmet.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Ventur@
senior tag
Tavaly is Toyota-ban bíztam, így idén is kitartok mellettük
.
Viszont idén jobban érdekel a GT és az LMP2, mert van vastagon mezőny. Már alig várom, hogy kezdődjön
.
Viszont hétvégén mellette DTM és TCR. Ha a legutóbbi TCR futamból indulok ki, szerintem brutál jó két verseny várható és tele magyarokkal (Tassi, Norbi, Ficza, Jedlóczky (Unicorse Alfa))
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
A Zéé
addikt
válasz
Ventur@ #8027 üzenetére
remélem jó lesz a TCR, vasárnap kinn leszek!
Amúgy nem mellékesen lesz valami fisifosi DTM, meg Forma 3 is a programban, és a jegy így volt 5000 Ft a tribün, és az első kanyar közti lelátóra... Ez volt a baj a Hungaroringi WTCC-vel, ezért se mentünk ki rá.LeMans-ból hiányozni fog nekem az Audi.
GT-ben remélem idén is lesz küzdés, és nyer ismét a Ford!
Just a simple Lineman...
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy DTM Silver G1 hétvégi jegyem amit sajnos nem tudok felhasználni, ezért szívesen felajánlom valakinek, ingyen (esetleg jelképes összegért (sör, csoki
))
Akit érdekel írjon privátban.Üdv
-
A Zéé
addikt
5 Zengős pilóta a TCR-ben, Fecó végre megkapja a Kiát!
Beugrós pilóta, Bernula István szintén Kiával, Valamint Jedlóczky Márk egy Unicorse Giuliettával is a rajtrácson lesz.
8 magyar + Colciago... lesznek helyi erők rendesenJust a simple Lineman...
-
-Mike-
addikt
Le Mans 24 Hours - Qualifying #2- 19:00 - 21:00 // Live!
Most bele néztem, egyik Ford GT-be Scott Dixon, mondom oké.
Jó a felhozatal pilótaügyileg is. -
.LnB
titán
Kobayashi közepes keveréken ment abszolút körrekordot (3:14.791) a Toyotával.
Nem lesz egy szoros LMP1-es verseny az idei. Remélhetőleg végig is bírják a Japánok.
[link][ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen belépőt a hétvégi DTM-re. Ezt még át kell váltatni a főbejáratnál valamire, vagy ezzel már beengednek a 7-es 8-as kapun is? Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest