Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
Brutális gyorsulás várható idén a DTM-ben
A teljesen új, turbós motoroknak köszönhetően jó száz lóerővel megnő a DTM-autók teljesítménye 2019-re és Mike Rockenfeller, az Audi pilótája úgy számol, hogy emiatt körönként akár két-három másodperccel is gyorsabbak lehetnek, mint eddig. Szerinte a jobb, enegikusabb kigyorsítás után hamarabb átlépik majd az egyeneseket, a hosszú szakaszokon a 300 km/h-s sebességet is átléphetik, a féktávok pedig természetesen emiatt megnőnek, bár aerodinamikailag is jobbak lesznek a 2019-es autók. Ugyan a kiszálló Mercedes miatt bizonytalan a széria jövője, úgy fest, hogy az autók még izgalmasabbá válnak..
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
vlevi
nagyúr
válasz Ciccuka #10007 üzenetére
"kár két-három másodperccel is gyorsabbak lehetnek, mint eddig."
Ez érdekes, mert 2018-ban eléggé megnyirbálták az aero csomagot, ezért lassultak.
De a tapasztalat szerint jobbak lettek a versenyek, mert ott is igaz az, mint az F1-ben, hogy ha kisebb a leszorítóerő, akkor kisebb az egymás mögött vonatozás miatti leszorító erő vesztés is, könnyebb a másik mögött maradni, támadni, előzni. -
guftabi96
addikt
-
törölt tag
52 évesen:
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
vlevi
nagyúr
Dubai 24 órás, élő : [link]
Még 17 óra hátravan[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ciccuka #10016 üzenetére
Nemsokára pedig Daytona 24 órás,
Január 26-27
aztán 1 hét, és Bathurst 12 órás.
Január 31-február 3[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Néztem pár régi dtm-es versenyt, ezen speciel még Schumi is indult.("az utolsó futamon ütközött a bajnoki pontversenyben vezető Johnny Cecottóval (BMW) és ezzel önkéntelenül is bajnokká tette márkatársát, Klaus Ludwigot" - wikipedia)
Csak az a kérdésem, hogy a felvezető autó a rajtnál akkoriban mindig így állt ki a mezőny elől?
1990 DTM Hockenheimring[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz -Mike- #10019 üzenetére
Belenéztem és a második újraindítás után is ugyanezt csinálta a SC . Nem tartom valószínűnek, hogy rádió kommunikáció ne lett volna már ekkor, mert ez így eléggé "ciki" indítási mód volt .
Nord-on pl. rendesen a boxba kiment a SC. Mondjuk a hockenheim-i futamon a piros zászlót is érdekesen értelmezte a mezőny . Viszont, te jó isten mekkora létszám volt. Komoly .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
A weboldalukon tudtam nézni, az app-on nem ment.
-
guftabi96
addikt
Élőben tavaly csak IMSA TV-n lehetett nézni. Youtube-ra utólag lett felrakva.
Idén is lesz Alfa a WTCR-ben.
Huffynak már nem lesz ismeretlen terep Sepang.TCR SPA 500
Október elején 500 körös Endurance futam lesz TCR autóknak, Spa-ban.#KeepFightingMichael
-
malisonX
aktív tag
A hétvégén lesz a TCR Middle East első fordulója. Indul pár magyar...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Ciccuka
veterán
Ma indul:
Daytona 24 órás
imsatv.imsa.comEz magyar idő szerint mikor lesz?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
addikt
Sokszor néztem már én is ott. Mindig pontos és nagyon jó minőségű, több kameraállással, külön autókból. Szóval igazán jól végig lehet követni.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-Mike-
addikt
-
Ciccuka
veterán
Lemaradtam az első 5 percről.
-
vlevi
nagyúr
válasz guftabi96 #10045 üzenetére
Ki.
Megnéztem Chrome, Ft, edge-ben, egyikkel sem akart menni.
Mondjuk a követés védelem nem tudom, ki volt-e, azt asszem sose állítottam át.
De a Mike által adott link azóta is tökéletesen megy.Ra néztem most a tabeleten Chrome-al. Korábban ott sem ment, de most működik, pedig nem állítottam át semmit.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Tabletről meg a castolas is megy a tv-re. Eddig a PC-n néztem tv kimenetek, de így, csatolva jobb, mert nem kell mennie a gépnek.
Közeb megpróbáltam a számítógépemen FF-ban az IMSA TV honlapot. Mostmár ott is rögtön bejön a közvetítés. Szóval csak az elején volt nyűgje. Pont arra az időre, amíg az embert felbosszantja azzal, hogy nem működik...
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Már van is akció. Porsche gumifalban és tükör letört. Ferrari-t kilökte egy LMP car, utána meg ebből ment a Lamborghini a gumifalba.
BMW-nél kormányprobléma a Box-ban. Eléggé akciódús már az eleje is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen