- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- Mobilinternet
- Windows 11
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
Malachi
addikt
válasz
callmeakos #4949 üzenetére
sajnos már Szlovákiában rásütötték a papírautó jelzőt és sajnos jogosan. mintha valahogy semmi sem lenne rendben rajta.
-
Integra
titán
több itt a gond sajnos.
először is az autó egy rakás szar. szar, mert szar, de szar azért is, mert annak ellenére, hogy a honda hogy verte a mellét, hogy együtt dolgozik mindenki, megy az információ áramlás oda-vissza, nos, ez már rég nem így van, és nem is lesz. a gyári csapat szart sem oszt meg a zengővel. bennani is gyorsabb már..
sajnos a zengő sosem lesz egy ligában a gyáriakkal, ellenben jó tesztelést végeznek a gyáriak számára. majd meglátjuk mi lesz, ha jövőre 2 autóval megy a zengő.
szóval egy picit kevésbé lehetne szar az autó, ha a gyáriak tartanák magukat az ígérethez, de valljuk be, hazudtak. ez a második nagy baj. egyébként ez tökéletesen meg is látszódott a gyári hondák viselkedésén a második futamban. semmilyen formában nem támogatták norbit, hanem elkezdték ütni bennanit. aztán mekkorát szopott a három honda egy kanyarban, év vicce ez az egész bagázs...
harmadik nagy baj a hétvégén maga volt norbi, elrontotta erősen az egészet a második futamban. az izmozás elvitte a gumikat, elkellett volna azonnal engedni a citrót és szélárnyékban beautózni mögötte. elrontottak itt mindent, de norbi legalább ezt a maga módján be is vallotta, tudja ő pontosan, hogy elrontotta.
semmi biztatót nem látok erre az idényre, és ha a honda jövőre is ilyen inkorrekt marad, csak rosszabb lesz, mert az olló még jobban szétfog nyílni a gyári és a privát autók között.
na meg a jas... teljesen esélytelen egy vb esélyes autó jelen felállásban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4943 üzenetére
"Kína csóka megmutatta hogy mennyit ér a mezőny meg a WTCC mostanság.."
Bennem is ez a gondolat fogalmazodott meg.
Jovore nem tunik el a Citroen dominanciaja es mindenfele noname marketing versenyzojuk futamot tud nyerni akkor vege a WTCC-nek.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
JColee
őstag
[link]
Kiss Norbi hiányzik még onnan.
A WTCC-ben meg csak néznek, hogy nálunk mindenkit Norbinak hívnak? -
raczger
őstag
[link]
Ez most mi? Remélem van alapja a cikknek!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Ventur@
senior tag
Na igen, meg legalább könnyebb szurkolni is, mert csak elég Norbizni és eljutt mind a két pilótához
.
(#4957) raczger: Nincs jó német tudásom - sőt
- de miről szól pontosan? Menne a WTCC mezőnye a Nord-on versenyt?
Mégis mi a bánatnak
? Spa-val is úgy vagyok, hogy oké legendás pálya, meg szép meg minden, de ezeknek az autóknak szerintem hosszú. Na meg megint nézhetünk majd 2 x akárhánykör Citroen győzelmet. Mert hogy itt is aratni fognak, az biztos.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Malachi
addikt
Facebook kommentekben egy hozzáértőnek tűnő azt írja, csak tankolással tudnának végigmenni, meg kerékcserével. mondjuk engem nem zavarna, sőt - viszont attól tartok, hogy ezzel együtt is nagyon unalmas futam lenne.
-
vlevi
nagyúr
válasz
N€T0X|N #4959 üzenetére
Pont az ellenkezőjével magyarázták annakidejen a Suzuka East-t, hogy igy a rövidebb palya, több kör, többet latjak a nezok az autokat. Namost, a nordon elhuznak ketszer a celegyenesben, aztan vege, annak tenyleg nem sok ertelme van.
Viszont Zandvoortba elmehetnének valamikor. Coronel biztos örülne neki :-) Dtm is jart mar arrafele. Ha mar Zoldert hanyagoljak. -
A Zéé
addikt
válasz
raczger #4957 üzenetére
brutál lenne, az a pálya egy legenda. Viszont tv-s szempontból tényleg cinkes, bár ha a 24 órás előfutama lenne, akkor talán. Nagyon kemény lenne az a technikának, és sofőrnek is, bár a kettő helyett egy 6 körös futam tényleg nem tudom mennyire reális üzemanyag szempontjából.
Just a simple Lineman...
-
Frenky89
őstag
Én azt nem értem ezen a Nordschleife témán, hogy az időmérőt milyen formában fogják megrendezni.
-
-Mike-
addikt
válasz
callmeakos #4965 üzenetére
wut?
-
A Zéé
addikt
elvileg hivatlos a Nordschleife jövőre. Mondjuk az a 26km nem tudom hogy jön ki...
Just a simple Lineman...
-
capulet75
addikt
Spa csodálatos pálya, talán az egyik legjobb a világon. A Nord, hát érdekes elképzelés. Én szeretem a mapot nagyon, de WTCC-t rendezni rajta? Mindegy, majd meglátjuk.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
vlevi
nagyúr
Ráhangolódásnak pont jó lesz a most hétvégi 24 órás futam
[link]
Van a weboldalon valami live gomb is. Jó lenne, ha működne. -
vlevi
nagyúr
Huffnak, Coronelnek teccik az 5let
A többieknek is, csak nem jöt eszembe a nevük -
albert8
addikt
válasz
callmeakos #4971 üzenetére
Szerintem meg pont jó hir mert igy legalább bekamerázzák remélem rendesen és a 24-et is nézhetjük.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
callmeakos
veterán
Akkor nem lesz gond.
Viszont ez a Nordchleifei verseny sok mindenre ad választ.
Egyrészt mivel úgy tervezik, hogy bevezetik a verseny közbeni tankolást és a kerékcserét, ennek megfelelően kell a jövő évi autókat megépíteni. Vagyis feltételezhetőleg minden versenyen lesz boxkiállás, azaz lehetséges hogy annyi a második futamnak, lévén nem hinném hogy egy versenyre építenének olyan autókat, amiket csak a Nordchleifei verseny szabályainak felelnek meg, és az ilyen autóknak jóval kisebb a tankja, ami nem biztos hogy kibírna egy teljes versenytávot a jelenlegi szabályok szerint.All→M8
-
A Zéé
addikt
válasz
callmeakos #4982 üzenetére
igazából nem kell nagy áttervezés, sőt nem is lesz szerintem. Egyedül a kerékcserét kell megoldani valahogy, amiatt lehet, hogy előírják a középcsavaros kerekeket, mert a 4x 4-5 csavart le meg visszatekerni az bizony idő. Kell egy új kerékagy, meg új felnik, aztán nagyjából meg is van oldva.
De a tankolás nem nagy kaland. Úgy rémlik kívülről lehet tankolni ezeket a kocsikat is, az a 20-25 liter benzin meg elég gyorsan le tud szaladni a tartályból, 10-15s max. Kb úgy néz majd ki egy boxkiállás szerintem, mint itt a 24 óráson is.
Nem félek a második futam eltörlésétől se, sztem a 2 sprintfutam megmarad.Just a simple Lineman...
-
vlevi
nagyúr
válasz
callmeakos #4982 üzenetére
Erre az egy futamra tervezik a boxkiállást, és 1x120km futam, a többin maradna a 2x60km-es lebonyolítási rendszer. Legalábbis így gondolom. A nordon persze kérdéses, hogy hogyan tudod megoldani, mert ha belegondolsz, garantáltan 1 körön belül kell kijönnie a teljes mezőnynek, és pl. a 4 citrom, a 3 lada egyszerre kell, hogy kereket cseréljen és tankoljon az összes autón, nagyon rövid idő alatt. Na, ez, az, ami nagyon nehezen tudok elképzelni. Kerékkulcsot még csak-csak összeharácsolnak autónként 4-5darabot, de nagyteljesítményű benzinszivattyút? Ezért én azt gondolom, tankolás nem lesz, betesznek egy nagyobb üzemanyagtartályt, és kész. Meg, ha a Yokohama összedob valami keményebb keveréket, akkor kereketcserélni sem kell kijönni. Mindez csak elhatározás kérdése.
-
A Zéé
addikt
nagyteljesítményű benzinszivattyú?
Az nem kell...
Most is úgy tankolják őket, hogy szerelő Józsi megemel egy tartályt, ami a feje magasságában van, aztán a többit a gravitáció megoldja. Mint a Nascarban.Na mindegy, ezek mind találgatások, majd jövőre kiderül hogy oldják meg
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
vlevi
nagyúr
-
-
-
vlevi
nagyúr
Most is erről a minimum időről volt szó, és teljesen érthető a magyarázat. Így az idegbeteg kapkodás helyett gyorsan, de normálisan végre tudják hajtani a boxkiállást, de talán, ami fontosabb, hogy ezen a futamon 115 induló volt, eszméletlen tumultus van a boxban, és, ha ehhez még hozzáadjuk a boxkiálláskori tizedmásodperceken való kapkodást, és főleg az észnélküli pályára kiengedést (ami ennyi amatől indulónál nagyon is valószínű, hogy többször előfordul), akkor érthető, hogy ez nagymértékben csökkenti a balesetveszélyt.
-
törölt tag
..háát Lopez jó kis kakukktojás itt a Citro'-nál
Azért kell ellene védekezni a két überbajnoknak.
Loeb-t nem hibáztatom, van íze annak ahogy megy, és persze nagyon profi bajnok. De Yvan lehetne kicsit meggyőzőbb szvsz.
Egyelőre Lopez a nagyon kellemes meglepetés az idei évben. Kíváncsi vagyok a második futásra. -
albert8
addikt
válasz
dudikpal #4992 üzenetére
Ne is mondd, tegnap még volt nascar nationwide meg formula drift. Ma reggel meg formula 3 wtcc forma 1 és közben még megy a 24 órás is. Jah és a porsche szuperkupát kihagytam.
Szóval ez a két utóbbi hétvége nagyon jó autosport szempontból.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
addikt
Srácok Norbit eddig is támogatta a burn? vagy csak én nem tudtam?
-
Z0C!
őstag
----- www.zociracing.hu -----
-
vlevi
nagyúr
Seat Leon Europakupa élő közvetités Silverstone-ból.
SEAT Leon Eurocup 2014 - Silverstone circuit, UK:…: http://youtu.be/qlx5qG3X_04
-
A Zéé
addikt
Kicsit punny a topic
A mostanában egyre többet emlegetett TC3 bajnokságról mit gondoltok? Lehet ellenfele a WTCC-nek? Legyűrheti azt?Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest