Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
mind1
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Z0C!
őstag
Szép futam volt.
Ez a Basseng nagy figura
Sajnálom, hogy Norbi nem volt versenyben, de Tarquini időket ment..Respect!----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Sandormaster
aktív tag
Azért ez így "pikáns" volt hogy a bepárásodott szélvédő miatt nem tudott menni a második futamon
....uhh már kínomban röhögök én is -
callmeakos
veterán
Norbinál biza most törött el a mécses....
Teljességgel megértem
All→M8
-
callmeakos
veterán
Emellett véleményem szerint a Hondának, vagy a JASnak villámsebesen át kell néznie Norbi autóját. Olyan ez a Civic, mint egy félkész prototípus autó, aminek egyik porcikája sem megbízható technikailag. Nem is tudom, küzdöttek e valaha ennyi technikai problémával a Zengős srácok. Mindenesetre bármennyire is bravúros Norbi első versenyes eredménye, sürgősen megoldást kell találnia a JASnak legfőképpen, és nem Tarqini meg Monteiro nemlétező sebeit nyaldosni, mert bármennyire is jó Norbi, még az előre prognosztizáltnál is jobban szét fogja szívni a csapat ezt az évet, ami ráadásul nem is az ő hibájuk.
All→M8
-
vlevi
nagyúr
válasz Sandormaster #3007 üzenetére
Nem a JAS-t akarom védeni, de Müller ablaktörlője sem ment
És volt még asszem a Chevynél is párás szélvédő.Amúgy tényleg hasonlít egymásra a Seat és a Honda színezése.
[link][ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz callmeakos #3008 üzenetére
Eléggé szerencsétlen az új autóival. A BMW-vel is meggyűlt a baja az elején.
rip and tear, until it is done
-
Integra
titán
válasz callmeakos #3009 üzenetére
a jas-nak. a motorral semmi gond. az autót a jas építette. és valóban, ez a kapkodás eredménye szeirntem is. tarkininek meg montejrónak minden klappolt.
hiába fogja magát vissza szerencsétlen a videóban, sík ideg volt, főleg mikor esőben szétküldhette volna a fél mezőnyt... én is idegbeteg lennék a helyében.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Félelmetes volt hogy a Chevy hogy gyorsulja le a Hondát (is) de még a Seat is jobb volt végsebességre.
Remélem a lassabb pályákon erősebb lesz a Honda mert ez eddig nem sok.
Norbi meg kegyetlen jó tempót ment esőben, Tiagot simán verte
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #3013 üzenetére
miért félelmetes? semmi félelmetes nincsen benne. 9 éve reszelik a chevy-t....
és sem a seat sem a chevy nem tartott ilyen szinten debütáláskor. szóval nem tudom mi ez a nyavajgás megint..[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz Motion_Blur #3013 üzenetére
Ne kezdd már te is! Mégis mit vártál? A megbízhatatlansági probléma félig-meddig jogos kritika, de a tempó rendben volt. Az már most látszik, hogy a Honda gyorsabb, mint a BMW és a különbség csak nőni fog a folyamatos fejlesztésekkel. Biztos vagyok benne, hogy már idén is jobban járt Norbi a váltással és akkor még messze 2014.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Motion_Blur
félisten
válasz Integra #3015 üzenetére
Én úgy tudom hogy a Honda jövőre VB akar lenni. Persze, mindenki az akar lenni de mintha azt olvastam hogy hosszú távon nincsenek terveik, erőforrásaik a WTCC-hez. Valszeg gyors sikert akarnak és utána lelépnek. És egy, vagy akár 2 év alatt azért nehéz lesz megverni Mülleréket.
Ez nem nyavalygás, csak bíztam benne hogy nem kell 2 seces hátrányból nekiindulni az évnek.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #3017 üzenetére
szerintem meg jól állnak. 9 év előnyt kell ledolgozni. a motor az megvan, az úgy tűnik rendben van. most mehet majd a finomhangolás, váltóáttétel, futómű, bias.. most kell majd összehangolni. hidd el, nem rossz ez, de kell 3-4 futam, muszáj. nézd meg, norbi szekerét kitolták és a futamon tesztelte. ez van.
5k km előnye van tárkonynak norbival szemben, ennek fényében norbi eredménye több mint erős.. még az angol kommentátorok is megjegyezték, hogy ő aztán szó szerint a sűrűjében tanulja az autót nulla vezetett km-rel...[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Egy futamon vagyunk túl, szóval szerintem még messze nincs veszve semmi. Azt tudni lehetett, hogy a Chevy-k büntetni fognak, szóval ezzel nem mondot senki újat .
Láthatóan jó úton halad a Honda, mert azért Norbi sem úgy lett 8. az első futamon, hogy kiestek előle 11-en. Ha van még egy kör, akkor MacDowall-t is behúzza. 2. futamon meg, hogy bepárásodott a szélvédő, az eléggé cink, de ilyen a motorsport, mikor egy valószínűleg pár ezer forintos alkatrész miatt megy el a futam. Én annak örülök, hogy az autó egyben maradt.
Ami meglepő volt számomra, hogy a Seat-ok milyen jól tartották magukat. Basseng-re oda kellesz figyelni szerintem erősen. Viszont gonosz leszek: Oriola kiesésének örültem .
Várjuk Marrakech-t .
Ui: [A nagyok mondták...] .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Integra
titán
WTCC-2013 Monza 1.Verseny - 6:27-nél a buxa aztán még egy percre rá ismét
WTCC-2013 Monza 2.Verseny...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Motion_Blur #3017 üzenetére
Amin nem segít, hogy sok a jó autó. Tavaly csak a 3 gyári Cruze volt igazán jó (+ Coronel és Tarquini volt még ott, akik tudtak menni), most úgy néz ki 5 van, amiből mondjuk csak Muller, aki igazán veszélyes. Aztán ott a másik két Honda, valamint legalább a 3-ból 2 All-inkl Seat León-nal számolni kell. A Lada még ?-es, de már ez is 9db autó.
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #3023 üzenetére
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Sandormaster #3026 üzenetére
Ha Max Chilton szállna bele így az F1-ben Bianchiban, szerintem sokat ott sem mérlegelnének. Bár azért az ilyen tehetségek már szerencsére nem tudják megvetni a lábukat az F1-ben.
-
madmike
őstag
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
vlevi
nagyúr
"Ha Max Chilton szállna bele így az F1-ben Bianchiba"
Tavaly, Szingapúr? Rémlik? Ott is volt valami kezdő, asszem Schumachernek hívták, aki nagyjából ugyanígy szállt bele az előtte haladóba, ráadásul ott eső sem volt.
Rengeteg ilyen eset van, hogy mást ne említsek, Norbi is letarolt jópár autót 2 éve a ringen -
proof88
addikt
Némiképp árnyalja a képet, hogy időmérőn történt mindez. Időmérőn sikerült a csapat hétvégéjét tönkre vágni. Persze pech, hogy pont a csapattársát kapta telibe, sőt ügyesen kikapta pont Norbi mögül a kocsit, így "mi" megúsztuk a dolgot ... de azt sem felejtem ám el Dudukalo-nak, amikor ész nélkül jött vissza a pályára tavaly valamelyik futamon és ezzel éppen Wéber Gábornak ment neki.
Hozzáteszem, engem kicsit zavart az egész időmérő, nem csak a Dudukalo eset ugye, hanem a többi affér is. Értem én hogy helyezkedni kell meg itt sokat számít a szélárnyék, de kicsit már idegesített a tumultus és hogy nem lehet rendesen tiszta kört menni. -
Motion_Blur
félisten
Zengő Motorsport
"Sziasztok! Azt gondolom, ismerhettek már minket annyira, hogy olyan banális hibát nem követünk el, hogy nem használunk páramentesítőt az ablakra, ami eddig mindig bevált. Ez most nem működött. A folyékony szappan sem, de igaz, a borotvahabot nem próbáltuk."
-
Motion_Blur
félisten
"Tudjuk, hogy mi a probléma, de még nem ismerjük az okát. Fejlesztettek a motoron, de nem lett gyorsabb. Ha nem sikerül megoldani, akkor Marrakeshben és Salzburgban is szenvedni fogunk. Ha az egész szezonban ilyen lesz a kocsi, az rettenetesen megnehezítheti a dolgunkat."
-
Ventur@
senior tag
válasz Motion_Blur #3034 üzenetére
Zengős hírhez: Én jelentkeztem ablakpáralefúvónak!!! Szurkoljatok, hogy felvegyenek . Kb. 60 kg-ot nyomok, enni sem kérek sokat, össze is lehet hajtogatni, szóval elférnék ott a Hondaban .
-
Sandormaster
aktív tag
Az lenne a jó egyébként ha tudnának megint tesztelni, úgy mint tavaly a Slovakiaringen!
Bár nyilván Marokkó nem itt van a szomszédban és csak 10 nap van hátra így ez most nem menne, de utána összejönne egy SK teszt akkor jók lehetnének, főleg hogy április végén úgyis oda megy a mezőny!
Kérdés hogy a drága gép miatt van-e költségvetés erre?!...eddig nem vmi sok szponzort láttam amúgy a verdán :S -
Ventur@
senior tag
Simaliba ! Majd orbibálnék az autóban, hogy: Nooorbiii, Nooorbiii, Nooorbiii és ettől megtáltosodik a Honda, aztán ezt látva Muller meg sírva visszavonul és Menu pedig visszatér...(oké, oké felébredtem) .
Sandormaster: Sajnos egyik autón sem volt soha, túl sok szponzor. Idehaza vannak sikerorientáltabb sportágak, amit érdemesebb támogatni (igen arra a labdajátékra gondoltam, amiben világverők vagyunk és 22-en kergetnek egy golyót). Ja és szarkazmus off .
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Számomra nagyon aggasztó Norbi ezen nyilatkozata.
Főleg e miatt:....A JAS Motorsport is kirendelt mellénk egy szakembert, viszont az volt az érzésem, hogy ő egyedül kevés volt. Ha kértünk valamit, nagyon lassan jött a megoldás, ami a WTCC feszített tempójánál elég problémás....
Ráadásul nagyon mellébeszélés szaga van ennek a mondatának:
“Abban azért bízom, hogy a hungaroringi futamig minden a helyére került, mert itthon már a győzelemért szeretnék harcba szállni”
Azt ő se gondolhatja komolyan, hogy Március végén majd szétesik alatta az autó, ráadásul a gyári csapat is szenved rendesen, a hátrányuk az RMLhez képest meg tetemes, rá majd kicsivel több mint 1 hónap után meg már a győzelemért akar menni, főleg úgy hogy nem tudják mikor jön fejlesztés, illetve még tesztelni se tudnak normálisan addig....
Mind1, kívánom hogy Norbinak legyen igaza, és az én szkepticizmusom vesszen oda, és robbanjon fel a Hungaroring Májusban, bár az tuti felfog
All→M8
-
Z0C!
őstag
válasz callmeakos #3039 üzenetére
én 2 szlovákiaringes napot kérnék a jóistentől, hogy tudjanak tesztelni mint tavaly
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Frenky89
őstag
Azt jól láttam, hogy Monza-ban kb. 25 néző volt összesen a lelátókon és abból is egy tucat narancs-feketébe volt öltözve?
-
madstunt
addikt
válasz Frenky89 #3041 üzenetére
vedd hozzá hogy mocskosulszar volt az idő, az esőhöz kó kis fagyos szél is párosult, kb "vízszintesen esett"
azokután, hogy odaát is olcsóak a wtcc jegyek, szerintem sokan úgy voltak, hogy inkább hagyják veszni azt a 20 eurót.
Amúgy elég jó nézőszámokat produkál de főleg a közvetítésekkel. Tavalyi spanyol fordulóról kép, lehet nem véletlen nem lesz idén náluk forduló:Amúgy nem tudom volt-e, de elismerték a ladások, hogy Dudu hibája volt az incidens. Ha kirakják, van éppen egy jó orosz pályaversenyző éppen ülés nélkül idén, pont Lada szponzorációval: Petrov
Valószínűleg a Lada és a Lukoil nem véletlen szeretné, hogy idén mikor orosz verseny is lesz, legyen Thommo mellett egy orosz versenyző[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Túraautó Hírblog FB:
Az Eurosport munkatársa szerint eldőlt, hogy Mihail Kozslovszkij veszi át Dudukalo helyét a Ladánál.
All→M8
-
Motion_Blur
félisten
-
-bh-
aktív tag
válasz Motion_Blur #3047 üzenetére
Szerintem (ez persze magánvélemény) Marcello Lotti tud valamit:
"A valós képet csak három - négy versenyhétvégével a start után kaphatjuk meg, sőt a szlovákiai megmérettetés alakalmával a 79-es cikkely, azaz a súlykompenzációs rendszer is életbe lép, azt követően pedig meglátjuk, hogyan határoz az FIA Túraautós Bizottsága. Ezt megelőzően ugyanis egyikünk sem szeretne komolyabb módosításokat végrehajtani, sőt lehetőségünk sincs arra, hogy az adott időpont előtt hozzunk döntéseket.”Egyébként is vannak érdekességek: [link] ...és ahogy a cikk is említi, tényleg csak 2 gyártó van a táblázatban: [link]
...a mellékelt ábra alapján a Honda így (ezzel a szerepléssel is) konstruktőri világbajnok...eddig. Aztán meglátjuk, mit alkottak a Renault-csoportnál ( Lada képében)...meg újra előkerültek a pletykák a Ford visszatéréséről [link]. A kérdés: kik fogják építeni?
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
Sandormaster
aktív tag
a "befolyásuknak is el kellett volna tűnnie" ...ez mit takarhat? mármint vmi sportpolitikai/szabályalkotói befolyás vagy mi?
már csak azért kérdem, mert azt ők sem gondolhatták hogy NULLA BMW fejlesztés mellett majd beérik a Cheviket csak mert azokon már nem a gyári matrica van... -
callmeakos
veterán
Abszolút igaza van. Sajnos, Úgy tudják csak "szorossá" tenni az élen a versenyeket, ha Muller autóját valami folytán lelassítják, bár erre vajmi kevés az egész, ha meg meg is történne, az RMLnél kitörne a parasztlázadás, és valljuk be, nem is igazán sportszerű.
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen