Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
ez a 4 lesz plusz esetleg a volvo...a seatért kár
amúgy arról tud valaki valamit hogy hogy tervezik ezt a 2 kategóriás wtcc-t vagy valami ilyesmi...tehát hogy az új autókkal megy tovább a wtcc, és a régieknek csinálnak egy új kategóriát vagy valami ilyesmit hallotam. így lesz? vagy hogy?[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
z00li
senior tag
-
Integra
titán
2014
Április 6. – Marrakesh
Április 20. – Paul Ricard
Május 4. – Hungaroring
Május 11. – Szlovákiaring
Május 25. – Salzburgring
Június 8. – Moscow Raceway
Június 22. – Spa-Francorchamps
Augusztus 3. – Termas de Río Hondo
Szeptember 14. – Sonoma
Október 12. – Sanghaj
Október 26. – Suzuka
November 16 – Makaó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Frenky89
addikt
válasz callmeakos #4110 üzenetére
Ahogy a műholdképen max. a gokart pálya van.
-
albert8
veterán
Hát én csak a nagy pályát meg a gokart pályát látom
[link]Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Arkar
aktív tag
2005-ben volt ott WTCC verseny szívó benzinesekkel, nem is akármilyen befutóval.
Személy szerint én alig várom azt a futamot!Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
L4rs
tag
Hát igen, a spa-i pályának nincs fika-edition nyomvonala.
2005-ben Dirk Müller végig tudott menni 2:33.955 alatt verseny körülmények között a BMW 320i-vel, nem hiszem hogy a 2014-es autók fél/egy perccel lassabbak lennének. (Kivéve ha minden körben megállnak a kiskocsmánál bedobni egy felest. A szabályalkotók döntéseit elnézve nem lenne meglepő, ha ez is előírás lenne jövőre. Persze szigorúan a verseny kezdete előtt 10 perccel jelentenék be, mert az azér' mégis poén, nem?! Hát nem. De meglátjuk.)Csak egy kis érdekesség 2005-ből:
Spa vs Macau
hossz:
6.949km vs 6.12km
leggyorsabb versenyben futott kör:
2:33.955 vs 2:33.757 -
vlevi
nagyúr
Sajna nem nekik valo, a la source-tol az eau rouge-n keresztul egy perc padlogaz.
En jaccottam a race07-el, kiprobaltam, a kanyargos resz nagyon szuper, de a ket hosszu, majdnem tokegyenes szakasz teszi ki a palya nagyreszet.
Nezoi szempontbol sem a legjobb, alig latjak az autokat. Amugy pont ezert eroltettek a suzuka eastet (meg dtm-ben a brands hatch indyt), hogy mindig a nezok elott legyenek.
Zolderrel mi volt a baj? az is nagyon jo palya.Amugy nem kell nekik 3 perc, nem emlekszem az wtcc autos idomre, de a gt legendsben egy 1.3-as alfa giulia gta-val mentem 3 percet. Es a rrace07-ben a dodge chargerrel
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
[WTCC: Ilyen a 2014-es Citroen C-Elysée hangja – VIDEÓ]
Azért ez úgy na... . Honda hangja is odavert, de azért ez bizony szépen szól, ráadásul szépen is nézz ki (legalábbis nekem tetszik). Komolyan csapatják Citroen-ék, szóval jövőre kötni kell fel rendesen.
Z0C!: Miért nincs Opel, Alfa, Nissan? ABBA-át tudok idézni neked erre: Money money money .
Én is jobban örülnék neki, ha lenne sok márka a sorozatban (lásd: BTCC), de még mindíg úgy vagyok a WTCC-vel, hogy az FIA kicsit mostohán kezeli ezt a szériát. Voltaképpen az F1-en (és talán a Le Mans Series - ha van még ilyen) kívűl egyik sorozatról sem hallasz túl sok infót. Közvetítések sem nagyon vannak. Biztos bennem van a hiba, de az idén még egy GT sorozat közvetítését sem láttam. Azt se tudom létezik-e még a sorozat.
Eurosport WTCC közvetítés is milyen már:
- 5 perc reklám bevezetésnek, majd 3 perc beszéd Csutiéktól
- Yokohama reklám felvezetőn (mert kell és fontos)
- 20 perc futam
- 1 perc kis gyors infó
aztán ha olyan a beosztás, akkor 5 perc reklám, majd egy kis boxutcai kép, utána megint reklám
- 1 perc beszéd
- Yokohama ismét felvezetőn
- 20 perc futam
5 perc beszéd...és ennyi! Majdnem több a reklámidő, mint az egész közvetítés .Na mindegy. Kipuffogtam mára is magamat .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Frenky89
addikt
- És a versenyhelyszínek?
- Ó, nagyon jó: lesz Spa, lesz Paul Ricard...
- Hű, mentek Spában? Mázlisták!
- Azt nagyon várom, a teljes GP-pályán megyünk, nincs is más vonalvezetés, 2005-ben voltam már ott, de legjobban Suzukát várom.
-
itouchfan
senior tag
-
callmeakos
veterán
válasz itouchfan #4126 üzenetére
Látszott hogy ha minden ok Björk hasított mint a fene. Csak sajna versenyen nem tudott villogni, a folyamatos műszaki hibák miatt.
Azonban más:
Kubica is teszelt Monzában?
Azért volt nekem fura, hogy csak Lopez volt megemlítve, amikor az egyik Kubicát követő FB oldal, így tette ki a videót az oldalra: (és általában az az oldal Kubica terén jól informált)All→M8
-
itouchfan
senior tag
válasz callmeakos #4128 üzenetére
én úgy tudom hogy csak Lopez tesztelt
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Frenky89
addikt
Az ALS-nek és a launch control-nak elég agresszív hangja van, és néha mintha picit alacsonyan lenne az alja: [link]
-
Z0C!
őstag
válasz Ventur@ #4122 üzenetére
sajnos a reklám ilyen.
kedvenc filmeim közé tartozik a Taxi. Maga 86percéből kb 50-55 szokott a TV-ben lenni.ABBA igazad van, hogy Money...De.
és most nem trollkodni, vagy bántani akarok, csak az a foci...
+ már szinte minden a pénzről szólt, nem úgy mint pl 20évvel ezelőtt, hogy egy rally shakedown-ján annyi néző van, mint most a Magyar rallyban egész évben sem...
A privát csapatok épp meg tudják a nevezéseket indulásokat oldani...miért nincsennek támogatói...mint másoknak :/----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
1. Huff
2. Norbihátöööö....érdekes verseny lesz.
Csak nehogy az legyen mint tavaly....----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
Reggel 8:30 időmérő!!!
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
callmeakos
veterán
Alkotnak az arcok
Kemény ez a pályaAll→M8
-
!Overdose!
őstag
válasz callmeakos #4139 üzenetére
Szoros volt, de meg van. Remélem a Q2 már nyugisabb lesz.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Z0C!
őstag
válasz !Overdose! #4140 üzenetére
a végén eltünt Norbi, azt hittem baleset....szervízútra ment...
az Öreg, Coronel egész végig Norbi seggében volt. a kisgempa szélárnyékozni akart végig..
-
callmeakos
veterán
válasz !Overdose! #4140 üzenetére
Micsoda időmérő
Élveztem.
Normál esetben jó lenne Norbinak ez az 5. hely, de itt...Nincs mese, nem szabd kímélni holnap Kochi-Sant. Utolsó versenye úgy is.. Adni kell
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Z0C!
őstag
válasz callmeakos #4142 üzenetére
Pont ezt mondtam az asszonynak. Ha Norbi előtt vagy mögött valaki egy pillanatra nem figyel, annak vége...Norbi a darálóban lehet így..
-
Ventur@
senior tag
Azért az a Muller-féle 2.28:933 ERŐBŐL...háát...öööö...brutál. Hihetetlen, hogy még mindíg mennyi erő van a Chevy-ben. Most már elhiszi az ember, hogy ezek tavaly csak 90%-on mentek és még így is begyalázták a népet.
Bár az igaz, hogy ehhez kell egy pilóta is, mert MacDowall, Chilton, Nash verve.
Remélem jó kis futamok lesznek a hétvégén és nagyon remélem nem lesz vonatozás az SC mellett.
1. Muller - 2:28:933
2. Monteiro - 2.29:933
Pont 1 mp-et adott neki Muller.[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
callmeakos
veterán
Ebből is látszik, hogy teljesen máshogy látják a csapattagok, meg a nézők az ilyen időmérőket
All→M8
-
Z0C!
őstag
válasz callmeakos #4147 üzenetére
1-2 helyen a "műszaki" mentés tényleg vicc...
a pálya cseréje meg valóban igaz..jól jönne 1-2 "új" pálya...bár SPA-n WTCC...elég fura...
de pl HÓknhejm vagy pl Croft jó lehetne...vissza idézné a régi dolgokat..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz !Overdose! #4149 üzenetére
nekem kicsit furcsa, a hosszú egyenesben ezek leforognak, a Chevyk meg tuti elhúznak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest