Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz callmeakos #4597 üzenetére
Az a durva, hogy HÉV sem lesz. Pótlóbuszok lesznek egész nap.
[link]Semper Fi
-
rocket
nagyúr
Megneztem a menetrendet 2 busz megy 1 hev helyett, ha meg 2 csuklos busszal szamolom az is jo indulattal 1 fel hevvel er fel.
Botrany szagu a dolog.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz joshua7 #4601 üzenetére
BKK valasza is magyarosra sikerult:
"BKK - Budapesti Közlekedési Központ: karbantartásra szükség van a hév-vonalakon is, a hétvégi rendezvény pedig jelentős, de nem olyan súlyú, ami az ilyen munkák elvégzésének halasztását indokolná."
-
callmeakos
veterán
válasz joshua7 #4601 üzenetére
Aha, na most érzem azt hogy jobb is hogy idén nem tudok kimenni. A MOL bekaphatja. Nem tudom mi a különbség a korábbi évekhez képest hogy most nem indítanak buszokat, de a BKK is bekaphatja. Mi az hogy nem olyan súlyú a dolog hogy elkelljen halasztani a karbantartást. Most lesz igazán fontos az a vonal, most hogy nem lesznek buszok. Lessz ennek még visszhangja, és nem lesz épp pozitív...
All→M8
-
N€T0X|N
őstag
Csak az vigasztal, hogy idén ki se akartam menni... de azért ez tényleg röhej.
Sent from my keyBoard
-
Yayoh
aktív tag
Elég szegényesek lettek a betét futamok.
-
Yayoh
aktív tag
válasz Sandormaster #4614 üzenetére
10 kor lesz warm up a RCM kupásoknak szóval 10 előtt szerintem nem érdemes kimenni .Elég rövid program lesz
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz Sandormaster #4614 üzenetére
Abból a szempontból érdemes kimenni korábban, hogy esetleg a fedett részen tudjál magadnak helyet foglalni, mert hát igen cudar időt jósolnak a hétvégére .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
proof88
addikt
válasz Sandormaster #4617 üzenetére
jaja, legalább kevesebben lesznek a gold 4-en, mert tavaly is a lépcsőkön is tömegnyomor volt, levegő meg 0
-
[CS]Blade2
addikt
Lehet, hogy rosszul nézem, de én 10-16°C 4-6m/s szél, borús, eső valószínűsége max 55% látok. Mire oda jutunk még ebből bármi lehet, ha Szombaton esik, akkor Vasárnap már lehet, hogy semmi sem lesz, vagy lehet, hogy 0,5-1 napot késik az szar idő. Igazából még a holnap reggelit is 50%-os arányban találják el.
-
Frenky89
addikt
válasz [CS]Blade2 #4620 üzenetére
Most nincs szó késésről. Napok óta ugyan azt a mintát követi az időjárás, ami sajnos folytatódni fog a hétvégén is.
-
veterán
Sziasztok
Most fogok először kimenni WTCC-re, eddig csak F1-re jártam, de kíváncsi vagyok a túraautóra is. 3 kérdésem lenne
- Parkolni ugyanazokon a helyeken lehet mint a F1-en is? Gondolom a Promoter parkolót most nem lehet igénybe venni?
- Mennyire kell korán menni vasárnap, hogy legyen helyem pl a Gold 1 lelátón, illetve vasárnap a Gold lelátók mennyire vannak megtömve?
- Néztem a programlistát, de nem találtam meg hogy mikor van a Paddock látogatás, vagy oda bármikor át lehet menni? Illetve ez magát a Box fölötti részt érinti, hogy azt lehet megnézni, vagy külön be lehet menni a boxutcába is?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Xirtam
veterán
Megérdemelné ez a tetű ország, hogy a WTCC ne jöjjön ide többé. Remélem DTM-nél is hasonló lesz a kimeneteli lehetőség. Aztán majd lehet sírni hogy nincs elég néző, meg szétszakad a pálya aszfalt.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Malachi #4627 üzenetére
Tavaly a ring WTCC szinten rekordott döntött nézőszámban, 2013-as idényben nem egyszer emlegették a magyar szurkoló bázist. Idén AutoGP-ben Tomi egész évben ülést kapott, eddigi futamain klaszisként szerepelt. WTCC-ben ott a Norbi. Ergo 2 iszonyatosan tehetséges élsportoló állja a sarat közel 0 támogatással önerőből.
Hol a probléma? Miért vagyok kiakadva? Mert megint ezeknek az embereknek az ölébe sz@runk.
-
-
Sandormaster
aktív tag
válasz jozsi252 #4622 üzenetére
Parkolni én mindig a 8-as kapu környékén szoktam, ha az megtelik akkor pedig lehet araszolni fentebb a dombon, de mivel én időben mentem mindig így arra még nem jártam
Tavaly kapunyitásra (7 óra) ott voltunk, hogy Gold 4-be felső sorba ülhessünk, így nem kúrtak fel a napernyővel érkezők sem úgy kb 9 felé a gold 4 azért már kezdett benépesedni, később (~11 óra) a főbb programokra gold 1 meg a gold 4 is megtelt.
Idén mivel kevesebb a program és később is kezdődik szerintem fanatikusabbaknak is elég 8-ra érkeznie.
Paddock belépő box feletti meg mögötti részre tuti jogosít, ott két éve voltam én is vele és úgy emlékszem bármikor át lehetett sétálni. -
Ventur@
senior tag
Eddig sem jött annyi külföldi, mint egy Slovakiaringen vagy Salzburgringnél.
Aki fanatikus az ki fog menni és garantálom hogy rengetegen lesznek kint . Nem biztos hogy nézőcsúcsot dönt, de sokan lesznek kint. Ez 100%!
Negyed annyiba van a buli, mint egy F1 vagy DTM majd. Nekem 13.000 Ft-ba van: 2 nap mogyoródi apartman+2 nap jegy (szombat-vasárnap)+1 szombat paddock+utazás Miskolcról oda-vissza. Szóval nem egy vagyonba van a hétvége .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
veterán
válasz Sandormaster #4630 üzenetére
Köszi az infókat, akkor korán megyek, és megpróbálok közel parkolni a főkapuhoz.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a hétvégés tiszteletjegy csak a nézőtérre jó, vagy a Paddock-hoz is?
iPhone 13 Pro Max
-
Yayoh
aktív tag
Jólvan örüljünk neki , hogy legalább vannak ilyen események Magyarországon.
Persze a hozzáállás az vicc , a focit bezzeg támogatni kell . Az Eurosport is vicc le adják az Auto GP 1. futamát 6 reklámmal , a 2. futamot meg már nem is adják amikor egy magyar pilóta küzd a győzelemért bezzeg a brit Eurosport végig adja mindkettőt...[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
válasz jozsi252 #4634 üzenetére
Na ezt nem tudom, paddockhoz szerintem külön jegy kell.
Most nézem végre frissítették a hungaroring oldalát, fenn van több infó is, nyitás 8 órakor. -
veterán
válasz Sandormaster #4638 üzenetére
Sebaj, köszi
Majd megtudakolom a pályán. Amúgy látom hogy lesz AutoGP futam. Ami ezekbe van V8-as motor, hang terén sokkal elmarad a tavalyi V8-as F1 autók hangjától?
iPhone 13 Pro Max
-
Motion_Blur
félisten
-
veterán
válasz Motion_Blur #4640 üzenetére
Köszi, mindenképp azért akarom azt is megnézni. Élvezhetetlen lett így az F1.. Tavaly jó volt hallani a rajtnál amikor egyszerre felbőgnek a V8-as motorok. Így utoljára még kiélveztem, ameddig kilehetett.
Úgyis már olyan 8 fél9 körül kimegyünk hogy legyen normális helyünk. Viszont legszívesebben a célegyenes végénél ülnék, de ha lesz eső, akkor inkább maradok a Super Gold-nál, mert nagyon nem akarok szétázni. Tavaly mondjuk F1 alatt szénné égtem kb., ez meg a másik véglet hogy szétázok
Bár ha rossz lesz az idő, akkor biztos nem dől meg a tavalyi nézőszám, de végre jó lesz újra kint lenni a ringen.
iPhone 13 Pro Max
-
rocket
nagyúr
válasz Sandormaster #4638 üzenetére
Gondoltam adnak meg egy pofont azoknak akik heveznek azzal, hogy nem nyitjak ki a 6-os kaput.
Az egyik betetfutam is elmarad vasarnap, kezd vicc lenni az idei WTCC futam koruli esemenyekbol#4632:"Negyed annyiba van a buli, mint egy F1 vagy DTM majd."
DTM jegyek nem sokkal dragabbak mint a WTCC jegyek.[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
ja, a GT Sprint kiesett
-
az idokep alapjan csaladot nem viszek holnap a kvalira ... bár végül is fedettre be tudunk ülni
vasárnap viszont szigorúan Gold4Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
madmike
őstag
"INGYENES SZURKOLÓI BUSZJÁRAT A WTCC MAGYAR FUTAMÁNAK VASÁRNAPI NAPJÁN
Örömmel informáljuk vendégeinket, hogy a Hungaroring Sport Zrt. ingyenes szurkolói járatot indít Budapest, Árpád híd Volán Buszpályaudvarról (9. megállóból) Hungaroring főbejáratához.
A buszokon megkülönböztetett jelzés található: WTCC MAGYAR FUTAM - HUNGARORING
A WTCC vasárnapi futam napján, 2014. május 4-én a következő menetrend szerint közlekednek a járatok:
• 07:00 – 14:00 Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar (9-es megálló) – Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárat
• 14:00 – 19:00 Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárat – Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar ((9-es megálló)
Az első járat 7 órakor indul a Budapest, Árpád híd Buszpályaudvar, 9-es megállóból, utolsó járat 19 órakor indul Mogyoród, HUNGARORING, Főbejárattól.
A járatok igénybevétele ingyenes. Várunk mindenkit sok szeretettel a vasárnapi futamon!""Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
callmeakos
veterán
válasz madmike #4647 üzenetére
Na ez jó hír. Érezték hogy ez nem kóser hogy nincs épkézláb normális kijutási lehetőség a nem autósoknak a ringre. Így viszont kicsit szánalmasnak is tartom, hogy eredetileg nem terveztek ilyen buszokat.
MÁS.:
Véget ért a tesz a ringen. Érdekes hogy elöl a Hondák (Norbi "csak" 5.) a Citromok meg 6-8-9. De nem hinném hogy ez releváns lenne, vagy hogy ennyit jelentene a 60 kg plusz, Szerintem valami rosszban sántikálnak, ami mindenki másnak fájni fog....
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest