Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
azért amikor Michelisszel elkezdték, akkor ugyanigy ment a kezdet. sztem bármi lehet ebből. legalábbis mintha igy kezdődött volna.
viszont Q3ban látszólag elég sokat kockáztatott Norbi, szinte becsukta a tükrét a betonfalnál is.
Sztem esélyes némi roncsderbi a futamon. hullámos aszfalt, bukótér többnyire nincs, és keskeny a pálya.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
guftabi96
addikt
válasz bajnokpityu #7001 üzenetére
én is néztem, hogy a tükör éppen megmaradt.
Egyébként szerintem ez a pálya rosszabb, mint az előző.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Yayoh
aktív tag
válasz Motion_Blur #6998 üzenetére
Azzal az autóval nem is lehet többet mutatni.
-
Frenky89
őstag
Kezd egész normális lenni a Premium TV.
-
callmeakos
veterán
-
Yayoh
aktív tag
Miért szerinted nincs értelme? Lehet úgy is nézni hogy egy stabil pont és dobogós helyeket szerző csapat vissza esik a mezőny végére, viszont úgy is lehet nézni hogy gyakorlatilag ez egy teljesen más csapat, és minden kezdet nehéz, annak idején amikor Norbival megérkeztek a mezőnybe akkor sem ment minden simán.
Két lehetőség van, az egyik hogy folyamatosan fejlődnek, még ha lassan is, vagy totálisan bele buknak ebbe az egész projektbe. Sajnos az utóbbi látszik reálisabbnak. -
rocket
nagyúr
DTM elso futam m4-en, port.hu eltalalta
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
a_tesz
Korrektor
Most meg máris elrajtolnak a WTCC-sek, ahogy a BTCC is, stream itt.
[ Szerkesztve ]
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
vwpolopg
őstag
Gyökér valente... így tönkretenni Thommo versenyét...
-
rocket
nagyúr
Valente kaphatna mar egy versenyre eltiltast, hogy rajojjon ez nem dodgem.
Coronel szepen csinalta, ha mar nem Norbi akkor o nyerjen, nagyon szimpatikus arc
Ez a palya tovabbra is katasztrofa, nem autoversenyzesre valo.
-
Ciccuka
veterán
A WTCC közvetítés megint kritikán aluli volt a rendező részéről. Állandóan a box-ban álló embereket mutogatta, ha kellett ha nem. Norbi a 2. helyről indul, de az M4 Sport nem képest élőben közvetíteni.
rocket #6993 egyetértek veled
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Vyndree
őstag
Az M4 a nagyon izgalmas Balatonfüred - Vác kézilabda mérkőzést adja élőben, ezért a WTCC-t felvételről fogja adni 22:05-kor. Viszont ez Eurosport 2 UK adja élőben elvileg itt.
Köszi Ventur@, ott fogom nézni.
-
guftabi96
addikt
az eurosport is adja.
Most azt nézem.kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt az esőben
roncsderbi[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
rocket
nagyúr
Elfogjak engedni Monteirot Norbi es Huff.
-
vwpolopg
őstag
azért ez a Huff féle rádiózás elég árulkodó volt a leosztott lapokról...
-
Ciccuka
veterán
válasz bajnokpityu #7038 üzenetére
Szokásos uncsi vonatozás ment. Ferit szerintem meg nem kéne az utolsó helyeken ennyire/ennyiszer kiemelni a riportereknek.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem erre a futamra le volt, és szerencséje volt a Huffnak, mert lassabbnak tűnt a másik két Hondánál. A ponttábla alapján viszont Monteironak kellene nyerni, ha akarnak valamit, de azt nem lépék meg, hagyták 3.-nak, szóval jó nekik a VB 2. 3. 4. hely is, vagy tudják, hogy López ellen nincs reális esélyük, csak, ha kizárják valamiért ponttábláról.
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #7041 üzenetére
hol van még a bajnokság vége?
miért ne lenne esélyük? -
Vyndree
őstag
A Hondának az volt az érdeke, hogy 1-2-3-ban behozzák egyben. Előzés, kakaskodás nem jó a csapatnak. A legtöbb pontja Tiagonak van, őt kellett volna előrehozni, ha nagyon taktikázni szerettek volna. Lehet a JML nincs a nyakukon akkor megteszik, de így kockázatos lett volna.
Ciccuka: Mike az m4sport.hu-t írta, én néztem be, illetve az M4 ugrott be elsőre. Késöbb pedig linkelték is.
-
vlevi
nagyúr
válasz Ciccuka #7039 üzenetére
"Ferit szerintem meg nem kéne"
Ezen a takony pályán nem kente a falra az autót, több helyet javított, most erre a hétvégére ennyi elég.
Nem sztárolom én sem, de azért, mert valaki megemlíti a közvetítésben, még nem kell azonnal a torkának ugrani. Úgylátszik soxor csak a két véglet között csaponganak a vélemyének a fórumon. -
senior tag
Szerintem nincs. A tavalyi technikával értelmetlen. Amikor megérkeztek a WTCC-be, Seattal mentek, ami akkor egy jó alapnak számított. Utána váltottak BMW-re, ami megint csak jó technika. Most mit látunk? 2015-ös Honda Civic, ami nem lesz már fejlesztve. Itt nem mondhatod még azt sem, hogy "...de a Chevys pilóták is villantanak néha...", mert abba elég sok pénzt beletalicskáztak már a kiszállás óta, ebbe viszont nem fognak. Miért kellene tapsolnom annak, hogy behozza utolsó helyen, sértetlenül az autót? Ez autóverseny, függetlenül attól, hogy mi változott tavaly óta, Michelisz távozásával. Abból indulok ki, hol voltak az előző években és ez alapján a béka s*gge alatt vannak. Mégis hogyan tudnának felnőni ilyen háttérrel mondjuk a 10. hely környékére?
Ettől függetlenül én örülök annak, hogy Ficza az esőben jól ment és szurkolok is neki. Viszont normál körülmények között idén, a jelenlegi technikával sok közük nem lesz még a középmezőnyhöz sem. (sajnos)
(#7001) bajnokpityu: nekem nem ilyen emlékeim vannak a kezdetről...
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
vwpolopg
őstag
-
quby
senior tag
Szerintem meg van! Az a cél hogy fiatal magyar tehetségeknek lehetőséget adjon. Az hogy most ennyire futja ezzel a technikával, az egy dolog. És igenis érdekes, hogy az utolsó helyen megy. Mert - bár Norbival el voltunk kényeztetve, mert az elejétöl jol ment - egy versenyző bármilyen hihetetlen nem ugy születik, hogy mindent tud rögtön. Sem Huff, sem Tarquini, sem senki nem ugy kezdte. Ennyi idősen nem hiszem hogy sokkal jobbak lettek volna mint most Ferike. Alonso is Minardival kezdte, meg Sumi is jordannel....
Az meg hogy 2015-ös technika.....Az pontosan a Norbi tavalyi autója...csavarra pontosan....ami azt jelenti hogy ugyanannyi esély van vele egy cruze ellen mint tavaly. Merthogy azok sem fejlődtek tavalyhoz képest túl sokat. Nyilván a gyáriak ellen nincs esély, de igy is beeshet egy jó eredmény, lásd Coronel első verseny. Az a Coronel akitől nem volt sokkal lassab Ficza a 2. verseny végén.
És ha beletanul(nak) és stabilan hozzák az eredményeket (pontszerzők vége reális), akkor "csak meg kell venni" az upgrade csomagot (nyilván az egy vagyon). Most azért megy két autó (vagyis egy) tavalyi technikával, mert nincs értelme az ujnak. Tanulnak. Ha megtanulták, jöhet az uj technika...
Most az jön, hogy lehetett volna Kiss Norbi...de nem lett. Meg rutinos külföldi...de az sem lett. Zengő egyszer már megcsinálta. Lehet hogy mégegyszer megcsinálja...vagy nem...ezt is tudja. 10000x jobban mint itt bármelyikünk.
Aki nem érti ezt a folyamatot, az szerintem az egészet nem érti....
"...Miért kellene tapsolnom annak..."....nem, nem kellene. Senki sem mondta hogy tapcsolj.Ez most konkrétan nem neked szól, hanem mindenkinek aki sipákol, csak pont most kivánkozott ki belőlem ezért válaszoltam a tiedre.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen