- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
Vége
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
zolynet
veterán
válasz Motion_Blur #1002 üzenetére
már vissza is kapcsoltam ... de bosszús vagyok, hát még Ő és a Csapata, ejj
Life is too short to stay stock!
-
ruti
Közösségépítő
hát ez FEJBEN dőlt el
a chevik díszkíséretetet adtak MA bárkinek, aki elől megy
simán behúzható győzelem lett volna, Engstler nem ment volna el meccsben Norbi mellettha meg Menu utólérte volna őket, Engstler-t támadva megint Norbinak hajtotta volna a vizet
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
milyen lett volna futamgyőzelemmel menni a nyári szünetre a csapatnak
most meg Engstler vezeti a Y-t, és nagyon szoros, csak pár pont van négyük között
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
AMD Power
titán
Mi lett a 2-ik futam végeredménye?
-
ruti
Közösségépítő
most nézem, a nemgyári best lap maradt Norbié !
-
AMD_ok
őstag
Hát én még nem láttam a 2. versenyt,csak a rajtot, de látom sajnos kiesett Norbi
-
IreN!CuS
őstag
Nagyon sajnálom Norbit meg az egész csapatott,a rajt csillagos 5ös,utána történtek már sajnos nem
Legközelebb jobb lesz
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
zodo
nagyúr
válasz IreN!CuS #1017 üzenetére
Ahhoz képest hogy ez csak egy "éljük túl" futam volt még akár dicső mennybemenetel is lehetett volna.
El sem tudom képzelni mi történhetett és mit érezhetett a csapat minden egyes tagja de én majdnem sírva fakadtam. Nagyon sajnálom hogy így alakult.
Remélem az egy hónap "pihiben" lesz rá mód hogy teszteljenek és kiderüljön mitől döglik a légy és a véghajrában fontos pontokat, helyezéseket tud majd magáénak a csapat.
Hajrá Norbi, hajrá csapat!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ezek szerint a Hungaroringet szinte bármikor használhatnák tesztelésre.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #1021 üzenetére
ennek örömére csinálhatna ilyen közönség találkozókat, ahol bemutatják a csapatot, az autót...én mennék rá..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
AMD Power
titán
Hétvégén futam!?
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Jó reggelt
Holnap Valencia.
Norbi 7.rip and tear, until it is done
-
zolynet
veterán
válasz Motion_Blur #1026 üzenetére
viszont most a szakkommentátor azt mondta h 95%-ban kicserélték a futóművet, nehogy meghibásodjon valami, lehet ennek a 'hozadéka' a nem 100%-os setup
-
zolynet
veterán
Versenyre hangolva ... azért remélem hogy legalább tiszta futama lesz és nem kerül nagy boxolásba
-
Overlocker
veterán
nem találok stream-et valaki?
-
Overlocker
veterán
Most mikor kezdődik az első futam??
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz Overlocker #1033 üzenetére
-
Z0C!
őstag
válasz Overlocker #1033 üzenetére
az Eurosport most írta ki hogy 14:15től kezdik..
-
IreN!CuS
őstag
Elméletileg EuroSport az első versenyt felvételről adja.De ez nem 110% csak mintha ezt olvastam volna valahol talán a Port.hu-n.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
13:35-kor kezdődött, élő közvetítés Zengőék oldalán, ami le is halt 2 perccel a rajt után
mod: már vége is:
spoiler
13.57 - Az utolsó körben Norbi egyszerre támadta Villát és Huffot, miközben Monteiro megint megpöckölte hátulról... A vége: Muller, Menu, Coronel, Poulsen, Huff, Villa, Michelisz, Monteiro, Dahlgren.
Norbi előtt 3 bömös..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #1038 üzenetére
akkor értem miért lesz felvételről...
a köztes időt nem tudták volna kitölteni, ezért leadják majd 1ben..
-
mephi666
nagyúr
na, mindegy: megnézem én is felvételről
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Motion_Blur
félisten
Már megy Eurosporton felvételről az első futam!
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #1041 üzenetére
Reklám Powa.......
-
AMD Power
titán
Ma ment a futam? Lemaradtam..
-
AMD Power
titán
-
KrAt
veterán
Azért valakinek az arcát ott a csigazabálóknál szívesen átalakítanám a fejét egy baltával... Rohadt eurosport...
-
syl5
őstag
Ez mi volt emberek?
Le se adták az egész 1. futamot, és még abba a pár körbe is, amit leadtak bedobtak 2 reklám blokkot...Gartulálok Eurosport Hu sikerült még az RTL Klub alá is süllyedni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest