- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz martongunar #87949 üzenetére
Akkor én a címsor folytatáshoz beírnám az adószámot és az szerepelni fog a vásárlási igazolásokon, ha nincs is számla és az is elegendő a könyveléshez.
-
Topikgazda
válasz totyak #87947 üzenetére
Ha az eBay oldalán HUF-ot választasz akkor ők rögtön átszámolják - elég rossz árfolyammal forintra- és a forint összeg megy tovább, nálad a PayPal felé. Ez még nem a PayPal váltása, az majd ezután jön. Volt amikor ez az eBay árfolyam rosszabb volt mint a PayPal GBP árfolyama. Ha HUF-al lépsz tovább akkor neked a Forint egyenlegen kell lenni a megfelelő mennyiségű pénznek. Ha GBP-t akkor meg a PP GBP egyenelgen kell hogy legyen amennyit fizetni kell és ez legyen az elsődleges egyenleg.
Meg kell nézned hogy mennyi az eBay árfolyam, mennyi a PP vásárlási árfolyama GBP esetén és úgy tudod eldönteni hogy mikor égetsz el kevesebb forintot.Aki a PayPal-on adott meg kártyát és így használhatja a kártyakibocsájtó bank árfolyamát az természetesen GBP-t fogja választani úgy hogy a PP-n a kártya GBP alapértelmezett, így neki végig a GBP érték megy a kártyakibocsájtó bankba és majd ott történik a váltás.
-
martongunar
junior tag
Köszi, igen, céges fiókként van regisztrálva, adószám stb. szerepel benne. Sőt be van pipálva, hogy szerepeljen az adószám a számlán, de olyan, hogy számla, nincs, legalábbis én nem találtam. Eu.-n belül meg folyton egyedileg kell egyeztetni az eladóval, kifizetni a teljes áfát és utólag visszakérni. Nem értem, miért ilyen bonyolult ez még mindig, bár legutóbb pl. Emag piacteres vásárlásnál is hasonlóan nehéz volt.
-
Topikgazda
válasz martongunar #87946 üzenetére
Ilyenkor elszámolható a vásárlási bizonylatokkal, de az eBay fióknak cégesnek kell lenni, céges kártyával vagy ugyanazon céges PayPal fókkal kell fizetni, egy magánszemélyes fiókkal cégnek, vállalkozásnak nem vásárolhatsz, azt nem lehet elszámolni a könyvelési szabályaink alapján
-
totyak
aktív tag
Sziasztok!
Licittel vettem egy csomagot eBay-en. PP-lal szoktam fizetni, nincs hozzákötve a kártyám, csak átutalom az összeget rá, amennyi kell és úgy fizetek.
Most fizetésnél, ha kiválasztom az eBay oldalán a PP-t, alatta van egy ilyen rész "Change currency". (Lehet eddig is ott volt, sosem figyeltem, lenyeltem azt a párszáz Ft többletet és fizettem HUF-ban). Ott kiválaszthatom, hogy HUF-ban, vagy GBP-ben szeretnék-e fizetni. PP fiókomban GBP-re van állítva az elsődleges pénznem.
Ha most GBP-t választok eBay oldalán, fizetéskor, jobban jövök ki, vagy teljesen mindegy, mert így, hogy nincs bankkártya társítva PP-hoz, így semmi nem változik?
(Egyébként, ha GBP-re váltok fizetéskor, azt írja, hogy külföldi tranzakciós díjat számolhat fel.)
Köszönöm
-
martongunar
junior tag
Ebayen hogy működik a véges vásárlás Kínából? Ha jól látom(?), ott nincs global shipping program, tehát a küldemény vámkezelése itt fog történni. Számlát hogy kapok róla, egyszerűen beírom a címembe a cég nevét és az adószámot és azt a bizonylatot adom a könyvelőnek?
-
Topikgazda
válasz LélekVándor #87944 üzenetére
Hogy hogy nincs vásárlói védelem? Volt eg y várható érkezési idő annak utolsó napjától számolt 30 nap amíg lehet kezdeményezni. Nálad ugyan letelt ez az a 30 nap?
Újrapostázás az felejtős, hiszen nem is biztos hogy visszaérkezett az eladóhoz és a ha igen akkor neked kellene azt fizetni és ez bonyolultan oldható meg.
Nem írtad hogy kinek kellett volna vámkezelni, bár a német eBay-en jellemzően EU-s eladók vannak, de ha a Magyar Posta akkor az online felületükön kell feltölteni a dolgokat és ott készül erről igazolás, valamint pár nap múlva ha nincs semmi eredménye akkor azért rákérdezünk, ez nem hosszú idejű feldolgozás mert elektronikusan megy már minden. Pár perc alatt megvan.[ Szerkesztve ]
-
LélekVándor
tag
Köszönöm a választ. Sajnos kaptam értesítést a vámkezésről, az én szöszmötölésem miatt csúsztm le a határidőről. Az eladó is erre hivatkozik, ebben igaza is van, de én azt remélem, hogy ennek ellenére is visszajár a pénz, vagy akár a termék újra postázása.
Igen erre rányomtam már, köszi. Azt a választ kaptam eddig az ebay-től, hogy próbáljunk megegyezni, meg, hogy sajnos nekem nincs vásárló védelmem, ami nem hangzik jól... -
Topikgazda
válasz hdtomi #87941 üzenetére
Annál amit írsz nem számolják fel az áfát, csak 150 €-ig szedi be az eBay az áfát, amit 58000 Ft-ként veszik alapul vámolásnál.
Ha ennél több akkor a szállító itt nálunk vámoltat és szedi be az áfát.
Van persze olyan szállítási módja az eBay-nek ahol fizetéskor ezt intézik, de az USA, UK irányból, nem Távol-kelet. -
hdtomi
senior tag
Köszönöm, kitöltöttem, becsatoltam nekik mindent, remélem elégedettek lesznek
Meg amiatt is kérdeztem, mert kinéztem az eBay-en egy tételt ami Ázsiában van és 150ezer Ft + 10ezer Ft az ára, aztán csúnya lenne a vége és a kosárba helyezéskor semmit nem számolt ki a rendszer. De hát alap a 27% + az egyebek.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
rednifegnar
senior tag
válasz LélekVándor #87935 üzenetére
az hogy mit kepezel az ember az az o dolga, a termek addig az o tulajdonaban van amig igazolni nem tudja hogy te atvetted.
osszefoglalo szerint cselekdjel amint eljonnek a hataridok az egyes lepesekre (penzt kerj vissza nem ujrakuldest).nemet ebay es vamolas? eu-n kivulrol jon a cucc?
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz hdtomi #87938 üzenetére
Ha a küldő nem adja meg normálisan a vámoláshoz az adatokat a szállítás megrendeléskor akkor mindig bekérik ha EU-n kívülről jön, akárki melyik cég is az itteni kézbesítő.
Gond az lehet hogy a vám-árunyilatkozaton az értéknek egyeznie kell a kifizetett értékkel, szerintem ezt nem adott le, nehogy a számlázott eltérés miatt gondja legyen és nem tudnak mi alapján vámolni ha nincs vám-árunyilatkozat, ekkor a címzettől kell bekérniük.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm, megjelölöm és beírom a jogszabályt!
Sajnos jól számoltam, hogy mennyi lesz a vége. Meglepődtem mikor megjött az email és abban ők csatolták a számlát, amin a kisebb összegek szerepelnek. Rendes volt a bolttól, de hát hiába. Kénytelen vagyok elküldeni a megrendelőt és a PayPal kifizetést, és hát ha trükközni akarnák mindkettőt valahogy át kellene varázsolni, de jobb a békesség...
Amúgy ezt mindig bekérik? Mert ahogy írtam Ázsiából szokott jönni csomagom, (nem Aliexp. stb.) legyen az posta, vagy FedEx, az elmúlt években semmit nem kértek. Posta online bekérte a fizetendőt előre, FedEx meg utólag küldött levelet. Utoljára ilyet meg sem tudom mondani, hogy mikor töltöttem.
[ Szerkesztve ]
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
Topikgazda
Honnan küldték volna hogy vámolásos és kinek kellett volna vámolni?
Egyszerű a kérdés, megkaptad a kifizetett terméket?
Ha nem akkor indítod a reklamációt az eBay-en hogy nem kaptad meg, lényegtelen hogy mi volt az oka. A pénz amit kifizettél az visszajár.
Ha nem kapsz értesítőt a vámkezelésről akkor hogy lenne a te hibád?A vásárlási tételsor jobb szélen
Nicht erhalten
Mivel így reagált az eladó ezért a második opciót javaslomIch möchte den Artikel trotzdem erhalten.
Ich möchte eine Rückerstattung erhalten. Szeretném visszakapni a pénzemet.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Én eBay ügyfélszolgálatával egyeztetnék.
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
LélekVándor
tag
Sziasztok!
Német ebay kapcsán szeretnék segítséget kérni. Rendeltem egy terméket, majdnem 200 euro értékben, és vámot kellett volna rá fizetni, beküldtem a papirokat, de vmit elszúrhattak a vámkezelésnél, mert miután semmilyen visszajelzést nem kaptam felhívtam őket és azt mondták nem kaptak tőlem időben papirokat, ezért visszaküldték a feladónak a terméket, és onnan már nem tudják újra visszahívni. Beszéltem az eladóval de ő azt mondja mivel az én hibám, igy jártam, se a terméket nem küldi el újra se a pénzt nem akarja visszafizetni. Mit tehetek ilyenkor sztetek? Köszi.
-
Topikgazda
válasz hdtomi #87933 üzenetére
Nem jól jelölted, ajándék az amiért nem fizettél semmit és van róla ajándékozási nyilatkozat a feladótól, hogy mi, mennyi az értéke és nem fizettél érte semmit.
Az értékhez nem számoljuk a szállítási költséget az csak áfa alap növelő tétel.
Mivel 148 $ (150 €) értékig vámmentes és a tiéd meg 49 $ értékű, ezért az ii (d) pont jelölendő, a jogszabály pedig a 1186/2009/EK tanácsi rendelet 23. cikk (2) bekezdés.
Kamu számlát nem illik mellékelni.
Amit fizetni kell a termék 49 $ + a 20 $ szállítási költség összegének a forintos 27% áfája. Ami az erre a hónapra érvényes vámolási árfolyammal (390,68 Ft) 26957 Ft-nak 7278 Ft-ja lenne.
A B) i) az jó.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Igaz nem eBay-ről jön, de remélem tudtok segíteni. A VPID számot V/ leírása alapján régebben kikértem, az meg is van, utólag is köszönöm!
Viszont hülye kérdés: ki kell ezt töltenem? Jött már Ázsiából FedEx-es cucc, de simán megkaptam és utólag rendeztem a felmerülő költségeket. Most meg jön egy csomag az USA-ból és kaptam ezt az emailt:"Kérjük Önöket, hogy a kitöltött vámkezelési megbízást, számlát, megrendelés visszaigazolást és az áru kifizetését igazoló banki bizonylatot pdf formátumban (max. 2 MB terjedelemben) az import.bud.hu@fedex.com e-mail címre szíveskedjenek visszaküldeni."
Becsatolták a számlát, a FedEx-es címkét. Ez nem elég nekik? Vagy egyáltalán minek kitölteni..? Kérik a ugye a rendelés visszaigazolását és a banki kifizetést (PayPal-lal fizettem). Nem kertelek a bolt 24 + 25 dollár helyett csak 4 + 5 dollárt írt a számlára, most ha én beküldöm a PayPal-os bizonylatot, hát akkor "kicsit" többet fogok ráfizetni...
A képen jókat jelöltem? Mert ugye ott a feladó, aki elsőre magánember, de hát ott a bolt számlája is, szóval szerintem szabad forgalomba helyezés és FedEx kezességvállalás.
Az értékhez ugyebár még a 20 dolláros posta is hozzá jön, de azt feltüntette a feladó.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #87931 üzenetére
USA-ból így szoktak jönni, teljesen mindegy hogy ki a feladó.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #87928 üzenetére
Mi a gond? Ugyanúgy jött mint az előző. Akkor is írtam hogy ottani belföldi azonosítóval kézbesítik a vámolási,kiküldési logisztikai központba, így írják be mert azután az azonosító leáll és majd onnan egy másik "külföldi" nyomkövetési azonosítóval küldik ide a csomagot.
A Parcelsapp nem írja még az új azonosítót? -
-igu-
addikt
válasz rednifegnar #87928 üzenetére
Megerkezett a cucc abba az elosztoba, ahonnan tovabbitjak majd a tenger innenso oldalara
uj nyomkovetesi szamot is kap most[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
rednifegnar
senior tag
ez mi a nyű lehet?
ebayon igy nez ki:
A camera does not make art, the artist makes art.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! A Gmail spamba teszi az eBay leveleit. Olvastam erről a problémáról, azt írták, hogy jelöljem őket biztonságosnak és egy idő után helyre áll (egy ideje már szórakozok vele). Ti találkoztatok ezzel?
-
Topikgazda
válasz totyak #87923 üzenetére
Semmi információt nem kap hogy mivel fizettél. Nem az eladó, hanem az eBay biztosítja a fizetési módokat, én eladóként nem is kell hogy foglalkozzak vele. Mindig az eBay utalja a vételárat, őket látom az utalásnál megemlítve. Az eladó az eBay-ne történő eladásról semmi nem kap a PayPal-ra, még ha van is neki. Mint írtam 3 éve ez a rend.
Nyugodtan fizesd ki úgy. Mert mi történne ha nem küldi el vissza kell adnia pénzt és kap egy fekete pontot az eBay-től, ha még meg is írod hogy ezt a szöveget írogatja akkor meg egy darabig fel is függesztik. -
totyak
aktív tag
Nem tudom mi ez a no paypal, de rákérdeztem nála üzenetben. Korrekt választ azt nem kaptam, de változtatás nélkül mutatom mit írt nekem:
"HI THERE SORRY I DONT TAKE PAYPAL AND SORRY IM NOT GOING TO GAVE MY INFORMATION OUT ON THIS IF YOU WANT TO USE PAYPAL THEN PLEASE DONT BUY FROM ME I WILL NOT SEND ANY ITEMS OUT PAID WITH PAYPAL SORRY MENY THANKS"
-
Topikgazda
válasz totyak #87921 üzenetére
Amikor azt írom hogy az eBay kezeli a pénzeket úgy működik hogy az eladóknak meg kell adniuk a bankszámlaszámukat amire kiutalják neki a pénzt és amiről be tudják szedni azokat a díjakat amikor nem az eladott termék árából vonják le.
Te fizethetsz PayPal-al, de az a pénz az eBay PayPal egyenlegére fut be és majd könyveli az eladónak az eBay.
Az eladó is csak vásárlásra használhat PayPal-t, arra nem kap pénzt.
Heti vagy napi kiutalás van a bankszámlára (az eladó választása szerint), ha rendben ment az eladás, nem reklamál a vevő.
Én is találkoztam ilyen "figyelmeztetéssel" az eladó részéről, szerintem nem törölte a változások után, mindig PayPal-al, a fiókhoz megadott bankkártyával fizetek és nem volt semmi probléma.[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Pedig nem ma kezdte a profilja alapján.
Azt odáig értem, hogy nem tudja én mivel fizetek neki, de ő hova kapja az összeget? Arra gondoltam, esetleg olyan problémája lehet, hogy baj van a saját PP fiókjával (felfüggesztették, vagy tudom is én), ezért ha PP-lal fizetnek neki, akkor nem kapja meg a pénzt? De lehet nagy butaságot mondtam. Egy jól működő rendszerben feltételezem az eladó megadhatja a bankszámláját és oda megy majd a pénz.
Szóval szerinted nyugodtan fizethetek PP-lal, nem lesz belőle gondom?
-
Topikgazda
válasz totyak #87919 üzenetére
Mivel közel 3 éve az eBay kezeli a fizetési eszközöket ennek a kiírásnak nincs értelme, nem tudja az eladó hogy mivel fizettél, az eBay adja oda neki, nem bank, nem a PayPal stb..
Az eladó nem is tudja befolyásolni az elfogadható fizetési módokat, azzal fizetsz amit az eBay felajánl neked, beragadt a jó ember. -
totyak
aktív tag
Sziasztok!
UK eBay-en vásárolnék egy csomagot. Ismerős UK címe van megadva postacímnek, tehát gyakorlatilag belföldi postázás lenne az eladónak. Azon akadtam fenn, hogy a termékleírásban ezt írja: "NO PAYPAL PLEASE PAY WITH EBAY PAYMENT MAOD THANK YOU!!" Megteheti, hogy nem enged PP-val fizetni, miközben a termékoldalon meg ott a Payments részen a PP logó? Mi az az eBay payment maod? Talán hülye kérdés, de akkor hogy fizessek, ha nyerem a licitet? Mindig is PP-lal fizettem, soha nem volt még ilyen.Köszönöm
-
Topikgazda
válasz khron78 #87916 üzenetére
Ebben az esetben felejtsd el a forintot, az mindkét devizához viszonyítva harmat gyenge, és nálunk ráadásul még manipulálják is, mikor volt az EUR 415 vagy az USD 400 Ft felett?
De USD->EUR viszonylatban egyáltalán nem releváns a forint, most a $ erősebb ezért több EUR-t kapsz.
Az áfa beforgatását egyszerűen nem tudták megmagyarázni amikor rákérdeztem, javasoltam nekik ahogy a vásárlótól kérjenek erre jutalékot, mert nekünk eladóként az általa fizetendő áfához semmi közünk, sehol a Világon ilyen megoldás nincs. A válasszal azóta is adósak. De még nem nyomtam fel őket az EU-s piacfelügyeletnél.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Én úgy gondolom, hogy az EU erősebb a dollárnál (forinthoz viszonyítok), mégis gyengébbre taksálják. Ennyire nem mentem bele, csak feltűnt, hogy váltanak valamiért, aminél nem én járok jól. Ahogy például azt se tartom korrektnek, hogy az áfa értékét is beleveszik a jutalék számításba, holott az nem az én zsebembe megy. Aztán lassan 2 hete ülnek a pénzemen és tartják addig, ameddig a tracking number alapján nem lesz kézbesített az elküldött árum. Persze a nyomkövetés az az rendszerint megakad, főleg az USA küldeményeknél. Bosszantó dolgok ezek. Mindez 400 pozitív tranzakció után. De köszi a válaszod, értem a dolgot és gondoltam is rá, hogy ez lehet az ok.
-
Topikgazda
válasz khron78 #87914 üzenetére
EU-s országban élsz, az EU-s eBay-hez tartozol elszámolás ügyileg és ott EUR az alap deviza, így ha más devizában adsz el (eBay.com, eBay.uk) akkor azt át kell váltaniuk.
Ezt a szerződési feltételt fogadtad el, nem lehet kikapcsolni, n
Kérdés az hogy szerinted most az USD vagy az EUR az erősebb?
Honnan veszed hogy rosszul vált?
1.00 US Dollar = 0.97047798 EUR az eBay-es, ők a XE árfolyamot használják.
A Wise árfolyam $1,000 USD = €0,9703 EUR, a Revolut meg 1 $ = 0,9694 €. Csak elméleti viszonyítás OTP 1,00 USD = 0,92 EUR
Nincs itt most lehúzás vagy rosszul váltás.
Most többet kapsz érte mint 3 hónappal ezelőtt akkor 100 $ az 91 EUR volt most meg 97 EUR, látod a grafikonon. Ha többet kapok akkor az nem rossz.Egyébként meg itt nincsenek olyan nagy különbségek mint Forint viszonylatban.
Eltérőek a pénzügyi, adózási, adatkezelési szabályok és ezért kellett nekik szétválasztani az elszámolást.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Az amerikai Ebay oldalon eladok valamit US dollárért, akkor az Ebay kifizetéskor miért váltja át euróba? Nagyon rosszul vált és felesleges is. Ki lehet ezt kapcsolni? Vagy azért mert Európában vagyok, automatikusan használja lehúzásnak ezt a módját?
-
Djuree
félisten
kösz mester!
azigen, az durva emelés!
amúgy már egy ideje a postai kézbesítési díjak nem alacsonyabbak mint a futár, külföldre sem, sőt sokszor magasabbak. egyedül a levél éri meg még...ha éppen célba ér, 2 hónapon belül 2 levelem veszett el.
több rokon is dolgozik a postánál és ők sem értenek semmit, a nagyfőnökök teljesen más területről vannak. az egyik legnagyobb főnök szinész! volt előtte pl., csak vannak politikai kapcsolatai és betették.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Topikgazda
A Magyar Posta emelte a vámügynöki szolgáltatási díjakat 2025 január 1-től. Ennek egy része nem igényel semmi fizikai munkatevékenységet, én ezért indokolatlan költségemelésnek tartom, magát a tételt sem tartom elfogadhatónak. (14,5%, 15,45% az IOSS-nál az emelés mértéke)
A teljes vámolás meg ennyi, 40%-s emelés :
Alul látjátok, Csak higgadtan........
-
Topikgazda
válasz Djuree #87905 üzenetére
Megjegyezni lehet, tiltásról nem tudok. A keresésnél lehet állítani hogy egy eladó termékei ne kerüljenek a listába.
Ekkor keresve nem adja fel a megfelelő hirdetést
de a kereső motor az egyéb tétel listán csak megjeleníti, szóval nem teljesen szabadulsz meg tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ebayeről rendeltem valamit japánból. a vám fizetés hogy fog menni? mi alapján? kérnek majd be paypalos számlát?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
eladót tudok tiltani? tehát hogy ne mutassa az ő általa árult dolgokat?
-
aktív tag
válasz janakbacsi #87900 üzenetére
Azért ez sem teljesen igaz Van azért egy kereskedői magatartás és termékinfó amiről részletesen beszámoltak. Eladni szeretnék nem elriasztani a vevőket.
Az Apple oldalán sincs odaírva egy iPhone-hoz sem, hogy Bluetooth-szal nem tudsz küldeni bizonyos fájlokat.
Egyszerűen nem írja oda egy kereskedő sem, hogy MIT NEM LEHET csinálni az adott termékkel. Inkább csak azt, hogy mit lehet.
Ha meg nem vagy biztos valamiben akkor előbb kérdezni kell e-mailben.
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #87902 üzenetére
A Windows licenszt valahogy aktiválni, hozzá kell kötni a pc tulajdonoshoz, egyáltalán nem baromság. Ugyan miért írnák ezt a beüzemelési résznél ha nem lenne rá szükség?
Az előtelepített operációs rendszert egy kicsit bonyolultabb lecserélni másra.
Az F2 meg van amikor az Fn gombbal együtt müxik.
A BIOS az mindig elindul, ha előjön a Windows felület, csak a BIOS menüjébe belépni az indításkor kell nyomogatni az F2-öt vagy a DEL gombot.
Jelentsd hibásnak aztán majd írnak valamit. A Banggood topik Összefoglalóban benne a módja.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz janakbacsi #87900 üzenetére
Esetleg írj a gyártónak hogy mi a kombináció, a linken megtalálható az elérhetőségük.
De ezt írták: BIOS Setup:During startup, enter the BIOS interface (usually by pressing Del or F2)
És azt hogy kell a Wifi-s net és Microsoft account amikor elkezded a munkát
Emiatt nem fogják kicserélni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB