- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BUZZLGHTYR #88169 üzenetére
Kiszállítva és kézbesítve nem ugyanaz, de 22-én járt le a várható kézbesítés és ezért zárt a szállítási folyamata, hiszen ha nem adnak meg nyomkövetési azonosítót akkor nem tudja az eBay rendszere ellenőrizni, ezért ez így működik.
Ma még ugye nem indítható a reklamáció és 30 napod van, szóval nyugodtan várj május 6-ig. -
BUZZLGHTYR
senior tag
A felado az nem valaszol, ketszer irtam mar neki, igen, csekkoltam az eladot, nehogy atlegyek razva, erre tessek, se valasz, semmi, nyomon se lehet kovetni, csak azt irja a buta weboldal, hogy kiszallitva
Termeszetesen mar duplajaba kerul a cucc, de gondolom mivel fizetve lett, ettol fuggetlenul megkell kapnom azon az aron, amiert rendeltem es kifizettem ( marha megkapom )A visszakuldesre meg lefagy a weboldal
[link]ha most rendelem, 24.-en erne ide.. 1,5 nap, tuti nemfog megjonni ez a termek, valahol eltunt
-
válasz
BUZZLGHTYR #88167 üzenetére
Nem értelek hogy mi a gondod, nézd meg angol nyelven (böngészőben). Elküldték 14-én húsvét miatt nem megy a szállítás.
Várható kézbesítés április 22 volt, innen számolva van 30 napod reklamálni ha nem érkezne meg, ami május 22, amit írnak hogy addig küldhető vissza bár sz@r a fordítás.
Írj az eladónak mert ezt csak úgy szállítja a futár cég ha van azonosítója, hogy adja meg, nem írtra be.
Gondolom megnézted a cég értékeléseit, ez nem átverős, 2012 óta létezik itt és 46162 értékelése van, van ugyan egy évre vetítve 1773 + mellett 43 - de ez nem rossz.
(Legközelebb azért a termék linket add már meg) -
BUZZLGHTYR
senior tag
Lehetseges hogy atbasznak ebayen?
Ez egy parnapos kepEz pedig mai, mar nemis irja a kezbesetesi idot, mi a teendo ilyenkor ha atbasznak? Nyilvan a termek mar ki lett fieztve!
-
válasz
rednifegnar #88165 üzenetére
Nem tudom honnan veszed ezt, ilyen nem létezik. EU-s céges eladó esetén amit fizetsz az bruttó ár (ha van áfa az benne van), de az nem mindig 27%, mert használhatja a saját országának áfáját ha ez ide irányuló forgalma a meghatározott értékhatár alatt van.
Nem utólag áfázzák, ilyen nem lehet a vonatkozó jogszabályok alapján az EU területén.
Nem utánvétellel rendeled, gondolom, mert akkor fizetnél a szállítónak. -
rednifegnar
senior tag
nem tudom hogy hasznalt e (open box), de arul uj es hasznalt cuccot is es alkatreszt is, egy holland ceg.
kicsit felek hogy kipengetem, plusz hozza a nemkeves fedex dijat ($50) es mikor megjon akkor derul ki, hogy csak akkor kapom meg ha kifizetem a 21% adot is...
nem ertem amugy ezt az egesz rizsat foleg ugy, hogy union belulikre irja, egy unios ceg, unioban levo cuccra. minden arucikknel bent van nekik pirossal ez a szoveg.
-
válasz
francois8 #88163 üzenetére
Egy dolog hogy nem kérnek aláírást, de üzleti csomagnál az bizony elő van írva. Azt aki átvehette a munkahelyeden azt nem kérdezted?
A Címzett bejegyzést írják amikor annak adják át, vagy más a szöveg ha van igazolt helyettes átvevő.
Munkahelyre kért kézbesítés esetén ha a portás vagy az iktató nem tud bemutatni meghatalmazást, akkor vissza kell vinni a postára, ha ott hagyják a címen, akkor azt a címzett fogja átvenni a látható bejegyzésnél, mert ugye nem maradhatna ott ha nem venné át. Ott lesz az csak gondolom senki nem dolgozik nálatok sem holnapig. -
francois8
csendes tag
Sziasztok! Talán nem teljesen ebay-es történet, de mégis ahhoz kapcsolódik. Egy terméket rendeltem Németországból, amit elvileg ki is szállították a munkahelyemre, mégsem kaptam meg. Legalábbis a CY nyomonkövetési szám szerint már ápr.17.-én átvettem [kép] Ilyet még sohasem tapasztalatam. Remélem nálunk az iktató vette át, de ha nem, mégis hogyan tudom igazolni, hogy a kifizetett terméket nem vettem át? Sok esetben nem is kérnek aláírást (sőt lehet a magyar posta sohasem kér), hogy én átvettem volna. A magyar posta úgy érzem egyre hanyagabb..
-
válasz
rednifegnar #88161 üzenetére
Használt cikkekre nincs áfa vagy ha üzlet akkor létezik az alanyi adómentes kategória nem csak Mo-n hanem az EU-ban is. Nem import áfás a téma így ilyeneknél az eBay nem írogat áfát, annak rendezése az eladó dolga EU-n belül, te bruttót fizetsz aztán majd ha kell számlát adni azon részletezi az eladó.
-
rednifegnar
senior tag
van egy holland ceg, hasznal es uj cuccokat arul, van egy felbontott dobozod tetele (open box ezt irja), es a kovetkezo rizsa van a leirasban:
PRICES ARE EXPORT PRICES AND THEREFORE EXCLUSIVE OF VAT. DUTIES AND/OR TAXES ARE BUYERS RESPONSIBILITY. 21% VAT WILL BE CHARGED ON TOP FOR SHIPPING ADDRESS TO COUNTRIES WHICH ARE LOCATED WITHIN THE EUROPEAN UNION.
FOR TRANSACTIONS THAT REQUIRE EBAY TO COLLECT TAX FROM BUYERS, THE TAX AMOUNT WILL BE INCLUDED IN THE GROSS PURCHASE AMOUNT TO BE PROCESSED. THE SHIPPING ADDRESS OF BUYER WILL DICTATE WHETHER SALES TAX IS CHARGED BY THE SYSTEM FROM E-BAY AND THE AMOUNT CHARGED. THE TAX IS CHARGED BASED BY E-BAY ON THE BUYER'S SHIPPING ADDRESS AND IS SOMETHING WE HAVE GOT NO INFLUENCE ON.
betettem kosarba elmentem fizetesig, de nekem semmit nem szamolt a listazasi aron es fuvaron kivul.
ez mit jelenthet? utolag akar majd meg penzt beszedni? netan az alatalan lathato arban mar benne van?
azert 21% nem keves ha pluszban pengetni kell. mas kerdes az union belul ez miert van, de ha van akkor miert nem 27%?mondjuk ez az igazi kerdes hogy mi van ha megveszem, akkor meg utolag keri a 21%-ot (a leiras szerint az ebay ezzel novelve szedi az osszeget de en ilyet nem latok es a fizetes reszletezeseben sem, csak a postat ami fedex).
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Az USA-ból vennék egy ~17 dolláros valamit, aminek ~18 dollár a szállítása .
Mennyi uzsorát tennének még nekem erre ha beérne csudás lehúzós országunkba ?
Köszi !Üdv.
Astra
-
-
válasz
csikasz76 #88156 üzenetére
Nincs rá szükséged az ok.
Neked nem lesz ebből hátrányod, ha felmerülne valami akkor az eladó üzenete a magyarázatod.
A pénz még nem kapta meg, legtöbb esetben akkor írják jóvá ha te leigazolod az probléma mentes átvételt.
Lehet agyalni, de azzal csak később jutsz a pénzedhez, ha megfelelően indokolja akkor nem kap semmit retorziót az eBay-től ha nem küldené el. -
csikasz76
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy laptopot és ma kaptam egy üzenetet az eladótól, hogy rossz szállítási díjat állított be a laptophoz és nem tudja elküldeni a laptopot és azt akarja, hogy én mondjam le a vásárlást.
Már kártyával kifizettem a laptopot.Mért nekem kellene lemondanom a vásárlást? Ő nem tudja megtenni?
Lemondási feltételek között nincs olyan, hogy az eladó nem küldi a terméket.
Ilyenkor még nem kapja meg a pénzt az eladó, mert ezt állítja? -
-
válasz
MaxxDamage #88153 üzenetére
Erre már semmit nem tudsz indítani. eBay 2024 június a májusi átvétel napja, ha esetleg PayPal-al fizetted volna akkor meg 180 nap a vásárlás időpontjától
-
-
válasz
MaxxDamage #88151 üzenetére
Mikor kaptad meg?
-
-
válasz
MaxxDamage #88149 üzenetére
Az átvételtől számolt 30 napon belül lehet reklamálni, ahhoz szokott ez a link lenni.
Nekem az Androidon a 6.203.0.2 verziójú mobil app van -
-
válasz
MaxxDamage #88147 üzenetére
Kerestem egyet aki nem fogad el visszaküldést, de a vásárlásnál ott ez a Árucikk visszaküldése menüpont a Kapcsolatfelvétel az eladóval alatt és írja a figyelmeztetést és azt hogy jár az eBay vásárlói védelem, erről van kép
Nem igazán értem, mert tényleg jár az eBay védelem akkor is ha nem fogad visszaküldést.
-
-
válasz
MaxxDamage #88145 üzenetére
Milyen opciókat látsz, normál case indítás lenne hogy gond van vele.
Nekem nincs olyan vásárlásom ahol nincs visszaküldés, így nem tudok képes segítséget adni.
Ahogy látod itt választható a visszaküldés, a Contact seller-nél lehet még írni. -
válasz
MaxxDamage #88142 üzenetére
Sajnos nem találtam olyat a "további lehetőségek" opció alatt.
Már értékelve lett, így gondolom nem is lehet visszaküldést kezdeményezni(?) -
5leteseN
senior tag
1,
2, Magánszemélyként vagyok fent.
3, A bankszámlaszám rendben, az eBay-es tesztutalás meg is volt. A teszt-visszautalás még nem.
4, Gyakorlásomként tegnap alul-árazva feltettem egy árút, el is kelt már: eBay egyenlegként megjelent. Elméletileg holnap meg is érkezik a vevőhöz, jó eséllyel megelégedettségére.
5, A napi heti, ... utalási beállítást nem találom.
Ha lehet minél rövidebb ideig parkoltatnám az összegeimet az eBay-es "zsebben".
Mi a további teendőm a cél érdekében? -
-
válasz
5leteseN #88140 üzenetére
4. Nem találtad el. Mert másként van.
Az eBay-en meg kell adnod - lehetőleg EUR - bankszámlaszámot, jelölnöd kell hogy napi vagy heti kiutalást kérsz.
Ha eladsz valamit és még kezdő vagy akkor miután kézhez kapja a vevő és úgy értékeli hogy rendben van a megvett dolog anit kézhez kapott azután fog történni a kiutalás, viszont a megvétellel előjegyzik a jutalékot és a számlázási rend szerint majd vonják is a neked függőben lévő pénzből.
Később, ha már megbízható eladó vagy (sok pozitív értékeléses eladás) akkor hamarabb megkapod a pénzt, akár a megvétel után, ahogy rendelkeztél a kifizetésről. Mivel közvetlen terhelési megbízást adsz a a bankszámládra az eBay-nek, ezért probléma esetén le tudják emelni a vevőnek visszaadandó pénzt. Az azért nem működik hogy ha nincs pénz a számlán akkor leshetik.
Ha üzleti fiók (céges adatok, egyéni vállalkozó kereskedésre) akkor máshogy működik a kifizetési rend, főleg ha előfizetéses a fiók. -
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Lelkes kezdőként eddig csak vettem, de egyszer(többször) csak fogok majd eladni is.
Ha elkelt a "bármi"-m, akkor mikor-hogyan kapom meg a vételárat?Ötleteim:
1, vétel után azonnal,
2, árú feladáskor,
3, árú érkeztetéskor,
4, ...nem találtam el. Mikor? -
válasz
MaxxDamage #88138 üzenetére
No akkor neked kell fizetni, ha enged belőle.
-
-
válasz
MaxxDamage #88136 üzenetére
A hirdetésnél miként volt írva a garancia, a visszaküldés költségviselése?
-
4. b) eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van
A menüpont neve ahol indítani kell Return Request, visszaküldés kérése, de ez nem azt jelenti hogy mindenképp vissza is kell küldeni. Csak ennek nevezték el a menüpontot
Amcsiból vett termékkel gond van, az eladó felé jeleztem, kért rendelés számot és aztán írta hogy inditsam a visszakuldesi folyamatot, jóvá hagyja majd.
Ez hogyan működik? Nekem kell fizetnem a vissza postát, szállítást? (California az elég költséges úti cél...) nekem jó termék kellene, ha vissza küldöm azzal nem lennék előrébb.
-
rednifegnar
senior tag
kereken 10 napja rendeltem kinabol egy lcd kijelzot egy olyan cegtol aki csak ilyenekkel foglalkozik. azota se tortent semmi, speedpak szalitassal (elvileg ez a jobban nyomkovetheto es eddig jo is volt). nem tudom mit lehet tenni azon kivul, hogy irok nekik egy nu mivan levelet. el lehet meg ilyenkor allni vagy barmi? nyilvan fizettem ra afat is.
utalom ezt mert ha tudom hogy xarik bele akkor rendelek mastol, nem egy nagy kuriozum. -
válasz
Alladin888 #88132 üzenetére
2021 július 1-től 134 Fontig vámmentes és áfa fizetéses, felette meg áfát kell fizetnie nem hiszem el hogy nincs arról tudomása hogy import terméket vesz. Az eBay is írja egyébként.
Neked majd meg kell adnod az adószámodat, adóazonosítódat az ebay-nek is. A hirdetésben is érdemes utalni az importálási szabályokra. Az Összefoglaló 8.a és 8.b pont ad kalkulációs lehetőséget és természetesen a posta saját kalkulátora is használható.500 g esetén levélküldemény 7725 Ft lenen de ez estben nincs érték alapú biztosítás, csak 14000 Ft érték. Ha ennél több az érték akkor kénytelen vagy EMS-ként küldeni ami 1 kg-ig 17600 Ft az érték biztosítás meg az alap 50000 Ft-tól 10000 Ft-ként + 762 Ft ami 246000 Ft esetén még úgy 15000 Ft. Össz 32600 Ft. Lehet hogy futár céggel olcsóbb lenne.
-
Alladin888
kezdő
Sziadztok
Ha eladok egy 600 dolláros termékrt UK ba,akkor kb mennyi a posta szállítási költség? kis telefonos dobozról van szó.
Illetve kell tudatnom a vevővel ,hogy vámköteles? Félek h nem tud róla és nem veszi át. -
Gabonetta
aktív tag
válasz
Gabonetta #88121 üzenetére
Ígértem, hogy jelentkezem. Röviden beszámolok a csomagomról. Március 26-án kifizettem a terméket és az ÁFÁ-t. Március 27-én adta fel az eladó a csomagomat Japánban, még aznap érkezett meg az e-mail a Fedextől, amiben bekérték a dokumentumokat. Én csak március 31-én küldtem el azokat, és még aznap kaptam egy visszajelzést, hogy a "szabad forgalomba helyezés normál eljárásban" részt ikszeljem be. Visszaküldtem így, majd vártam. Tegnap telefonáltam a Fedexnek, megnézték, azt mondták, átment a vámkezelésen, és ma kézhez is kaptam a csomagot. Fizetnivalóm nem volt.
-
Andras8101
friss újonc
Köszönöm a válaszod! Úgy, hogy a legmagasabb áron licitáló visszalépett, így automatice a másodikból lesz ez az első. Nagyon későn vettem észre, hogy ez történt, mert már nekem is magas volt az ár. Törölnöm kell volna nekem is.
Azt hittem, hogy ilyenkor azonnal tud egy negatív vagy pozitív visszajelzést adni. Azt meg nem értem miért nincs összehangolva a jutalék osztás a valós kifizetéssel.... -
válasz
Andras8101 #88124 üzenetére
Kérni kell az eladótól, ott a vásárlás tételsornál, bár az az alap hogy aki licitál és megnyeri köteles kifizetni, mert akkor minek licitált.
Az eladó általi törlés macerás, mert amikor megnyerted a licitet akkor az ő eBay számláját már meg is terhelték a jutalékkal, külön kell intézni hogy azt sztornózzák.
4 napon belül kell fizetni.
Az eladó nem tud negatív értékelést adni, vagy pozitív vagy nem ad értékelést. Saját magánál persze letilthatja a vásárlót. -
Andras8101
friss újonc
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan lehetséges egy vásárlást törölni? Licitálás útján lettem a nyerő. Illetőleg mennyi időm van kifizetni egy terméket a licit lezárása után? A vásárlón múlik kapok-e negatív visszajelzést, ha meggondoltam magam a vásárlással?
Köszönöm válaszaitokat! -
Benne van minden az Összefoglalóban, a 16. pontnál, az is hogy ha itthon kérnék újból az áfát akkor az eBay-től kéred vissza a 43,74 USD áfát.
De hogy mi történik azért függ attól is hogy melyik cég fogja kézbesíteni, azt pedig a nyomkövetési azonosító alapján lehet tudni. Majd keresnek ha kell valami nekik.
Nincs itt semmi hatóság, a szállítócégek vámolnak ilyen összegnél ha figyelembe veszik hogy ki van fizetve az áfa akkor csak a Postánál van a vámügynöki díj. -
rukka
csendes tag
Vettem az ebayen egy terméket Japánból. Checkoutnál automatikusan rátette a VAT-ot, kifizettem. Mit kell nekem (vagy az eladónak) tennie ahhoz, hogy ne kelljen szórakozni itthon plussz papírmunkával amikor megérkezik az országba? Ha mégis jön az értesítő hogy fizessek, mit küldjek nekik? Erre is érvényes, hogy a hatóság elindítja az eljárást, szépen levezetik hogy nem kell fizetnem/igazolom hogy már ki van fizetve, és utána kiszámlázzák hogy azért hogy megnézzék hogy tényleg nem kell fizetnem, mégiscsak fizetnem kell valami eljárási díjat?
-
válasz
Gabonetta #88119 üzenetére
Ha 150 € alatti akkor "vámmentes vámkezeléssel" és az egyéb oknál megjelölni a Vámmentességi rendeletet...
1186/2009/EK tanácsi rendelet 23. cikk (2) bekezdés – elhanyagolható értékű küldemények (behozatal) 150 €-ig
Én így írnám: 1186/2009/EK tanácsi rendelet 23. cikk (2) bekezdés és IOSS eBay IM2760000742A normál eljárás drága és kérhetik az áfát isújból.
-
Gabonetta
aktív tag
-
válasz
Gabonetta #88116 üzenetére
Elméletben nem kérik a vámeljárási költséget ha IOSS rendszerű (150 € alatti) az érték mert akkor csak elektronikus vámolásnak kell menni, hiszen az áfát beszedte az eBay.
Az EU ÁFA szabályai alá nem.... sor nem értelmezhető ha az eBay IOSS-ként dolgozza fel a vásárlást, hiszen arról van szó. Nem biztos hogy nálad is ugyanez lesz. -
válasz
Gabonetta #88112 üzenetére
Ha a szállítólevélen szerepel hogy kifizetted az áfát, akkor nem kell újból fizetned. Az eBay már beszedte, de ha a FEDEX még is kérné akkor kifizeted nekik és visszakéred az eBay-től az általuk beszedett 40,23 USD-t. A 150 € alattiakat is vámolni kell, akkor is ha már ki van fizetve az áfa és ezért kérik az adatokat.
Ha online igényelted akkor 2-3 nap. -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Liciten nyertem három tételt egy japán eladótól összesen 149 USD értékben. A fizetés során felszámolásra került 40,23 USD Héa jogcímen. Most kaptam egy e-mailt a Fedextől arról, hogy vámárum fog érkezni, és vámkezelési megbízás és adatok, illetve iratok megküldését kérik. Nem volt még VPID számom, ezt most igényeltem meg. Az összefoglalót elolvasva úgy értelmeztem, hogy 150 EUR alatt nem kell vámot fizetni, csak az ÁFÁ-át. Viszont azt is olvastam, hogy a fenti e-mail vámfizetésre kötelezett áru esetén jön. Mire számíthatok a vámköltségek tekintetében? A VPID mennyi idő alatt érkezik meg? -
hdtomi
senior tag
válasz
Yodafon #88109 üzenetére
"Magánszemély által nem EU-ból érkező új vagy használt, cégtől vagy magánszemélytől megrendelt, vásárolt dologra
0,1-150 € között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* +27% áfa terheli a küldeményt
Ha ajándékba kapjuk (magánszemélytől magánszemélynek kategória) –nem adtunk érte pénzt és van egy ajándékozási nyilatkozat– akkor 45 €-ig ÁFA és vámmentes." -
Yodafon
őstag
Ha szerintuk a kuldemeny erteke max 7k huf, akkor miert kell az afat kifizetni vamkezelesnel? Nem ugy van hogy 45 euroig vam es afamentes?
-
A hirdetés felrakási felület nem igazán tér el, a logikája megegyezik. A német eBay nyelev az német, a böngésző oldal fordítás meg más.
A hirdetés feladás nem változott azzal hogy kiléptek az EU-ból, ez EU-s eBay aminél elszámolunk, mindegy hogy melyiken adsz fel hirdetést. -
Ijk
nagyúr
EU-s országokba egyszerűség kedvéért szeretnék meghirdetni objektíveket.
Régen az UK-t használtam erre, de most hogy nem EU-s ország már bonyolultabb. A .com ugye USA, a német lenne kézenfekvő, csak bonyolultabb hogy nem tudok németül, de ott a fordító (még nem jöttem rá nyelvet hogy lehet átállítani). Esetleg volt valami aktuálisan érvényes összefoglaló ami alapján meg tudnám hirdetni, ill. a német lenne erre legjobb? -
rednifegnar
senior tag
válasz
vviktor1978 #88105 üzenetére
tegyel egy figyelot es ha felbukkan eu-ban vedd meg azt. plane ha nem olyan sos/fontos.
-
vviktor1978
csendes tag
Tisztában vagyok vele, ahogy olvashattad is már évekkel ezelőtt is fizettem import költségeket. Nem ez a probléma, hanem maga a cucc már ennyit nem biztos, hogy nekem megér! Pláne, hogy 10 dolcsi az ára, ami közel 40 lesz, mire kézbe vehetem.
Igazából, ha kell akkor meg kell vennem, mert itthon biztosan nem lehet beszerezni, de még europa szinten is alig lesz eladó példány ez egészen biztos. Viszont tudom nélkülözni. Szóval most el kell döntenem, hogy kell vagy sem...
-
válasz
vviktor1978 #88103 üzenetére
Nem egészen értem ezt nem éri meg dolgot.
Minden importált dolognál fizetni kell a vámot (ha van) és az áfát, ami nálunksajnos 27%. Ezt nem lehet már kikerülni.
Ha itthon vámolják akkor még rájön a vámkezelés díja. Az említett szállításnál ez utóbbit nem kell fizetni, pl ha posta vámol akkor 150 € érték felett ez már 10500 Ft, alatta meg sávod díjazás van, akkor is ha az eBay már beszedte az áfát. -
vviktor1978
csendes tag
-
válasz
vviktor1978 #88101 üzenetére
Az Összefoglaló 16. Vámügyintézésről néhány gondolat add megfelelő támpontot, illetve más fogalmakról is vannak pontok.
Az eBay International Shipping esetén fizetéskor mindent kifizetsz, az import charges az tartalmazza a vámot, az áfát. Itthon te egy belföldi csomagként kapod meg. Itt már semmi fizetnivalód, az eBay logisztikai cége intéz mindent.
HÉA, hozzáadottérték adó = áfa
-
vviktor1978
csendes tag
Sziasztok!
Lenne valami ebay-en, amit szeretnék megvenni és már jópár éve nem rendeltem, nem vettem semmit. Most mi a szitu? Van itt olyan tétel, hogy "Héa". Ez micsoda pontosan? Ez után még mit akarnak majd rám verni mire ideér a csomag?
Próbáltam utána olvasni, de nem volt egyértelmű mi a "Héa". Ez most az import költség, vám, ÁFA?
Egyesült Államok, Columbia TN lenne a feladó hely és ebay international shipping a szállítás.EU-n kívül 2021 januárban vásároltam utoljára igaz ez Kanada volt. Szintén 21 januárban Angliából is vásároltam és ezekre akkor volt importköltség, amit az ebay-es kifizetéssel rendeztem és ennyi. Az USA vásárlás az még korábban volt.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest