-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz bsanya #26506 üzenetére
A MIUI fiok jelszavat eleg konnyu reset-elni, igy egy probat meger, hogy felvedd a kapcsolatot az utolso hasznalojaval: keresse meg a MIUI fiokjaban a szoban forgo Note 5-ot es tavolitsa el!
Ha ez megtortenik, akkor mehet a torles es igy ujra beallitaskor mar nem kellene kernie a MIUI fiok kodjat.
Ha sikerul megszabadulni a zarolastol, akkor az a telefon teljesertekuve valik.
Ha nem sikerul megszabadulni, akkor csak nyitva es csak fozott rommal lehet hasznalni. Ami nem feltetlen hatrany, de ha nincs nyitva, akkor a zarolas miatt nem biztos, hogy ki tudod nyitni.Hogy mennyiert, kinek adod el, azt majd eldontod, de alkatresznek mindenkeppen jok!
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok,
Van két darab RN5 készülékem az egyik törött kijelzős a másiknak nincs baja. 4 éve a fiókban hevernek gondoltam megpróbálok egy pár tábla Milka csoki árát kiszedni belőlük
Viszont, a jó készüléknél bejelentkezési hibába ütköztem. Kölcsön volt adva anno a telefon és mikor visszakaptam valószínűleg nem jelentkeztek ki a Miui fiókból, mivel nem használtam őket eddig, észre sem vettem. Van értelme vesződnöm vele (ha egyáltalán utolérem azt, akinél volt nem biztos hogy megadja csak úgy a belépési adatait, ha egyáltalán tudja még), vagy annyira nincs már áruk ezeknek és nem éri meg a kínlódást? Esetleg alkatrésznek még jók lehetnek?
Mielőtt felvetődne bárkiben is, hogy lopottak a készülékek, mindkettő dobozában van nálam és természetesen a számla is megvan, mivel én vettem annoKöszönöm a segítségeteket előre is!
Üdv SanyaXiaomi Mi 11i
-
yanna
addikt
Adott RN5 telefonon szállt már el a wifi valakinél? Hálózatokat látja, de nem csatlakozik.
-
llll
senior tag
Oké, köszönöm mindenkinek a segítséget.
Soha többet DPD!
-
Narxis
nagyúr
Download the latest build
- Download Gapps for 7.1 ARM builds
- Recommended - Full wipe and factory reset
- Flash ROM using latest TWRP Recovery
- Flash Gapps
- Reboot.A gapps kell neked, próbáld utólag flashelni TWRP-ből, ha nem működik akkor Full wipe és ROM flashelése után egyből flash gapps és utána indítsd újra a telót.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
llll
senior tag
...hopp-hopp! Vaktyúk is talált szemet
Az egyik Ressurrection Remix ugglite rom jó lett.
Már csak abban segitsetek légyszi, hogy play áruházat hogy tudok felvarázsolni?
Ez az, ha szükséges információ:
[link][ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
És a kódnevet honnan tudom meg?
(Bocs, nem vagyok 1 guru, de innen már csak felfelé vezethet az út.)
Egyébként az első (Prime) xda-s és logout oldalon is próbáltam már találni vmit, egyelőre eredménytelenül.
Szétnézek a Lite-okon is...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
dugo_
veterán
Nézd meg, hogy ugg vagy ugglite a te kódneved. Ahol van frissebb hozzászólás, azokat érdemes átnézni.
https://xdaforums.com/f/xiaomi-redmi-note-5a-prime-roms-kernels-recove.7939/
https://xdaforums.com/f/xiaomi-redmi-note-5a-lite-roms-kernels-recover.7936/
Fórumon is van két topikja az 5A, 5A Prime-nak:
https://logout.hu/tema/re_xiaomi_redmi_note_5a_arkepzesbol_otos/friss.html
https://logout.hu/tema/re_xiaomi_redmi_note_5a_prime_az_elsorendu/friss.html -
llll
senior tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Van 1 android 7-es Note 5A telóm TWRP 3.6.2-vel, mi per pillanat az Mi logóig jut bekapcsoláskor.
Tudnátok linkelni BÁRMILYEN rom-ot, amire megpróbálhatnék váltani?
Már agyfaszt kaptam a kereséstől, de egyszeűen nem találok semmit.Soha többet DPD!
-
Narxis
nagyúr
Előkerestem a fiókból az enyémet, működik, rendben van és asszem Nohon aksi van benne. Nem emlékszem, hogy ebben vagy a Note 4-ben cseréltem aksit. A legutolsó xiaomi.eu van rajta, nem akarom eladni mert nem bízom a már szintén a fiókban lévő Poco X3 Pro-mban. Bár ha most jobban belegondolok azt se tudom, hogy mennyire jó tartalék telonak banki alkalmazások tekintetében, mindenképp mókolni kell a Google miatt amióta üldözi a custom ROM-okat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
uniqm1
tag
Értem, köszi. Nem baj, elvagyok így,. Virtuális kapcsolóval megoldom az újraindítást, ha nagyon kell. Majd az akksival együtt rendelek azt is, ha még fellelhető.
Nohont már én is rendeltem korábban valamelyik régebbi telefonhoz (talán Note 2 vagy 3 lehetett), nekem nem volt vele problémám. Igaz, ez nem mostanában volt.
-
dugo_
veterán
válasz uniqm1 #26491 üzenetére
A power gomb szalagkábele sajnos elszakadt, ahogy megpróbáltam felfejteni a ragasztást.
Akksiból nekem itthonról volt valami utángyártott, a gyári 4,5 évével szemben csak 1,5-öt bírt, 75%-nyi kapacitással.A Nohon szokott ajánlgatva lenni Kínából, de azért ott is elég vegyesek az értékelések.
-
Moonwolf
senior tag
válasz btraven #26488 üzenetére
Blackberry Q5 okostelefon után ez telefon az ami a legjobb volt! Eredeti akksi még mindig 7-8 nap készenléti idő. GPS-es használat közben egy 5 órás utat még kibír!
Néztem másik telefont amire le lehetne cserélni, viszont annak vagy PWM-es volt a kijelzője vagy pedig a kamera nem volt érdemben jobb. A 100 megapixeleket hagyjuk! Nem lesz jobb a kép! A sok magnak sincsen túl sok érdemi jelentőssége, persze kinek mi. Játékra konzol vagy pc. Annó ez a telefon ajánlott volt. Ennyi használati idő után viszont már akkor ultra best buy lehetett volna! Egy jó tokkal olyan szinte mint egy nokia 3310!=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
dugo_
veterán
válasz btraven #26488 üzenetére
Az okostelefonjaim között a legjobbnak. Nem volt sok, mindegyik addig használtam, amíg hardveresen/szoftveresen lehetett.
2011 ZTE Skate - 2013-ban vettem használtan, 2014-ben már kevés volt. Máig működik eredeti akkuval, de Gingerbread-en ragadt, custom Jelly Bean már döcögött rajta, Kitkat még volt hozzá mutatóban, de az végképp esélytelen volt.
2014 Doogee Find DG510 - ez meglepően jó volt kerek egy évig, utána totál elszaródott. Valami forrasztási hibája lehetett, eldobálta a kamerát és FC-zett minden, ami használta volna.
2015 Lenovo Golden Warrior S8 A7600 - 2018-ban 2x12 óra navigáció alatt megsült. Máig működget bugosan, de nem jó semmire, factory resetelve a fiókban van, ezt váltotta a Note 5.Megvan az legelső, kisiskolásként kapott Siemens S45i is, akku nélkül, az működött legutoljára.
Az utána következő Sony Ericsson T610 is máig működik eredeti akkuval, német donorból nosztalgia miatt újraépítettem, be volt törve a kijelzője.
Egy Samsung E350-nek normál használattól elszakadt az átvezető szalagkábele.
Akku nélkül működőképesen el van rakva egy Nokia 1680 is, annak egyszer kellett billentyűzet gumit cserélni.Más saját telefonom nem is volt 21 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
-
btraven
őstag
Sima 3.5 mm 3 pólusú jack-es fejhallgatót bele lehet dugni? Nekem nehezen érintkezik, és olyan mono hangja van.
Tönkrement a csatlakozója? Alig használtam. Vagy mikrofonos 4 pólusú jack-es fülhallgató kell bele? -
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26479 üzenetére
A DerpFest KernelSU nelkuli kernellel jott, ezert lecsereltem egy ksu-sra a root hozzaferes miatt. Ez volt a hiba.
Magisk-kal patch-elve a sajat kernelet mar rendben volt az ADB kapcsolat, amitol a PDC is meggyogyult.
Vegul tehat: Yettel VoWiFi nagyon jol szuperal a whyred Turkey VoLTE profiljaval!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz KurtCobain #24652 üzenetére
A fenti modszerrel csinaltam meg anno a DIGI-s VoWiFi-t a whyred-re, szuperul is mukodott.
Most a Yettel-nel viszont nem ismeri fel DerpFest (2023.10) alol a PDC a telefont. Nem latja.
Valami otlet?
Ugyanezzel a Windows-zal + setprop + PDC komboval allitottam at a grus modemjet, szinten fozott rom-mal.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Kiloh
csendes tag
Sziasztok. Ki milyen kamera appot használ? Melyik vált be ami szép képeket csinál?
RN5 4/64 EvoX
-
vhavasi
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Azt hiszem megpróbálom magam kicserélni, bár még sose csináltam ilyet. Rendeltem az aliról egy telefon szétszedő készletet, megpróbálom az egyik telefont kinyitni vele, és ha sikerül akkor rendelek akksit is hozzá. Majd beszámolok mire jutottam.
-
KurtCobain
őstag
Aliról Nohon akkut vegyél. De fontos, hogy a saját store-jukból. A csere tényleg nem egy nagy dolog. Kell egy eszköz a szétpattintáshoz. link Ilyen szélessel a legegyszerűbb. Meg egy kis méretű csillagcsavarhúzó, + némi kézügyesség.
Mmm'kay?
-
dugo_
veterán
válasz vhavasi #26472 üzenetére
Csináld magadnak, tök egyszerű. https://www.youtube.com/watch?v=MlPkFoaJAU8
Nem hiszem, hogy így 5 évvel a telefon kiadása után lesz tuti akksi.
Én a Gegestore-tól vettem tavaly gyáriként hivatkozottat, a vételkor fél éves volt a gyártási ideje szerint, de a gyári kapacitásnak csak a 2/3-át tudta.https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-akkumulator-c4199/xiaomi/li-polymer-4000mah-bn45-p436143282/
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-akkumulator-c4199/utangyartott/xiaomi-li-polymer-4000mah-bn45-p693021198/ -
vhavasi
csendes tag
Sziasztok,
Lenne 2 db 3/32 5-ös Note-om amikben szeretnék akkut cseréltetni. Tudnátok olyan szervízt javasolni, ahol normális minőségű akksi kerül bele és megbízhatóak?
-
btraven
őstag
Ha zenét játszok le a telefonon, például Zene app-pal, és közben kamerával felveszek akkor leáll a zene lejátszás. Azt nem lehet?
-
dugo_
veterán
válasz n_stolz #26467 üzenetére
Olyan régire nem kell visszamenni. Nekem a 415-ös működik:
https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-415-0-0-14-47-release/facebook-messenger-415-0-0-14-47-20-android-apk-download/ -
Alarikman
senior tag
válasz pentiumboi #26463 üzenetére
Semmi mást nem csináltál, csak gyári visszaállítást? És neked is az volt, hogy hiába engedélyezed "mindig"-re akkor is vissza rakja "soha"-ra vagy mire a barangolást? Anyum telója ilyen.
-
dugo_
veterán
-
pentiumboi
csendes tag
-
dugo_
veterán
Nagyon a végét járta már szegény telefon, de tegnap sikerült egy lapáttal rátenni és tönkretettem.
Megállt a rezgőmotor a héten, gondoltam okosan majd befaragok egy nagyobbat, ami volt itthon készleten. A műtét sikeres volt, a beteg meghalt. Sajnos a hátlap miatt nem fordult el az excenter súly rajta, vissza kellett bontani, de egészen az összerakásig tökéletesen működött, viszont azóta nem hajlandó internetre felmenni, pedig 4G-n és wifire is felcsatlakozik. Antennák épnek tűnnek, minden a helyén van. Kisüthettem valamit, találkozott valaki ilyennel? -
xabolcs
őstag
válasz pentiumboi #26458 üzenetére
Az en whyred-em nagyon jol birja a DIGI-voda parost. Ha kell, szivesen felteszem a modem particiot valahova, bar ha PDC-ztel is, akkor nem biztos, hogy hasznal.
-
pentiumboi
csendes tag
válasz KurtCobain #26454 üzenetére
Mi van abban az esetben, ha az adatroaming se jön össze? A digi-voda átállás óta nincs mobilnetem.
Itt már írtam, hogy miket próbáltam.
Szomorú, hogy a végén emiatt nyugdíjazom a telót
-
xabolcs
őstag
válasz KurtCobain #26454 üzenetére
Ki is probalom!
-
jUUh
addikt
-
KurtCobain
őstag
Mmm'kay?
-
rosta11
tag
Az én készülékem is 2018-as. Most tervezem a leváltását, tartalék készülékként akarom használni. Valószínűleg redmi note 12 pro lesz az utód, esetleg poco f5, ha jó lesz az ár.
Amúgy egy karcolás sincs rajta, tökéletesen működik.Talán egy jellegzetes hibája mégis van. Telefonálás után ki kell lépnem az alkalmazásból, mert ha rögtön ledobom az asztalra, akkor a koccanásra a híváslistából véletlenszerűen felhív valakit. Ha kilépek már nem. Valahol olvastam egy sort erről, hogy van valami xiaomi hiba, amikor a készülék önállósítja magát. Észlelt valaki ilyesmit a rn5-nél?
-
Takuun
aktív tag
Hát srácok én mai nappal elbúcsúzom tőletek.
Szeretett első okostelefonom a Xiaomi Redmi Note 5 Pro (4/64) mai nappal új gazdájához kerül. Nagyon sokat megélt velem (5 év) ez a telefon és nagyon szerettem. Volt velem szlovákiában, horváth országban és spanyolországban is, segített végigcsinálni a második diplomámat, eladni egy ingatlant és rengeteg ingóságot, plusz munkát vállalni, tőzsdézni és deviza kereskedni. Több gigányi képet készítettem vele és rengeteget játszottam is rajta. Fogalmam nincs már hány napnyi telefonbeszélgetés lehet benne, de sosem hagyott cserben. Tényleg aktívan kihasználtam. Az akkuja 5 év után 68-70% között mozog az akkubattery app alapján. Szerintem mai napig használható telefon, de nem szeretek gyűjtögetni, így mennie kell. Az utód egy Xiaomi 10T Pro (8/256) lett, mellyel még ismerkedem, vannak benne már újabb dolgok. Ennél újabbat nem akartam venni, mert azoknak már nem olyan jó az ár-érték aránya. Remélem ez a telefon is ki fog szolgálni az elkövetkezendő 3-5 évben. -
Akelaus
senior tag
válasz Akelaus #26449 üzenetére
Megoldva. kapcsoló nincs, de nem dobja el a netet hívás közben. Nem a telefon volt a szar, a szolgáltató állította hogy aktív a VoLTE. Újabb telefon, másik ügyintéző: akkor bekapcsolom most, és fél óra múlva.. Így is lett, most telefonáltam, és végig ott volt a 4G a térerő mellett.
-
xabolcs
őstag
válasz Akelaus #26445 üzenetére
Erdekes, hogy csak a VoWiFi menu latszik az elso kepeden.
Irdd be a fenti VoLTE kodot, s nezd meg, hogy elokerult-e! Ha nem, akkor irdd be megegyszer! Merthogy megjeleniti-elrejti a kod a menut.
Aztan, ha meglett, akkor engedelyezd a VoLTE-t!Utana az also ket kepet ado menuben van egy menugomb, talan jobb fent. Abban menuben nezd meg az IMS statuszt! Arrol is kuldj kepet legyszives!
-
xabolcs
őstag
válasz Akelaus #26442 üzenetére
Szia!
Van VoLTE a keszulekben! A VoLTE/VoWiFi tablazat alapjan tudja is a Vodafone VoLTE-t.
Esetleg megprobalhatod a szolgaltato ellenorzes kikapcsolasaval elohozni a titkos VoLTE menut: *#*#86583#*#*
Ha a kezi VoLTE engedelyezes utan sem akarodzik mukodni, akkor hivd fol az ugyfelszolgalatot az igenyeddel / problemaddal!
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Mielőtt teljesen meghülyülök, felteszem a kérdést itt, hátha van aki aktívan használja a készüléket még.
Most akkor van VoLTE a készülékben vagy, nincs?
Ezer százalékban biztos vagyok benne, hogy 3-4 hónapja amikor 2 kártya volt a készülékben (Digi, Telekom), akkor én használtam úgy, és meg is jelent az ikon. Semmit nem mókoltam rajta, gyári minden a telón.
Pár hete szenvedek a telóval, mert ha hívnak akkor ledobja a netet aztán a hívásminőség néha totál katasztrófa, közben próbál csatlakozni a netre, ami sikerül is neki E, vagy G jelenik meg a térerő mellett.
Teljesen mindegy hol vagyok, mindenhol ezt csinálja. Max utcán, és ahol full térerő van ott a hívásminőség tökéletes. Ma átraktam a kártyát Sim 2-be, aki hívott nem hallott engem.
Voda hálózatát használom jelenleg.
Kösz! -
xabolcs
őstag
válasz xabolcs #26440 üzenetére
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Jo oda barmelyik USB 3.0-s vagy egyeb HUB is esetleg Thunderbolt dokkolo is.
Lenyeg, hogy ne kozvetlenul kapcsolodjon a telefon a szamitogephez!Es persze nem csak a whyred-et erinti ez a problema.
-
xabolcs
őstag
fastboot:
press any key to shutdown
Sziasztok!
Aki talalkozott mar olyannal, hogy fastboot modban a telefon kiirja hogy "press any key to shutdown" ahelyett, hogy szot fogadna (Mi unlock, recovery telepites, ...) es meg tudta oldani Linuxon, az szoljon!
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Windows alatt pedig azt mondjak, hogy van tisztan szoftveres megoldas is:
Rendszergazdai jogu promptba:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
Hogy kell-e Windows ujrainditas ezutan, azt probaljatok ki, de gondolom artani nem art.
Forras: [Guide] Fix "press any key to shutdown" when unlock bootloader or run fastboot cmd
Valoszinuleg Linux alatt is van tisztan szoftveres megoldas, csak nem tudom atforditani azokat a Skip.....Query bejegyzeseket Linuxra. Ott is vannak eszkozok (UDEV szabalyok, kernel modul opciok), csak en nem ertek hozza.
-
beller
aktív tag
válasz Tompika777 #26437 üzenetére
Köszönöm nektek.
-
beller
aktív tag
A híváslistán a hívott nevek mellett némelyiknél van egy HD "toldalék" némelyiknél nincs. Ez a VOLTE miatt van vagy miért?
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy redmi 5-ös telefon, amin nem szól a hangszóró hívás közben.
Duolingot használnak rajta, és az app frissítések után némul meg. Aztán valamitől egyszer csak megjavul. Most egy ideje nem tér észhez.
Kihangosítva, meg fülesen van hangja a készüléknek.
Van erre valami ötlet, hogy mitől lehet?PC
-
rita7107
aktív tag
válasz Tompika777 #26432 üzenetére
-
laracroft
aktív tag
válasz Tompika777 #26432 üzenetére
Igen, végre javították.
-
Tompika777
senior tag
Ma nekem jött egy Messenger frissítés, most újra működik.
-
ElRamos
tag
Felraktam ezt a verziót a messengerből, így már működik, köszönöm!
Abban tudna valaki segíteni, hogy miként történhet meg az, hogy reggelre a messenger frissíti magát? Az Áruházban az automatikus frissítéseket kikapcsoltam, illetve az alkalmazáson belüli frissítést is, elvileg nem kellene frissülnie, de már 3. napja történik az reggelre, hogy a messenger frissül és meg sem nyílik.
Köszönöm a segítséget!
-
dugo_
veterán
válasz n_stolz #26427 üzenetére
Ha bízol az ilyen oldalakban, akkor innen: https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-394-0-0-15-72-release/
Ha bennem esetleg egy fokkal jobban, akkor feltöltöttem ide, ami a telefonomon fut épp: https://www.mediafire.com/file/0kk7by6zxf65ffn/com.facebook.orca_394.0.0.15.72.apk/file
-
n_stolz
tag
válasz n_stolz #26421 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Messenger appot, régebbi verziót honnan lehet tölteni?A telefont egyébként visszaàllíottuk a gyárira. Ugyanùgy rossz. Lite se tölt be.
Van egy másik ugyanilyen gyári 4/64 telefon a családban. Annak semmi baja. Valszeg azért mert régebbi Messenger van rajta mert helyhiány miatt nem tud semmit frissíteni.n_stolz
-
rita7107
aktív tag
válasz KurtCobain #26424 üzenetére
De mi lehet a gond? Nekem sem megy reggel óta....
-
Tompika777
senior tag
válasz n_stolz #26421 üzenetére
Meg lehet próbálni egy gyári alaphelyzetbe állítást,hátha...
Persze egy belakott telefonnál ezt nem szívesen teszi az ember.
Vagy esetleg a Facebook-ot is törölni,Messengert is,és úgy újratelepiteni mindkettőt,mert szerintem ez nem telefon hiba,nálam mindkettő működik ugyanilyen 4/64-en,és szintén kb ennyi idős. -
n_stolz
tag
Nekem is 4/64 van, gyári rom, 4.5 éves. Most kezdett el kijönni a hiba. Talán tudtok tippet adni, hogy mi lehet a megoldás.
Messenger nem indul el rajta, egy tiszta fehér képernyőig jut el, nem tölt be. Újra lett telepítve az app, ugyanaz... A Messenger liteot is telepítettem pròbaképp, ott eljut a kontakt listához, de a beszélgetésbe lépve nem tölt be semmit. Mi lehet a baja és mi a megoldás?n_stolz
-
Moonwolf
senior tag
2018-ban lett vásárolva, egy hetet még simán kibír az akksi, a kamera néha hülyéskedik, de nem zavaró, próbáltam lecserélni, de az a helyzet hogy nem akadt annyira jobb vétel hogy ok lett volna lecserélni, a másik meg hogy borzalmas hogy sok telefonban a fényerő szabályzást pwm-el oldják meg, a kis olcsó telefonban meg normálisan meglett oldva.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
rita7107
aktív tag
A (hivatalos magyar) megjelenés napján vettem, közvetlenül a xiaomitól. 4/64, azóta is meg van. Az eredeti aksi kb. 3 napot bír, a kijelzőn a 2. fólia van, a tokot most cserélem. Ebay-en rendeltem hozzá Ausztráliából. :-D Egy darabig még fogom használni, mert ha a tokot leveszem patika állapotú a készülék. A feleségemnek van egy poco f1. annak sajnos az aksija már csak 1 napot bír, és szintén most rendeltem hozzá tokot ugyan onnan. A szállítási idő kb. február 8.
-
Tonyk
veterán
válasz vhavasi #26414 üzenetére
Arrow OS (bár nem Miui-ra hajaz, android 12-vel is elég jól fut), amíg nem kaptam új telefont karácsonyra az asszonytól, addig azzal használtam (4/64-en). Rendszeres (kb heti/kétheti) frissítés van hozzá.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
vhavasi
csendes tag
Esetleg van valakinek valami ötlete Android 12 alapú, stock felhasználói felületre hajazó ROM-ra ami elfogadhatóan fut 32/3 RN5-ön? Én az új Pixel Experience-t próbáltam ki, de az már érezhetően nagyon megfogta a készüléket sokszor. 11-es Androiddal viszont még mindíg nagyon jól pörög a cucc. Van egyáltalán esély hasonló 12-es alapú ROM-ra, vagy ezt már nem tudja megugrani a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
laracroft
aktív tag
Feleségem 2018.05.31 óta használja 3/32-es verzió.
Xiaomi.EU... Tökéletes -
vhavasi
csendes tag
Beszállnék én is a RN5 endurance versenybe. Nekem 2db 3/32-es van, mindkettő a családban levedlett darab. LineageOS 18-at tettem rájuk, a jobbik állapotban lévő akkumlátorost használom a mindennapokban, de a másikból is szeretném majd kipréselni ami még benne van, ha emez behalt vagy valami baja lesz. Úgy számolom ha különösebb baleset nem éri őket, akkor még 3-5 évet ki tudok húzni velük, megspórolva egy vagy két új készülék árát. Legalábbis ez lenne most a cél! Amire nekem kell (egyenlőre még) tökéletes, akkor meg miért szórjak ki több 10 vagy 100 ezret egy új telóra?!? Persze azt is megértem aki megveszi az új készülékeket. Én majd akkor ha ezt a modellt kevésnek érzem, vagy valamiben nem szolgálja ki az igényeimet.
-
KurtCobain
őstag
-
Flashget
félisten
válasz KurtCobain #26404 üzenetére
Én 2018 október végén, miután a Xiaomi 4x peca közben vízbe esett velem együtt és az örök mobil mezőre távozott.
Realme GT Master Edition
-
jUUh
addikt
Nem gyengék vagytok, nekem azóta már volt vagy 4db telefon, a Xiaomi vonalat meg teljesen elhagytam...
Samsung Galaxy S23+
-
atthany
aktív tag
Én meg azt hittem, h kihaltak innen az emberek
-
Narxis
nagyúr
válasz KurtCobain #26404 üzenetére
Az szép...
-
ElRamos
tag
Nekem a 3/32-es RN5 pro van, néhány hónap múlva már 5 éve. Egyelőre kitartok, én akarok az egész országban az utolsó lenni, aki RN5-öt használ
Az egyik barátommal versenyzünk a címért, egyszerre vettük a RN5-öt, egyelőre még ő is kitart. Sajnos úgy felmentek az árak, hogy egyelőre azt sem látom, hogy mikor és mire tudnám lecserélni, mert a következő telefonnal is minimum 4-5 évre tervezek. Szerintetek egy OnePlus Nord 2 vagy egy Samsung S20 jó lehet még vagy 4-5 évig? Nem tudom meddig kapnak ezek a telefonok rendszerfrissítést, a Samsung valószínűleg tovább.
Amúgy imádom ezt a telefont, sajnálom lecserélni. Most kapott új kijelzővédő fóliát és vadiúj karbon tokot, mintha új lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest