- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bigmasterg #136496 üzenetére
Igen erre gondolok. Mindkét oldal hagyja abba. Aki folytatja annak nem lesz gondja egy ideig arra mit írjon ide.
⭐ Stella
-
Woodslave
félisten
szerintem is.
Nálam ami "testépítő" kieg az csak a kreatin jelenleg. A fehérjét nem sorolom ide, azt azért iszok (illetve teszek a zabhoz) mert nem akarok több húst meg tojást enni és "kell" még fehérje.
Ezen kívül halolaj, D vitamin, kurkuma (próbának bár nem tudom mit ad hozzá az életminőségemhez, valszeg semmit) magnézium, cink.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MATEO6600
őstag
válasz bigmasterg #136496 üzenetére
biztos csak egy irigy crossfites vagy fegyencedző akinek nem jött be a súlyzós edzés
-
bigmasterg
addikt
válasz radi8tor #136494 üzenetére
Mit, az edzést?
De tényleg most valami konkrétra gondolsz?
Mert már igen régóta ez megy.
Angel bedob valami totális sületlenséget, kap egy csomó oltást, (aztán volt aki túlzásba vitte az oltogatást). Majd a kezd csillapodni a hangulat, Angel megint beír valamit, ami szintén butaság, de totális ellentettje a korábbinak (esetleg berak egy kamu videót, amin más szerepel) és folytatódik előlröl a dolog. -
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #136469 üzenetére
Edzőtársam sokkal megszállottabb mint én (már ha az megszállottság hogy heti 5x edzel), Kis Jenő edzésterv, de a lényeg hogy nem kevés kiegészítőt használ, én például csak fehérjét iszom edzés után, azt sem mindig. Az eredmény hogy ő sem lett izmosabb évek alatt, pedig neki is mint nekem azért nem szar a genetikája legalább hobbi szinten.
Nem fogom vitatni a kiegek hatását, csak a hatékonyságát. Nekem nem ér meg egy fillért sem, így is sokba van a kajálás pedig ott sem veszek hiper-szuper dolgokat./人◕ ‿‿ ◕人\
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most hagyjátok ezt abba!
⭐ Stella
-
Angel2014
addikt
válasz kicsiogre #136448 üzenetére
Kérdésem az hogy miből épül le ez a havi 3 kiló izomból vagy zsírból?
Mi történne ha erőt is szeretnél megtartani és fogyni is mint én ?
Mi történne ha edzenél is? Itt értem azt hogy nézed a mérleget a kilók miatt, de edzéssel jöhet fel izom mellette.
Te esetedben mint nálam is volt Depresszió és kényszerevés miatta..nálad ez nincs vagy nem volt?
Akkor te ezek szerint úgy csinálod hogy egy 165 kilós testet lepucolsz 70 -80 kilósra és onnan fogsz építkezni minőségi izmot a megfelelő táplálkozással?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #136489 üzenetére
jó de ez nem változtat azon, hogy az első 3 előtte-utána képből ha már egy kamu (legalábbis a forma nem alapból hammernek köszönhető) akkor a másik kettőről se leszek feltétlenül meggyőződve. De mondom én szívesen kipróbálnám. Lehet egyszer rászánom.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #136487 üzenetére
ja ő még jobban tisztában van mit lehet kapni a lidl-ben
amúgy azzal hogy "versennyé" tette, vagy legalábbis van nyeremény, a hitelességnek adott egy kis pofont, legalábbis az előtte-utána képeknél. Múltkor néztem, nagy átalakulás de a csávó már 2 éve superbodyn indult, nem
sokkalrosszabb formában mint a hammerizálás végén. Honnan tudod ezek után, hogy nem egy direkt lepukkant formáról szedi össze magát bármelyik csodás eredményt elérő, csak hogy nyerjen egy lasvegasi utat...[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
Már megint Angelt b@sztatjátok....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz MATEO6600 #136483 üzenetére
szerintem Angel metere igazabol Tom Platz, o kombinalta a nagy sulyokat magas ismetlesszammal
a keves pihenot mar Angel vezette be mert tul konnyu volt az eredeti rendszeryoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MATEO6600
őstag
válasz BÁ Nutrition #136481 üzenetére
kérdés hogy ott ki edzene kit
nem hiszem hogy a hammerizálásban 8 gyakorlat / izomcsoport 40 mp-es pihenőkkel szerepelne! -
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #136481 üzenetére
Kapni kapna, de úgysem tartaná be Meg hát csepel jobb hely mint vegas az már egyszer szent. Olyan zarándokhelyek vannak mint a király sírja. Már nem elvisé hanem az igazié: jimmyé.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Ki akar hammerizálódni? Lehet vegasba egy utat nyerni Pistinél.
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #136462 üzenetére
Végül is csak "minimálisan" tér el a térd és a törzs középső részének anatómiája és funciója.
A te térded egészségének semmi köze tajték bandázsolási technikájához.
Illetve neki se wrapre van szüksége, hanem inkább egy 7mm-es neoprén sleevereMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bbmt
senior tag
Nem rossz a cikk, ezért van az, hogy lassan már mindenki inkább energizálóként nevezi az L-Carnitint, mint zsírégetőként. Régen még mentek a hangzatos " elengedhetetlen a zsírégetésben" szavak
Jó dolog, nekem bevált mint " energizáló", de helyén kell kezelni.A kanál a gyengék villája
-
Speeedfire
félisten
Nekem anno bevalt. Energikusabb lettem tőle az edzés folyamán. Illetve mikor megtorpant a fogyás, ettől újra beindult. De lehet hogy csak placebo hatása volt. Kitudja...
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
Engem megfosat. Így ha lehet nem iszom ilyen löttyöket. Pláne olyant nem amiben még stevia is van pluszban. Az tuti kórház lenne.
Glutamin meg verseny diétában hasznos tud lenni, némi immunerősítő löket + valamicskét segít az izommegtartásban is. Amúgy szerintem hobbistáknak felesleges.
-
Woodslave
félisten
ez az l-carnitine érdekes. Mondjuk én még életemben nem vettem kifejezetten l-carnitint. Lehet sokat nem vesztettem...
Supplementation of L-carnitine does not burn fat unless the individual is deficient in L-carnitine.
Persze ettől még lehet tök jó meg minden, mint hogy a glutamintól se leszel izmos semmilyen tudományos kutatás szerint
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Remélem elfér itt a kérdésem. Diétába kezdtem (teljes étrendváltással), elsődleges cél a fogyás. Régebben már működött, hogy esténként "desszertként", illetve edzés után csak egy fehérje turmixot ittam, továbbá edzések előtt L-Carnitint alkalmaztam. Kérdésem, hogy honnan érdemes most rendelni (egy helyről venném a kettőt az egyszerűség kedvéért), illetve melyik fehérjének van a legvállalhatóbb íze? Korábban a MyProteinről rendeltem, de sem az ízével, sem az oldódásával nem voltam teljesen elégedett.
Természetesen nem mindegy az ár, de inkább a legjobb ár/érték arányt céloznám meg.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kicsiogre
tag
válasz Tajték #136458 üzenetére
Ahogy néztem a videókat mindenhol betekerik a térdkalácsot is én is úgy csinálom , én azért használom mert ahogy elkezd fáradni a lábam hajlamos kifelé menni a térdem bandázsban érzem hogy fogja és nincs az a fájdalom mikor kifelé megy a térd -igaz nekem a bal térdem sérült lazábbak is a szalagok ezért is jó a bandázs.
-
Én ezt a bandázs dolgot mindig csak érzésből csináltam, pedig fizikus létemre tényleg jobban utánanézhettem volna. De 10 éve úgy használom, hogy betekerem térd alatt, aztán át a térdkalácson úgy, hogy alulról meg felülről is támassza, aztán egyszer térd felett, utána még egyszer a térdkalács közepén.
Nem is értem, hogy mi értelme van akkor, ha nem tekered be a térded... Én bandázs nélkül nagy súlynál már azt érzem, hogy nyírja szét a térdem a teher. Ha meg bebandázsolom, akkor a bandázs nyomja össze, nem engedi szétnyíródni. Lekopogom, a térdemmel nem is volt a legkisebb bajom sem, soha.
De térdet kihagyni a tédbandázsolásból... olyan, mintha a csípődre tennéd az övet. Ott van, de nem fog semmit. -
Tajték
senior tag
válasz aelod #136457 üzenetére
Miért, szétbassza? Ezt nem is tudtam!!! Mindenhol azt olvasom hogy, teljesen biztonságos és ajánlott és csúcs szuper!
Na megmondom miért érdekel annyira. Azért mert én még csak most jutottam el arra a szintre hogy vettem egyet és használni akarom. Most vagyok ott hogy 120-ba tudok guggolni, lassan, szabályosan, teljesen beleülve 3x 6-ot, de már érzem hogy jó lenne a térdnek. Feljebb szeretnék menni......
A legjobb megoldás érdekel a használatához[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #136438 üzenetére
(#136437) kicsiogre
Készülök. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
(#136438) marked one94
Célom, hogy mindent megegyek idén is. Még azt is amit az előző évben kihagytam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tajték
senior tag
Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, de nem tudom a választ.
Láttam pár testépítőnél hogy guggoláshoz és lábtolóhoz a térdbandázst úgy tekerik fel hogy a térdkalács alatt és felett, nem fedi a kalácsot. Nem teljes fedéssel. Miért? Mi a különbség?
-
Zola007
veterán
válasz kicsiogre #136448 üzenetére
Phil Anderson 300 kg-ot húzott protézis beültetés után 1 évvel, de - ne vedd rossz néven - úgy gondolom neked nincs olyan minőségű protézisre kereted mint egy hivatásos powerlifternek az USA-ban, szóval baráti tanácsként inkább azt mondanám, hogy ne erőltesd
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kicsiogre
tag
A cél folytatni a tavaly elkezdet formálást , ebben az évben mínusz 36 kiló ( havi 3 kilóval számolva ) és persze még jobban megerősíteni a lábam +sok -sok nyújtással kitolni az időt hogy minél később keljen a térdprotézis. Tényleg szerintetek térdprotézissel lehet sportolni ? Szobabicikli , saját súlyos guggolás szóval amit most is csinálok mert szeretném folytatni az edzést utána is. ( Dokit nem mertem kérdezni elég lehangoló volt igy is amit mondott )
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #136444 üzenetére
Én azzal a tágra nyitott szájas avatarral nem poénkodnék a helyedben másokéval
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shingen
addikt
-
kicsiogre
tag
válasz marked one94 #136441 üzenetére
Rendben ,köszönöm szépen
-
Zola007
veterán
mennyi a mostani?
-
kicsiogre
tag
Hello a csípő, váll, boka mobilitást hogyan javítod ? Nekem is szükséges lenne hogy mélyebbre tudjak guggolni , már amennyire sérült térdem engedi .
-
marked one94
őstag
Most így újév alkalmából ki milyen célt tűzött ki?
Nekem ezek vannak: csípő, váll, boka mobilitás javítása.
140kg fekvenyomas, 220kg felhúzás, 190kg guggolás.
83kg alatt maradni.You'll Never Walk Alone
-
Speeedfire
félisten
válasz aelod #136435 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Inkább elfeleztem a túrót és a reggelihez adtam csirke sonkát, meg zsírszegény sajot. A makrók megmaradtak, csak reggelre lett több.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
-
válasz aelod #136432 üzenetére
Megtörtént az a csoda, hogy elég ideig nem kaptam büntetést és a bikát orkra cseréhettem
Fogjuk rá tavasz van, de mivel a tavalyi évet gyalázatosan csináltam edzés szempontjából, így inkább pakolni akarok kicsit magamra, mintsem egyből szálasítani. Minek annyira sietni, a tinderre fel lehet még rakni a régi képeket is
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Összeállítottam egy minta étrendet magamnak, a héten teszt időszak van. Jövő héttől menne élesben, viszont a vacsi eléggé megterhelő. Én vagyok a gyenge, és erőltessem? Vagy keressek másik alternatívát?
Az ebéd 2 adagban megy le, nem egyszerre.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Én most, hogy új év van, beállítok egy 250g ch-s, 60-70g zsír és 200 körüli fehérjés étrendet. Nyomom í]y tavaszig, aztán kíváncsi vagyok, hogy hízok, stagnálok vagy fogyok-e mellette. Tavasztól meg vissza 150 ch-ra és felkészülés a nyárra... Hosszú a fesztiválszezon
-
Silverr
aktív tag
aelod letöltötted már a bbtvt? Ha nem milyen felbontásban kell?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz medica #136419 üzenetére
látom már észrevetted.
Alapanyagot csak receptre adnak ki most is.[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
Ilyenkor télen érdemes a vitaminbevitelre is jobban figyelni - d-re főleg. A magnézium is jól jöhet ha depire hajlamos valaki (koxerek), mondjuk én a ziát tüdőzöm eleget mászásnál de az más téma. Influenza ellen is jobb ha beoltatja magát aki nem akar betegség miatt visszaesni.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
medica
senior tag
-
aelod
veterán
válasz medica #136419 üzenetére
Én használom, igaz nem rendszeresen mivel nincsenek görcsölési problémáim. Egy orosz masszőr javasolta még 2 éve mivel hajlamos a faizmom csípőtövis részen becsomósodni és nyomni az ülőideget. Kurva viccesen mondta orosz akcentussal: Pjanangin Fjorte. A biotechet bájotecsnek mondta. Szakadtam
[ Szerkesztve ]
-
válasz headhunter #136390 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy így tényleg vezetett volna. A szeme a kormány felső pontja alatt van. Így nem lát mást csak a műszerfalat meg az eget.
(#136415) Woodslave
Én nem szoktam ezt ennyire túlgondolni. Mg pótlás nélkül görcsölök lightosan, de mind a sciteces Ca-Mg tablettától, mind a Magnosolv-tól, amit mostanában szedek, ezek elmúltak. Majd ha lesz időm, akkor parázok azon, hogy mekkora része hasznosult -
medica
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #136415 üzenetére
Mondtam már, hogy citromos teával igyátok.
De egyszerűbb venni patikában citrátot, receptre 100g 450 FtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
két napja megint saját kajámat eszem. Tegnap is este 5-fél hétig edzés, utána lidl, aztán főztem. Mennyire megérdemlem hogy qrva jól nézzek már ki
Szóval kedd óta -2 kg. érdekes mert tegnap is 2400 kcalon voltam 250 ch-n.
-
Woodslave
félisten
válasz carl18 #136410 üzenetére
én esténként iszok egy magnosolvot cinkkel. Kicsit elbizonytalanodtam amikor utánajárva láttam hogy a benne lévő magnézium vegyületek nem a legjobbak, aztán ezt láttam a honlapon nem tudom mennyire igaz.
Az eljárás előnye a megnövelt stabilitás (felhasználhatóság) valamint a hatóanyag gyorsabb kioldódása és felszívódása. A Magnosolv® granulátumban lévő magnézium-karbonát és -oxid víz jelenlétében a hozzáadott citromsavval heves reakcióba lépve és magnézium-citráttá alakulva gyorsan és tökéletesen feloldódik. Az így létrejövő oldott állapotú magnézium-citrát, szerves magnéziumként kiválóan hasznosul a szervezetben.
Egyszer beírtam a kajám egy olyan programba, ami az ásványi anyagokat is mutatja aszerint nem volt magnéziumhiányom, de biztos ami biztos, néha (nagyon néha) nekem is begörcsöl a talpam, de nem rendszerszintű
-
macera2
aktív tag
válasz carl18 #136398 üzenetére
Magnézium ügyben én is kutattam. Bemásolnám, Ignis Subdialis fórumtag (Gyakori kérdések) zanzásított véleményét, a különféle Mg vegyületek, anyagok magnézium tartalmára, és a Mg tartalom felszívódására vonatkozóan:
Mg-oxid: 50% Mg, ...........4% felszívódás
Mg-karbonát: 45% Mg, ...30% felszívódás
Mg-citrát: 16% Mg, ..........90% felszívódás
Mg-laktát: 12% Mg, .........99% felszívódás
Mg-orotát 6% Mg, ............98% felszívódásRemélem, hogy egy hozzáértő infóit tudtam közreadni. Szerinte, egy átlagembernek napi kb. 400 mg., sportolónak kb. 800 mg. felszívódott Mg-ra van szüksége. Természetesen, ha a témával kapcsolatosan volna további infótok, véleményetek az köszönettel fontolóra venném.
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Fandango
veterán
válasz makaveli666 #136408 üzenetére
Na nem mondom, hogy sok, de akadt 1-2.
-
Fandango
veterán
válasz makaveli666 #136397 üzenetére
Párszor voltam már, azért volt ott nézni való!
-
Nor-b
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti az információkat/utána olvasásokat hol végzitek? Láttam itt írtátok már, hogy sok rossz, megbízbatatlan oldal van tele falsch infókkal. Szóval honnan tudnék minőségi cikkeket, írásokat olvasni részletesen a testépítésről, esetleg ilyen fontosabb biológiai dolgokról (aminosavak beépülése, szerepük, katabolizmus, energia felhasználás stb...), angol magyar német nyelv játszik.
Másik kérdés vettem Ca Mg vitamint de olyan rohadt nagy kapszulában van hogy alig bírom lenyelni. Lehetséges az hogy feloldom valamiben pl.: teában? Vagy ilyenkor csak elrontom a felszívódást?
Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz Pocee #136393 üzenetére
Kurva unalmas ez a semmire se való oltogatás. Ezért kell ide járni? Nekem a faszom tele van már ezzel a dedós csepelezéssel, vidázással, gyerekkori barátozással. Eleinte elment egynek, de naponta háromszor benyögni, dedó, ovoda. Nincs egy moderátor aki elküldené ezeket a picsába???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest