-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
válasz tibcsi0407 #156164 üzenetére
lehetőleg ne úgy, mint Kornél
-
jpeetr
aktív tag
válasz Ļantos #155959 üzenetére
A szuperszett gyakorlatilag két antagonista izomcsoportra végzett gyakorlatok összepárosítását jelenti, pihenő nélkül. Hat olyan izomcsoport van, melynek egyértelműen van antagonistája: a mell, mely a felsőháttal edzhető együtt, a combfeszítő és combhajlító, valamint a bicepsz és a tricepsz.
A hátat és a vállat sosem fogod szuperszetben edzeni. Sőt a vállat semmivel.
-
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
Pumped gabo is gymbeam szponzorált lett...
Pedig eddig normalisnak tuntek -
jpeetr
aktív tag
Otthoni multifunkciós gépekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Egy gépnek van hely, szeretnék olyat, amivel nagyjából mindent meg lehet edzeni.
Keret max 300k lenne. -
jpeetr
aktív tag
válasz Sterilzona #150466 üzenetére
Minek kérdezel, ha megmondták a választ és megcáfolod?
"Pedig 40g zabot szoktak enni, legalább is annyi egy adag." Ki? Annyit kell enni amennyi ki van számolva az étrendedbe.
40gramm zab az óvodásoknak való adag. -
jpeetr
aktív tag
válasz Jorus #148920 üzenetére
Szerintem árban és beltartalomban ez a legjobb.
Lehet hogy DM-es, de 22gr fehérje, 1,5g cukor és 299Huf. Én ennél jobbat még nem találtam.
-
jpeetr
aktív tag
Nutrend fehérjével van valakinek tapasztalata?
Így a plusz 25%-al egész barátinak tűnik.
-
jpeetr
aktív tag
Most irta ki Dori, hogy koccolt a scitec-tol. Kivancsi lennek honnan kapott annyival jobb ajanlatot.
-
jpeetr
aktív tag
válasz Coccolino_O #147269 üzenetére
Nekem mióta autóm van, BMW-m van, mégis járok edzeni
Több is volt, egyikkel sem volt bajom.Lantos Te meg ha a bódi csabi autója lennél, lehet te is égnél szégyenedben
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz gyuri860213 #146745 üzenetére
Mélytorok
-
jpeetr
aktív tag
válasz marked one94 #146737 üzenetére
A 8:1:1 a legjobb aszondta a báni. Abban sok a leucin, ami pont ugyanazt tudja, mint a gogsz.
LINK 53. perctől a lényeg.A agydózisú leucin ugyanazt tudja, mint a szteroidok...
-
jpeetr
aktív tag
válasz Angel2014 #146716 üzenetére
A szuperszett gyakorlatilag két antagonista izomcsoportra végzett gyakorlatok összepárosítását jelenti, pihenő nélkül. Hat olyan izomcsoport van, melynek egyértelműen van antagonistája: a mell, mely a felsőháttal edzhető együtt, a combfeszítő és combhajlító, valamint a bicepsz és a tricepsz.
-
jpeetr
aktív tag
válasz tibcsi0407 #146618 üzenetére
Na jó, de meg kellett venni nagy tételben 100kilót
Most mit sajnálod már azt a kis haszont -
jpeetr
aktív tag
Lehuzashoz ennek van ertelme?
https://m.builder.hu/edzokampo-gurtni-felhuzo-heveder/chiba-edzokampo-par-p9904
Vagy sima gurtni inkabb?
-
jpeetr
aktív tag
válasz Woodslave #144526 üzenetére
Én mindig megfogadom, hogy többet nem veszek "hülyeségeket"
Két hete szólt haver, hogy van kimaradva egy bontatlan BCAA-Xpress, mert amióta megvan a gyerek nem tud lejárni, érdekel e féláron.
Na addig tartott hogy nem veszek hülyeséget..
Összekavartam a maradék ízesítetlen glutaminnal meg leucinnal, lett kb 2,5x annyi por, így nem is annyira édes. Fél évig van mit iszogatni, pedig tudom, hogy kb nulla értelme van -
jpeetr
aktív tag
válasz Woodslave #144472 üzenetére
"abból itélj, hogy a gyártási folyamata egy panellakáésban van kb..."
Ezt, vagy ehhez hasonlót már több helyen is olvastam a stillmassról. Valaki hallott ilyesmit?
-
jpeetr
aktív tag
válasz tibcsi0407 #144186 üzenetére
Kimaradt a túlárazott
-
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #143968 üzenetére
Ezzel nincs is probléma, egyszerűen csak megtévesztő jóformán az összes tömegnövelő cimkéjén, az x gramm cukor.
Sokan jóhiszeműen megveszik, de attól még a malto kb ugyanaz, csak nem kell cukorként feltüntetni. És nem kevés lehet benne, hiszen a szénhidrát szupermátrix legfőbb összetevője az a jumbo hc esetében. -
jpeetr
aktív tag
válasz véjprotejin #143676 üzenetére
Kezdőként teljes testest heti 3x
Aztán 3-6 hónap múlva simán jó a push pull leg -
jpeetr
aktív tag
Nálunk meg a hétvégén Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa van. Gondolom nem jött ilyenre innen Füzesgyarmatra senki.. 😊
-
jpeetr
aktív tag
válasz AMD Power #143541 üzenetére
Nem írtad milyen rendszerre, de én iOS-en ezt használom: https://itunes.apple.com/us/app/workout-gym-tracker-planner/id1048454034?mt=8
-
jpeetr
aktív tag
válasz marked one94 #142632 üzenetére
Attól függ mekkora a zsák
De a lap alján vannak linkek, így pl batman is lehetsz, ha az szeretnél inkább -
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
válasz HussarF #142519 üzenetére
Én most vettem először, ki akartam próbálni egy "premium"-nak mondott fehérjét.
12k volt végül a 2,1kg-os, annyira nem is vészes a scitec, biotech-hez képest.
Ízben rich chocolate lett, chocolate fudge nem volt készleten. (persze most már van 😊)
A Dymatize és a CELLUCOR COR-Performance Whey között vacilláltam, de eddig úgy tűnik jó választás volt. -
jpeetr
aktív tag
válasz Angel2014 #142272 üzenetére
Ezért kell kalóriadeficitben lenni. Persze a makrók is fontosak, hogy a bevitt kalória honnan van, de a szó jelentése magában hordozza azt, hogy teljesen tökmindegy a napi aktivitásod. Ülhetsz, de akár alhatsz is egész nap, a lényeg, hogy a bevitt kalória kevesebb legyen a napi igénynél. Mindegy az aktivitás, a hangsúly a kevesebb szón van.
Előbb azt kellene belőnöd, hogy mi a napi igényed, és akkor már tudsz számolni mennyi kell, abból meg makrót. -
jpeetr
aktív tag
-
jpeetr
aktív tag
Na még Dórika is egészen ésszel reagálta le a dolgokat.
-
jpeetr
aktív tag
válasz aelod #142199 üzenetére
Gondolom ettől kellene annak lennie:
"Mentes bármilyen mesterséges összetevőtől, édesítőszerektől vagy szójától, így az Organikus Whey Protein termékünk egy természetes, krémes ízt biztosít, miközben magas fehérjetartalmával hozzájárul az izomtömeg építéséhez és fenntartásához.
Az Eper ízesítés természetes vanília és eper porral van ízesítve, míg a Banán a természetes vaníliát keveri banán porral és egy csipetnyi Organikus baobab (majomkenyérfa) porral az édes ízért."
Elég horror ára van, ráadásul az ízesített 60%-os.
Jó biznisz, amíg valaki megveszi. -
jpeetr
aktív tag
válasz Ed3r_X_ #142194 üzenetére
Most olvastam ennek a Protein Fuelnek az összetételét, már ha a Biotech-esről van szó.
valahogy egy tejsavó koncentrátummal szemben nekem ez nem túl biztató:Összetevők: víz, Hydro-Protein Blend [hidrolizált kollagén (38 g / 100 ml) , tejsavó fehérje hidrolizátum (5 g / 100 ml)], Amino Blend (glicin, L-lizin, L-arginin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin), taurin, aroma, étkezési sav (citromsav), tartósítószer (szorbinsav), édesítőszerek (aceszulfám-K, szukralóz), piridoxin HCl, cianokobalamin, színezékek (azorubin*).*azorubin: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Konkrétan a nagy része hidrolizált kollagén, illetve értékelhetetlen aminosav (Glicin, arginin)
-
jpeetr
aktív tag
Hát a Bodó család feloszlott?
-
jpeetr
aktív tag
Ha valaki nem tudná, a nagy dózisú leucin ugyanazt tudja, mint az anabolikus szteroidok. BBTV legújabb rész 54. perctől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok