- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
- TP-Link WR1043ND router
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #33573 üzenetére
nekem még személyektol se mindig jön értesités, pedig be van jelölve kedvencnek is, aztán van hogy csak akkor látom, hogy uzent amikor megnyitom a chetbe, hogy irjak neki.
Aztán igy van, hogy elmarad a bevásárlás meg hasonlokMeg a webes chatben ha irok valamit akkor megakad az irás és várnom kell pár mp-t mire megjelenik a szoveg és elküldi .
tehát a billenytu leutéseket érzékeli és el is tárolja,de valamiért laggol a rendszer és nem jelenik meg azonnal és nem reagál addig az elküldésre se mig végére nem ér a szövegnek. -
másnál is van ilyen probléma, hogy ha a webes FB olalon irok a chatbe valakinek és valaki más küld uzenetet akkor felugrik az ö chatablaka is és a kurzor árugrik arra az ablakra?
Csak mert már többször belefutottam olyan hibába ami nagyon zavaro vagy kellemetlen, hogy irok valakinek egy uzenetet és közbe más is ir és az elsö személynek szánt uzenetem másik fele az uj szemény chatablakába irodik már és ha nem figyelek akkor neki küldi el.remélem érthetö ,hogy mi a probléma.
tehát miért nem marad a kurzor az aktiv ablakban ahol épp gépelet vagy ahol elöbb nyitva volt és miért lesz aktiv az amelyik csak érkezett
-
nem tudom mi ez az uj modi, de random ismerösök hozzászolásairol kapom az értesitéseket, amik sehogyan nem kötzödnek hozzám.
Egyedül anynit a kapcsolat, hoyg az ismerösöm, de mégcsak nem is olyanok akikkel valamilyen formában interakciom lett volna.
Tehát a kutya nem kiváncsi rá, hogy kinek mit ir, és errül pláne nem akarok értesitést kapni.
Bezzek olyan dolgokrol meg nem küld amirol szeretnék, meg ,hogy az uzenofalon idörendbe jelenjenek meg az uzenetek . -
válasz
Sirandrish #30575 üzenetére
ez nálam is elöfordul, amikor weben akarok messengeren irni valakinek egy hosszabb szoveget, ami egy sornál hosszabb.
Meg ma volt egy darabig, olyan, hogy megnyitottam a facet és az elso helyen az fogadott, hoyg egy pipa volt alá meg irva, hogy mára ennyi volt végigértél a postoknak és alatta meg pár napos postokat mutatott csak hiába frissitettem nem változott semmi sem.
Meg azt sem értem, hogy hova tunt az az opcio, hogy lehetett állitani, hogy idörendi sorrendbe mutassa a postokat, mert most valami összevisszaság van, a pár perces posztoktol a több naposakig össze vissza.
-
másnak is volt már olyan, hogy olyan embereknek az adatlapjai jönnek értesitésben, hogy ismerősnek jelölhetem öket vagy ismerösnek jelölt és igazoljam vissza akik már az ismeröseim ?
Mert az egy dolog, hogy azokat könnyen ki lehet szurni, akik profilkép nélkül és egyetlen közös ismerös nélkül csak névazonossággal akar igy bejelölni, de itt olyanok vannak akikrol tudom, hogy ismeröseim vagy legalább is azok voltak és most megint kérik ,hogy jelöljem vissza öket és sok a közös ismerös is.
Tehát már vagy sok közös ismeröst is átvertek egy álprofillal vagy csinált egy másik profilt is , de vannak köztuk olyanok akik nem tudják hogy kell, tehát kizárt, hogy maguktol csinálnának mégegyet.ugyhogy nem tudom, hogy miért vannak ezek
-
tudja valaki, hogy hogyan lehet gyorsan megtalálni vagy megosztani azokat a bejegyzéseket amit valaki más osztott meg.
ugy értem, hogy ha egy ismerösöm megöszt egy xy videoját és én nem az ismerösömét hanem az eredeti xy bejegyzését akarom megosztani , hogy ne az ismerösöm neve szerepeljen mint megoszto utána?
mert most ha rámegyek xy nevére akkor csak a hirfolyamába jutok , de ha sokat postol akkor nem találom meg, hogy mikor volt a keresett video feltöltve nála és sokáig is tart ha mindent egyenként kell végigporgetni.
vagy hogy lehet a linket ami arra a videora mutat kinyerni, hogy meg lehessen osztani más forumokon is nem csak a facén? -
valakinek van ötlete, hogy mobilon, hogy lehet egy hosszászóláshoz képet betenni egy hozzászóláshoz, hogy ne ömlesztve kelljen keresni az összes kép közöt ami a telefonon van ?
Most ha rábökök a hozzászólásra majd a kamera ikonra, akkor az összes képet beadja és percekig kell pörgetni ha egyáltalán megtalálom amit akarok, nem lehet mappák szerint keresni.
A telefonon szét vannak válogatva mappákba a képek, de a FB-nál nem tartja meg ezeket hanem az összeset egybe, a letöltött képeket és a kamerával készültek is egybe mutatja igy több ezer kép között kell megtalálni azt amit szeretnkl megosztani.
-
üdv, tudja valaki, hogy hogy lehet ujra ugy feltölteni képeket albumba, hogy legyen külön cime az albumnak lés külön leirás része is?
Most csak cimet lehet adni neki.
ÉS régebben minden képnek vagy ugy általában az albumnak meg leheett addni a pontos helyét, hogy hol készült, most ezt sem találom.
Illetve ha mobillal készitet panoráma képet, de PC-rol akarom feltölteni akkor hogy lesz panoráma ként megnézhető a kép ? mert eddig ha csak mobilrol töltöttem fel akkor lehetett körbenézni PC-n meg csak elnyujtott sima képkjént mutatja. -
miért nem lehet filekezelöböl áthelyezni képet a facebookra?, régebben mind a messenger mind az üzenöfalra lehetett igy képet betenni, hogy cak áthuztam egyik ablakbol a másikba, most nem engedi.
Mesengernél csak ugy lehet képet betenni ha a gombra rákattintok ami megnyit egy külön ablakot ahol kereshetek képeket a gépről, de az üzenöfalnál a hozzászolásnál, meg csak a gif és a matrica meg hangulatjelre van gomb, a kkép beszurásához és keresésére a gépről nincs.
hogy lehetne akkor gépről betenni képet .vagy egy böngésző problééma? vivaldit használok ami egy chrome alapu böngésző, tehát ami a chromba megy az itt is.
-
Meg ez az uj stilus , egy nagy kaki.
Amit már régebben is irtam, hogy ha egy képet meg akarsz nézni akkor vagy mégig kell porgetni az összes képet és csak az utolsó után lép vissza a rendez üzenő fal nézetre, vagy pedig a bal felső sarokban kb egy mm es részen kell pontosan eltalálni az X-nek egy adott részét azért hogy be tudd zárni vagy esc-t nyomni.
De a Videoknál meg még kacifántosabb a helyzet.
Mert ha feltesz valaki egy videot vagy egy olyan hirdetés amit megnéznél, akkor mit kell csinálni?
Csak egyszerüen rákattintasz a videora és elindul a lejátszás, de mit kell tenni ha meg akarod állitani? Nem nem csak rákattintani a video képére mnt a YT-on, nem itt meg kell keresni a Pause gombot, hozzá. hangerőt nem minden esetben lehet változtatni és hangosabb mint a normál beállitott.
Ha meg még ráadásul kétszer kattintottál a videora akkor kiteszi nagyban és mi torténik ha be akarod zárni? Rá kell kattintani arra a miniature területre az X nél, de itt nem elég hogy ha nem sikerül eltalálni akkor nem történik semmi, nem ilyenkor az van, hogy leteszi neked kicsibe a jobb also sarokba kép a képbe funkcioba.
Ahonnét vagy ujra vissza tudod nagyotani vagy bezárni most a még kisebb ablak jobb felso sarkába található X-re kattintva.Szóval gratulálok az ujjitásokhoz, hogy az egyértelmü dolgokat is enynire el tudják baszni és megváltoztatni a funkcioját és a helyeket.
-
válasz
repvez #27614 üzenetére
meg mostanába csinálja azt a marhaságot, ha valaki PC-n ir üzenetet mesengerben és én megnézem vagy külök egy like jelet is .
Attól még a fejlécben ugyan ugy megmarad az értesités, hogy xy üzenetet küldött.
Ez eléggé zavaró, mert általában nyitva van a FB miközben böngészek más oldalakat és a tálcára van letéve igy ha valéaki ir akkor látom a tálcán lévö weblap fejlécen, hogy ki küldött vagy hány üzenetem van, igy csak ha valaki fontos irt akkor kel oda mennem az oldalra máskülönben meg majd ráér késöbb is. De igy nem tudom, hogy ujra irt e valaki vagy csak a régi ami nem tunt el. -
válasz
Jamby18 #27612 üzenetére
nálam is rendszeres napi szinten.
Régebben legalább volt olyan opcio, hogy a legfrissebbek elol meg a legfontosabbak.
De ez a választás megszünt és már csak random modra adja a hirfolyamba a megoisztásokat.
Van, hogy kiirja, hogy pár perces hir, majd következik egy 2 napos majd ujra egy orás és teljesen követhetetlen, hogy mikor ki mit oszt meg.
És a értesitések is egy kalap kaki.
Mert a telefonon, hiába nézem meg még mindig ott marad a jel, hogy van uj értesitésem, és olyan is van, hogy csak orák mulva dobja fel, hogy kaptam egy likot vagy hozzászolást.ugyhogy igy élrdemben nem is tud az ember komunikálni, mert 1 ora mulva már hiába irok vissza , a másik már lehet nem ér rá.
-
Az csak egy dolog, de a FB -ban a kereső az kb semmire sem való. Ha nem tudod a pontos nevét az illetönek akkor nem fogod megtalálni .
Pedig elvileg az lenne a funcioja, hogy ismerősőket keress az oldalon.
Csak pont a keresés funkcio nincs ami megsegitené ezeket a találatokat.
Az IWIW-ben 1000x jobb volt, ott lehetett szürni , nemre, korra, megyére stb.
igy olyat is megtaláltál akit csak láttál az iskolában mert évfolyamtársad volt, de nem tudtad a teljes nevét és hogy hol lakik.
De beirtad a szugséges szüröket és kiadta a találatokat ami annyira leszukitette már, hogy át tudtad nézni az összeset és megtalálni azt akit kerestél.
És ezt a FB nem tudja sehogy sem annyira minimális a keresés funkcioja, hogy még akkor sem ad találatot ha tudod a nevét az illetönek, de nem minden találatot listáz ki és egy idö után már olyanokat is mutat akik a közelében sincsenek a névnek. -
és mi az a uj modi, hogy a webes oldalon ha megnézel egy videot akkor átugorhatatlan reklámot tesznek közbe és ráadásul 2x olyan hangosan mint ahogy a video hangerejét beállitottad. ezt olyaqn nehéz lenne, hogy ugyan azon a szinten lehessen a hangja , ráadásul nem is lehet állitani, tehát amig végig nem megy a reklá addig bömböl , majd utána vissza áll a meghatározott szintre
Arról nem is beszélve, hogy a reklámok nem a használt nyelven hanem az épp tartozkodási helyed szerinti ország nyelvén szolalnak meg. -
válasz
krizmo_ #27587 üzenetére
igen ez az egy megoldás van rá vagy szenvedni az egérrel.
És mivel én vezetéknélküli bill és egeret használok a tv-n kitéve a PC képét igy nem mindig van karnyujtásni közelségben a bill. a letöbb dolgot csak egérrel csinálok a gépen.
igy a régi rendszer egyszerübb volt, csak mellé kattintottam a képnek és visszaállt a kis méretre. -
arra van valami megoldás, hogy ennél az uj felületnél, ha a képeket akarom megnyitni akkor ne csak a bal oldali X gombbal tudjak kilépni belöle és ne csak akkor amikor végigértem a képeket?
Mert maga az X gomb is szarul müködik, ha nem akkor nyomsz rá amikor kiirja, hogy bezárás, akkor olyan mintha nem is érzékelné a kattintást és nem történik semmi.A másik a messenger rész.Eddig, drag and drop modon is tudtam bele képet betenni , most nem lehet .Most csak a kép beszurása gombra kattintva megkeresni a mappák között és megnyitás . csak igy lehet géprol képet betenni.
illetve ha valaki videot küld akkor PC-n nem nagyizja ki és nincs hangja és lerontja a minöségét kb 350p szintre akkor is ha 4k ban lett felvéve.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal lassabb mint a régebbi volt, meg rendszeresen kiirja, hogy udvözlunk a FB-ban kezd el keresni az ismerősüket. mintha most regisztráltam volna.
Vagy csak pár post után beadja a bekötött ujjas like ikont és a valami hiba történt. és a frissités se mindig oldja meg. -
válasz
krizmo_ #26547 üzenetére
másnapra igen, de van néha amikor belassul a betöltés.
És az is érdekes, hogy a PC-s weblapon ha megnyitom a messengert és ott kapok egy videot ami nem link hanem egyéni feltöltés akkor azt csak a telefonon tudom megnézni, a PC-n azt irja ki , hogy nem elérhető.
És a videokat se lehet kinagyitani csak azon a kis chat ablakban játsza le. -
valaki más nem tapasztalt problémát az oldalon ? konkrétan azt , hogy nem tölt be, csak egy üres oldal van a fejlécben meg csak a start page felirat van, semmi más.
-
egy érdekes dologra lettem figyelmes, nem tudom más is tapasztalta e.
DE egy másik országban egy fbon nem ismerös és még közös ismeröseink sincsenek , rendelt a helyi pizzázóbol pizzát aminek se a nevére se a cimére semmi vele kapcsolatban nem néztem utána a neten ,csak egy szelet pizzát ettem belöle mikor megkináltak.
De ezután másnak a fab arról a pizzériárol küdött nekem ajánlo reklámokat.és nem a pizzázó krnyékén ettük meg .
tehát számomra semmi kapcsoalt nem volt elöttena akkor ez hogy ?
-
tudna valaki segiteni? hogy tudom egy pár honapja mobilrol feltöltött képeimet átmozgatni egy albumba?
Amit találtam leirást az valahogy nem müködik.Amikor a kivánt albumban elhelyezett képekre megyek ott felajánlja , hogy áttehetem másik albumba, de amikor az idövönalra csak simán feltöltve van egy kép akkor nem . a leirás szerint a jobb alsó sarokban a lehetőségek menüpont alatt fel kéne jönni egy menüpontnak ahol kiválasztom melyik albumba akarom átteni.
de csak törölni , és profil vagy háttérképnek engedi betenni áthelyezni nem. -
valaki bármilyen modot tud arra ,hogy valahogy elöbb elérhető legyen nálam is a marketplace?
Nagy szugségem lenne rá, hogy találjak a közelben hirdetéseket.Külföldre költöztem, és jo lenne olcson eladó butorokat keresni a környéken.
Sajnos még az sem müködik, hogy más elküldi a linket amit talált mert azt sem tudom megnyitni, mert nem engedélyezett oldalt ir nálam mind a webes mind a mobilos app.
De már mindent próbáltam a frissitések mindig felmennek és ugyan az a verzio szám mint annak akinek van MP-je.
Azóta telefont is cseréltem és igy ujra kellett telepitenem az alakalmazást is, de mégsem kaptam meg. -
-
azt valahogy meg lehet oldani, ha egy yt videot akarok postolni ami egy több mint 1 órás koncert, de a cimbe megjelölni azokat a részeket amikre utalni akarok?
alapbol minden dalhoz már tartalmazza a pontos időket a yt feltoltóje kommentben.
Csak azt akarom, hogy én mikor megosztom ezt a videot akkor a zenék cimeit kiirom a postban és arra rá lehessen kattintani, de elöképmek a teljes koncert is ott lenne ha valaki megnézmé. -
tudja valaki, hogyan lehetne elöhözni a marketplace funkciot? mert hiába frissiten a legujabb verzióra nálam nincs , mig a bátyámnak meg már fél éve van. ugyan olyan elöfizetés ugyan az a telefon nálam mégsincs.
DE a legbosszantobb, hogy mégha talál is valami hasznos dolgot és a linkjét el küldi akkor én mégcsak meg se tudom nézni, mert kiirja, hogy nincs jogosultságom a tartalomhoz.
Se windowson böngésöben se androidon mobilon nincs marketem és nem is tudom ezeket a tartalmakat nézni.
-
Másnál nem fordult elő, hogy ha valaki feltöltött több mint 2 képet akkor kinagyitva nem tudok jobbra vagy balra lépkedni köztük?
Probáltam chrome , edge és vivaldi alatt is és csak azt az egy képet nagyitja ki amire rákattintok, a többire nem lép át -
-
azt tudja valaki, hogy nálam a marketplace miért nem elérhető? se mobilon sem PC-n. win 10 és android mindegyiken rendszeresen frissitve az applikáció a legfrissebbre.
Az még csak nem is akkora gond, hogy nincs saját ,de hogy mások által a marketplacera feltett dolgokat sem tudom megnézni, mert azt jelzi, hogy ha egy ismerős feltett kjépet a marketplacebe, de amikor rákattintok, hogy ott megnézzem a részleteket akkor azt irja, ki hogy rossz link vagy már nem létező tartalom.
pedig tuti nem törölte. -
egy másik gondom is van, ha a chatbe valaki feltölt egy videot akkor egyböl azt kapom, hogy a tartalmat nem lehet megjeleniteni vagy nem engedélyezett vagy már nem érhető el a tartalom számomra.
Ez PC-n van mobilon meg megjelenik rendesen.
-
másnál is van olyan hiba, hogy a kapcsolatfelvétel oldalakkal részben a kis körikonok nem vizszintesen hanem függölegesen jelennek meg rálógva a chaten elérhető emberek ikonjaira és igy eléggé nehezen lehet kivenni, hogy ki kivel van.
-
Érdekes lesz ez a komment az uj lájk mutatványa, mert ha eddig az alapján mutatott postokat , hogy milyen témában likoltad akkor sztem most pont nagyobb szar lesz mint eddig.Miért is?
Mert eddig általában pozitiv dolgokra likeolt az ember vagy ami tényleg érdekelte is, igaz egy idő után ahogy irták is ez a like spirál már annyira leszükült, hogy szinte csak ugyan azoktól láttál valamit a tobbiektől meg semmit.ÉS mi lesz ezután, hát a nagy többség mikor szokott kommentet irni, ha valami kiveri a biztositékot nála és a megosztó tartalmu cikkekhez, meg a szulinap névnapokhoz.
Igy ezek után csak szülinapos postokat látni majd, meg olyant ami negativan hat az emberre , mert mindig olyan cikket lát majd .Nem akarom részletezni, de el lehet gondolni, hogy igy választások elött mi lesz , meg a blikkes egybites emberekről szoló cikkek.és a vége megint az lesz, hogy a sok bosszantó cikkhez irt komment miatt megint olyan cikkeket dob be ami felbosszantja az ember igy a végére csak ilyennel lesz tele az oldal , semmi pozitivum .
Vagy mint a TV2es hirek, hogy tele van gyilkosságokkal meg balesetekkel aztán a végére benyomnak egy kispanda szuletett az állatkertbe cukiságot -
arrol van valami infó, hogy a chat mikor jelzi, hogy láttam egy üzenetet?
Mert eddig én azt hittem amig nem kattintok oda addig olvasatlannak jelzi. ezért is szoktam nyitva hagyni a chat ablakot, hogy igy el tudjam olvasni az üziket ugy hogy ne azt lássák, hogy egyböl látom .
amikor kapok egy üzenetet akkor ugye felugrik a kis chat ablak és villog a fejléce, meg jelzi fennt a kis piros buborékban, hogy egy üzenetem van.
amikor belekattintok az ablakba akkor megszünik a piros buborék és nem villog már a fejléc se.Ma viszont egy csoport irásnál irt valki és fel is jött az ablak minden elöbb felsorolt jelzéssel, de egy idő után azt irta ki, hogy mindenki látta, pedig én nem kattintottam oda a piros jelzés is meg van és a fejléc is villog még.
-
-
a netes központos jelöli sztem, mert nálam van , hogy szegedet irja , hogy onnan léptem be, mikor soha nem jártam még ott, de az invitelnek van arra valahol központja és sztem onnan kapcsolnak .
-
válasz
Vesporigo #20538 üzenetére
Az biztos, hogy nem társkereső oldal, de ahogy emlitetted a régi osztálytársak megkeresése sem megy egyszerüen , főleg ha nevet változtatott a férjhezmenéskor. Meg ne a FB mondja meg és ajánljon fel nekem olyanaokat , hogy kit ismerhetek, hanem had keressem én meg , hogy kit szeretnék megismerni és kivel szeretném a kapcsolatot tartani.
Krizmo-nak biztos sokan irogatnak idegenek és ezért reagál ilyen ingerlékenyen ezekre a reakciókra.
-
Az egész keresés ugy szar ahogy van az elejétől kezdve, nincs egy normális szürési lehetőség, amivel különbözö helyre, nemre , korra lehetne szürni. végül is csak pont azt a részét nem fejlesztik ami a lényege lenne egy olyan oldalnak ahol az ismerősöket lehessen megtalálni és a kapcsolatokat fenntartani.
Régen az iwiw nek 1000x jobb keresője volt
-
Azt tudja valaki , hogy a messengerben , ha valaki olyannal irok aki más időzónában van akkor melyik időpontot irja ki nálam és nála?
Tehát ha 6-7 óra eltérés van és nálam 3:10 percet ir ki , hogy látta akkor az nálam 3 óra vagy nála? -
na bejött a mobilos messengerbe egy integetés neki nevű gomb, ez is kellett mint egy falat kenyér, csak, hogy véletlenül rá lehessen nyomni.
-
válasz
krizmo_ #20254 üzenetére
Még jó , hogy az olyan funkciókat megszuntetik aminek egy kis értelme is van és olyanokat tesznek helyette ami fulra felesleges fixen kint lenni. ha meg akarok keresni oldalakat akkor beirom a keresobe, nem kell kint lenni non stop , jobb fennt.
A megszunt menüben legalább lehetett találni uj ismerősoket vagy olyan képeket témákat amik érdekeltek amikor egy ismerösöm lájkolta vagy megosztotta, de nem jelent meg a üzenöfalamon.DE arra nem képesek ráfeküdni, hogy normális szürökkel megáldott keresöt tegyenek bele, amivel megtalálhatoak, olyan személyek akiknek nem emlékszünk a pontos nevére vagy megváltozott számunkra ismeretlen helyre ahol lakik.
Meg a másik, hogy minek van a közeli ismerős beállitás, ha pont roluk nem kapok normális értesitéseket.
Az egyik ismerösöm be van állitva, hogy első helyen is legyen és amikor megoszt valamit látszik is elsö helyen addig mig ujra nem frissitem az oldalt onnantól már nem látszik az üzenőfalamon csak a sajátjánál látom.Meg régebben az összes likját és tevékenységét is láttam ha ezt a beállitást használtam valakinél, most meg már csak ha megoszt valamit.
Szóval idővel egyre szarabb lesz , már nem az a cél, hogy tényleg kapcsolatok alakuljanak ki hanem , hogy minél több fost nézzen az ember, mert reklám és egyéb kéretlen tartalom az van .
-
Másnál is eltünt a jobb felső ablak ahol a pillanatnyi tevékenységeket lehetett látni? most az egész jobb ldalon a chaten elérhető ismerősőket adja,, de ott is össze vissza, nem azok vannak ott akikkel szoktam beszélgetni hanem akikkel soha
Meg az miért tünt el, hogy ha valakit beállitok közeli ismerősnek akkor csak a megoszásait látom, de a likeokat nem , régebben mindent jelzett, sőt még értesitést is küldött, most meg már az is néha jön néha nem,
és az is fura, hogy egy ilyen ismerősőm, ha megoszt vagy likol valamit eddig láttam a jobb felső ablakban, de csak egyszer ha megnéztem vagy megosztott egy uj dolgot akkor az elötte lévő törlődött.(nem a stori)
Miug olyan emberek akik nem érdekelnek hetekre visszamenőleg visszanézhető mit osztotak meg. -
tudom, hogy más többször volt szó róla, de nem nagyon ett rá válasz, hogy az mitöl lehet vagy milyen beállitás, ha van olyan ismerősőm aki hiába van beállitva közeli ismerősnek az üzenő falon mindig csak akkor jelenik meg a tevékenysége ha épp kiteszi és egyszer láttam ha utána frissitem az oldalt akkor eltünik és már csak az ö saját oldalán találom meg , ugyan igy van a jobb felső frissülö ablakban is csak egyetlen egy tevékenységét vagy lájkját látom és ha frissitem az oldalt akkor eltünik vagy egy másikat ad be, mig másoknál az összes ilyen tevékenysége visszanézhető akár napokra visszamenőleg is.
A másik gondom, hogy a megosztott videok akadozva játszódnak le mindegy , hogy már teljesen betöltött e vagy sem van, hogy a hangja megy de a kép ál van , hogy ugrik utána egyet van, hogy begyorsulva utoléri a hangot a kép.
-
-
pont most akartam én is ezt kérdezni és ezzel együtt csak max 2 monitornyi hirfolyamot tölt be és a lap alján kiirja, hogy ha több hirt akarok látni akkor vegyek fel több ismeröst.
Tisztára olyan mintha most regisztrlátam volna.Emellett az elözö gondom is megmaradt, tehát a legfrissebbre állitva is össze vissza adja a postokat , egy 5 perces post után egy 2 órás majd egy 2 perces.
-
-
Másnál is rendetlenkedik a hirfolyam beállitása, ott a legfrissebb és a legfontosabb rész közül lehet választani.
Az csak egy dolog, hogy kb 5-6 oldalfrisités után visszaáll a legfontosabb beállitásra hiába pipálom ki a legfrissebbet , de most már olyan mintha megcserélödött volna a két opció, mert a legfrissebbnél nincs ujabb egy rás bejegyzéseknél , mig a legfontosabbra állitva meg van 1 perces is .PC vivaldi böngészöben.
ÉS a videokat sem játsza most le folyamatosan, csak pár mp és töltés után megint egy kis részt.
-
válasz
basaharc502 #19592 üzenetére
csinálj chaten csoportot , mi is azt csináltunk és igy mindenki kap értesitést ha valaki a csoportba ir, de senki más nem látja amit irtok aki nincs a csoportba, de olyan is irhat bele aki nem ismerősöd, de meghivtátok a csat csoportba.
-
ezeket az x éve vagyunk ismerősök ajánlásokat lehet messengeren keresztül is megosztani, vagy ha a megosztásra megyek akkor azonnal kiteszi a falra?
Mert én csak annak a személynek akarom elküldeni akivel ez az ismertség fennál nem akarom kitenni mindenki elé. -
PC-n a bömgészöben a facebook chatjében meg lehet nézni, hogy mennyi üzenet volt egy egy személlyel? régebben olyan 2 éve felül kiirta, hogy mennyi párbeszég volt , de most nnincs vagy nem találom.
-
Azt hogy lehetne beállitani, hogy az asztali gépen a böngészőben nézbe a fb-t ne kelljen napjában többször is állitgatni, hogy a hirfolyamban a legfrissebbek jelenjenek meg és ne csak a legfontosabbak?
Meg mostanában a mobilos appnál nem jönnek meg az értesitések pedig minden be van állitva és a közeli ismerőseimtöl se jön értesités
-
-
Az hogyan lehet , hogy két készüléken ugyan az a verziós app van fenn a faceből, de különbözö a megjelenése? Nálam az értesités egy harang , mig a másikon földgömb és nálam csak négy ikon van mig a másikon középen van egy házacska ami a marketplace.
Ugyan ugy magyarul használjuk ugyan azon a városban ugyan az a szolgáltató a készulék tipusa is és a legujjabb frissités a 140. 0.0. 24.91 es -
-
válasz
#27441408 #19034 üzenetére
igen ezt adja be , de amint látszik a cikkből is csak oldalak és nyilvános postokat keres és nem személy profilokat, hogy rátalálj egy bizonyos emberre hanem csak a cégekre tartalmakra lehet kersni, a szürök között mutatóban sincs olyan ami a személy keresésben segitene, kor, nem, ország vagy egyébb szürő.
Ilyenkor visszasirom az iwiw-et abban az eddig legjobb kereső volt ami tényleg arra szolgált, hogy megtaláld azt a személyt akivel tartani akarod a kapcsolatot.
-
-
-
válasz
repvez #18921 üzenetére
még mindig kereső téma, sehogy sem tudom megkeresni azt az embert akinek tudom a pontos nevét és az email cimét munkáját korát nemét is, de csak a nevet lehet beirni a keresőbe és szinte csak céges oldalakat dob ki és ha beállítok neki, hogy személyeket keressen akkor kilistáz olyan posztokat ahol ez a név szerepel , de nem profilokat.
nagyon gáz igy ahhoz képest, hogy ez lenne az alaprendeltetése, hogy barátokat keressünk és tartsuk a kapcsolatot egymással.
-
Persze tilthatja, de még mindig nagyobb az esély egy normálisabb keresőnél, hogy a megmaradt találatok közül profilkép alapján meglesz az illető, mert még egy Kovács István vagya Kis János is meglehet ha tud az ember normálisan szürni korra nemre országra ,megyére vagy városra, mert a megmaradt párszáz találatot könnyen végig lehet pörgetni már ahogy iwiwnél is volt.
vannak olyan helyzetek ahol olyan embert akarsz megtalálni aki független az eddigi ismeretségi körödtöl és csak rövid ideig találkoztál vele vagy olyan régen, hogy nem emlékszel minden részletre róla.
-
én csak azt nem értem, hogy itt van egy ekkora oldal mint a FB és ilyen szar a keresője, pont azt a részt nem fejlesztik amivel az ismerősőket lehetne megtalálni.
Az iwiw féle kereső 1000x jobb volt mint ez, ott lehetett szükiteni korra nemre megyére lakhelyre stb..
itt meg ha nem tudod a pontos nevét akkor már buktad is sose találod meg, föleg ha nem olyan ritka nevű vagy más országban lakik. vagy egyszerüen férjhez ment és felvette a férje nevét.vagy csak én nem tudom használni? hogyan keresnétek azt a személyt akinek csak a keresztnevét közelebbi lakhelyét,de nem pontosan ismeritek és a korát tudjátok megtippelni ,meg hogy milyen nemű?
-
mi ez az uj modi, hogy ha egy csoport vagy egy cég oldalára kattintok akkor egyből megnyitja a chat ablakot is hozzá?
az már csak hab a tortán, hogy nem frissül amutómatikusan az oldal amikor valami uj kerül ki a falra vagy jobb felülre a like ablakba.
van, hogy valakinek mutatja, hogy megoszt vagy belájkol valamit , de a frissités után meg eltünik, mig másnak meg megmarad . és ráadásul ez olyannál aki közeli ismerősnek van állitva. -
-
A multkor kérdeztem már, hgogy a FB-ra hogy lehet 360fokos képet feltenni vagy legalább is panoráma képet ugy, hgogy a hirfolyamban mozgatva a telefont körbe lehessen nézni. amit kaptam linket , azt a menü részt sehol nem találom.
ÉS már egy elkészült sima kamera appal készitett panoráma képet, hogy lehet később feltölteni ilyen opcióval? a legtöbb amit találok, az olyan, hogy már eleve 360fokos appal kell elkésziteni, de akkor melyik app ami jó erre a célra? De csak vizszintes 360as panorámákat akarok feltenni, nem kell gömb panoráma.
A linkelt oldalon azt irja, hogy 100foknál nagyobb képnél autómatikusan átvált nálam nem tette,csak sima képként tette fel.
Szóval ha valaki tudna akkor egy részletes mit hogyant leirhatna erről.
-
Az tudja valaki, hogy az mitől vagy , hogy a jobb felső ablakrészen ahol kiírja, hogy ki kit likolt vagy osztott meg, annál visszapörgetem egy ideig és van benne egy személy akinél látom, hogy mit lájjkolt, de ha frissítem az oldalt és visszatekerek oda már nem látom a likolást, de az előtte és az utána lévő még megvan .
A likot nem vonta vissza, mert ha megnézem annál akit belájkolt akkor ott van, de akkor miért vagy milyen beállítás miatt tűnik el a többi meg miért nem. -
és hogy lehet fbra feltölteni ugy képet, hogy körbe lehessen forgatni?
ha csináltam egy panoráma képet azt automatikusan ugy érzékeli, vagy csak sima képként? és csak az alkalmazáson belül lehet igy képet feltenni?
Vagy mi a menete -
Ez nálam nem ilyen egyértelmű, mert van, hogy ott a zöld pötty és utána eltűnik megjelenik az 1p majd hosszú percekig nem vált van, hogy fél óráig is igy van, majd elkezd nöni 2p 3p 4p aztán visszaugrik 1p-e.
De bármelyik állapotból lehet pötty is.Az addig tiszta, hogy míg rendesen növekszik a szám akkor kilépett és számolja, hogy mikor volt utoljára aktív, de mi a helyzet amikor nem változik a szám, olyankor fenn van vagy nincs?
Meg régen legalább kijelezte, hogy mobilon vagy PC-n van fenn . -
azt tudja valaki, hogy a PC verziós massengeren ami a fb oldal jobb oldalán található, hogy , mi alapján jelez valakit online?Vagy ez befolyásolható ?
Csak mert van akinél csak azt irja ki, hogy 1-2 perce volt aktiv ,de mindig visszaugrik 1p-re a kijelzés, de a zöld pötty nem jelenik meg, majd van, hogy megjelenik a zöld pötty is.
Van, hogy meg van nyitva a chat ablak annál az ismerősőmnél és kiirja, hogy látta az uzenetet,de akkor sem jelzi zöldnek.Ez , hogy lehet?
Illetve a felette lévő folyamatos ablak, hogy ki kit lájkolt és osztott meg, van, hogy ugyan azokat ismétli , nem lehet visszapörgetni régebbi részekhez, csak max 1 órát.
win10 pró és vivaldi böngésző
-
valaki tudja, hogy hogyan lehetne normálisan keresni ismerősöket az oldalon? Mert hiába irok be pontos nevet , van, hogy csak 20 db-ot listáz ki és kész, természetesen a közelében sincs a találatnak semmi.
Régen az IWIW-en nagyon jó kereső volt mindig megtaláltam akit kerestem még csa nem tudtam konkrétumot sem , lehetett szükiteni szürni a keresésen, korra, megyére, nemre, stb.. szerint.
Nem értem itt miért nincs ilyenMErg ha csak görgetek lefelé az oldalon akkor kb a 30. ik profil után megfagy az egész oldal.De csak a FB. olyan mintha megtelne a memória vagy hasonló
ha az egeret ráviszem a gombokra akkor látszik ,hogy érzékeli,de nem reagál a kattintásra, és még bezárni is csak feladatkezelővel lehet. mellettte a másik oldalak jól müködnek.
IE11 64biten használom win7 alatt. -
azt már tapasztalta más is, hogy a közeli ismerősök rész néha törlődik?Tehát ha csak azokat a hireket akarod látni amit a közeli ismerősök tettek fel akkor van, hogy csak 2-3 infó van és nem lehet pár napra visszamenőleg megnézni , pedig mondjuk egy hete meg tele volt és eltünnek .
Ha már más is találkozott vele akkor ez ellen lehet alamit tenni, hogy az összes bejegyzést láthassam amit akár hónapokkal ezelött is tettek fel?
-
Az mitől van , hogy nálam nem frissül a face book a PC-n? minden oldal jól müködik,de itt, meg a megnyitás után egy ideig látom, hogy a jobb felső ablakban jelennek meg uj beirások, majd abba marad és csak az f5 frissiti a kezdőlapikonra kattintva csak a fő részt frissiti a jobb felsőt nem.ÉS párwszor a chat is igy viselkedik beszélek valakivel majd eltelik egy kis idő és nem látom , hogy válaszolna f5el frissitem az oldalt és akkor látom, hogy már vagy 3 uj üzenetet is küldött.
Régebben nem kellett sem f5öt sem a kezdőlapot nyomkodni ahhoz, hogy az uj bejegyzések megjelenjenek az oldalon.
Win7 64bit és IE11 legfrissebb verzió.
-
Valaki nézte már, hogy álitolag mátol elérhető a hang és video alapu hivás a facebook masenger alól .Ha tesztrelte akkor nézte már azt , hogy menyniaz adatforgalma? Lehet alternativája a sima előfizetésnek, ugy értem, hogy mondjuk egy 200mb os adat csomaggal lehet annyit beszélni mint mostani csomaggal mondjuk egy fél órát havonta?
Mennyi sávszélt igényel? Elég az edge vagy 3g és feletti gyorsaság kell?
-
22,0,015,13 verzióju FB app van fenn a telomon (Huawei P7)
Az vele a problémám, hogy hiába van beállitva a fél óránkénti frissités és hogy minden eseményról kapjak értesitést, mégis csak akkor jönnek meg az üzenetek a massengeren keresztül is amikor elinditom az appot.
De ha bezárom akkor nem kapok értesitést a felső értesitési mezőbe , hogy nézzek rá mert jött valami üzenet vagy hozzászólás.
Van amikor a chatfejek is felugrik ,de 2 mp után eltünik, pedig ki van kapcsolva az elrejtés.
Hogyan vagy hol lehetne azt beállitani, hogy mindenről jöjjön azonnal értesités? -
-
-
tudja valaki hogy hol lehet beállitani hogy a hirfolyam a legfrissebb doolgokat jelenitse meg és ne a legfontosabbat? Mert most eltünt ez a menü a föoldalról és nem találom, hogy hol máshol lehetne ezt.
És másnál is olyan szar az oldal, hogy ha nem nyomsz f5 öt vagy frissitesz akkor nem jelenik meg ha valaki irt commantet vagy likolt alamit egészen a frissitésig?
-
Az mitől van hogy a család csoportban csak 1-2 bejegyzés látható és nem lehet visszanézni régebbi időkre? Olyan mintha hetente törlődne ,pedig nem nyulok hozzá. A másik csoportokban akár évekre visszamenóleg is tudok nézni.
Az esetleg befolyásolhat valamit, hogy van aki mind a 2 csopoortba is szerepel? -
-
Azt tudja valaki hogy az mit eredményez a facebookon ha f9.teddy és f9.gif szavak vannak szögletes zárójelben? Mert az egyik ismerősőmtől kaptam egy értesitést, hogy frissitette az állapotát és az értesitésben ezeket olvastam,de rákattintva már nem lehetett elérni és az adatlapján sem jelent meg .
Akkor ez most mi volt? hogy kapok valamiről értesitést ami nem is látszik. -
válasz
enginev3.0 #9426 üzenetére
hát ezaz, ha bejelölöm, hogy miröl szeretnék értesitést kapni és az a személy akit beteszek a közeli ismerösök közé nyilvános adatokat tesz fel akkor mindenről kapjak is értesítést.
-
az mi alapján jelzi ki, hogy milyen üzeneteket jelenit meg attól a személytől aki közeli ismerősnek van jelölve és minden értesitésről értesités is be van kapcsolva.Mégis vannak olyanok amiket nem jelez ki.
például olyan ember oldarára ir szülinapi üzenetet akit én nem ismerek,de ez sem mindig, van hogy bejelzi ezeket is,meg ha hozzászol valaki ilyen személy postjához,de van hogy olyanét meg nem aki közös ismerős -
válasz
Heavyrain #9379 üzenetére
A facebook felirat mellett a duplaemberes ikonra kattintva ahol az ismerősnek jelölésekröl kapsz értesitést, ott vannak a függö kapcsolatk is.
Az üzeneteknél meg szerintem ugy lehet kijátszani a látta fünkciót, hogy van az üzenet mellett egy kis karika annál kiirja, hogy megjelölés olvasatlannak. csak ezt gondolom akkor érdemes elolvasni ha a másik ilető nincs fenn mert olyankor lebukik hogy kijelzi hogy olvastad majd kis idő mulva meg eltünik
-
-
Nem tudom,hogy milyen egyéb változások mennek most végbe az oldalon,de pár napja az egyik csoportba szervezett ismerősok bejegyzése elzünt.a főoldalon megvannak,de szürve csak azoknak a személyeknek a bejegyzése nem látszik,ezt vissza lehet gozni valahogy?
-
Nálam változott a chat ablak,és mindenki mellé kiirja ha online van ,hogy miról netezik zölden hogy web és mobil+ a zöld pötty, viszont a sorrend nálam sincs ugy, hogy az lenne az első akivel többet beszélek.
Olyan is az elsö 10ben van akivel még egyáltalán nem beszéltem .Viszont akivel 2 éven keresztül szinte naponta orákat chatelek az meg csak akkor jelenik meg ha bejelentkezik és nem szerepel állandoan a listában .
Pedig mások akkor is ott vanak ha nincsenek online ilyenkor a mobil icon és az idő, hogy mikor voltak utoljára bejelentkezve.De ennél a személynél ez sincs. Számít az valamit, hogy ő windows mobillal használja a FB-ot?Mert a többi tudtommal androidos.
Jó lenne valami egységes kijelzés, hogy mindenkinél egyformán lehessen látni, hogy mikor mivel lépett be utoljára.Meg mobilon is azonnal frissulne az online kijelzés,mert a mostani verzióba, majd negyed ora késéssel látom hogy valaki belépett vagy kilépett a chatről .Egyébként nálam müködik a script,de az sem jól,mert olyan embert , hogy a 3. helyen aki mégcsak nem is ismerősőm és kb 3x néztem meg az oldalát és a képeit.Visont akivel meg rendszeresen azt meg 20-30. helyen. Egyedül az legaktivabb személyt találta el.
Azt vettem észre, hogy inkább 1 havi aktivitásra még talán jó és nem az eddigi szokásokhoz, talán idővel javul a rendszer.
DE innem már nem lehetne olyan nagy dolog a másik oldali scriptet is elkésziteni, hogy kik azok akik minket néznek a legtöbbet.Kiváncsi lennék rá.[ Szerkesztve ]
-
Szombat óta,változott valamit a chat rendszere?mert ismét eltünt egy olyan személy a listámról akivel nagyon sokszor szoktam beszélni és ő eddig mindig látható volt a lista elejefélé akkor is ha nem volt bejelentkezve.Most meg csak akkor látom, ha bejelentkezik vagy ha a keresőben rákeresek.Ha kijelentkezett állapotban van akkor görgetéssel nem is hozza a listában.
Ez most valami rendszer állitás vagy az illető állitott át valamit?
-
Azt nem tudja valaki azon hogy lehet javitani, hogy ne laggoljon vagy akadjon a FB oldal?Ráviszem valamire az egeret és másodpercekkel később történik valami.
Minden más oldalnál jól müxik,csak itt szarakodik. , most az oldal van igy leterhelve vagy rosszul müködik alapból mint a FB app is szokott?
2 gépen is ugyan az a helyzet mindegyiken win7 64bit van 4 és 8 gb memóval,IE10 böngészővel használva,de chrome alatt is ilyen .
néha egy idöre megjavul ha f5 öt nyomok,de akkor görgethetek ujra vissza -
válasz
enginev3.0 #9145 üzenetére
Értem a második kérdésre ugy értettem , hogy ugyan az a személy mind a 3 féle kiirást láttam már, és csak win mobilja van meg PC. Tehát nem android appot használ. ,de mégis néha ezt néha ezt irja ki neki. Akkor lehet csak akkor irja ki a wint is a mobil elé ha az appból ir , ha csak a mobil böngészöből akkor sima mobilt és mikor semmit akkor meg PC vagy még ott is elöfordulhat hogy a mobil bongésző?
-
válasz
enginev3.0 #9143 üzenetére
és ezt mobilról is meg tudja tenni? Windows mobil. egyáltalán mikor irja ki hogy windows mobil és mikor csak azt hogy mobilról és mikor semmit?
-
olyankor mi történik ha kapok értesitést valakitől, hogy megosztott valamit és az értesítésnél az elejét látom is a megosztásának vagy a képet kicsibe amit megosztott,de amikor megnyitnám akkor kiirja, hogy nem lehet mert valami probléma van vagy pedig nincs jogosultságom hozzá.
DE sehol máshol nem látom hogy megjelent volna sem a hirfolyamon sem a saját lapján sem .A másik kérdésem a mobil apphoz kapcsolódna. a legfrissebb 3.8as van fenn és az első elinditásnál , hogy ugy mondjam a hagyományos kinézet és oldal menű volt ahol tudtam állitani a hirfolyamot , hogy mindig a legfrissebb legyen elől,de másnapra átváltozott a kinézet, hogy alulra kerültek az chat és értesitési gombok és eltünt a hirfolyam menűből az állitási lehetőség , hogy a legfrissebb vagy a legfontosabbat jelenitse meg .
Hogy lehet , hogy azonos verzió szám mellett 2 különböző kinézete lesz egyik napról a másikra?
-
Nem tudja valaki mi lehet olyankor a probléma ha IE10 alatt egyszer csak fogja magát az FB és eldobja a kapcsolatot ? Minden más oldal müködik csak ez az egy kiirja a chatnél, hogy nem sikerült kapcsolatot létesiteni és ha friitem az oldalt akkor felugrik hogy nem vagyok ejelentkezve és adjam meg a adatokat majd beirom minden jó és kb fél perc mulva ugyan ezt eljátsza megint. Chrom alatt nem produkálja ezt a problémát.
-
sziasztok ma kaptam egy értesitést emailben , hogy valaki követni szeretne,de csak egy email cimet ir ki . a FB oldalán viszont erről nem kaptam jelzést. egyáltalán, hogy lehet valaki követőm, ha az oldalamat megnéztem mint külső szemlélő nincs is olyan gomb az adatlapomom.
Ha engedélyezem, hogy kövessen akkor mit lát a beirásaim közül és én az övéiből? vagy honnan tudom, hogy ki az?
Egyáltalán mi célt szolgál a követés, miért nem ismerösnek jelöl? ha én kattintok másnál a követésre akkor ezekszerint öneki is küld értesitést? inkognitóban nem lehet ugy bejelölni, hogy ne tudjon róla,de lássam a bejegyzéseit? mondjuk egy sportolo oldala. -
válasz
Lacus_84 #9025 üzenetére
Ez csak magánszemélyre vonatkozik? Mert én irtam már szervezetnek és hires személynek is üzit,de csak akkor kaptam azt az üzenetet, hogy az egyéb mappába fog kerülni az üzenetem, ha átlag személynek irtam akit ezelött nem ismertem.
Vagy ez egy mostani ujitás? mert ennek már vagy pár honapja volt.
-
Mobilon használva , volt valakinek ghasonló problémája hogy a chat részen a megjelenitett személyek duplán vannak jelezve? Tehát 2x látom mindenkit és ugyan az mind a 2 tehát egyszerre jelennek meg a postok és a jelenlét jelzés is.
Nagyon zavaró
Jelenleg a 3.6.1 van fenn. elvileg 2 napja jöt ki egy frissités,de elég sokan panaszkodnak rá, hogy rosszabb lett mint volt, igy nem mertem frisiteni,mert viszonylag türhetően müködik most.Azt leszámitva, hogy ezen az uj felületen nem tudom hogyan lehet beállitani, hogy mindig a legfrissebb hirt tegye felülre,mert most össze vissza látom van , hogy legelöl egy 3 napos hir van és a 10. csak az amit 5 perce tettek fel.
A réginél lehetett egy kis fogaskerekes menünél ezt állitani,de itt nem találom . -
és hogy tudom ugy archiválni az üzeneteket ,hogy fizikailag is az én gépemre mentse és mondjuk wordbe megnyitható legyen és kereshető?
-
válasz
krizmo_ #8974 üzenetére
igen ezért nem mertem bevállalni én sem ,mert nem az a 60ft akadályozott meg az biztos. Csak az a gond, hogy nincs más elérhetősége amit találnék a kapcsolatfelvételre .
Mindenesetre benyomtam még a ismerősnek jelölést erről csak értesitést ,és talán válaszol is rá ha nem akakor igy jártam sajnos -
válasz
krizmo_ #8972 üzenetére
Köszi! és sehogy nem tudom felhivni máshogy a figyelmét rá hogy üzenete jött csak ha kifizetem a 60ftot az üzire?
Ez egyszeri alkalom vagy inentöl már hozzáférhet a bankkártyám adataihoz a face bármikor? mert nagyon nem szeretném ,de ha nem tárolodna sehol az adat akkor akkor megoldanám. -
Egy kérdésem lenne ha egy olyan személynek irok aki nem ismerősőm, akkor ugye kiirja hogy az egyéb mappájában fog megjelenni az üzenetem,de olyankor is kap jelzést hogy kapott üzenetet vagy csak akkor fog tudomást szerezni róla ha betéved az üzenetek -egyéb oldalra?
A másik hogy nálam is van pár ilyen üzenet mindre benyomtam hogy elolvasva és el is tünt a szám az egyéb felirat mellöl majd pár ora után megnéztem ismét volt 1es jelölés ,de új üzenetem nem jött azta ebbe a részbe, akkor ilyenkor mi van, esetleg hogy tudom kitörölni ezeket az üzeneteket, hogy ne zavarjon meg ha hogy melyik az uj és melyik nem?
-
-
válasz
krizmo_ #8726 üzenetére
ha ezt beállitja akkor nem jelzi ki utánna nála az értesitést amig el nem olvasta?
Mert elküldtem 17 napja egy üzenetet és azóta többször fenn volt az illető,de nem irta ki hogy elolvasta volna.vagy mobilról máshogy is meoldható, hogy ne jelezze neki mintha kapott volna üzit és nem is akarja elolvasni?
-
válasz
krizmo_ #8663 üzenetére
DE tegnapig még kaptam mindenről arról is ha csak megosztott egy linket vagy képet,de most már arról sem se PC-n se mobilon.
Igen ezt is kérdeztem hogy olyanok is előjönnek , hogy előző nap megoszott valamit és mégis ujként szerepel a hirfolyam között.
Meg tegnap még jött olyan értesités is random ismerősöktől, hogy megosztott valamit,de napokkal ezelöttieket és egyáltalán nem kapcsolódott hozzám semmien formában az a megosztás
-
DE akár PC-re is jöhetnek tanácsok,mert oda sem kapok értesitést a közeli ismerősők bejegyzéséről, pedig mind Pc-n mind mobilon minden pipa be van téve, hogy mindenről kapjak .
Most volt pár perce, hogy látom hogy a hirfolyamon és a közeli ismerősök oldalon , is megjelent, hogy megosztott valamit és lájkolt ,meg irt üdvözlő üzenetet,de egyikről sem jött értesités se PC-re se mobilra.
Ez mitő l van és mit tudok ellene tenni?
Ami a Mobilon van szinkronizálás cimtár szinkronizálás, az gondolom csak a telefonszámokat és a képeket szedné le a telefonra és egyeztetné azokat ha valaki megvan már a telefonkönyvben?Mert ezt nem szeretném csak azt hogy erról a 2-3 embertől kapjak értesitéseket.
-
válasz
enginev3.0 #8658 üzenetére
-
a legujabb frissitésben ahol alulra kerültek az értesités és chat gombok , ott a news feed-et hol lehet állitani, hogy mindig a legfrissebbet mutassa? a régebbiben volt egy fogaskerés mellette és ott feljött egy ablak amin ki lehetett választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...