Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Nalam van graph search, egysoros wall, uj profiloldal cover gombokkal, regi chattel ... megint egy uj verzio. Asszonynak meg teljesen mas. Mire jo ez?
-
bAtt001
addikt
ássa magát a face... messengerben orbitális smiley-k
(#7789) kovy29 csak telefonról lehet... majd ha megkapod észreveszed, nekem is reggel tűnt fel
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Buster17 #7779 üzenetére
Sanyikám! Bent maradt a neved, ha ez véletlen szólok.
(#7776) tDr1v3r
Tudsz erről dobni valami olvasmányt, mert nem találkoztam még vele? Keresgéltem, de nem nagyon találtam érdemit.....(#7781) Buster17
Jól van. Csak az itteni adatlapodon nem adtad meg a neved, ezért gondoltam, hogy figyelmetlenségből maradhatott bent.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Nekem megint más:
Ahány város annyi féle
Valaki egynegyediketötödiket is![ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
sagesz93
addikt
Sziasztok.
Kérdésem, hogy a chat listáról el lehet távolítani olyan embereket akikkel sokat beszélek?(mert ahogy észrevettem nálam ez alapján rakja ki őket, iPhone-on zavar ez most engem nagyon.) -
krizmo_
Topikgazda
válasz Buster17 #7764 üzenetére
Üdv!
Mindenkinek megváltozik a facebookja, akinek eddig még nem változott meg idővel annak is más lesz, nem olyan irányba, mint mamádé, nála valami más hiba lesz.
Viszont, amit te tapasztaltál, az már az új facebook (egy oszlopba rendeződött posztok pl.).
Ugyanis új külsőt kap az idővonalad, nagyobb borítókép, máshogy néznek ki a menüpontok stb...
Ha megkaptad az újítást érdemes átnézni, hogy minden beállításod maradt e a régi, mert nekem volt olyan beállítás, ami nyilvánosra állt át ismerősökről. -
Buster17
addikt
Másnak is megváltozott asz FB? Mamámnak megváltozott és ki van akadva. Írtó szar lett meg össze vissza ugrál neki (gondolom a széléhez megy a kurzor)
Nekem még szerencsére nem változott. Nem is értem minek kell erőltetni ezt a mobilos verziót mert ott is hasonlóan néz ki. Undorító. Mobilon se használtam azt a verziot hanem a rendeset. Ha ilyen lesz akkor én többé nem fogok feljárni az biztos. Sok mindent elfogadtam a változások során mint pl az idővonal is, de ez szörnyű... másik meg az, hogy az üzenőfalakon két sorban voltak eddig a posztok. Tök jó is volt, mert gyorsan lehetett haladni. Most meg egyes sor és jobb oldalt. Hogy néz ez ki? Zsúfolt szar lett az egész...Kíváncsi vagyok mikor váltja le a fészbúkot valami más közösségi oldal. Bár erre nem sok esély van.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Thunderzolee #7762 üzenetére
Egy másik személyt kérjél meg, hogy nézzem az adatlapodra. Szerintem egy program automatikusan a nevedben posztolt sokszor és amiatt függesztették fel a fiókodat. Ha ezt a másik személy is megerősíti, akkor egy víruskergetés mehet.
-
veterán
-
Mici80
tag
válasz Mr. WolfDog #7760 üzenetére
Elméletileg egy-két másik oldalról megosztott dolog ki eshet a korlátozás alól amit így be lehet állítani. Ezt csak egyesével az érintett még mindig megjelenő posztoknál tudod beállítani. Van egy ikon minden poszt jobb felső sarkában van ott lehet beállítani.
---
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr. WolfDog #7758 üzenetére
Üdv!
Adatvédelmi beállítások->Ki láthatja a dolgaimat?->Régebbi bejegyzések korlátozása->Korlátozd a korábbi bejegyzések láthatóságát az Idővonaladon
De a tevékenység naplódban egyenként is tudod korlátozni utólag a posztokat.
Elvileg ez a gomb erre szolgál.(#7757) Edi77
Csak a saját posztjaid tudod korlátozni, ha valamit nyilvános oldalon csinálsz azt látják mások. Mindig az vonatkozik rád, amit az adott oldal, ahol éppen jársz beállított.(#7760) Mr. WolfDog
Akkor, ha az nem használ maradt a tevékenység napló, de ott egyesével kell beállítanod a dolgokat, ha sokat "munkálkodtál", akkor sok ideig fog tartani.
Nem próbáltam ki ezt a funkciót, én mindig odafigyeltem a posztolásoknál, hogy az ismerőseimre legyen beállítva. Azt gondoltam mivel ez a funkciója így elvégzi amire kitalálták, de ezek szerint nem.[ Szerkesztve ]
-
Mr. WolfDog
tag
Van valami módszer arra, hogy visszamenőleg kollektívan az összes facebook bejegyzésemet stb-t (ami az idővonalon megjelenik) lekorlátozzam, hogy csak én lássam? (Mondjuk 2007-2012-es összes bejegyzést.)
(Fáradt gőzösből irányítottak ide)
-
Edi77
őstag
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Ha írsz egy oldalra vagy like-ot nyomsz, akkor ott mindig az adott oldal beállításai érvényesek. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Csak azokat a posztokat tudod korlátozni/beállítani, amiket te osztottál meg.
Az adatvédelmi beállításoknál csak a te idővonaladra vonatkozó dolgokat tudod beállítani.
Szóval röviden tömören úgy írj egy oldalra és nyomj like-ot, hogy azt mindenki látni fogja, nem csak az ismerőseid, hanem nyilvános lesz, ha ez van beállítva és általában ez van beállítva. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Hol lehet a facebookon bejelenteni, ha valami hibás? Már mint szülővárosomat így írja, hogy kunhegyes, Tolna de nem Tolna megyében van hanem Jász-Nagykun-Szolnokban.
Ilyenkor mit lehet csinálni? -
-
Mici80
tag
Helo!
Alapesetben más oldalak likeolása és hozzászólások írása megjelenik minden ismerős hírfolyamában. Ezt te is /Adatvédelmi beállítások menüpontban/ és az ismerősök is le tudják tiltani. Be tudod állítani, hogy csak te lásd ismerős, vagy ismerősök ismerősei illetve nyilvános legyen.üdv.Mici
---
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Ha van egy oldal, amit lájkoltam és írok az oldal üzenőfalára, azt az ismerőseim látják? Ha igen, van megoldás arra, hogy ne lássák, mit írok?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
karldergroße
senior tag
kérdés:
Miért ezt látják az ismerőseim a térképen a helyek helyett?
"Semmilyen aktivitást nem mutat"Az összes hellyel megjelölt képem látják, nincsenek letiltva. Magam látom a helyyeket.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Meg lehet azt vhogy csinálni, hogy egy poszt csak akkor váljon teljesen láthatóvá ha a posztolónak vki ismerőse vagy kedvelte a posztot?
Pl.: van egy rövid bevezető vagy ismertető, de a teljes tartalom megtekintéséhez lájkolni kell.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
vans?
őstag
Az oruletbe kergetnek ezek a ... is posting about ... posztok... Nem lehet kikapcsolni gondolom.
hábm bábm
-
rii
nagyúr
egyszer kitoltam havercsaj oldalára gy képet ... hogy tudom megkeresni?
se za ő wall-kján az én nevemre
se az én wall-omon az ő nevére rákeresve nem találtam meg ezt a képet ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tylerddd
veterán
Firefox alatt semmi baja a laptopomon, megy rendesen és a másik gépemen is tökéletesen megy a CHROME alatt!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
foxtrott
csendes tag
válasz tylerddd #7739 üzenetére
ha a böngészőtakarítás sem segít (pl ccleaner) akkor profiloddal lesznek gondok, mint az ilyen regionális problémák hogy pl egy adott területen megyében nem működik az üziküldés stb., ilyenkor nem nagyon tudsz mit tenni csak várni hogy a hibát kijavítsák, annyit viszont megtehetsz hogy ha nem frissítetted a böngésződ akkor belekezdesz és ellenőrzöd fenn áll e még a probléma
Minden ember tud repülni, csak ki kell zárni a zuhanástól való félelmet.
-
tylerddd
veterán
Már korábban érdeklődtem itt, de válasz nem jött, ami segített volna: mutatja az értesítéseket, de ha klikkelek, nem jelennek meg; ugyanez bökésnél is; mutat 5-6 postot, ahogy tekerem le az oldalt, nem tölt tovább és ha klikkelek a "További hírek" -re, akkor felugrik vissza a lap tetejére; akárhogy nyomkodom, nem lép be a saját idővonalamra stb. Nem értem!
-
tylerddd
veterán
Be**arok, komolyan mondom, h Chrome alatt meghalt a FB. Leszedtem a kiegészítőket, hátha, majd újratettem a böngészőt, de ugyanazokat a hibákat csinálja ...
-
ReSeTer
senior tag
Az normális, hogy én még az 1 évnél idősebb frissítést se kaptam meg? Nincs percről percre frissítésem, újabb timeline-om, és a mostanában megjelent új nagyított hírfolyamom se.
-
The DJ
addikt
Az miért van, hogy ha lájkolok egy cikket vagy hírt (akár itt a PH-n vagy bárhol máshol), akkor úgy jelenik meg az idővonalamon, hogy senki más számára nem elérhető rajtam kívül? Ergo ott van az a csíkos kerete és mutatja is, hogy "Láthatóság: Csak én." Kerestem az adatvédelmi beállításokban, de nem találom hol lehetne ezt megváltoztatni. Szeretnéd ha az ismerőseim is látnák.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Bjørgersson
félisten
Velem is jó párszor előfordult már. Vagy ha nem is oldalt az ajánlott ismerősöknél, de más ismerősömnél egyből megláttam a hat random ismerős között az Idővonalon.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MaciG
addikt
Másnak is feltűnt már, hogy a facebooknak vannak "telepatikus" képességei?
Nem egyszer fordult már elő, hogy láttam valakit akit ismerek, látásból, és úgy voltam vele, majd ha hazaérek ránézek a facebooknon és mikor felléptem ott volt az illető bal oldalt a "kit ismerhetek rovatnál"BANZAII
-
MR!!
aktív tag
Hi !
Csináltam egy oldalt (helyi vállalkozás) és mikor belépek https://www.facebook.com/advertising
üres oldal jelenik meg.Sütik , Java engedélyezve ...
miszter
-
tylerddd
veterán
Az miért lehet, h a Chrome genyózik a Facebookkal?! Látom, h van X értesítésem, de nem nyitja le, ha eljutok egy bökés visszaküldéséig, akkor nem akarja elküldeni, lapozok lefelé 5-6 eseményt, aztán ott van, h további események és ha arra ráklikkelek, akkor visszaugrik az oldal tetejére, de ekkor ismét csak az előző 5-6 eseményt tudom megnézni! Volt már valakinek hasonló?! Firefox van még fent a gépen, azzal megy rendesen!
-
veterán
Immáron engem is elért az új idővonal. Nekem tetszik
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
vans?
őstag
Nalatok is szar? Ra kell frissitenem, hogy mutassa az uzeneteket, stb.
hábm bábm
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
hello.egy privát beszélgetés legeslegelejét meg lehet nézni valahogy? ha nyilván nem szeretnék 10k+ beszélgetést felfelé pörgetni
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz karldergroße #7711 üzenetére
De semmi értelme nem volt annak, hogy valaki igényelte, mert én pl. nem igényeltem, és mégis bekapcsolták, viszont sokan írták, hogy ők kérték a bekapcsolást, és még mindig nem kapták meg.
(#7710) Orionk
Üdv!
Erre én is kíváncsi lennék, mert nálam is így van. Erre vonatkozó beállítást meg nem találtam, de nagyon idegesítő. Nálam az is ki van kapcsolva, hogy az ismerősök posztolását mutassa.
Én arra gondolok, hogy ez valami hiba lehet, mert nem fizetett posztokat mutat, szóval ez sem lehet az indok.[ Szerkesztve ]
-
foxtrott
csendes tag
válasz karldergroße #7711 üzenetére
[link] itt kell feliratkozni a listára
[ Szerkesztve ]
Minden ember tud repülni, csak ki kell zárni a zuhanástól való félelmet.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Mostanában elég sok csoportomból látok bejegyzéseket a News oldalon. Viszont nekem be van állítva, hogy csak azokat a bejegyzéseket mutassa facebook a csoportokból, amelyeket az ismerőseim közül valaki ír be.
Miért lehet ez, hogy olyan emberektől is megjelennek bejegyzések, akik nem az ismerőseim, de a csoportnak a tagja vagyok ?
köszi
-
Gyick
őstag
Ezt az új falat nem lehet visszaállitani valahol "régire"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest