- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kriptopénzben fizetik ki az F1-es csapatot
- Videó stream letöltése
- Arch Linux
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
-
Fruityloops
tag
válasz
Fecogame #29151 üzenetére
Twitter kutyát nem érdekli, pont, hogy az az egyetlen ami megy
azon van kismillió bejegyzés, a viber nem megy stb. meg face, insta, messenger (face), whatsapp stb.
4 órája áll a földön, és nagy a baj..fentebb írtam, aki rendszergazdai vagy weboldal dolgokban ott van, tudja mi az az A rekord..és hogy mi mutat mire..és sehol nincs a földön a facebook dns-ében utalás a facebookra..emögött áll valaki..valami...de majd kiderül holnap talán..addíg off van srácok, nélkülözünk.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
Fecogame #14949 üzenetére
Az a több tízezres lájkolás meg megosztás olyan nagy szám, hogy akár ide írogató is beleeshet.
De minden jó ha jó a vége, azaz törölték az egészet a fenébe.
Ehhez lehet én is hozzájárultam, mert közben "valaki" letiltott onnan hogy nem releváns neki a hozzászólásom, és a fészbúk írta, hogy ha nem értek vele egyet, meg is indokolhatom. Megindokoltam. -
MadGame
senior tag
válasz
Fecogame #14836 üzenetére
Néha a küldési időt jelzi ám ki olvasottként, csalóka… És közben nem kattintanak bele.
Kérdés: Ismerősöknél mi alapján jelzi, hogy ki mit lájkol? Cikkeket látom, hogy más lájkolja meg pl. anyám a közös ismerőseinket, közös csoportban képeket… Viszont ha ő a saját, nem közös ismerősénél lájkol valamit, azt ugye nem fogom látni? Semmi köze hozzá h nekem ő az ismerősöm és egy számomra idegen ember dolgait lájkolgatja?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mici80
tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Fecogame #8402 üzenetére
Nálam most jó, de velem is volt már ilyen.
Pár napig semmi hír, csak egy kettő, aztán elkezdte dobálni össze vissza az elmaradást..... olyat is csinált már hogy pénteken jutott "eszébe", hogy a szerdai cuccokat nem mutatta meg nekem, és behozta őket....hát, érdekes minden estere.... -
-
kenny123
addikt
válasz
Fecogame #7301 üzenetére
Az okés, hogy látható, csak éppen ha ismeretlenül végigscrolloznak, látják kb az összeset. Mindenesetre 99%-ban sikerült amit szerettem volna -régi bejegyzések-, így már mondhatni el vagyok zárva a kíváncsi szemek elől.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
(#7303) krizmo_ : Az már szerkesztés után volt, köszi hogy megerősíted!
Legyalulom a borítóképeket, és rendbenvagyok.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz
Fecogame #7186 üzenetére
a csipába ... ilyen nem volt ... rányomtam h "not now" és onnantól kezdve eltünt?
nem lehetne ilyen block list-et felállítani?
de az lesz a legjobb, ha törlöm magam .. ha ennyira paranoid vagyok(#7187) greenity: igen ... alapból a lapomból csak minimal info-t lehet látni ...
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Ukrajnai háború
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Hálózati / IP kamera
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- A Samsunghoz viheti az új IO lapka gyártását az AMD
- Macrodroid
- EAFC 25
- Netfone
- További aktív témák...