-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Megosztás letiltás téma:
Amikor valaki egy másik profilról megoszt valamit, akkor van lehetőség olyat kiválasztani, hogy ennek az oldalnak a hivatkozásait nem szeretném látni. Akkor hogy a francba lehetséges, hogy ennek ellenére látok onnan megosztva? És többé nincs ott, hogy nem akarom látni. Most a Carrie nevű csajos baszásnál tűnt fel, határozottan tudom, hogy az már tiltva lett, ennek ellenére látom a megosztásokat. De a Pıиκ Ŧloωєя nevű kreténeknek való kreténség is ilyen. Esély sincs megszabadulni ezektől a szaroktól?
-
ToBeY
nagyúr
Hali
FB-on hogyan kell betagelni,hogy pl: xy jól érzi magát z helyen? -
Eladó445
tag
válasz
krizmo_ #22098 üzenetére
Köszönöm. Bejelentettem. kíváncsi leszek..
Mert van egy ismerősöm akinek nincs facebookja de észrevettük, hogy valaki profilt csinált neki és hülyeségeket terjeszt össze vissza.. több ember is bejelentette kamu profilként és mindig az a rendszerüzenet jött vissza, hogy semmi baj nincs a profillal -.-" -
krizmo_
Topikgazda
válasz
kalapacsolok #22113 üzenetére
Üdv,
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Fb-ra feltöltött, honlapra beágyazott videó esetén ha a play gombra kattintrok, némán indul el. Be lehet vhogy állítani, hogy ne kelljen két kattintást csinálni? Egy kattintás indítás, egy kattintás: hang bekapcs...
-
Gabesz_0218
csendes tag
válasz
krizmo_ #22110 üzenetére
Csak azért érdekes, mert míg régebben beszéltünk egymással, akkor jelezte a neve mellett mikor elérhető illetve idővel, hogy hány perce nem... Most meg azóta mióta fasírtba vagyunk és nem beszélünk úgy meg semmi már nem jelzi. Azért gondoltam a tiltásra vagy a követés leállításra csak ez elég rossz
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Gabesz_0218 #22109 üzenetére
Üdv,
Semmi ilyesmit nem jelent. Mostanában előfordul, hogy egyeseknél nem mutat semmit.
-
Gabesz_0218
csendes tag
Sziasztok!
Jobb oldalt facen a chat ablaknál, ha valakinél sose mutassa a zöld pöttyöt, csak a nevét a névlistánál akkor az azt jelenti vagy tiltott vagy leállította a követésemet?? Nagyon fontos lenne a válaszElőre is köszönöm
-
-
Csápájev
őstag
Messnegeren belül már nincs ott a teljes beszélgetés megtekintése a beállításoknál.
Hova lett? -
Eladó445
tag
Sziasztok! Van egy Facebookos oldal ahol én csak szerkesztő vagyok, de rajtam kívül már senki sincs a szerepkörben.El szeretném távolítani ezt az oldalt, de hiába nyomom az eltávolítást -> jelszó megadást, ez az üzenet jön elő: Ha a folytatást választod, az oldaladnak egyetlen adminisztrátora sem marad. Kérjük, frissíts, ha vissza szeretnél lépni az oldaladra. Nem frissítek, várok...De nem történik semmi..Létezik valami email cím ahova írni lehet, hogy töröljék az oldalt? Köszönöm
-
krizmo_
Topikgazda
Mindenki nyugodjon meg, világszerte leállt a Facebook, tudnak a hibáról, dolgoznak rajta!
-
chungee
addikt
Napot!
Nálatok is vagy csak nálamWin10+FF
[link] -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Az miért lehet,hogy az egyik face accountomat nem engedi kommentelni bizonyos oldalakon? Pedig biztos nincs letiltva vagy ilyesmi,pár hete csináltam.
A másikkal belépve tudnék hozzászólást írni,ezzel nem. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
rover45 #22074 üzenetére
Üdv,
Esetleg itt érdemes lehet egy próbát tenni: Találd meg a fiókodat...
-
rover45
őstag
-
-
Másnál is változott, az ha rá megyek az ertesitesre akkor sokkal smoohtabb.
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
-secret- #22065 üzenetére
Az én Instagramom nyilvános, mégsincs semmi gondom vele.
#22063 -secret-
Nekem nincs összekapcsolva a Facebook az Instagram fiókommal, semmi sem köti össze őket, leszámítva, hogy ugyanazzal az e-maillel regisztráltam, de az nem látható sehol.LiLxWaYnEx
Üdv,
Egy időre állítsd át Facebookon a ki jelölhet ismerősnek részt csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni. Valamint jelentsd a kamuprofilokat. -
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Napi szinten jelölgetnek ismerősnek kamu profilok.Ez csak nálam ilyen gyakori?
-
Gyick
őstag
Az eszem megáll.Hogy lehet az hogy ha bejelentkezek ugyanabból a böngészőből anyám accjával azzal ki tudnám választani az adott lakhelyet jelenlegi városnak.Az enyémből meg sehogy se.Mobilról se.Ez vmi beállításbeli dolog?Egyszerüen nem kínálja fel..Ha simám beirom meg hibaüzenet jön.Vki látott már ilyet?
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Messengerben (android) az miért van, hogy nagyon sokszor azt írja ki, hogy üzenet elküldve tehát még nincs kézbesítve mégis úgy mutatja, hogy éppen online az a személy akinek küldtem? Meg azóta mondjuk már 3-szor mutatta, hogy online. Tehát fent van facen mégse úgy írja, hogy kézbesítve.
-
törölt tag
hogy kell repülős reakciót csinálni? vagy tüzeset
-
rover45
őstag
Sziasztok, hadd kérdezzem meg mi lehet az oka annak, hogy nem tudok belépni a Messengerbe?
Facebook nélküli fiókom van, csak telefonszámmal (és jelszóval) regisztrált Messenger fiók.
Egy androidos telefonról és egy Windows 10-es gépről használtam eddig.
Cirka 36 órája azt vettem észre, hogy nem jönnek üzeneteim és nem is tudok küldeni. Megnéztem az asztali gépen bejelentkeztetett fiókomból is, de ott már nem is engedett belépni, hanem kért egy nagyfelbontású fényképet, amin jól látható az arcom. Ezt feltöltöttem, de ennek 24 órája és semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest