Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
"Megtekintés mint" funkciót letiltották?
-
BandiHUN
veterán
Üdv!Lenne egy kérdésem:mit lehet tenni azok ellen,akik a csoportokban bejegyzést tesznek direkt közzé?A sima posztok megjönnek,de az ilyeneké értesítést generál,ráadásul a bejegyzésnél a 3 pontocskánál se az illető,se az adott oldal tiltása nincs,meg se tudom akadályozni!
Marha idegesítő,pár napja terjed ez,és azért,mert ugye a csoport minden tagja push értesítést kap róla,és már unom...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nagysandor79
aktív tag
nem
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #22594 üzenetére
Nem jársz esetleg kétes oldalakon?
-
nagysandor79
aktív tag
az elmúlt pár napban renget kamu csaj profil próbál bejelölni . ez vírus lenne? mert az adatlapot nézve friss regisztráció.
-
titán
válasz WhiteWalker #22591 üzenetére
Értem, hát ez van. A messenger rész szerintem megfelelő, irkálni és telefonálni lehet vele, pont elég. A facebook lite viszont egy nagy nulla sajnos.
-
titán
Ennél a facebook lite-nál nem jövök rá hogyan látom az ismerősök új bejegyzéseit egy csokorban. Pedig vannak, mert a böngészőben ha belépek látni őket.
-
pvt.peter
őstag
válasz krizmo_ #22587 üzenetére
Koszi, ezt megtalaltam en is.
Gondolom "Az ismerosokkel kapcsolatos hirek" -nel kellene kikapcsolni, viszont akkor ez nem csak a tortenetekrol szolo ertesiteseket kapcsolja ki, hanem mindent ami egy adott ismerostol jon, nem?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
lac14548
aktív tag
Erre senkinek nincs ötlete?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
krizmo_
Topikgazda
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy hogyan tudom az Androidos Facebook appban kikapcsolni az értesítőket a különböző történetekről?
Erre gondolok amikor ezt kapom push értesítésként: "X Y folytatta a történetét."Köszönöm.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
titán
válasz looser #22583 üzenetére
Az pl már tetszik, hogy ha ír nekem valaki, akkor ugyan úgy világít a zöld lámpa a telón (p9 lite), mint ha sms érkezik. Érdekes a sima messengernél nem volt ez. Amúgy elképesztő mennyire nulla a hw fogyasztásuk, a másik kettő konkrétan felzabálta a telefont szőröstűl-bőröstül.
-
-
titán
Átálltam messengerből és a facebook alkalmazásból is a lite verzióra.
A messenger lite-hoz hogyan tudnék smileykat csatolni, mint a másikban is volt?
A facebook lite-ban hogyan látom, ha valakinek új bejegyzése születik?
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
Helló, egy kérdés:
Van egy chates csoport. Abból kiraktam pár embert. Hogyan lehet megoldani, hogy azok ha nem zárták be az ablakot, akkor se tudjanak visszagörgetni napokra visszamenőleg?
-
veterán
válasz krizmo_ #22576 üzenetére
Hoppá én eddig még csak az app-ról olvastam illetve kaptam a változást. Nem olyan rég csak a kis chat-ablak váltott messengeresre, és úgy látom kezeli az új színváltós üzenetszínt is.
Meg tudod mutatni amúgy?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #22573 üzenetére
Asztalin nincs korábbi verzió...
-
rii
nagyúr
sziasztok
felvettek egy closed group-ba
hol tudom megnézni, hogy admin vagyok-e, és hogy tudok-e admin jogot adni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Marketplace-n hogy tudom beállítani,hogy ne csak a 2Km-en belüli hirdetéseket mutassa?
Köszi! -
zsolti72837
addikt
-
kalmanahos
tag
Atvaltott. Csak erthetetlen, hogy a program frissitese nelkul hogy csinalta. Eleg sok kerdest vet fel.
-
Rula
tag
Nem találtam Messenger topicot, szóval itt kérdezem meg.
Nektek is átváltott már a Messenger kinézete? Ti mit gondoltok róla?[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
szintén a Closed Group kapcsán szeretném megkérdezni, hogy:
- ha post-ba képet teszek, azon mennyi szöveg lehet? 20% mint a facebook hirdetéseknél? Vagy ez saját csoportban post, így bármennyi szöveg lehet rajta?
- profil foto nincs a groupnál?
- lehet csinálni foldert letölthető pdf-eknek?
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
így már sikerült elfogadható végeredményt kapni
jó bonyeszpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
sziasztok
facebook closed goupba kellene betennem egy cover fotot ... screenshot segítségével lemértem mekkora kép kell, meg csináltam... belenagyít .. nagyon nem jó. Vagy 4-5 féle mérettel eljátszottam, de nem tudok rájönni a logikájára mi alapján nagyít bele ennyire:
test-cover-foto
és ahogy belenagyítmér csesződik így el?
-
SOAD19
addikt
-
lac14548
aktív tag
Néhány napja a smiley-k helyén krix-krax vagy fekete paca jelenik meg.
A gépen windows 10, a böngésző Crome 69.0.xxx
Mi lehet a baj?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Az megoldható, hogy egy feltöltött képet (arckép) ne lehessen like-olni?
-
looser
addikt
Helló! Lehet egyéni aloldalt létrehozni a facebook csoporton belül? Konkrétan linkgyűjteményt szeretnék :-)
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
törölt tag
-
batagy
őstag
válasz WhiteWalker #22540 üzenetére
Igen , ez hasznos funkció volt, de 1-2 hónapja nem elérhető már nálam se.
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22542 üzenetére
Én is szoktam használni ellenőrzésre, főleg akkor mikor csak korlátozott ismerősökkel osztok valamit. Most jelenleg nem lehet, legalábbis nálam
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #22540 üzenetére
Nálam már asztalin sincs az adatlopásuk óta
-
WhiteWalker
nagyúr
A FB applikációban van olyan opció mint az asztali böngészőben , hogy "profil megtekintése mint " külső szemlélő?
Mintha a regiebbi verziókban lett volna , de az újabb nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Egy céges facebook kampánynak hogy látnátok neki elsőkörben?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Pár napja a gépen nem nyílik meg a facebook oldala.
Ez a hibaüzenet fogad chrome alatt: ERR_SSL_VERSION_INTERFERENCE. Firefox nem biztonságos kapcsolatra hivatkozik.
Más (biztonságos, https-s) oldal tökéletesen működik.
Próbáltam nézni mi lehet a gond, a tűzfal, vírusirtó kikapcsolásakor is ez a hiba. Proxy beállítás nincs pipálva a böngészőben. Más hálózaton is megvan a hiba, míg más gépek azon a hálózaton nem produkálják.Van ötlete valakinek mi lehet a gond?
-
Tiger.
nagyúr
Másnál csinál mobilon olyat, hogy némely értesítés megnezesekor, átvált böngésző nézetbe a Facebook app.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Heavyrain
őstag
Mostmár nem lehet egy oldalt értékelni 1-5 skálán, vagy csak én nem találom?
Bárhol nézem, csak "ajánlom"/"nem ajánlom" közül tudok választani. -
Dilikutya
félisten
-
batagy
őstag
válasz krizmo_ #22533 üzenetére
Azt meg én nem értem amit írsz.
Ezen a linken mindenki a saját profiljában az 'Események' szakaszt látja elvileg. Az Események alatt van két fül, a 'Hamarosan' és a 'Korábbiak'. Alapból a Hamarosan jelenik meg.
Ez egy ilyen rácsos nézet, négyzet alakú esemény ikonokkal, ahol azokat az eventeket jeleníti meg, amelyre bejelölted, hogy részt veszel rajta vagy hogy érdekel.Ez eddig OK.
A gond azzal van, hogy miért időben fordított sorrendben jeleníti meg az eseményeket?
Kb 2 héttel ezelőttig nem volt gond.Én nem látok semmilyen dátum állítási lehetőséget sehol ebben.
-
MrSealRD
veterán
válasz #07746304 #22529 üzenetére
1. A státusz megjelenítéssel rendszeresen probléma van. A leggyengébb láncszem mindig az ember. Itt is ők okozzák a legnagyobb problémát. Sosem értem, hogy attól, hogy valaki elolvasott egy üzenetet az miért jelenti azt, hogy arra azonnal válaszolni is kell?! Ez egy teljesen aszinkron kommunikáció. Régen amikor az SMS visszaigazolás is volt akkor is volt ezzel félreértés.
2. Ott kezdődik, hogy tablet/telefon esetén az alkalmazások háttérben futása és szinkronizálása totál nincs a felhasználó kezében. Így bármi előfordulhat...
3. Ha nincs idegen eszköz akkor ez mit is jelent?! Egyszerű logikus gondolkodással megfejthető, hogy rajtad kívül nem nézegeti más a facebookod...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
Helló,
éjjel még aludtam, az ismerőseim aggódtak, mert a Facebook úgy jelezte, mintha folyamatosan olvasnám amit írnak, és nem válaszolnék...
Na most pár dolog a fiókommal kapcsolatban:
- 120 bites, generált jelszó védi, jelszószéfben tárolva
- két faktoros azonosítás be van kapcsolva
- email, és SMS értesítés szintén
- nincs megosztva senkivel a fiók, csak én használom1. Kérdés, más is tapasztalt ilyet?!
2. Lehetséges, hogy a folyton bekapcsolt táblagépnél (ami egyébként alszik, ha nem használom) megnyitott csoportbeszélgetés, valamiért nem záródott be, és az tartotta fent a látszólag online funkciót?
3. Volt a Facebook balhé legutóbb, a hackerekkel, azt írták nem kell jelszót változtatni, és a bejelentkezések lapon, a naplóban nem is látok idegen eszközt. Tehát nem e lehet ez? -
-
flash-
veterán
üdv
az előbb valaki írt az idővonalamra, töröltem is..
így utólag törlés után már nem lehet megnézni mit írt?
vagy van vmi mód rá? -
Dilikutya
félisten
Azt hogy lehet beállítani, hogy egy oldalról, csoportból soha többet ne lássak megosztást? A tököm tele van a sok szarral. Hiába nyomok rá, hogy erről az oldalról nem akarok többet, később újra látok megosztást, de akkor az oldalt már nem is engedi tiltani. Nyilvános csoportnál meg nem is látok ilyet, pedig most épp a csodaszép idézetek virágok nevű baszást nagyon tiltanám már.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
batagy
őstag
Sziasztok!
A profilban az elkövetkező Események sorrendje másnál is fordított lett kb 1 hete?
Erre a linkre gondolok: https://www.facebook.com/profile.php?id=***&sk=eventsNekem, elsőnek dobja az időben legtávolabbi jövőbeli eseményt, majd utoljára a legközelebbit.
Megjegyzés: A https://www.facebook.com/events/calendar/ oldalon nincsen gond.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne. FB mennyi ideig őriz meg egy hozzászólást, nyitott, majd törölt témát?
Röviden. X Y-ról elég sűrűn bántó idézeteket, szöveget posztol oldalára. Ismerős láthatja, hozzá nem szólhat.
Ott szintén van pár jó fej ember, jó hsz-ket.
Aztán pár óra, nap után törli.
Ha megunná X a másik időről időre történő jópofaságát és jogi lépéseket tenne, van e rá módja? Nem csak egy miatt, mivel folytatólagosan van műsoron, csak töröli. -
mny
csendes tag
Hát, ez a messenger-es 'minden korlátozott online' káosz nem akar rendeződni. Valakinél esetleg alakul?
-
bene90
újonc
Ha mas profilképevel regisztralok Pistike neveben es az illetö meglatja a facen feljelentest tesz, lekérik az ip cimem es kopogtat az ajtón a hatoság...... Nekem egy informatikus ismerős ezt mondta.
Sajnos ez hihetetlennek tünik ha megnezem a statisztikai adatokat arrrol hogy hányszor kertek a facetől a hatoságok adatokat a közösségi oldaltol az elmult évben.
Mindenesetre inkább ne probálja ki senki. -
bene90
újonc
Az igaz hogy ha mas képet rakom fel profilképnek adatlopasnak szamit?
Feljelenthetnek érte?
Ha mondjuk egy online ujsagbol veszem ki a képet es pistike neven regisztralok, az is büntetendő?
egy csomo profilt látok felteve hiresseg modell profilképpel, őket miért nem büntetik? -
veterán
Más oldalakon is láttam a váltás lehetőségét, viszont csoportokban nem.
Szerk.: Csak olyat tudsz, hogy ha te vagy az adminja az oldalnak és a csoportnak is, akkor összekötheted őket és gondolom ilyenkor van lehetőséged az oldalad nevében posztolni ott.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Engem enged kommentelni és lájkolni a menedzselt oldal nevében, a bejegyzésnél lévő Like-Comment-Share gombok melletti kis profilképpel lehet váltani. Posztolásnál szintén tudok váltani, ahogy krizmo_ írta, akkor a szövegdoboz mellett van lehetőségem szintén a profilképre bökve kiválasztani az oldalt magam helyett.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
qqzs
őstag
Régebben lehetett olyat hogy use facebook as a page es ha akkor commenteltem vagy postoltam valahova akkor a page neveben tettem. Van meg ilyen?
Eladó: GTS450
-
BandiHUN
veterán
válasz WhiteWalker #22503 üzenetére
Én a csopis hirdikkel cumizok így,e-cigit FB csoportokban lehet csak bótolgatni...és ott is dobálja a már eladottnak jelölt! tehát semmitérő hirdiket is.
Egyébként most jobb lett,már délben jönnek a reggel 7es jóreggelt posztok,meg még éjfélkor megjönnek a koránfekvőké is Lehet segített az is,hogy végigfutottam az összes csopimat,hogy ne mutasson mindenhol 20+ bejegyzést.Gondolom az is számít,hogy kinek mekkora az ilyen "új hír" halmaza.Kellene egy nullázó,mint az értesítéseknél,hogy most akkor olvasott minden.Akkor előre kerülnének az aktuálisak.
Egyébként se értem,hogy a hírvonalamat rendszeresen nézve is hogy alakulhat ki olyan kupac olvasatlan poszt.Hé srácok,azért iratkoztam fel,hogy jöjjön át! Szóval főleg hirdis csopiknál csekkolni kell,mert a jó bizniszek 3 nap után,Eladva jelzéssel jönnek csak meg.Igaz,logikus is,az ilyeneken semmi like,post.Közben a hirdiknél nem lenne szabad szempontnak lenni,jó cucc jó árral duma nélkül elmegy.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
tatabike
őstag
Sziasztok. Tegnap óta nem jelennek meg a képek, csak egy-kettő, ha belépek a profilomra. Még a saját profilképem sem jön be. A magyar nyelv sem működik. Nincs videó. Appról, webes felületről ugyanaz. Posztolni, hozzászólni tudok. Régebbi posztok képeit látom, de azt sem mindet. Tudja valaki mi a bánat lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz BandiHUN #22502 üzenetére
Semmi! Max a hírfolyamot tudod manuálisan a "legfrissebb" állapotra tenni. De ez meg nagyon szelektíven mutatja a hírfolyamot , még ha időrendben is lesz.
Agyfaszt kapok attól , hogy pl két napos meccs híreket dob a pofamba , hogy xy csapatnak ez lesz a kezdő 11 ,miközben vagy másfél napja már lejátszották a meccset is ... Agyrém komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Lenne egy kérdésem...milyen beállítás lehet,vagy esetleg általános jelenség,hogy az idővonalon a legérdekesebbek beállítás mellett a friss és a pörgős dolgokat nyomja,viszont ilyenkor este jönnek a reggeli,12-15 órás postok,jóreggeltkívánások?Reggel ezekből nem kapok meg semmit,este meg ugye nem tesznek ilyenkor ki semmit,így reggel meg "pangó" fal van,hiába frissítgetem...van erre valami beállítás,időzóna,ilyesmi?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
chungee
addikt
válasz krizmo_ #22498 üzenetére
Estét!
Igen, helyreállt. Viszont e mögött valami pletykát hallottam hogy adatokat loptak a beszélgetésekről ami messengeren zajlott. Igaz a hír Mert sok bizalmi infót közöltem 1-2 családtagommal (számlaszám, netbank, pin kód)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest