Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Talala #22191 üzenetére
Ha ő töröl téged az ismerősei közül, akkor ő is törlődik a tieid közül, mindenféle kapcsolat a Facebook-on kölcsönösségen alapul. Ha pl. valaki a párkapcsolati megjelölést leveszi, akkor az illető a másiktól is eltűnik, értelemszerűen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Talala
senior tag
válasz Dilikutya #22190 üzenetére
Nem is ez a kérdés. Csak eltűnt az ismerőseim közül úgy hogy nem én töröltem. Ez akkor is megtörténik, ha csak ő töröl? Egyébként azért érdekel, mert telefonon újra be kellett jelentkeznem, amit sosem szokott kérni és arra gondoltam, hogy belépett a profilomba és ő törölte le magát az ismerőseim közül. Bár már változtattam jelszót, de na...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Talala #22189 üzenetére
Valószínű. Letiltásnál nem találod meg, és ha a Messengerben a meglévő beszélgetésben akarsz neki írni, nem fogja engedni a Facebook. De amúgy mindegy, hogy töröl vagy tilt, minden bizonnyal nem szeret.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Talala
senior tag
Egy tök egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok. Ha valaki letilt engem, akkor az eltűnik az én ismerőseim közül?
-
-
Willie
őstag
válasz krizmo_ #22180 üzenetére
Köszi.
Azt tudom egyébként, hogy most végre újra el lehet rejteni azt, hogy ki mikor volt fent, én is kijelentkezve használom a Facebookot. Viszont van akit folyamatosan elérhetőnek látok, pedig tudom hogy nincsen fent, mivel egész nap velem volt és a telefont nem is használta, ezért érdekes, de akkor ezek szerint csak bug. -
krizmo_
Topikgazda
válasz #40880384 #22176 üzenetére
Olvastad, akkor biztos éltél az ellenvetéssel is...gondolom...
Sok szerencsét a továbbiakban! A stílusod alapján nekem kezd nem furcsa lenni, hogy tiltottak.
Szerk.:
#22178 kaleidb
Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy működik a Facebook, javaslom olvass bele a szabályzatba, és tisztábban látsz majd.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #22174 üzenetére
Igen,ezt már olvastam.Mivel valós adatokkal regisztráltam nem tudom a tiltás okát.Küldök még nekik 1-2 okmányt a személyi mellé de ha nem hajlandóak kapcsolatba lépni velem,vagy levenni a tiltást záros határidőn belül megyek a fogyasztóvédelemhez.
Hihetetlen ,hogy tele vannak kamu profilokkal,gyűlölködő kommentekkel(van akinek egy horogkereszt a profilképe és lazán fent van).
Elmennek ezek a ......oda! -
krizmo_
Topikgazda
válasz #40880384 #22167 üzenetére
Ezek miatt tilthatnak, illetve ezek a lehetőségeid: A személyes Facebook-fiókom le van tiltva.
Sosem küldenek tájékoztatást, ha letiltanak... a szabályzatban minden le van írva... ha pedig úgy érzed ok nélkül tiltottak jelezni tudod nekik a dolgot.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan lehet a 2-3 nappal ezelőtti születésnapokat megnézni Facebook-on? Hogy melyik ismerősömnek volt akkor szülinapja?
Csak 1 napra visszamenőleg levőket tudom előhozni. köszönöm
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogyan állítani, hogy éjjel-nappal elérhetőként mutasson a Facebook?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
-
dokee78
félisten
Feltettem Facebookra pár fotót egy albumba.
Ismerőseim miért nem tudják megosztani az albumom?
Valaki segítene,hogyan tudom az alkalmazásban beállítani,hogy meg tudja osztani más is? -
törölt tag
válasz krizmo_ #22161 üzenetére
Képet még nem is tettem fel.Mire odáig eljutottam volna már benne voltam a követelőzésben.Igen,valós név.Említettem már a személyim is elküldtem.
Egyébként meg nem értem,volt már régebben,hogy jelentettem kamu profilt mégsem tiltották az illetőt,még mindig meg van a fiókja kép nélkül meg hamis névvel.Akkor engem meg mit baxtatnak?
-
törölt tag
Hali.
Csak kellett egy nyomorult fész fiókot csinálnom.Viszont még be sem tudtam állítani már el kezdett csesztetni adatellenőrzéssel.Kért telefonszám egyeztetést majd képet követelve letiltott a feldolgozási időtartamra.
Na most ez mennyi idő szokott lenni mert kezdek pipa lenni,hogy semmi visszajelzés nincs.
Azóta már a személyimet is elküldtem nekik. Esetleg még némi székletmintát szívesen küldök nekik ha valaki tudna adni egy postai címet.
Köszi.Szerk.: Ja tényleg, ez a meztelen fotós dolog ez igaz? Mehet neki a dickpic?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello! Az Androidos és iOS-es Messenger applikációban sem találom az aktív státusz kikapcsolása lehetőséget. Ezt kivették vagy béna vagyok?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kenguru99
senior tag
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Biztosan találkoztatok már a "Lelkes rajongó" jelvénnyel 1-1 oldalon, ezzel kapcsolatban kérdeznék. Ugyebár elméletileg azok neve mellett látszik ez a kommenteknél, akik a legaktívabbak egy adott oldalon. A kérdésem az, hogy ezt a facebook adja és veszi le, vagy az oldal kezelője? Velem is előfordult, hogy egy ideig látszott, aztán eltűnt. Nem mintha világrengető probléma lenne ez, csak a kíváncsiság hajt...
Up the Irons!
-
krizmo_
Topikgazda
-
spkkill
tag
Sziasztok!
Van egy Facebook oldalam aminek 20ezer követője van,mind aktív dolgozó felnőtt.Szerintetek milyen üzleti lehetőségeket rejthet magában?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz dangerzone #22142 üzenetére
Üdv,
Nem fogják tudni az ismerőseid, hogy te viszed az oldalt, ha külön be nem állítod. -
dangerzone
addikt
Sziasztok! Van arra valami beállítás, hogy a Facebookon létrehozott oldalamhoz ne kínálja fel az ismerőseimet, hogy hívjam meg őket "lájkolni"? Nem akarom egész egyszerűen, hogy az ismerőseim tudják, hogy én hoztam létre azt az oldalt. Van erre valami beállítás?
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Valaki tud bármit arról, hogy mikor fogják kb az új design-t alkalmazni a messengernél? Májusban még ígérték
HM
-
Djuree
félisten
sziasztok!
segítséget kérnék.
szeretnék facebookra csinálni egy fényképekből összeállított montázst, zenével. egymás után jönnének a képek pl. 3 mp-enként és szólna alatta a zene. hogy tudnám ezt megcsinálni? valami program esetleg? csak utána meg tudjam osztani a face-en hogy működjön is a mozgókép.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Hogyan lehet azt megoldani, hogy emailben, vagy értesítésként Androidon a Facebook alkalmazás értesítsen az aznapi születésnapokról?
-
Predator2
addikt
Helló
Régebben lehetett állítani, hogy mennyi legyen az az idő amit szinkronizáljon a FB, egy másik eszközzel.
Telefon-Telefon, vagy telefon-PC stb... Az a gondom, hogy van egy tabletem, amit ritkábban használok. Amikor belépek, meg kell várnom, hogy a régi dolgokat is szinkronizálja, amire már " nincs" szükségem.
Most nem találom ezt a beállítást. Merre keressem? Vagy van más egyéb megoldás erre a problémára?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
veterán
Olyan problemam van, hogy nem tudok valamiert hozzaadni konyvet /sorozatot stb a kedvenceimhez.
Eddig rakattintottam a "+ könyvek megadása" ikonra ,es feljott a rubrika ,ahova ha elkezdtem beirni mondjuk a szerzot akkor kilistazta tole a konyveket es siman ki tudtam valasztani amit akartam .Majd szepen hozzaadta a kedvencekhez/elolvasottakhoz. Most semmi ,elojon a rubrika beirom es hiaba enterezek semmi se tortenik .
Valakinek van otlete mi a baj ?[ Szerkesztve ]
-
Eladó445
tag
Támogatási üzenetmappában csak ezt kaptam: A visszajelzéseidet a Facebook további fejlesztésében felhasználjuk. Köszönjük, hogy időt szántál arra, hogy bejelentést tegyél.
Az oldal ugyan úgy létezik nem csináltak vele semmit :\
előzmény: [link]https://bit.ly/2AJ3lz6
-
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom beállítani hogy csak én látom a követőimet
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zmtTom #22131 üzenetére
Üdv,
"Ha törlöm a saját profilom ahol van másik két admin, akkor ebben az esetben a létre hozott céges profil is törlődik vagy nem?"
- Nem fog törlődni az oldal, tovább működik majd a másik kér admin alatt."Illetve ha törlöm a másik két admint és csak én maradok egyedül és törlöm a saját profilom akkor törlődik vele együtt a céges is?"
- Az oldalt töröld az a legegyszerűbb, és legproblémamentesebb. -
zmtTom
aktív tag
Hello Mindenki!
Sajnos annyira nem értek a facebookhoz ezért kérdezek itt.
Van a saját személyes profilom. Ez azért van mert csak így engedett létre hozni egy "céges" profilt. Ez után hozzá adtam még kettő személyt adminnak a céges profilhoz.
Ha törlöm a saját profilom ahol van másik két admin, akkor ebben az esetben a létre hozott céges profil is törlődik vagy nem?
Illetve ha törlöm a másik két admint és csak én maradok egyedül és törlöm a saját profilom akkor törlődik vele együtt a céges is?Köszönettel
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van rá valami mód/trükk hogy törölt messenger üzenetet valahogy visszaállítsak?szerk:az arhivum üres,hogyan lehet beállítani hogy odakerüljenek az üzik?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Helo
Ugy látom van messengeren arra lehetőség hogy csak letiltsak valakit de ne toroljem(ismeros)
Ő errol kap ertesitest? -
Akelaus
senior tag
Meg se lepődjetek, weben full tré a facebook.com. Bal oldali menü nincs, a csoportok nem jönnek be. Még itt az országban sem mindenkinél jelentkezik a hiba. (nálam igen, egyik ismerősömnél meg minden jó)
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bigdady #22122 üzenetére
Azért is írtam feltételes módban. Szerintem a hulladék FB algoritmus miatt lehet , mivel nálam sem mindenkié látszódik. Az a pár ismerőse akikkel napi kontaktba vagyok facen vagy messengeren.
(Személyes véleményem , hogy a hírfolyam egy használhatatlan f@shalmaz. Akárhogy állítod.)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz WhiteWalker #22121 üzenetére
Az fura mert én sosem látok senkit hogy likeolna bármit. Csak megosztások az látok mindig meg hozzászólásokat
-
bigdady
nagyúr
Ha likeolok valamit akkor azt már nem jegyzi az ismerőseiknek a Facebookra ugye? Csak ha éppen ránéz az adott posztra kik likeolták igaz? Vagy máshol még kidobja az ismerősöknek?
-
Dilikutya
félisten
Megosztás letiltás téma:
Amikor valaki egy másik profilról megoszt valamit, akkor van lehetőség olyat kiválasztani, hogy ennek az oldalnak a hivatkozásait nem szeretném látni. Akkor hogy a francba lehetséges, hogy ennek ellenére látok onnan megosztva? És többé nincs ott, hogy nem akarom látni. Most a Carrie nevű csajos baszásnál tűnt fel, határozottan tudom, hogy az már tiltva lett, ennek ellenére látom a megosztásokat. De a Pıиκ Ŧloωєя nevű kreténeknek való kreténség is ilyen. Esély sincs megszabadulni ezektől a szaroktól?
-
ToBeY
nagyúr
Hali
FB-on hogyan kell betagelni,hogy pl: xy jól érzi magát z helyen? -
Eladó445
tag
válasz krizmo_ #22098 üzenetére
Köszönöm. Bejelentettem. kíváncsi leszek..
Mert van egy ismerősöm akinek nincs facebookja de észrevettük, hogy valaki profilt csinált neki és hülyeségeket terjeszt össze vissza.. több ember is bejelentette kamu profilként és mindig az a rendszerüzenet jött vissza, hogy semmi baj nincs a profillal -.-"https://bit.ly/2AJ3lz6
-
krizmo_
Topikgazda
válasz kalapacsolok #22113 üzenetére
Üdv,
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Fb-ra feltöltött, honlapra beágyazott videó esetén ha a play gombra kattintrok, némán indul el. Be lehet vhogy állítani, hogy ne kelljen két kattintást csinálni? Egy kattintás indítás, egy kattintás: hang bekapcs...
-
Digital
addikt
válasz kidnou #22107 üzenetére
Nem vagyok Fb függő , sokat gondolkodom hogy törlöm magam.
Egy hírt szerettem volna megolvasni, de így lehetetlen. Ja Safarival próbáltam. Win 10+Firefox alól jó volt."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Gabesz_0218
csendes tag
válasz krizmo_ #22110 üzenetére
Csak azért érdekes, mert míg régebben beszéltünk egymással, akkor jelezte a neve mellett mikor elérhető illetve idővel, hogy hány perce nem... Most meg azóta mióta fasírtba vagyunk és nem beszélünk úgy meg semmi már nem jelzi. Azért gondoltam a tiltásra vagy a követés leállításra csak ez elég rossz
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Gabesz_0218 #22109 üzenetére
Üdv,
Semmi ilyesmit nem jelent. Mostanában előfordul, hogy egyeseknél nem mutat semmit.
-
Gabesz_0218
csendes tag
Sziasztok!
Jobb oldalt facen a chat ablaknál, ha valakinél sose mutassa a zöld pöttyöt, csak a nevét a névlistánál akkor az azt jelenti vagy tiltott vagy leállította a követésemet?? Nagyon fontos lenne a válasz Előre is köszönöm -
veterán
válasz Csápájev #22104 üzenetére
Nálam sincs ott a "teljes", de fent az értesítések melletti üzenetek ikonra bökve van "See all in Messenger"
Vagy használhatod akár a messenger.com-ot is külön.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest