Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
kidnou #36248 üzenetére
Errol jut eszembe egy kerdes :
Ugye a lathato kozos ismerosok szamat ugy tudod megnovelni, ha megnezed a reakciokat a kepeken,posztokon. Ott azok a nevek is megjelennek, akiknel ez privat.Van esetleg valami plugin, ami ezt megcsinalja automatikusan ahelyett,hogy neked kezzel vegig kellene nyalaznod a fotokat,posztokat? -
AssAssynn
őstag
válasz
kidnou #36248 üzenetére
Köszönöm!
Minden ismerősét látom. Eddig egyezett a két szám. A napokban ugrott meg a fenti szám 5-el, a lenti maradt ugyanez... elég fura. Elsőre azt hittem, hogy nem frissitett a rendszer, de még mindig így áll a számláló. Most lett volna hirtelen 5 olyan új ismerőse, akik mind tiltottak engem? Fura. -
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
kidnou #35842 üzenetére
Sajnos a 55-75-ös korosztálynál megvan az a beidegződés, hogyha valami benne volt a TVben, vagy a Rádióban, vagy az interneten, akkor ez nem lehet hülyeség/csalás/átverés, csak valós. Mert régen nem lehetett mindent leírni(most nem a politikai cenzúrára gondolok), de ilyen céltudatos csalások nem voltak, mert nem volt rá hely/lehetőség.
De ugyanúgy, mint nekünk, Szüleimnek(78 és 68) is használniuk kell a telefont bankoláshoz például, ami miatt folyamatosan kikupálnunk kell őket, meg elmondani, hogy nem lehet mindenre kattintani, ami szembejön. Nekik pl telefonálásra van butatelefonjuk, messengerre, skypra, meg hírek olvasására pedig egy tőlem örökölt okostelefon. Így pl nem kapnak csaló csomagos SMS-t(mert nincs kártya), de megcsináltam nekik az MS Authenticator-t az Ügyfélkapu+-hoz.
Szóval inkább kérdezzen, mint beszívja. -
Enigma1945
őstag
válasz
kidnou #35551 üzenetére
jaja tokre ismeros a dolog.
nekem is bedob eros szex tartalmakat a face, es ki sincs szinte takarva.
multkor eppen nezegettem a facet, erre bedob 3 kepet egymas melett elegge eros szexualis tartalmat, a kislany meg melettem kerdezi az ott micsoda?
kajakra mar fel az ember nehogy olyat dobjon ki a gyerek elott amit nem kene
a rak megette az egeszet, le is toroltem, csak a messenger maradt, a gyerkoc legalabb semmit se lat -
-
-
-
válasz
kidnou #33633 üzenetére
Eddig egyedül használtam a gépet, ami változni fog most egy ideig és nem szeretném, ha a facebook skippelné a fiókomat. A személyimet pedig semmiképpen nem fogom befotózni egy olyan cégnek, amelyiktől lazán kiszivárog félmilliárd felhasználó adata. Emiatt érdeklődtem.
Köszönöm szépen!
-
-
Alusky
aktív tag
válasz
kidnou #32600 üzenetére
Sikerült szerencsére, ismerős beírta pár poszt alá, hogy rendőrségre fogja vinni az ügyet és felvette az illető adminnak az oldalra. Az ismerősöm meg egyből ki is dobta őt, úgyhogy megszerezte magának az oldalt ha már az ő étterme van benne.
Érdekes amúgy, mert pl. a Telegramnál az owner admint senki nem tudja kirakni, ezek szerint a Facebooknál nincs ilyen, simán kirakta őt.
Mutatta a print screeneket, hogy ilyen "Civilek az 5G ellen" és hasonló laposföld szerű csoportok voltak bekövetve, de már kitakarította belőle a posztokkal együtt. -
btz
addikt
válasz
kidnou #27907 üzenetére
& krizmo_
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a Facebook által kezelt fórum, de azért a véleményemet leírom, hátha egy törvényhozó erre jár, elolvassa és látja, hogy ezt várják az emberek és eszerint alkotnak törvényt a Facebook Magyarországi működése kapcsán. Erre is kicsi az esély ugyan, de a semminél több. Illetve már annak is örülnék, ha másban is felvetődne az a gondolat, hogy ez a cég mért tehet bármit, amit akar?
Tudjátok ti is nagyon jól, hogy ez a nem kötelező használni egy demagóg állítás. A levegő is ingyen van (még) és azt sem kötelező venni, de ugye tudjátok, hogy rá van kényszerítve az ember, de ez akkor sem jelenti azt, hogy ezen elvek mentén bárki szabadon az órunk alá durranthatja a butángázt.
-
megint én
őstag
válasz
kidnou #27832 üzenetére
De ez egy szűk kis cset, ahol nincsenek ellenségeim. És most ha jelent bárki bárkit azt tiltják is?
Ráadásul nekem sokszor volt már, hogy profilképen félmeztelen csaj. ribik bejelölgettek googletranslate-s magyarral, hogy
pl: Ha szeret látni több kép amin lenni meztelen akkor nyomd link: ....
Jelentem, aztán fél évre jön az értesítés, hogy nem találtak kivetnivalót. -
totron
addikt
válasz
kidnou #27660 üzenetére
A láthatóan kamu kategóriája honnan indul? Megannyi, szándékoltan vagy alapjárati 1 bites üzemben működő moderátor van, aki váltig állítja, hogy irtani való közellenség vagy, ha teszem azt nincs profilképed. Ahelyett, hogy 2 mondatot váltana a nem mindent kényszeresen profiljára kipakolászó facebookolóval.
-
btz
addikt
válasz
kidnou #27660 üzenetére
Nem mindig 1-2 napos regek, a múltkorinak például teljesen magyar neve volt és több éves regisztrációja. Illetve van külföldieknek (is) szóló csoportom is, ahol nem annyira gyanús, ha mondjuk feldugja a fejét egy - egy Ali Busa vagy Allah Akbar nevezetű. Harmadrészt pedig van mikor 20-30 személyt egyszerre jóváhagyok, mert nincs időm nyomozósdit játszani, hogy ki kamu és ki nem.
Most is jött megint valami Asis Busa, direkt beengedtem, megnézni, hogy mihez kezd. Nem is hazudtolta meg önmagát.
Szerintem meglehetne ezt oldani azzal a fantasztikus AI-ukkal is, hogy a csoportadminokhoz már el se jusson az ilyesmi, persze mikor gyanútlanul kommentelsz valamit élő személyként, akkor be tudják dobni az autobanos AI-ukat. Érdekes, akkor működik. -
-
törölt tag
-
-
irokéz
friss újonc
-
PeL
addikt
válasz
kidnou #26176 üzenetére
Köszi.
És azt tudja valaki esetleg hogy miért van az hogy van ismerősöm akit úgy tüntet fel egyik napról a másikra a face hogy nem ismerősöm? Ráírtam egy ismerősömre mert a facebook szerint nem ismerősöm, hogy miért törölt le (kíváncsiságból) és nála meg ismerősök vagyunk... Átnézve az ismerőslistámat feltűnt hogy 1-2 ember eltűnt. Mitől lehet ez?
-
zzola
titán
válasz
kidnou #26025 üzenetére
Ez nem vagy csak részben nem igaz.
Ha valakit a barátaid közül megjelölsz közeli ismerősként, akkor láthatod, hogy mit likeolt. Lehet ez csak abban az esetben működik, ha a megosztónál be van kapcsolva az az opció, hogy a barátok és azok ismerősei lássák a bejegyzéseket. -
headhunter
addikt
válasz
kidnou #25596 üzenetére
Még nem adtam meg a telefonszámot.
Facebook nem küld az e-mail címre levelet, ha törlik vagy felfüggesztik a fiókot?
Saját profil letöltése (mentése) még sikerült.
-----------------------------------------------------------------
Egyes felhsználók oldalait csak kizárólag regisztrált felhasználók láthatják?Amióta jött ez az üzenet a telefonszám megadására, több olyan oldalnál is ezt a kiírást látom, amelyeket régebben meg tudtam nézni (belépve):
"...Ez az oldal nem érhető el.Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították..."
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
kidnou #25553 üzenetére
Ismerem az átlag usereket, és valahogy mindig kiderül, hogy annyira nem is volt ott "szűz" minden... Ha mindenki ténylegesen elmondaná a problémáját, és nem hallgatna el semmit, akkor segíteni is jobban lehetne...
"Több ismerősömnek is van 4-5 regisztrációja különféle nekeveken..."
Ettől a szövegtől már hülyét kapok...attól még nem helyes, és hidd el nagyon nem fognak ők sem örülni amikor utoléri őket a szankció... Azt kell megérteni, hogy attól még ez tilos, és jár érte a büntetés, csak sokaknak az fáj, hogy előbb megkapják... Ez az életben is így van... Senkinek sem szabad lopni/ölni stb.., valakit mégsem kapnak el, de attól még érted mi a gond?
-
=Mentor=
őstag
válasz
kidnou #25545 üzenetére
Lenne pár kérdésem: Másik gépről/IP-ről próbáltad? Mobiltelefonos megerősítést nem kért? Amikor elkészült az oldal, egyből feltöltöttél magadról profilképet? Az a baj, hogy már két próbálkozásom volt, ha viszont észleli hogy ugyanaz a születési dátum és név, megint gyanút foghat :/ Ja még annyit, hogy mobilról csináltad? már paranoiás vagyok komolyan
-
válasz
kidnou #25535 üzenetére
Hát igen. Egyébként az emberek maguk is tehetnének az ügy érdekében, mert szerintem nem kellene minden "szennyest" a nilvánosság elé tárni. De van aki ezt élvezi, hogy minden dolgát megosztja, aztán csodálkozik, ha esetleg visszaélnek vele. Ésszel kellene használni a közösségi oldalakat azt gondolom.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
kidnou #25484 üzenetére
Undorító ez az egész amit ráhúznak a közösség biztonságának fenntartási érdekeire .
Vitathatatlan, hogy kell ez valamilyen szinten, de ők átestek a ló túloldalára, például hogy személyes okmányokat kérnek .
De mivel ingyenes, ezért számonkérhetetlen !
Azt csinálnak amit akarnak, ha egyáltalán van humanoid a folyamatban a robotok mellett .
Ez a fióklétrehozási tortúra megérne egy hányás, meg egy szarkupac ikont, de ez itt nincs .
Szégyenletes módon megszolgálták, hogy ez lehetne ez a háttérképük !
Üdv.
Astra
-
-
Croft-21
őstag
válasz
kidnou #25139 üzenetére
Semmit nem kaptam, csak azt vettem észre a mobilomon, hogy a messenger kiírta, hogy a munkamenet lejárt, jelentkezzek be újra. Na onnantól kezdve se a fb-re, se a messengerbe nem tudok belépni. Az fb-nek tegnap már 2x elküldtem, hogy ellenőrizzék a profilom, azóta semmi válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest