- Hálózatokról alaposan
- TP-Link WR1043ND router
- XPEnology
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OpenMediaVault
- Windows 11
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
PO előtt Bills-Lions döntőt tippeltem. Nálam konf döntőben vérzett el a KC és a Philly is. Közvetlenül meccs előtt írtam ezt: Csapatrészenkét erősebb a Philly, de nem tudom, hogy merek-e a KC ellen tippelni.
Nem véletlenül nem is írtam végső tippet, mert nem tudtam dönteni.Vegasban talán 1 pontos favorit volt a KC, ami nagyon kicsi, kb nem is létező előny.
Egyébként én nem bánom, hogy ilyen nagy verés lett, kellenek az ilyen meccsek is. -
NB2
aktív tag
válasz
ggeleven #26607 üzenetére
De most őszintén te mit mondtál volna?
A Philly egész PO-ban döcögött. GB ellen totál leolvadt az O, a védelem tartotta őket meccsben, meg egy picit a GB bénázása. A Rams ellen konkrétan az egész PO került veszélybe, mert a Rams támadott a győzelemért. Egyedül a WSH meccs amire azt mondhatod, hogy okés sima liba, de ott is azért kellettek a labdaszerzések. Én a 1x fordulónál mondtam, hogy a legjobb formában lévő csapat a Philly, de pont utána jött Hurts sérülése és a csapat teljesítménye kezdett bezuhanni.
A KC meg KCReid, Mahomes garancia a PO-ra, ott meg jönnek a rutinrókák és sima liba. Persze voltak figyelmeztető jelek, mert egész évben döcögött a KC támadó szekció. Linkeltem, hogy az ilyen mérlegű csapatok mekkora pontokat átlagolnak, ők meg jó 10-zel voltak alatt. Voltak kétes bírói ítéleteik, amikkel behúzhattak meccseket, de ekkora leolvadásra senki nem számított.
Igazándiból utólag elismerve tényleg nagyon egyoldalú volt az SB, de ezt akkor ott hirtelen senki nem tudta elhinni. -
F-ECT$
titán
Természetesen máris lehet fogadni a jövő évi SB győztesre, és meglepő módon Philly mellett a KC-t is fő esélyesnek gondolják. Hát nem is tudom. Nagyon jó offseasont kell produkálni, hogy ebből tényleg legyen valami.
-
.LnB
titán
válasz
sherlock82 #26602 üzenetére
Mit nem tudsz? Most írtam le. Azért.
NFL, NBA stb stb Streaming-en sem lehetnek USA reklámok felénk.[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz
ggeleven #26599 üzenetére
.LnB és ggeleven
Nem tudom lehet h valami jogdíj dolog lehet benne.
az egész világ nézi az nfl t döntőt. a cégek egy kalap pénzt fizetnek hogy lássák a reklámokat a döntő félidejében a nézők erre nem sugározzák usa-n kívűl.spiky03
dsf -t én is néztem annak idején ill a sat - 1, ott is ment az nba rendszeresen. -
ggeleven
őstag
válasz
spiky03 #26598 üzenetére
Pár videós podcast/elemzés magyarul HO-ban hallgatáshoz:
4th and Long Bencsics Márk + Budai Zoli
Herczeg Ádám - low budget, de tud szórakoztató lenni
Fűzővel kifelé! (FK!) - szerintem nem kell bemutatni a legnagyobb hazai NFL oldalt
Tribün - ritkán, de akad NFL-es tartalomHallgatós:
Triple Coverage Fűzővel kifelé! -
ggeleven
őstag
válasz
sherlock82 #26596 üzenetére
Mert USA piacra szánt reklámok és a közvetítő csatorna csak ott sugározhatja őket?
-
spiky03
veterán
Én a 90es években kezdtem el nézni az NBAt, meg néha az NFLt is. Mind a kettőt a DSFen. Semmit nem értettem belőle.
Majd az NBAt követtem is kb a Kobe-Shqa duó végig. Utána már nem nagyon.Amikor felkerültem Peste a 2000 években akkor itt volt mar Sport1 így tudtam magyarul nézni NFLt. így kezdtem megérteni a szabályokat és nem csak azt, hogy szaladgálnak össze meg vissza
Megnéztem pár meccset és annyi volt, nem követtem.Aztán 2 hete talán egyik szomszéd ajánlotta, hogy nézzem meg az Eagles vs Rams meccset mert jó volt.
És után megnéztem a többi meccset is ami volt. Szerencsére rá akadtam, hogy van Net4plusz appom
Ott megtetszett az Eagles játéka és így eldöntöttem, hogy nekik fogok drukkolni.
Valamint megnézte sok NFLs filmet, amikről itt is írtam. Meg most nézem a sorozatokat a Netflixen - Reveivereket már megnéztem most az Irányítókat nézem.Nekem az SB izgalmas volt, azért a 3.negyedig izgultam mert a Reveiverekben épp előtte volt a 49ers elleni nagy fordítása a KCnek. De szerencsére nem lett az.
Sajnáltam, hogy az Eaglesnel nem ment a Brakley futó játék, de szerencsére nélküle is tudták hozni.Szerintem az idei szezont követni fogom.
Home officeban meló mellett telón tudom hallgatni/nézni az appban a meccseket. -
.LnB
titán
válasz
sherlock82 #26596 üzenetére
Mármint az amerikai reklámokat?!
Azt nem lehet, szinte mindenhol más szabályok vannak a reklámokat illetően. És a magyar szabályok abszolút nem kompatibilisek az amerikai reklámokkal.
Csak egy példa. Amerikában simán csinálhatsz olyan reklámot, amiben az egyik autóról azt mondod, hogy jobb mint a másik gyártóé. Csak alá kell támasztani az állítást. Általában számokkal, nagyobb, erősebb, többet adtak el belőle. Ezt itthon(, és azt hiszem Európában nem szabad). -
sherlock82
senior tag
Mo . - i adón a SB félidejében a reklámokat amúgy miért nem közvetítek szerintetek ?
bagyulajuve
köszönöm a beszámolód ! -
.LnB
titán
Gond? Mitől lenne ez gond?
Ez nálam folyamatosan változik. És most pár éve lekerült az NFL-ről a fókusz (2003-tól 2018-2019-ig abszolút néztem). Túl későn van, túl sokáig tart egy meccs, és iszonyat sok a sérülés.
NHL-t 1999 óta néztem. Azóta vagyok Pens fan. Sőt a gyerek jégkorongozott is pár évet. Szóval itthon elég jól bele is tudtam folyni a sportág körforgásába.
F1 teljesen felejtős. Az sose volt jó. Néztem persze én is. Csak elvitte a mítosz ami itthon körülötte volt. Mostanra meg már egy percet is sajnálok rá. Majd ha izgalmas lesz, akkor nézem. Mint a Lemans.
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
Ok semmi gond, szerintem sok sportszerető átesik ezen. A 90-es években a fél karom oda adtam volna, ha ennyi focit nézhettem volna akkor, most meg már tényleg nekem is az EB/VB/BL legjobb 16 között, meg hébe-hóba 1-2 meccs. Jó mondjuk a helyi nb3-as meccsekre járunk, az megmaradt. De pl 90-ben az Eurosporton néztem NHL-t, akkor nagyon képben voltam, most már az sincs. TDF-et is néztem egy időben, de ott is úgy vagyok, hogy az ES-en annyi bicaj van, hogy már sok.
Általánosságban is elmondható, hogy annyira kevés ideje van az embernek, hogy muszáj szelektálni, ennyi sportot fizikai képtelenség nézni. Motogp, f1 megvan, Nascar ha emberi időben van megnézem a végét, de az MLB az éjjel miatt kiesik teljesen.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
F-ECT$ #26591 üzenetére
Fú a mostani MLB döntő az nagyon emlékezetes volt. Dodgers - Yankees. És Freddy Freeman teljesítménye... Nagyon jó volt. És Ohtani is rögtön bajnok lett az 50/50 es szezonjában.
Jah az országúti szezon most kezdődik. És az legalább egész évben emberi időpontban van európai emberek számára.
-
F-ECT$
titán
Bringát én is nézek, de az nem most van
(crossnak vége, az országút meg csak mostanában indul, nem?)
MLB-t próbáltam, de az nekem már túl unalmas, ilyen háttérzajnak jó, de 100%-ban arra figyelni nem tudok sokáig.
Az autóversenyekkel is felhagytam, pedig egy időben nagy F1 fan voltam.
Idővel egyébként lehet, hogy minden sportra ráun picit az ember, de talán az nfl tartja magát nálam a legjobban (20 éve). Itt is vannak időszakok, amikor kevésbé követem (főleg az alapszakaszt), de azért a PO-ra mindig visszatérek. Talán azért is van ez, mert évente pár hónap az egész szezon, és így nem tudsz annyira eltelni vele, mint az egész évben orrba-szájba tolt sportokkal, pl foci.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
F-ECT$ #26589 üzenetére
Európai focit mindig utáltam, sose követem.
Országúti kerékpár az első.Mert én magam is elég sokat tekerek. (9500km jött össze tavaly) Mindig is néztem a nagy versenyeket, de 2022 körül magam is rákaptam az országúti bringázásra.
Aztán még NBA, MLB, Nascar, bringa (szinte minden szakág: cyclocross, monti).
Nekem eléggé a bringa körül forog az életem manapság, már ha a hobbikat nézzük.
Oké, hogy egyszer van csak SB. De mikor?! Szabit sajnáltam rá, jobb nekem másnap megnézni. Tegnap is elmentem bringázni egy 30km-t, aztán hazamentem és elkezdtem nézni az SB-t. Az izgalom így elmarad. Bár pont ez a meccs, élőben sem volt izgalmas.
Pár éve, pár évre a Philly 2018-as győzelme után, kicsit elkezdett kevésbé lekötni az NFL. -
F-ECT$
titán
Mit követsz most elsőszámúan?
Mondjuk így is furcsa, hogy kihagyod az SB-t, azért ez csak évente 1x van, és mégiscsak a Philly játszott, ami meg 10 évente 1x van
Én pl régebben nagy foci rajongó voltam, ez mára elmúlt, de azért a VB-ket, EB-ket elég aktívan követem (nem csak a döntőt), és azért a BL utolsó pár meccsét is meg szoktam nézni. (Igaz, az nem hajnalban van.)
-
F-ECT$
titán
Beleolvastam az internetbe és olyan posztok, írások jönnek szembe, hogy csak nézek. "Ez nem is (volt) dinasztia" meg "PM-et ne hasonlítsuk TB-hez", stb. Értem én, hogy mindenki írhat, amit akar, meg nagy volt a frusztráció, de azért na. 6 év alatt 5 bajnoki cím + 3 super bowl bőven dinasztia. És hát PM 30 éves, még akár 10-12 évig játszhat. Illetve azt se felejtsük el, hogy a "18 éves pats dinasztia" azért tartalmazott egy 2005-2015 közötti időszakot, amikor 2 SB vereség volt a mérleg, 0 SB győzelem mellett.
Hogy mi lesz a Chiefs és PM sorsa, az még bőven a jövő évektől függ, de ha innentől kezdve nem nyernek semmit, ez már akkor is dinasztia (volt). -
NB2
aktív tag
Ha már szóba került az Aréna közvetítése:
Nekem nem volt vele bajom, amíg az elején külsősökkel dumáltak róla, de azért a második órában jobb lett volna többet szakmázni. Mondjuk azt is elismerem, hogy nagyon nehéz újat mutatni, pedig az arénánál is csak kb 5 éve van az NFL. Gyeneseit megbeszéltük, hogy az elnök nője, persze, hogy kimentViszont mindenki megégett már, ha a stúdióba nem hozzáértő ember jött. Egyszerűen semmi pluszt nem tudnak hozzátenni. Lékai sem tudott.
A meccsre visszatérve. Kiírták, hogy a KC összes SB-jén volt 10 pontos hátrányban. Ebből eddig 3-at megnyert. Jogosan várhatta az ember, hogy magukhoz térnek és ha nem is megfordítják, de szoros lesz. Nem lett. Mondjuk Eagles drukkerként hogy nem nézni egy ilyet élőben, nekem fura
-
vond
MODERÁTOR
Az egyetlen értékelhető rész a meccset felvezető, helyi stílusú, autentikus zenés szekció volt, főleg Lauren Daigle és Trombone Shorty America the Beautiful-ja. Erre fogok emlékezni évek múlva, meg arra, hogy iszonyat sima meccs volt.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A nagy csapatokat nem illik temetni, no meg az NFL tényleg az a liga, ahol 25 pontos hátrányból is vissza lehet jönni.
Én is visszanéztem most a kommenteket, de már az első td után nem sok esélyt adtam a kc-nek a játék képe miatt.
Nézettség: tripla esélye + Swift.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Érdekes egyébként, hogy ismét nézettségi rekordot döntött a döntő: [link]
-
.LnB
titán
Megnéztem én is tegnap a meccset. Mivel az Eagles jutott a döntőbe nagyon gondolkodtam, hogy veszek ki szabit, és élőben nézem, de valamiért nem tudtam rávenni magamat. Így utólag nem is bánom. Ámbár én Eagles drukker ként is úgy voltam vele, hogy ha a Chiefs nyer, az is érdekes lesz a tripla miatt
Hétfőn esélyem sem volt arra, hogy ne tudjam meg az eredményt, ezért nem is erőlködtem. Hallottam, hogy sima volt, de erre nem számítottam.
Összességében egy iszonyat gyenge, és unalmas meccs volt. Nem szeretnék szakérteni, de ha nagyon le akarom csupaszítani a látottakat, akkor az Eagles DL nyerte ezt meg. Simán. Milyen érdekes visszaolvasni a kommentjeiteket amiket a meccs alatt írtatok. Még a harmadik negyedben is alig akartátok temetni a Chiefs-et.Amit egyébként még Eagles szurkolóként is teljesen megértek. És engem sokkolt is, hogy a harmadik negyed végén sikerült csak pontot szerezniük. Most nem jött a fordítás, nem jött a csoda. Azon mosolyogtam itt magamban, hogy nehogy becseréljék Wentz-et, mert még a végén ő fordítja meg. (Ugye vele nagyon szépen elmenetelt az Eagles a döntőbe mielőtt lesérült volna. Aztán jött Az Isteni Nick!)
És sajnos nem csak a meccs volt gyenge, de a körítés is. Még vasárnap belenéztem az Arena4 felvezető műsorában. De 10 perc után csak szörnyülködtem. Makáék ültek az ETELE moziban és valami sportolócsajnak ecsetelték az NFL szezont. Szirmai mondta el a véleményét az SB-ről meg mindenféle Youtube celeb?! Ez mi? Ide jutottunk? Hát ide. Na de a csúcs, amikor az a Leila csaj a pálya széléről kifejtette, hogy egész héten New Orleans utcáin sokkal több Eagles szurkolóval találkoztak. De lehet, hogy csak azért mert a Chiefs-esek a szállodában maradtak, vagy még nem értek oda. Az ilyen szintű primitív okfejtéstől leolvadt az agyam...
Amikor a meccs alatt a stúdióba kapcsoltak, azzal sok bajom nem volt. Nem is nagyon volt ezen mit elemezgetni. Bár azért Lékai Máté majdnem elsírta magát élőben, hogy ennyire megalázzák a Chiefs-et. Rajta nagyon látszott a bánat.
Na de a Half Time show sem volt jobb mint a meccs. Felmerül bennem a kérdés, hogy Lamar akkora globális sztár e, hogy HL show-t kapjon?! Mert persze ez engem is minősít, de egy számát sem ismerem. Pedig rengeteg zenét hallgatok. (A Spotify szerint több mint 83ezer percet 2024-ben. Ezzel globálisan a top 2%-ban vagyok.) Még is csak a Drake-es viszálya volt meg, a zenéi nem. De sebaj, gondoltam. Ha már nem ismerem a zenéit, legalább a látvány legyen jó. Na ez a látvány pont annyira volt erős, mint a Chiefs offesnse..
Szóval ez az utóbbi idők leggyengébb Super Bowl-ja volt. De erről azt hiszem nem az Ealges tehet.
-
NB2
aktív tag
válasz
bagyulajuve #26573 üzenetére
yt-n egyébként van videó, hogy amerikai és európai szurkolók (igaz azok kosárlabda pálya), de egy török/görög/szerb csarnok és egy júeszéjdifensz között ég és föld a különbség
amúgy ncaa áll a legközelebb az európai klubokhoz, ott sok a fiatal, megvan a hűség, ott van valamilyen hangulat, de azért köze nincs az európai soccer stadionokhoz képest
-
A Zéé
Topikgazda
Meccsről gondolataim:
Fura, hogy itt pukkant ki a KC, de most semmi nem jött össze nekik, illetve a Mahomes varázslat is elmaradt. De amennyire tehetséghiányos volt különösen a támadó sor, az is csoda, hogy eddig bírták. Majd az okosak kielemzik, hogy a "coaching" ment ennyire félre, vagy mi történt...Eagles pedig... Nem tudom, hogy ott is mi történt... 4. héten még edzőcsere meg Hurts padoztatása volt a téma, erre meg... Mondjuk a támadóknak nem kellett megerőltetni magukat, tényleg a védelem megteremtette nekik a "könnyű helyzetet".
Mindenesetre nem kérdés, hogy ki volt a jobb, nem kell bírózni, meg ne kell nagy "mi lett volna ha" jellegű okfejtéseket futtatni. Egyértelműen a jobb csapat nyert.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
F-ECT$ #26569 üzenetére
hát erről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert az Eagles stadionban ugyan voltam, de meccsre nem jutottam el; amúgy úgy hallottam, hogy például a meccsek előtti események pl.: "Tailgating", amik nagyon hangulatosak
néha el-elmegyek Loki meccsre, voltam Loki nemzetközi találkozókon, valamint Barca-Real párharcon, de megfordultam Atletico Madrid, West Ham, illetve több Juve meccsen is és szinte biztos vagyok benne, hogy ilyesmi szurkolás, mint amilyen az európai focimeccseken vannak, nincs NFL-ben
Állítólag NCAA meccseken jobb hangulat van, mint NFL meccseken, de erről sincs infóm első kézből sajnos
-
Veron
addikt
ne már! azért mert az Eagles jobb volt tegnap ne annuláljuk már ez érdemeiket!
nagy összegben fogadnék, hogy ha újrajátszanák a mérkőzést nem lenne ekkora különbség a két csapat között.
az elkapók amúgy pont nem rosszak: Worthy, Brown, de ott van még a tartalékos JuJu is, csak idefújta a szél Hopkinst, plusz Rice, aki a mai napig IR-en van.meglehetősen magasra tette a mércét a KC az elmúlt éveben -plusz a média is-, így csak önmagukkal szemben értelmezhető az aktuális teljesítményük. lehet, hogy az elmúlt két évben látott KC-hez képest halványabbak, de még mindig a top csapatok között kell említeni őket, részben pont az általad emített Mahomes, Reid, Spanoulo... plusz Jones, McDuffie, Karlaftis, Butker és többiek miatt.
ez még mindig jobb felállás, mint a bivalyerős Ravens, ahol Jackson 3 PO mérkőzést nyert élete során és meggyőződésem, hogy nem SB matéria annak ellenére, hogy az alapszakaszban brillírozik.
-
F-ECT$
titán
válasz
bagyulajuve #26567 üzenetére
Azt néztem a tegnapi SB-n is, hogy valahogy nem volt olyan nagy hangulat a meccsen. Vagy csak nem jött át a közvetítésen. Nem tudom, hogy mennyire megy akár akár az USA területén lévő meccseknél az a szintű éneklés / drukkolás, mint ami Európában megy a focimeccseken.
-
Zanik
addikt
Én felküldtem volna Wentz-t már a második INT után.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sherlock82 #26519 üzenetére
a Wembley lenyűgöző volt, és így baráti társasággal együtt menve nagyon jó élményt szereztünk - viszont olyan nagyon nagy hangulat nem volt a stadionban emlékeim szerint (talán mert a Pats simán vezetett végig), viszont volt félidei show, ami elment egynek
volt egy kis körítés a stadionon kívül: voltak játékok, meg bemutatók, az is érdekes volt
amúgy az egyik kereszteződésben Bradyvel és még 2 Patriots játékossal szembe mentünk át az úttesten, de nem tudtunk autogramot kérni
- nagyon balpéniszek voltunk
ja, és szép volt Eagles
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
válasz
F-ECT$ #26559 üzenetére
Ahogy itt utánam írták és én is így gondolom, pont rosszkor fogyott el a mákfaktor, a bírók sem kedveztek nekik és a Philly rohadt jó volt. Ez a KC nem jó csapat, ezzel a nyugdíjas elkapógárdával meg főleg. De Mahomes, Reid, Spagnolo 3-as zsenije pont annyira elég, hogy egy középcsapatot jobbá tegyen, de ha valami sz.. kerül a palacsintába, rögtön látszik, hogy ők azért nem olyan jók mint 3 éve. Ha csak tisztán a játékosokat nézem a Ravens a legjobb csapat az AFC-ben, de valamin mindig elcsúsznak és csóri Allen is. Ha van esze Kelce-nek akkor visszavonul (késett vele egy évet) és tényleg lehet, hogy 1-2 évig nem biztos, hogy garantált SB lesz a KC, de nem lesz rossz csapat.
-
Veron
addikt
válasz
callmeakos #26560 üzenetére
Azért menekült, mint a mérgezett egér, mert tudta, hogy nem védi meg a fal. Ezzel a tudattal érkezett hozzá minden snap, amit ő túlreagált. A főbűnös itt a fal, aztán Mahomes.
Ráadásul a futókra sem támaszkodhatott, mert a futást mindkét csapat megette, ez még inkább belelovalta Mahomes a hibákba, amik menetrendszerűen érkeztek is. Ebből a szempontból hasonló, mint a Bucs ellen elvesztett döntő, ott is a fal volt gyenge, viszont Mahomes a lehetőségekhez képest jobban játszott.
A védelem nem játszott rosszul, viszont sok büntetést kaptak (75 yard körül), ennek ellenére nem rajtuk ment el a meccs.Nem tudom, hogy lesz-e soft rebuild, de az biztos, hogy Kelce, Trey Smith, Bolton helyzete talány, lehet mindegyiküket pótolni kell. Szerencsére a WR-ek jó csapatot alkothatnak, RB téren is oké a helyzet, nyilván Mahomes sem felejtett el játszani, még mindig ő az egyik, hanem a legjobb QB, a K szintén az egyik legjobb a ligában. Az O-falat viszont muszáj rendbe tenni.
Az előző fiaskó után érkezett Thuney a fal stabilizálására, remélem most is húznak egy hasonlót a vezetők![ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz
F-ECT$ #26559 üzenetére
Most fizették vissza az összes számlát az ördögnek, cserébe az idei összes mákért.
Nagyon impotensek voltak a labda minden oldalán, de szerintem is a fallal kezdődött a gond. Philly D-line megette őket reggelire.Phillytől az PC Kellen Moore megy Saints vezetőedzőnek, szóval biztosan lesz változás. Ha az emberállommány kb egyben marad, akkor piszok erősek lesznek jövőre is. Rajtuk kívül a szokásos Bills, Ravenst mondanám így előre erősnek AFCből, mögöttük meg Houston, Chargers, Cincy. Titkon persze a Steelerst is, mert muszáj, de nincsenek hiú ábrándjaim.
-
válasz
F-ECT$ #26559 üzenetére
Én azt nem akarom elhinni, hogy ez a Chiefs verte meg Allenéket. Mahomes az első félidőban olyan pusztulat rossz volt, hogy egy csere QB jobban managelte volna a dolgokat. De látszott is, hogy teljesen össze van zavarodva, én még életemben nem láttam ennyit menekülni. Kelce szinte észrevehetetlen volt, Worthy meg Hopkins mentette a menthetőt.
Szerintem náluk most egy kissebb fajta soft rebuild lesz. Egyrészt mert már nem tudnak támaszkodni a Mahomes/Kelce duóra, de sokkal inkább azzal az o-linneal kell kezdeniük valamit, mert látszik hogy ezt a nyomást még Mahomes se tudja átvészelni.AFC-ben szerintem most minden nagyobb csapat vérszagot kell hogy kapjon. Elsősorban a Bills és a Ravens.
Az Eaglesnél ha jól emlékszem a Brown/Smith duóból inog a szék, hogy nem lehet mindkettejüket megfizetni, de aztán nem lennék meglepve, ha előhúznának egy 49rst, és valahogy előteremtik a dellát, hogy egyben tartsák ezt a csapatot. Mert ha ez sikerül, akkor nem lesz itt kérdés jövőre. Nem tudok most egy csapatot se mondani, aki akár a közelébe lenne, ennek a csapatnak. A Commanderst lesz majd érdemes figyelni, az szerintem most felkapott helyszín lesz az offseasonben. Illetve kérdés, hogy mi lesz a 49ersel.
-
F-ECT$
titán
Érdekes ez a KC. Minden mutatóban látszott, hogy idén nem olyan jók. Az is látszott, hogy nem kellett volna ennyi meccset nyerniük. De persze ha 1 meccsel tovább tart a "mák", akkor ez senkit sem érdekelne, de így minden korábbi elemzés igazolódott.
Kérdés, hogy mi lesz a csapattal. Vesztes SB után mindig jön a bukós év, és a roaster miatt amúgy is most kell majd 1-2 szezon, hogy ismét SB esélyesek legyenek.
No és vajon az Eagles mennyire marad egyben? Játékosok / edzők? (Nem olvastam velük kapcsolatos híreket.)
Illetve kik lesznek a kihívók? Bills, Lions, Commanders, Vikings? Vagy jönnek mások?
-
NB2
aktív tag
PM 5 SB-jéből 2x iszonyat agyonverték. TB a 3 buktájánál mind egylabdás meccs volt, sőt ugye a majdnem 4.-en meg fel is állt és megfordította.
-
NB2
aktív tag
válasz
F-ECT$ #26552 üzenetére
Már fogalmaztam a 3. negyedben, hogy mit írok és igen, ezt mondták sokan, hogy a KC mákfatora a legrosszabkor fog elmúlni és hát igen, nem volt bírói segítség, a labdák is rosszul pattantak, és még ráadásul jobb is volt az ellenfél és a KC meg gyenge napot fogott ki. Ennyi nyugdíjassal nem lehetett már SB-t nyerni. Nem lepődnék meg ha Kelce abbahagyná, a meccs érdemi részében nem volt tényező.
-
sherlock82
senior tag
Félidőben keltem fel, és mikor a studioban beszélgettek azt hittem 24 - 0 KS vezet.
Mondjuk ezt a reklámot nem érettem teljesen mikor az nő " nfl játékosokat " kicselezve mindenkin átgázol.
[ Szerkesztve ]
-
És ott van Saquonnak a gyűrű!
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #26550 üzenetére
Hát senki sem látta. Az oddsok kis kc előnyt mutattak. De úgy tűnik, hogy pont az sb-re fogyott el az összes mák.
Az milyen megalázó lesz ha a végén a csere qb megy majd fel az eaglesnél.
-
Ezigen... nem semmi meccs...
-
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #26548 üzenetére
Akkor kezdhettek hinni
Talán a ligának jobb ez, hogy nincs triplázás.
-
-
NB2
aktív tag
Érdekes döntő... Barkleyt úgy fogják a KC, hogy tényleg alig-alig tud futni. A végén az a 8 yardosa volt az első értelmezhető futása. A Philly O sem villog, igaz pont amikor kellett azért ültek a passzok, de Hurts zavarba hozható ha nyomás jött.
A KC D - eltekintve a 2 hülye szabálytalanságtól - szerintem szépen állta a sarat, itt az O a betli, mégha a Philly D is piszok jól játszik.
Nyilván örülök az eredménynek, de sok van vissza, ha majd a 3. negyed végén is minimum 24 pont lesz, akkor lehet kezdek bízni a Philly sikerben. -
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #26543 üzenetére
Viszont itt nem látom bele a fordítást, de ne legyen igazam. 28-3nál akkor anno ezt abszolút bele lehetett látni, amint elkezdtek visszajönni.
-
-
A Zéé
Topikgazda
Hát sok mindenre számítottam, de ilyen első félidőre nem...
-
Veron
addikt
szevasztok, megyek aludni, jó szórakozást nektek!
végre a haterek is kapnak egy keveset.[ Szerkesztve ]
-
-
joergie
őstag
Majdnem besírtam, kc offensive falembernek be lehet írni egy fél sacket
nekem ezek maradnak meg leginkább emlékként.
a vegas. hu-n van ingyenes 3ezer forint fogadás, csak mobilos appban felhasznalható(bár ezt sehol se írják). akartam valami első félidőst rakni, 2.3 szorzó volt épp hogy nem lesz több mint 1 td. ranyomtam hogy oké, a következő playben mahomes interception visszahordott td. nem nekem találták ezt ki -
Veron
addikt
Szomorú ez az INT, a Bucs elleni SB-t juttatja eszembe sajnos.
-
F-ECT$
titán
A tush push az NFL halála.
Ettől függetlenül ez nagyon sima eagles winnek tűnik egyelőre, minden szempontból jobbak. Kíváncsi vagyok hogy a szünet változtat-e a játék képén.
-
ggeleven
őstag
Na hol vannak a "tíccsuk be a tusspusst!" hszek?
Mahomes kicsit impotens a Philly védelem ellen egyelőre. Érdekes lesz így a meccs!
-
Veron
addikt
Na csapassuk akkor! Hajrá Chiefs!
-
NB2
aktív tag
Philly jobb csapatnak tűnik, de a KC-nél a Mahomes-Reid-Spagnolo tengely nagyon durva.
Szerintem is a kevesebb labdavesztés dönthet. -
F-ECT$
titán
No mikor küldd a Voda (One) frissítést a boxra? Hát persze hogy most
-
A Zéé
Topikgazda
válasz
callmeakos #26522 üzenetére
Hasonló gondolataim vannak nekem is.
Ha Barkley-t meg tudják fogni, akkor sima KC győzelem lesz. -
NB2
aktív tag
válasz
bagyulajuve #26518 üzenetére
nah az nem semmi
én csak akkor mennék ki "másik" csapat meccsére, ha ott laknék, azért pénzt biztos nem áldoznék, hogy lássak 2 érdektelen csapatot
-
válasz
F-ECT$ #26520 üzenetére
Szerintem egyszerű a képlet. Ha kiiktatják Saquont és nagyobb nyomás helyeződik Hurtsre, akkor nyer a Chiefs. És szerintem ez is fog történni. De annyira szeretném hogy máshogy legyen.
Viszont minőséget nézve, szerintem ez egy kevéspontos meccs lesz, és inkább a védelmek fognak dominálni.
-
ggeleven
őstag
válasz
F-ECT$ #26520 üzenetére
Én egy marha jó és szoros meccset szeretnék és nem olyat, hogy valaki bemákol 2 TD-t (spec játék, fumble, pick6re gondolok) és a másik meg fut az eredmény után. Csapatrészenkét erősebb a Philly, de nem tudom, hogy merek-e a KC ellen tippelni. Szerencsére nem szorkolok egyiknek és egyik ellen sem, szóval felszabadult nézés lesz. Bár KC-t már unom, de hát ha itt vannak, akkor nézem őket...
-
F-ECT$
titán
Tippek mára?
Valahogy azt súgja a megérzésem, hogy hiába jobb a Philly, megint győzni fog a rutin. Bár ugye Folesék szintén egy rutinos csapatot győztek le, szóval ez meg a Philly mellett szól.
Az biztos, hogy az Eagles jól fut, az irányító is tud futni + passzolni is, jó a védelem, és bár kicsit döcögött a PO eleje, de végülis kézben tartották a meccseket és egész lazán tudtak végül győzni.
De valahogy mégsem érzem Hurtsben azt, ami kellene ahhoz, hogy behúzza az SB-t. Persze ha a csapat többi tagja odateszi magát, akkor erre nincs szükség, de ha olyan szitu van, ahol neki kellene extrát nyújtania, akkor szerintem meg fog remegni.
A KC meg végigmákolta az évet, a bírók is inkább velük vannak, mint ellenük, és hát a rutin. Mondjuk Kelce már nem az igazi, de 1-1 meccsre még össze tudja magát szedni, Mahomes még félgőzzel is jobb mindenkinél ha PO meccset kell nyerni, és hát a védelem meg eddig se volt rossz, kérdés, hogy Saquon mennyire tudja meglepni őket.
Én két eltérő félidőt várok, és nem biztos, hogy az fog győzni, aki jobban kezd.
Hogy egy triplázás vagy egy újabb Philly csoda lenne-e a jobb, azt nem tudom eldönteni, de remélem a meccs jó lesz, és utána nem arról kell beszélni, hogy melyik bírói döntés fosztotta meg egyik vagy másik csapatot a győzelem esélyétől.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Alapszakasz egyik meccsén mondták hogy az arab térségben is lesz talán már jövőre is NFL meccs.
Belátható időn belűl az a cél ( ! ) minden alapszakasz fordulóban legyen meccs USA - n kívűl.bagyulajuve
Helyszínen nézve mérkőzést mi volt neked a legnagyobb különbség a mérkőzésen a tv s közvetítéshez képest ? -
NB2
aktív tag
Aki nem tudná és mindig kalózstreameket használ:
A: net4+ előfizetés 400 forint, hétfőig
B: gamepass előfizetés az SB-re 1 dodó
árban kb ugyanannyi, de tényleg akkor nem kell vacakolni streamekkel és felugró ablakokkal -
NB2
aktív tag
Olyan szempontból fura, hogy nekik van 8 esetleg 9 hazai meccsük és abból minimum egyet feladnak! Egy NHL/NBA csapat játszik 80 meccset, most érted 2-3-at játszik Európában, araboknál, Kínában, pfff mi történik.
De mindegyiknek kell a piac! Mert piszok népszerű kint az NFL, de a több pénznél a mégtöbb a jobb. És sokan vannak a világban még rajtuk kívül. -
pooty
tag
-
ggeleven
őstag
Hoppá! De jó lenne kimenni!
Steelers to play in NFL's first regular season game in Ireland in '25 -
NB2
aktív tag
BB 24 éves nője
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...