-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy ismerősöm kérdezte, de mivel én egyáltalán nem vagyok kompetens a kérdésben, hozzátok fordulok. Mi történik azzal a fiókkal, amit létrehozol, de valami telefonos verifikálást nem csinálsz meg, mert az a telefonszám már hozzá van (vagy volt?) csatolva egy meglévő (vagy törölt?) fiókhoz? A zárójeles részek miatt számomra sem volt egyértelmű a kérdés, ezért írtam így. Szóval a regisztráció vélhetően ennek a kód hiányában nem lett megerősítőve. Ez a fiók most ott lebeg az éterben vagy sem? Ha igen, verifikálás hiányában törlődni fog ezen fiókja vagy ott marad? Annyit tudok, hogy egy felfüggesztett fiók két hét múlva törlődik ténylegesen. De a meg nem erősített fiókokkal mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megtollasodik középkategória
- Futás, futópályák
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- Trollok komolyan
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- EA Sports WRC '23
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- M-Audio Firewire Audiophile Firewire Audio MIDI Interface
- Intel Xeon E5-2430L v2 (6C/12T, TDP 60W) LGA1356
- Samsung Galaxy S24FE
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 6 mag i7 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar - garancia (08)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest