-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
Abszolút nem fontos, de miért keveri össze a hírfolyamot egy egyszerű oldalfrissítés? Láttam valamit, majd nyomok egy vissza gombot, és voálá, volt nincs.
-
Snowy_owl
őstag
Pár csoportot, oldalt követek, de néhány esetén arra döntöttem hogy nem kellenek az értesítések és kikapcsolgattam az oldalakon, aztán jött a hihetetlen dolog, még mindig záporoznk a az értesítések is, meg a bejegyzések is. Hogy van ez?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
enginev3.0 #1441 üzenetére
-
Snowy_owl
őstag
válasz
enginev3.0 #1439 üzenetére
Ez érdekes. A profilképeket akarom, de nem megy. Ott nincs ilyen beállítási lehetőség.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van, hogy a nem ismerősök semmi adatot nem látnak rólam. Piszkáltam az adatvédelmi beállításokat, de hiába, egy ismeretlen személy semmit nem lát róla, akár hogy is állítgatom a beállításokat. Miért van ez? Egy pár fotót meg akarnék osztani, ha esetleg valami ismeretlen rámkeresne, de egyszerűen még az sem megy, egyedül annyi jelenik meg egy ismeretlen személynek, hogy férfi.
Ha valaki tudja mi ez, kérem segítsen.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok facebookosok!
Leírom ide is azt amit leírtam a facebooknak:
Valamikor még talán a nyáron regisztráltam a facebookra. Használtam is egy ideig, de aztán úgy döntöttem megszüntetem a fiókom. Így is tettem. A mai napon kaptam meghívót és újra szerettem volna regisztrálni, de nem sikerült, mert azt írta az oldal, hogy az email címem le van tiltva. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mivel nem nagyon várok választ, legalábbis ettől tartok, ezért gondoltam megírom ide is hátha van valaki aki tud erről valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest