Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
Szia,
Sikerült közben felküzdenem a reggeli próbálkozást a youtubera
https://www.youtube.com/watch?v=1lF3Am7yII4A körülmények nem ideálisak, a szélvédő sem tiszta és a kamera is rosszul van beállítva, de nagyképernyős TV-n megnézve nekem nagyon tetszik az eredmény.
Bár az is lehet, hogy más kamerák még jobb képet adnak...Egyébként GPS nincs benne G-sensor viszont igen.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Új vagyok ebben a témában, úgy csöppentem bele, hogy a Tescoban kiárusításban találtam egy Lark Freecam 4.0 kamerát 5300Ft-ért. Kinézetre, menüre szinte teljesen megegyezik az itt sokat szereplő G1W típussal, viszont 170 fokos a látószöge.
A vele készített felvétel engem is meglepett, nagyon éles és jó minőségű.Van esetleg valakinek tapasztalta ezzel a kamerával? Minőségre a G1W-hez vagy más ajánlott modellekhez képest hol helyezkedik el?
Köszönöm
-
noco79
tag
Üdv
Ma reggel az Overmax kameràm a Memory Error és az Insert SD Card üzenettel fogadott.Természetesen benne van a kàrtya és nem àllitottam semmit el a menüben
Mióta két hónapja hasznàlom sose volt ilyen gondom,faszàn rögzitett mindent.
Valakinek volt màr ilyen ? Ötlet hogy mi lehet a baj ?[ Szerkesztve ]
-
válasz olahmate1991 #5194 üzenetére
Azt, hogy olvasd el az összefoglalót.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
olahmate1991
tag
Sziasztok. Normál autós felhasználásra, menet rögzítésére alkalmas videokamerát keresek, kb 30ezer forint környékén. Ti milyet ajánlanátok?
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
xigris
őstag
Sziasztok! Van egy g1wh ami töltésnél melegszik de nagyon bekapcsolni nem lehet,ilyenkor mizu?
Természetesen banggoodról való 3 hónapos. -
-
VMatteo
őstag
16gigás class10-es kártya elég autós kamerához?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Arti1
aktív tag
13-a szerencsés szám, végre sikerült feladniuk a gearbestiáéknak... Nem tudom mi tartott eddig, szerencséjük, hogy a világ másik végén vannak
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Moleman
addikt
válasz Wheelbarrow #5186 üzenetére
"...18 hours of it."
Miattatok már én is rajongó lettem.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz kenguru99 #5182 üzenetére
Szia!
Korábban már mások is tapasztaltak hasonlót különböző hangtartományokban, de eddig nem lett megfejtés. Szerintem szervizben is leráznak azzal, hogy szokd meg.
Azt még figyeld meg a későbbiekben, hogy minden felvétel ilyen-e. Az enyém csak az indítás utáni legelső felvételen adott hülye hangokat (az hasonló ütemben, halkan sípolt), viszont az utána következőkön teljesen normálisan szólt. Annál valószínű szoftveres dolog volt a háttérben.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Lark freecam 4.0 periodikusan ismétlődően zajt vesz fel. Így. (fel kell tekerni a hangerőt akkor jól hallható)
Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy szerviz. -
Gépötty
senior tag
Este egyáltalán nem fogsz rendszámokat olvasni, azt kivéve talán, ami előtted megy.
Egyébként ilyen (178 fokos látószöggel, a 120-140 fokos sokkal közelebb hozza a mögöttes forgalmat, cserébe a széléből sok hiányzik).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Arti1
aktív tag
Mit lát a hátra szerelt kamera este? Elvileg a hátul jövő tompítottja nem világít fel a kameráig, de gondolom rendszámot két első lámpa között nem láthat.
-
Moleman
addikt
Hasonló élményem nekem is volt, BKV éjszakai Ikarus 280-as, garázsmenet, egyedüli utas voltam. 95-tel mentünk a Hős utcában, és közben gyönyörű hangja volt.
Ami a villamost illeti: én az 50-estől függök reggelente, ami viszont keresztezi a lajosmizsei vasútvonalat, ha hosszú sorompót kap, 3 kocsi feltorlódik, pedig papíron 5 percenként jár. Az átlagot végülis hozza, 15 perc után jön három.
-
bul07
nagyúr
Múltkor olvastam egy ilyen sírós bejegyzést villamossal kapcsolatba(meg is van)
Ilyenkor nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, élne falun ahol naponta 4-5 járat van délelőtt és ugyan ennyi délután
Nem véletlen járja erre az a mondás hogy
"Váró busz nincs csak várakozó utas"10-15percel hamarabb már megállóban a az utas ha utazni akar
Öcsém míg tanult minden reggel a 5:45-ös busszal indult hogy 7:45-re beérjen az iskolába, nekem csak a 7:10-el kellet hogy 7:45 beérjek, igaz gyakorlatra a 6:20-al mert 7-re kellet
De jók is voltak azok az idők veszett sofőrökkel , akkoriban utaztam leggyorsabban Ikrus(250-es talán) buszon , ha hiszitek ha nem olyan 125-135-el száguldtunk , nem tudom pontosan mert a kilométer órájában 115körül van egy tüske na ara ráfeküdt de még akkor gyorsult kicsit
Ellőte egy pár héttel kapták vissza nagygenerálról és kicsit meghajtotta a söfőr hogy mit is tud, mi mindíg a jobb első üllésen ültünk[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #5174 üzenetére
Á, reklamálni nem fogok, így is necces, hogy egyáltalán megkapja e a rossz kamerát, ami ugye 2 éves már..
Buszba nekem jó, nekem nem a rendszámok az érdekesek, hanem, hogy rögzítsem, hogy ott, és úgy jártam, ahogy kell, nem úgy, ahogy egyes utasok mondják... (korábban mentem el, otthagytam, stb)havri
-
lazac_
tag
G1WH-nak láthatóan fókuszproblémája van, középen felül a fa lombja éles egyedül.
Nekem a Mobius tegnap reggel 6 körül megint elfelejtette a beállításait, és ezután nem indult el az automatikus felvétel. Lehet, hogy a kondenzátor zavarja meg, amikor visszaadom a gyújtást egy másodpercre az ablakok felhúzásához, akkuval ilyen nem volt...
-
Petyus87
aktív tag
A legelső kamerámmal sajnos én is így jártam szerintem. Aukción vettem nála és nem tartom kizártnak, hogy az már egy javított kamera volt...Azt mondták hardveres a probléma, javítják és majd küldik vissza, aztán mikor visszakaptam a csomagot, akkor látom meglepődve, hogy egy zsír új, fóliás Blueskysea jött cserébe. Ettől függetlenül a garanciáztatás megy nála és nem tűnnek el a problémák elől. Nyomd már fel a videót, de ha lehet ne youtube-ra. Kíváncsi vagyok.
(#5168) ΩМΞGΔЯΞD
Látom, pedig az említett kamera leírásában is szerepel a 720p 60 fps. Nála kell reklamálni, nekem sose volt rá szükségem, de most mindjárt ülök a kocsiba és megnézem hogy a CC HD50-es kamerámban van-e. Abban ugyan az a Novatek 96650-es chip van.[ Szerkesztve ]
-
Ezt neked kell eldönte. Van aki szereti a nagy látószöget, van aki nem szereti a kép torzítását. Célszerű az "C"-s kondenzátoros kivitelt előnyben részesíteni. Bár van aki az akkumulátorost szereti, mert azt még +pár perc üzemidőt is biztosít. A boltot nem ismerem, de óvatosan, mert szeretik hamisítani.
-
tahepa
senior tag
Üdv
G1W sorozatban gondolkodom...szigorúan városi használatban lenne ..melyik mellett mi szól?
Ár-érték arányban melyik az ideális? A everbuying oldalon összerázva mindent ~37 dodóból kijönne egy G1WH. Valszeg érdemes lenne? Tapasztalat valakinek az ott kapható cuccokról ( főleg Kamera ügyben) ? -
bul07
nagyúr
Esetleg aki kacérkodott a gondolattal hogy vesz mini Dv kamerát az esetleg rárepülhet erre
Angol raktáról banggood
X3 Mini DV hozzá 51a3b9 kupon amivel az ára ~2521Ft - [link] , [link]
Lehet hogy van jobb ár , de nem hiszem hogy európai szállítással( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ЯΞD
senior tag
Nos nekem akkor is csak 30fps-es 720p van. Hogy tudok firmware-t frissíteni? És honnan tudok hozzá tuti SW-szedni?
-
-
havri1
félisten
Nah, közbe látom nem is jól írtam, 1080p/30fps és 720p/60fps.
Mindjárt csinálok egy gyors tesztet, mert biz isten úgy emlékszem, sokkal nagyobb méretű volt.Szerk.:
1080p/30fps -el 5:25:59 fér fel
720p/60fps pedig : 4:57:33 fér csak el a 32gbos kártyára.
Nagyobb a mérete a 60fps-esnek.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
-
-
ЯΞD
senior tag
A G1W 720p-ben hány FPS-el vesz fel? valahol azt olvastam 60. Igaz vagy csak félretájékoztatás.
Dobozán is van. 720p 30fps 720p 60fps. De a menüben csak egyféle 720p-t lehet kiválasztani.[ Szerkesztve ]
-
KL48
tag
Csak megnyugtatásul: én egy ilyen mechanikus automata órát kaptam, de nem akart működni. Mikor megreklamáltam kétszer is (!) azt válaszolták, hogy cseréljek benne elemet, és jó lesz. Amikor végre letettek az elemcseréről, megígérték, hogy küldenek egy másikat. Közben telnek a hetek. Azt hiszem refund lesz belőle.
-
Gépötty
senior tag
Engem legutóbb egy hónapig szopattak nemlétező termékkel a GearBestiák. Ráadásul átlátszó módon hazudtak ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy bocs, olyat hirdettünk meg, amit az életben nem gyártottak. Hitegettek, hogy küldik, aztán írtak, hogy nem szállít a gyártó (lol), és mire választhattam volna másik terméket, vagy kérhettem volna vissza a pénzem, jött a levél, hogy elküldték. Naná, hogy nem azt kaptam amit rendeltem.
De nyugi, meg fog jönni, csak türelem. Készülj három hétre, annál sokkal több nem lesz, ha meg előbb ideér, örülsz.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Arti1
aktív tag
válasz Copilot64 #5068 üzenetére
Neked mennyi idő után váltott shipped status-ba a rendelés a gearbest-en? 3-án rendeltem, most 7-e van (volt közben hétvége is), még csak ott tartok, hogy köszönik, megkapták 3-án a pénzt és pont. Semmi processing vagy valami hasonló... Lehet, hogy most túrják fel a raktárt az utolsó ilyen kameráért
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok mitől lehet hogy egy új g1wh kamera töltés közben melegszik a lencse és a kijelző ez normális vagy nem?
-
Arti1
aktív tag
Köszönöm.
Gépötty: OK, OK, a sok betű jó barát, már majdnem mindegyiket ismerem Nameg az se mindegy, hogy le tudja állítani a felvételt a kamera, vagy tényleg le is akarja
Lassan annyit kérdeztem már a kondisról, hogy lehetne összerakni egy GYIK-et, a következőknek egyszerűbb legyen Még a végén megtanulom használni, mire megérkezik
A kondi feltöltési sebességével kapcsolatban elküldtem az adatlapjának linkjét egy gyakorló elektromérnöknek, ha kapok választ, megírom, mit bogarászott ki az adatokból.
-
Gépötty
senior tag
Kétszer-háromszor már leírtam, de lehet, hogy megzavart a sok betű: azért van benne kondi, hogy amikor megszűnik a táp (értsd: leveszed a gyújtást), le tudja állítani a felvételt, el tudja menteni a megkezdett fájlt.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Arti1
aktív tag
válasz Gépötty #5129 üzenetére
Az ebay leírásban most vettem csak észre (mert a leírás elején volt piros betűvel), hogy írják, hogy az áram elvétele után 3 mp-et bír a kondi. Ennyi ideje van a kamerának befejezni az utolsó felvételt, felírni a memóriakártyára a végét és kikapcsolni. Azt olvastam, hogy a felvétel automatikusan elkezdődik amint áramot kap a kamera, de vajon ugyanígy automatikusan lekapcsolásba kezd, ha elmegy az áram, mert pl. hazaértem és kiveszem a kulcsot és elmegy az áram a tápból?
Remélem gondoltak rá és nem manuális a kikapcsolás...
Ha manuális, mi baja lehet, ha nem kapcsolom ki időben és kiürül a kondi?[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz gerenda110 #5131 üzenetére
Nem igazán értem, hogyan kapcsolódik ez a seniorsághoz (Jé! Észre sem vettem, de tényleg!), és nem értek mindenhez. Nem dolgozom például a szíeszáj majaminál, ahol a biztonsági kamera felvételét kinagyítva, ujjlenyomatot vesznek a forgóajtón kirohanó tettesről, bár nagyon szeretnék, mert akkor az általad beillesztett képet, és az üzenetablakban lévő szöveget is ki tudnám elemezni. Talán még azt is, amit ide elfelejtettél.
Azt viszont nem eteted meg velem, hogy bezáródik az az ablak, amikor ott van rajta az OK gomb (másrészt még ha így is lenne, amikor nyomsz egy printszkrínt, már azelőtt megcsinálja a képernyőmentést, minthogy ettől bezáródna).
Ne háborogj, hanem adj elegendő információt, ami alapján lehet értelmesen válaszolni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
gerenda110
aktív tag
válasz Gépötty #5128 üzenetére
Kedves Gépötty, elhiszem hogy Senior vagy, elhiszem hogy nagyon értessz mindenhez, De ha kattintok az egérrel vagy nyomok egy gombot a billen, vagy akármit csinálok bezáródik az alkalmazás Le írtam a hiba formát. Leválasztás hang. az Üzenetben pedig az áll hogy Elnézést, hogy kérdeztem és a webcamtopikban nem kaptam értelmes választ. netbetyár
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
Arti1
aktív tag
válasz Gépötty #5129 üzenetére
Nem értek fizikai angolul, még az indítózással kapcsolatban érdekel, hogy mennyi idő kell neki tölteni gyújtáskor, hogy túlélje az indítózáskori áram elvételt.
Biztos le van írva valahol abban amit linkeltél, de nekem ez így kínaihttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Gépötty
senior tag
válasz gerenda110 #5124 üzenetére
Nálad a számítógép-kezelés alapjaival van probléma. Ne a webkamerával kezdd, először legalább alapfokon tanuld meg használni!
-
Arti1
aktív tag
[link]
Megvan milyen kondi van benn 1.5F 5.5V valami AMCAP
De semmit nem tud róla a google vagy rosszul keresem...http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
válasz gerenda110 #5124 üzenetére
Már a hibaüzenet kibogarászása is problémát okoz ezen a fotón. Nem gondolod, hogy nem barkobázni kéne? Eseménynaplót nézd meg. Másik programmal próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz fant0mi #5121 üzenetére
Ja, én nem magára a szűrőre gondoltam, hanem egy olyan gyűrűre, amit külön fel tudok ragasztani valahova, hogy amikor nincs szükség a szűrőre, rá lehessen tenni. Tehát csak arra kellene, hogy ne a kesztyűtartóban, térképzsebben, hamutartóban hánykolódjon, és karcolódjon a szűrő. De így akkor jól láttam, hogy nem láttam
-
Gépötty
senior tag
De az fix, azaz ha nem akarod, akkor is rajta van.
(#5118) fant0mi:
Mutatta? (Kétszer is beszunnyadtam közben, de eddig azt hittem, visszatekertem)
Majd megnézem, most más dolgom van. A lényeg, hogy ha adnak hozzá, akkor nem szóltam, de ha külön kell beszerezni ezt a kiegészítőt, akkor nem értem, miért marad ki a csomagból. Ahogy a tok is jól jönne.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Gondolkozzunk Béláim!
A tükröződéshez kell a műszerfal, meg az üveg. Az üveg nagyjából azonos képességekkel bír minden autónál, bár ha jobban belegondolok, vannak a fémgőzölt szélvédők is, de azokat ne vegyük most figyelembe.
A műszerfal fényvisszaverő képessége behatárolja, mennyire tükröződik az üvegben.
Három módon lehet ezt csökkenteni:
- Valami nem tükröződővel el kell takarni a kamera látómezejéből a műszerfalat. Le kell mattítani, valamivel beborítani (lefesteni, flokkolni, felmosóronggyal letakarni, stb.), hogy minél kevesebb fényt verjen vissza, és ide sorolnám a kamera alá elhelyezett takarólapot is.
- a kamerát kell olyan helyen/szögben elhelyezni, ahol nem a műszerfal tükörképe látszik, hanem valami árnyékban lévő, vagy kevésbé reflektáló felület - természetesen ezt behatárolja a praktikum, és a kamera látómezeje;
- polárszűrő, vagy egyéb, tükröződést semlegesítő bevonat a lencsén. Ezeknek is bőven van hátránya, sötétben sokat rontanak a képen, ezért mindig le kell(ene) venni őket. Lehet, hogy a 118-as, illetve a 0806-os érzékenyebb a tükröződésekre másoknál, ám ezen valószínűleg az éjszakai képminőségük profitál.
Itt jegyzem meg, hogy adhatnának egy plusz mágneses gyűrűt a kameához, amire akkor lehetne feltapasztani a szűrőt, amikor nincs használatban. És ha már gyakorlat, nem értem miért nem jár műanyag tok is a kamerákhoz, mint ahogy a magnóelőlapokhoz természetes.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
sgery
őstag
Királyságos, várom : )
Arti1
Ha minden igaz, a gyújtáskapcsolónál a 15-ös számú az, ami még indítózás alatt is áramot ad. Múltkor kötöttem be riasztót akkor oda kellett forrasztanom. De egy multiméterrel is gyorsan kimérhető.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Arti1
aktív tag
OK, ezek szerint gyújtás ráfordításakor egy pillanat alatt megtelik és remélem ezzel kihúzza azt az 1-2 mp-et, amíg indítózok. Így ha ilyen gyorsan feltöltődik, nem is érdekes, marad-e benne későbbre. Addig bírja ki, amíg indítózok, meg amikor leállítom. Meg kellene nézni, létezik-e olyan biztosíték a táblában, ami gyújtás ráadása után egészen a kulcs kihúzásáig áram alatt van. Van tipikus ilyen hely, amit biztonságosan lehet használni? Pl. ABS biztosítékára nem kötnék ilyent, hátsó ablaktörlőre simán, de az is lekapcsol indítózáskor, rádióval, világítással együtt...
-
bul07
nagyúr
Volt már erről szó akkor ilyen megoldás jött szóba
Egy késleltető [link]Vagy ez egyből Micro USB csatlakozóval, de lehet fixre forrasztani 5-30V-ra [link]
Csak ugye ha megszakad a delej akkor a késleltetés is újraindul , bár ha mondjuk 5s van állítva akkor kulcs be 5sec van indítózásig, ekkor áram megszakad majd mikkor újra kap akkor 5sec és indul a kamera
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gépötty
senior tag
Techmoan friss mini0806 reviewja.
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Sziasztok!
B40 Pro
Erről mi a véleményetek? Főként azért tetszik, mert rásimul az üvegre és nem olyan feltűnő egyik oldalról sem.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest