- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- PHP programozás
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor #5699 üzenetére
Csuda kamera/cég ez a Mobius. Évek óta faragják a fw-t, rengeteg kiegészítő kapható hozzá. Nem csak Windows-os kezelőprogramot készítettek, van OS X verzió, sőt android-os kezelőprogram is. No és az új C2 lencse...
Annyira jó, hogy már ezt is hamisítják. -
Természetesen nincs ingyen vacsora... Egy csomó funkció nem működik, vagy regisztrációt/update-et kér.
Most 1 napig szintén ingyen beregisztrálható a Power2Go 9 Platinum író program. Ez telepíti azt a WaveEditor-t(hangszerkesztőt), ami nem működött(hiányzott) a PoweDirector 9SE-ből. -
Most ingyen beszerezhető a PowerDirector12 videószerkeztő promgram.
-
havri1
félisten
válasz
Gépötty #5693 üzenetére
Ez egy kiherélt G1W-H (power gomb forrasztva), sokat nem oszt nem szoroz, ez a vége valószíná..
G1W meg tökéletes, csak az aksi halt meg. Van 2-3 bontott G1W, keresek egy működő akksit, legalább az működjön a kocsiba.Fater G1W-C -je napokban érkezett Banggoodról. Persze aksis, sima G1W.
De nem jó..Ott kezdődik, szvsz totál halott az aksija. 1 óra töltés után, ha kihúzom a töltőt, egyből lelövi a kamerát, és ki-be kapcsolgat...Zsír új basszus, olyan pipa vagyok, mint állat.
Minden bekapcsolásnál átáll valami arab nyelvre, elfelejt mindent. SZétpattintottam, akisi, nem kondis.
BG support azt kéri:Dear Customer,
I got it. So please send this one back and we will send you the right one.
Do you like this solution?Best Regards,
Austin
Nem fogom visszaküldeni, elegem van már ezekből a kínai kamerákból.
-
Gépötty
senior tag
Ezt csinálja a 9000-es is. Most reménykedj benne, hogy akkuval jó lesz, és nem melegedett el benne valami végleg. Én belevezetékeltem egy 18650-es cellát a kamerába, rágumiztam, arról csodálatosan működik, míg nem dugom rá a töltőt. De így nem lehet használni, csak tesztüzem volt.
-
Gépötty
senior tag
Ahogy MaCS_70 írja.
A 9000-esem nagy valószínűséggel azért ment tönkre, mert az akkuja meghalt (persze benne van a kalapban, hogy nem, de ezt így már csak tippelni lehet), és most forróra melegszik az alaplapja, ami miatt megáll működés közben. Hűtve elég sokat elmegy, külső akkuról (illetve az akku helyére kötött tápról) pedig akármeddig. Mivel ezeket a felületszerelt dolgokat én nem tudom javítani, gondoltam, megszüntetem a működésüket, és külső modulokkal pótolom, de az aksit akkor már ki is hagyom belőle, nem kell egy tűzveszélyes szar a kocsiba.
De a lényeg az, hogy sosem tudod, mennyire érzékeny a töltőáramkör a terhelésre (illetve akku nélkül annak hiányára), ezért írtam, hogy alkatrészektől függően akár gond is lehet belőle. Vagy nem -
havri1
félisten
-
Gépötty
senior tag
Már régen tervezem az akkuhalál miatt töltőelektronika-hibás GS9000-esem átalakítását. Terv szerint kikötném a töltőelektronikát, az akku helyére pedig csinálnék egy stabil 3,7V-os tápot, ami az autó akkujára közvetlen lenne rákötve. Idő hiányában még nem jutottam el eddig, de ami késik, nem jön el időben
Ez az akku nélküli üzemmód nekem egy kicsit neccesen hangzik, bár a beépített alkatrészektől függően akár működhet is. -
havri1
félisten
válasz
Gépötty #5684 üzenetére
Ó, már ezek is annyira halottak, hogy csak villog a kijelző gyújtás levételekor
Az a baj, ezt nem tudom megszüntetni, csak ha lemerül magától akkor áll le.
Így most aksi nélkül teljesen jó, aztán majd a gyakorlatban kiderül
Rájöttem, 3perces kapcsoló nem létezik, nincs akkora kondenzátor.. -
Gépötty
senior tag
Nekem az LS650W-ben annyira megfáradt az aksi, hogy amikor leállítom a kocsit, már villogtatja is a 'Battery low' feliratot, aztán nem leáll, hanem lemerül, attól kapcsol ki. Már be sem állítom az óráját, teljesen fölösleges. Ilyen hidegben hiába nem hagyom a kocsiban éjszakára, valamelyik reggel míg pár percre beugrottam a kenyereshez annyira lemerült, hogy utána nem kapcsolt be többet. Ha behozom a melegre, akkor magához tér, de utána használni kell, különben megfagy szegény
-
havri1
félisten
Bekapcsológomb megoldva. Áthidaltam a kapcsolót. Most a gyári fw a legjobb, hisz mindent elfelejt (nincs benne aksi, kiszedtem), így minden indulásnál alapra áll minden, (nyelv stb).
Ha működik aksi nélkül rendesen, kiszedem a g1W-ből is, mert annyira rossz már, hogy autó leállításkor ki/bekapcsolgat addig, ameddig szufla van benne..van, hogy 10 percig kapcsolgat ki be
Így az utolsó videó (3 perces ciklusok) nem sikerül, de lehet teszek be egy 3 perces időkapcsolót a tápba.
-
havri1
félisten
válasz
Laca1212 #5680 üzenetére
Mire volt formázva eredetileg?
Más:
G1W-H (amit nyáron küldött estore009, mert a másik totál behalt), tegnap bedöglött..
A jelenség: Néha leállt, majd már be sem kapcsolt. Jelenleg aksival és aksi nélkül is, csak akkor működik, ha a powert nyomva tartom. AMint elengedem, kikapcsol.
WD40 stb semmit nem ért.
Szerintetek valaogy lehet fixre kötni a powert, hogy állandó on legyen?
Mert így használhatatlan..(tápra sem indul). -
havri1
félisten
Csak gondoltam szólok, hogy a most érkezett TRANSCEND MICRO SDXC 45MB 64GB UHS-I U1 CLASS 10 300X PREMIUM 64G 64 G GB SD NEW minden mókolás, formázás stb nélkül egyből megy a G1W kamerámban.
Alapban exfat-ra vanb formázva, egyből felismerte a kamera.
10:48p videót tud rögzíteni FHD-ban.
Best buy szvsz -
TaaT
nagyúr
Köszönöm a tippeket
Pedig beírtam az ebay keresőbe hogy G1W holder de nem igazán dobott ki semmit.
-
TaaT
nagyúr
Honnan tudnék ilyen tartót rendelni G1W-hez? Kölcsönadtam havernak ő meg eltörte...
-
Laca1212
őstag
0806-ba tennék egy második micro SD-t.
Ha vissza akarok nézni felvételt, akkor honnan tudom épp melyik kártyán van, melyiket használja adott pillanatban?
Vagy kiveszem mindegyiket és megnézem?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Andrew31 #5665 üzenetére
"sajnos ebből nehéz "eredetit" találni."
Azt viszont ne felejtsétek el hogy a G1W (szerintem) ma a No1 autós kamera a világon, tehát ebből adnak el a legtöbbet darabszámra, azaz megy a tömegtermelés 1000-el, a minőség-ellenőrzés meg nincs a helyzet magaslatán.
Voltak gyártók akik simán megcsinálták hogy amikor populáris lett a kamerájuk, azaz elkezdett felfutni a termelés akkor elkezdtek olcsóbb alkatrészeket beépíteni a nagyobb haszonkulcs reményében.
-
Andrew31
senior tag
Nekem csak kettő volt még, az elsőt visszafizették, miután visszaküldtem, a mostanit visszafizették, nem kellett visszaküldenem, de nem vagyok elégedett, mert a képe nem mindig OK... :s (lást visszább valamivel, valamikor augusztusban írtam róla)
MaCS_70: azt sem tudni, hogy melyik mi és honnan van, sajnos ebből nehéz "eredetit" találni. :s
-
Gépötty
senior tag
Eddig három G1WH-hoz volt közöm.
Az elsőt már nem emlékszem, kinek adtam el, a másodikat keveset használják, de a harmadik kiszállítóautóban van, egész nap megy. Eddig egyszer hívtak, hogy baj van vele, de csak megtelt a kártya.
Hazudok, kétszer: nyáron (bennhagyták a kocsiban, a nagy melegen kívül más okot nem találtunk) elkezdett hülyeségeket csinálni. Ezt egy reset megoldotta, azóta nem beszéltem a tulajjal. -
Moleman
addikt
Az enyémben kb 11 ezer km van (max 250 óra), szintén fixre kötve a szokásos 3 amperes táppal, a többiek nem tudom, hogy mennyit használják. Annyi előnyt élvez az enyém, hogy garázsban alszik, így nincs olyan nagy hőingadozás, se télen, se nyáron.
Akksiról persze ez se megy már sokáig, egyszer elengedett a táp testelése, és 20 mp után lemerült a kamera manuális indítással. -
Ezt sajnos én is csak megerősíteni tudom, ráadásul elég kellemetlenül érint a dolog. Egy cég az én innen eredő tanácsomra szerzett be minden kocsijába egy-egy G1W kamerát, ami összesen négy darabot jelent.
Eddig bruttó hatot cseréltek, egyik sem működött két hónapnál tovább.
Eredetiek.MaCS
-
havri1
félisten
válasz
Moleman #5659 üzenetére
És mennyit mennek?
Ezek fixre vannak kötve, napi elég sok műkdéssel..Aksik 2 hónap és annyi, túlzás nélkül.
Most boxolok BG-vel, simát küldtek C helyett, és ráadásul ez is fókuszhibás.
Nekem nem is tudom milyen kamera kellene. Csak kondis, és 1080p menjen legalább G1W minősében, természetesen mosódás nélkül.
Nem találtam ilyet.. -
Andrew31
senior tag
válasz
Hungarikum87 #5655 üzenetére
Valószínűleg nem véletlenül...
Nem ismerem a HW-t, de maga a cég még ma is problémás lehet. Míg volt idehaza Photo hall, dolgozott ott egy barátom és ahány Concorde terméket eladtak, szinte mindet vissza is hozták, annyira gagyik voltak. (Mp3 lejátszó és amit még gyártottak akkoriban)
-
Laca1212
őstag
válasz
Hungarikum87 #5655 üzenetére
HD 20-al volt dolgom. Az egy fos.
De HD 50-ben más a hardware.Vettek itt többen HD 50-et. Ők meg voltak elégedve vele.
-
havri1
félisten
G1WH can take firmware from DOD LS388W, Shadow GT300W 1306180 and others
Innen feltoltam most az elsőt, azaz a 12 kbps: Carscam, Tantugo, GW1H -t.
Tesztelem, meglátjuk.
Mondjuk, hogy melyik miben más, nem jöttem rá -
havri1
félisten
Az új g1w-h teljesen meg van hülyülve.
Fagy, leall, stb
Fw legfrissebb van elvileg rajta, estore009 küldte, de nem ért semmit.
Találtam orosz fw-ket, de... Nincs tapasztalat. Valakinek esetleg? -
bul07
nagyúr
-
Laca1212
őstag
válasz
Hungarikum87 #5650 üzenetére
Overmax CamRoad 6.1 és ConCorde RoadCam HD 50 ugyan az kivéve, hogy 6.1 az GPS-es. HD 50 ből is van GPS-es. Én ezek közül választanék ha nincs más lehetőséged.
Amúgy meg 0806.
-
Hungarikum87
tag
Jo estét kedves urak. GYors kérdés, az ajánló elolvasása után. Dilemma gyötör, 30ezer a keret, és két lehetőség maradt bent, a keretnél olcsóbb ConCorde RoadCam HD 30, a másik a keretnél drágább
Overmax CamRoad 6.1, és ami nem volt az ajánlóba de érdekelne a véleményetek, a ConCorde RoadCam HD 50, ami kb a kettő között van -
LOTR
addikt
igen, ezt értem, és olvastam is, csak nincs tapasztalat, hogy pl egy oldalirányú eseményt a 120-as hogy rögzít, mondjuk egy 140-160-ashoz képest, a képek nyilván ezt nem adják úgy vissza, de 40dolcsi azért barátibb, mint egy ~40ezres kamera, tehát ennyiért a 120-as is jó lehet
köszi a válaszokat -
Gépötty
senior tag
Ez ránézésre egy G1W-G1WH lesz, kiegészítve GPS-szel. A felépítése legalábbis nagyon hasonló. Ennek fényében nem adnék érte sokkal többet, márpedig az előbbiek a 10-15 ezer Forintos ársávban mozognak. Ha nem fontos a GPS (tapasztalatból mondom, hogy inkább érdekesek mintsem hasznosak ezek a lebutított, a sebesség kijelzésére, és külön programmal az útvonal visszanézésére alkalmas verziók, aztán sosem használja őket az ember), akkor feleennyiből megúszhatod. A kondenzátoros táplálás sokkal hasznosabb, a magam részéről inkább azért fizetnék többet.
-
LOTR
addikt
sziasztok
topikban nem találtam ezt a márkát, így akkor megkérdezném, hátha valaki esetleg ismeri, vagy tud tippet adni: Audiovox DVR 300 HD-GPS
főleg a formája/kialakítása miatt érdekelne, ha kedvezőbb áron hozzá lehetne jutni (2x ezer), érdemes lenne ezzel foglalkozni, vagy inkább a bevezetőben ajánlottakból kellene választani?
köszi -
negroo
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5640 üzenetére
minősége jó, de nekem 28 giga kell és plusz 720ban akkarom fel venni.
-
amargo
addikt
Én egész nyáron használtam, 35 fokokban is es semmi baja bem volt. egyedül egyszer kergult eddig meg, de akkor is 20fok kornyeken volt a jelenseg pedig gyújtást radtam es a kamera elkezdett sípolni, amíg lenem merült az akkumulátor addig sípolt. a kesztyűtartóba dugtuk el végül
-
Wheelbarrow
aktív tag
MIO MiVue518 napos A pixelesedés a YT műve, bár az eredeti videókon is vannak foltok a hirtelen fényváltozásoknál.
-
a000
őstag
Sziasztok!
MINI 0806 capacitor-os változat van már, vagy várható, hogy lesz?
-
negroo
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5636 üzenetére
Hát a felvétele miatt nem tetszik nekem
-
Wheelbarrow
aktív tag
3 perc 300Mb. Hivatalosan csak minimum 8Gb-tól maximum 32Gb-ig támogatja a minimum C6-os kártyákat. (a Sandisk nem jött be neki)
A 32Gb-s kártyán csak 20Gb-t használ álandó felvételre. Kb 9Gb-t a vészhelyzeti felvételekre tart fent, 300Mb-t meg a fényképeknek. Ha be van kapcsolva a parkoló mód akkor még annak is tart fent pár gigát, így a 20Gb tovább csökken. Ez nagyon biztonsági kamerának van csinálva. Családi kirándulás megörökítésére nem igazán jó. Ha csak nem viszel több kártyát és cseréled ha tele van. A kép is nagyon kontrasztos, a láthatóság a lényeg nem a valósághű megjelenítés. -
negroo
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5627 üzenetére
Kedves wellbarow meg tudnád mondani, hogy egy 3 perces video mennyi megát foglal el és 64 gigát is tud kezelni köszönöm. És hány óra tud fel venni?
-
augusztus óta háromszor mentem végig Ausztrián kamerával a szélvédőn - senki nem szólt érte
-
Laca1212
őstag
Köszi srácok! Akkor osztrákiában megy a kesztyűtartóba... Olaszoknál meg elő újra.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Laca1212 #5625 üzenetére
Nyáron többször is végig mentem Ausztrián kamerával a szélvédőn, nem szólt érte senki. Rengeteg kamionban ott figyel a szélvédőn Ausztriában is a kamera. Az osztrákok a lézerblokkolóra harapnak. Persze ha kifogsz egy alapos szarrágó labanc hekust akkor biztos megvág. A magyar rendszámra amúgy is nagyon ráizgulnak.
-
Laca1212
őstag
Ebben és ebben a cikkben leírtak megállják a helyüket? Aktuálisak?
Vagy van biztosabb forrás ahol utána lehetne nézni? Ausztria és Olaszország ami érdekel.Osztrákoknál ha a kesztyűtartóban van a 0806 az már oké vagy jobb ha a csomagtartóba rakom? A szélvédőre ragasztott aljzatba nem fog belekötni Österreich rendőr?
Olaszoknál használható az írások alapján, az nem gáz. Vagy jobb ha ott sem használja az ember? Biztos ami biztos alapon?
-
-
-
Sanszos, hogy a DC-DC konverter nem a legkorrektebb kivitel. Tegyél a konverter elé egy zavarszűrőt.
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Egy 2008-as Ceed kombiban használok G1WH kamerát. A tápellátás a belső biztosítéktábláról, DC-DC konverterrel van megoldva. A kábel egy 2 m-s USB/mini USB típus, ami az A oszlopnál majd a tetőkárpit alatt van a visszapillantóig elvezetve.
Amíg a kamera nincs bekapcsolva, csak tölt, nincs probléma. Amint bekapcsolom és elkezdődik a felvétel, iszonyatosan zavarja a rádióvételt.
Másnak volt hasonló gondja már?
Hogyan lehetne ezt megoldani? -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5612 üzenetére
Még egy infó. A MiVue518 kamerám nem szereti a 32GB-s Sandisk Ultra kártyám. Rögzít rá, nem fagy le nem kapcsol ki de van amikor nem tartja a beállított 3 percet. Időnként a beállított 3 percnél rövidebb videókat csinál és az átmenet két felvétel között nem zökkenőmentes, előfordul néhány másodperces kihagyás. Kipróbáltam egy 32GB-s Samsung kártyával, azzal nincs semmi gondja. A leírásásban diszkéten annyit ír a MIO, hogy nem minden gyártó kártyájával működik megfelelően.
Egy lengyel fórumon találtam annyi infót, hogy a kamera vezérlője nem minden kártyát ismer fel helyesen, ez ilyen. Bár ott a 300-as szériáról volt szó. Mondjuk ennyi pénzért már működhetne egy nem no-name gyártó elterjedt kártyájával. -
havri1
félisten
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5610 üzenetére
Nem ütősen jó, de jó videókat csinál. Pixelhibák akadások a szokásos YouTube hibái.
-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow #5610 üzenetére
Ez egész pofásnak tűnik. Ne legyen rá soha szükséged!
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5609 üzenetére
Első benyomásra masszív minőségi darabnak tűnik az eddig általam használt és vagy kézben tartott kamerákhoz képest. Furcsaság, hogy a videó felbontást nem lehet állítani, vagy csak én nem találom, csak FullHD van. Rossz hír, hogy függőleges szélvédöre (busz, kamion) nem a legjobb, de használható. Ha elmúlik a csereidő akkor próbálok csiszolni a tartón. Holnap lesz demóvideó is.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5608 üzenetére
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5607 üzenetére
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5606 üzenetére
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5605 üzenetére
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5604 üzenetére
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #5603 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest