Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
válasz Petyus87 #5203 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm szépen a véleményeket. Úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért maximum játszik vele a gyerek ha nem lesz használható autóban, de inkább megtartom
Garancia van rá persze, de most meg nem tudnám mondani, hogy 1 vagy 2 év.
Viszont azt tudni kell, hogy kiárusításos akcióban vettem, kb. 1,5 hete.
3 db volt a polcon, abból egyet elhoztam, szóval nem biztos, hogy van már belőle, bár még más Tescoban lehet nagyobb készlet.Kérdeznék is valamit:
Egy tesztben azt olvastam, hogy a rendőrök nem szeretik ha a szélvédőre van rögzítve a kamera, és célszerű a visszapillantó tükör mögé tenni. Én ezt nagyon kényelmetlennek tartanám, most a szélvédő alsó részére középre raktam. Itt nekem nem takar be kb. semmit. Mennyire probléma ez a gyakorlatban?Köszönöm
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #5174 üzenetére
Á, reklamálni nem fogok, így is necces, hogy egyáltalán megkapja e a rossz kamerát, ami ugye 2 éves már..
Buszba nekem jó, nekem nem a rendszámok az érdekesek, hanem, hogy rögzítsem, hogy ott, és úgy jártam, ahogy kell, nem úgy, ahogy egyes utasok mondják... (korábban mentem el, otthagytam, stb)havri
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4874 üzenetére
Nyilván a lehúzás és a kis haszon a "nemkellheteketvárnirá"-ért cserébe nem ugyan az.
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon az itt hirdetett korrekt kártya-e? Ebből aztán nem is értem miért jött ez az egész performansz?!
Még egyszer mondom... ebay-es rendelés bizonyos okokból gond nekem. Amúgy akit linkeltem, 522 pozitívja van 0 negatív mellett.
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4862 üzenetére
96220 van a fake G1W-ben, a 96650 egy nagyságrenddel jobb - FullHD felbontás HD helyett, és a képminőség, fényváltozás-kezelés stb. is korrektebb.
A Yarisnak ACC állás van a gyújtás előtt, ACCessory, azaz a tartozékok - szivargyújtó, rádió pl. - már működnek, de még nincs gyűjtás. Ezért vette fel a kerékcserét a kamera.
A YT nem kicsit nyúl bele, a javasoltakon kívül más, felhő alapú tárhely is, pl. a Dropbox is ajánlható, nagy megelégedéssel használom.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4841 üzenetére
Erre gondoltam én is, mert ez eddig a leglátványosabb. Már máskor is megfigyeltem laggolást, és a sajátomon is tapasztaltam - igaz, bőven nem ennyire. Valószínű a magas házak miatt fals adatokkal számolt a gép.
Juteszembe!
Akinek elkezdett becsíkozódni, fagyogatni, rendetlenül viselkedni a kamerája, tapintson már rá legyen olyan kedves, nem melegedett-e át nagyon!
A GS9000, amit fagyáshibával vettem, pont ilyeneket csinál amikor meghülyül. Ahogy nézegettem, a hibát a kukás akku okozza, ami miatt tönkremegy a töltőáramkör, és annyira melegszik, hogy megfagy tőle az addig hibátlanul működő gép. Két befőttesgumival rögzítettem rá egy 18650-et az eredeti akku helyére, addig működik, míg le nem merül. Ha dugok bele töltőt, perceken belül fagy, ennek első jele sokszor a furcsán elszíneződött kép.
Egy szó mint száz, erős a gyanúm, hogy a kukás akku miatt szopat a készülék (ami később tönkreteheti a kamerát, ahogy nekem is történt.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4838 üzenetére
Nemrégiben volt egy felvétel, amin az autó beáll egy kereszteződésbe. Már rég áll, de a sebesség csak öt-hat másodperc után csökken le nullára. Arra aztán nagy szükség van, hogy aktuálisan lásd, mennyivel mentél sebességtől függően 10-50-100 méterrel korábban
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4833 üzenetére
Miért nincs haszna a GPS-nek?
Csak mert ha tényleg nem ér közel +10e-et a GPS-es, akkor nem vagyok a pénzem ellensége.ExtrDig-tól azért lenne jó nekem vidékinek, mert 24.900,- a sima HD50 és ingyen posta. Ha baja van, akkor nem messze tőlem van ExrtDig ahol le tudnám adni gariban.
6.1-nél annyi eltérést láttam HD50-hez képest, hogy csak microSD-t eszik és microSDHC-t nem. Bár ez lehet elírás...
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4826 üzenetére
Publikus, hogy hol vetted itthon?
Tapasztalataid majd érdekelnének. Én is ezen gondolkozom. Pontosabban a GPS-es változatán.
Jól néztem, hogy a HD50 GPS és az Overmax 6.1(összefoglalóban ajánlottak közt van) ugyan az csak 6.1 drágább ExtrDig-on? Árgépen kb. egy árban vannak a legolcsóbb találatoknál. Melyik melyik klónja? Vagy tök mindegy és csak a felirat más rajtuk?Mérete tetszik, ahogy írod elég kompaktnak tűnik. Képeken nagyobbnak gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Petyus87 #4781 üzenetére
És milyen összefüggést vélsz felfedezni az képminőség és az fps között? Merthogy az csak a másodpercenkénti képkockák számosságát adja meg. A képkockák minőségét nem befolyásolja. Az inkább az optikától, és a tömörítéstől függ. Egyénfüggő, de 20-25 fps felett már folyamatosnak látszik a mozgás.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Petyus87
aktív tag
válasz Petyus87 #4743 üzenetére
Elküldtem nekik a videó linkjét és azt mondták küldjem vissza, mert hardveres a probléma.
Marhára nem örülök... Ebay-es vásárlás átka... 2230 Ft lesz a postaköltség és mi a garancia arra, hogy javítás után nem lesz pár hónap múlva ismét hardveres? (nem beszélve arról, hogy 1,5-2 hónapig kamera nélkül maradok) Minden esetre visszaküldöm és veszek egy Magyar garanciás kamerát.
Ez a kamera nem egyenlő véletlen a leírásban ajánlott Mini 0801-el? Ha nem akkor maradok a Concordenál, a HD 50-est néztem ki.[ Szerkesztve ]
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4461 üzenetére
Tölti persze. Csak nem mindegy, hogyan.
Ha fel van töltve, akkor vidáman szinten tudja tartani, sőt néha meg is tudja szakítani a töltést az elektronika egyszerűen azért, mert nem kell több.
Amikor viszont le van merülve az akku, a töltő adott képességeinek nagy részét - akár egészét is - a töltésre kellene fordítani, ehhez képest az eszköz működésére kell egy adott kapacitás, a maradék kevés, aminél sokkal többet is fel tudna venni az akkumulátor, meg már nem elég arra, hogy érdemben változtasson a töltöttségi szinten - hacsak nem mész vele nagyon sokat.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4452 üzenetére
Attól pont tönkremehet az akku, ha keveset használod. Eleve érzékenyek arra, ha lemerülnek, jó ha minél jobban fel vannak töltve. Ha keveset használod, és akkor is rövid ideig (vagy a töltő nem tudja feltölteni működés közben - mint az kiderült az én navigációmmal kapcsolatban is), akkor elképzelhető, hogy szép lassan lemeríted, és utána mindig a lemerülés határán használod. Ekkor bizony jelentősen lecsökken az élettartamuk. Mondjuk ha a gyakorlatban előveszed a lemerült kamerát, felteszed töltőre, miközben fél órát-órát használod, majd (lemerülve) visszateszed a kesztyűtartóba pár napra, akkor ne is csodálkozz. Fokozza a jelenséget, hogy ezek az akkuk nem a minőségükről híresek.
Próbáld meg otthon tölteni számítógépről/telefon töltőjéről, lehetőleg kikapcsolt kijelzővel, majd utána tesztelni megint. Hátha.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #4450 üzenetére
Nekem a G1WH naponta van használva, és nagyon sokat kap, de még 30 mp-t mindig bír az aksi ( Kb 2 éves)
A G1W a kocsiban naponta 2x kapcsol kb, oda vissza úton, tehát az se kevésnek mondható, most lesz kb 1 éves..
Teljesen feltöltve mennyit bír kb, vagy azonnal lelövi minden alkalommal, ahoyg megszakad a tápellátás?havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3819 üzenetére
Azzal a linkkel kezdődik a hozzászólásom
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3813 üzenetére
Sípolás
Molyolós, igen. Nekem is jobb lenne, ha kijelölhetnék egy takarást, amit (esetleg kicsit lelassított videón) egérrel, vagy kurzornyilakkal irányíthatnék (érintőképernyőn ujjal). Ez van, ingyen adták, szuvenyíru nyihuhu - nye kukucsku protku - ahogyan azt a közmondás is tartja
720-as a videód, mert a program default beállítása ez, ettől rosszabb a minősége. Mindig át kell állítani 1080-ra és 30fps-re, különben szaggatni is fog. És igen, én is mindig utólag anyázok miatta
A tükröződést gyűlölöm. Nem a kamera miatt, vezetés közben zavar, hogy takarja a képet. Már nitróval is törölgettem a műszerfalat, hátha lemattul, de nem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3808 üzenetére
Itt és itt írtam róla.
A kitakarást úgy szoktam megcsinálni, hogy fogok egy tetszőleges képet (nálam ez a "2:43. §" felirat, ami mellékesen a személyiségi jogi törvény vonatkozó cikkelye), azt felveszem a források közé (ki sem szoktam törölni a programból való kilépés előtt, ahogy a sípolást sem, így mindig kéznél vannak). Ahol szükséges, oda beillesztem a képet, beállítom a helyét és a méretét, meg a hosszát, amíg látható lesz a videón. Mozgó takarnivaló esetén általában már csak ezt kopipésztelem át saját maga után, így folyamatosan tudom módosítani a paramétereit. Gyorsan mozgó tárgynál akár kockánként-két kockánként kell egymás mögé tenni, ilyenkor már előre beillesztek tíz-tizenötöt egymás után, hogy már csak belekattintva a helyükre kelljen húzni őket.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3758 üzenetére
Egyet kell értenem TaaT-tal!
Ne feszegesd, nekem néhány alkalom után le is tört a végéről az a fül, aminek meg kellene akadályozni, hogy kicsússzon.
Egyszerűen ne akard, hogy belepattanjon, legalább kitámasztja saját magát, nem fog lötyögni.
Nem is kell, csak szivatod magad ahányszor felteszed-leveszed. Ha meg már leesik a helyéről, akkor szükség lesz az elkészült felvételre, és nem ez lesz a legnagyobb bajodAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Moleman
addikt
válasz Petyus87 #3758 üzenetére
Nekem is kb 15 kilóval kellett nyomni, hogy bepattanjon, azóta szét se szedtem, lehet, hogy nem is lehetne. Úgyis mindig tapadókorongostól veszem le.
Remegni nem nagyon szokott így se, csak a nagyon nagy úthibák, vagy ezres fordulat alatt a motorcsörgés hallatszik be zörgés formájában a mikrofonba. -
Snoop27
őstag
válasz Petyus87 #3756 üzenetére
Gratula hozza, hasznald egeszseggel!
(#3757) Gépötty : koszi, csak nagyon bosszant, hogy nem tudom kiprobalni, "okosan" bele probaltam egy blackberry 2 gb-os kartyat, de persze mivel - feltetelezem - nincs class 6 sem nem fogadta el, es hibat adott ki, na de kivarom turelmesen a kartyam megerkezeset...
(#3758) Petyus87 : pontosan, ahogy havri1 kollega is mondta, teljesen nyomd be, en is tokoltem vele kicsit, mert nagyon szorult es nem akart tovig bemenni, de 2-3 ki-be rakas utan mar lazabban becsuszik. (rossz az aki rosszra gondol )
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Hauptmann
addikt
-
Snoop27
őstag
válasz Petyus87 #3667 üzenetére
Tole rendeltem en is par napja, remelem a jovo heten az enyem is megerkezik. Milyen kamerat rendeltel? A 0806-os kameram meg uton van, ha minden igaz jovo het elejen megerkezik.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3595 üzenetére
Volt az összefoglalóban ilyen, akkor az volt a baj, hogy miért vannak benne az elavult típusok, miért nincsenek újak, miért nincs miről lehet megismerni a hamisítványokat, satöbbi. Tulajdonképp lehetne foglalkozni vele, de egyrészt folyamatosan frissíteni kellene azt is valakinek, másrészt ez az embertípus nem nézi meg az összefoglalót, csak kérdez. Aki meg nem lusta, az úgyis rákeres, neadj'isten beleolvas a fórumba akkor is, ha az összefoglalót elolvasta.
Persze lehet, hogy nem így van, ez csak az én véleményem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3382 üzenetére
Felejtsd el a GS8000L-t.
Sosem volt fullHD, 720-as felvételt tud, azt nagyítja fel szoftveresen 1080-ra.
Itt van egy felvétel, ami ilyennel készült (töltsd le), ezt a kamerát öt vagy hatezerért adtam el bő fél éve. Aki megvette, annak megért ennyit, én biztosan feljebb tenném a lécet.
A vámmal (ÁFÁ-val) 22€ értékig nem kell foglalkoznod, az a küszöb. 10€ alatti befizetendő áfa beszedésétől meg el szoktak tekinteni, azaz majdnem 50$ az az érték, amíg vásárolgathatsz különösebb fenyegetettség nélkül. $40 körül már van jó kamera (a tegnapi nappal maradtál le a G1WH-ról 39,99-ért, ma már megint 60+$), de azért ha visszaolvasol, van pár tipp a közelmúltból ebben az értékben.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #3284 üzenetére
A H az újabb, elvileg coms 5.0 sensor, a g1w-ben coms 3.0van. Én nem vettem észre különbséget.
Külsőben kicsit más. És a H-nak nagyobb azt hiszem 10 fokkal a látószöge. (Most nézem, mind2 040 fok. Pedig mintha egyik csak 120 lett vna)
Elvben ugyanaz, de ha ebayről rendelsz, akkor estore009 -től rendelj, ő a favorit etéren!
Vám..nekem eddig mind átcsúszott, pedig volt, ami 10e feletti összeg volt, tehát vámköteles.
Most 22$ vagy 22EUR a vámhatár, nem tudom, olvastam ezt is azt is...[ Szerkesztve ]
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3278 üzenetére
Azért ezeket a "márkákat" még gyártmányonként se vegyük egy kalap alá!
Concorde mint gyártó nem létezik. Ez egy befektetői csoport. Páran (vagy egyetlen ember) összedobja rá a pénzt, hogy legyártasson kínában ezzel a névvel termékeket (ilyen a magyar MyAudio is, de ha megvan a SAL és az M.N.C, akkor ez nem ismeretlen előtted, de van ilyen rengeteg, szerintem a piac 70%-a ilyen címkéztető cég). Nem is biztos, hogy ugyanabban a gyárban készülnek a termékek, sőt!
A cég képviselője elmegy egy szakkiállításra, és leszerződik a kínai beszállítóival, akik a kívánt márkanévvel gyártják le neki a termékeket.
Pont azért, mert sem egy követhető fejlesztési folyamat, sem egy egységes minőségellenőrzési rendszer nem áll az egész mögött, nem lehet következetesen azt mondani, hogy az adott márka termékei jók. A forgalmazó sem tudja, igazából az ő hozzáértésén múlik a te örömöd, vagy bánatod. Lehet, hogy a te telefonod jó, aki előtted/utánad vásárolt ilyet, meg szidja, mert fizikailag mást kapott.
Jó példa pont az ajánlott G1W kamera, amit forgalmaztak Concorde néven, illetve aminek volt olyan szériája, ami bal oldalon homályos képet rögzített. Később ezt bejelentés nélkül kijavították. Namost ez visszafelé is működik ám, és ezalatt nem az azonnal észrevehetően gyengébb minőséget értem, hanem esetleg a felhasznált alkatrészek olcsóbbra cserélésével lecsökkenő élettartamot. Minden ugyanaz, csak mégsem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #3274 üzenetére
Jaj, dehogyis! Felejtsd el!
Ilyen felvételt csinál (töltsd le, az a valós minőség). Ennél azért már bőven előbbre tartunk.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest