Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Igen, mindenesetre érthetetlen, h a kamerák többségénél miért a CBR-t erőltetik, elmosva így a részletdúsabb felvételeket mozgás közben - hiszen a többségnek úgysem számít, h fél napnyi folyamatos vezetés anyaga meglegyen, de amikor szükség van a felvételre, az minél kevésbé legyen mosott
Mindenestre úgy lenne a legkorrektebb, ha menüben állíthatná mindenki magának, melyiket preferálja... el tudom képzelni esetleg, h némely típusnál már a hardver csak CBR-es kódolásra lehet képes, talán ezért nincs ilyen opció
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz alexw801 #6597 üzenetére
Ilyen durván nagy látószögnél és apró érzékelőnél megszokott az ilyen nagy mélységélesség, ezért nincs is szükség fókuszálásra
(a sokkal kisebb látószögű telefonoknál is előfordul, h nincs AF hasonló okból - bár akkor persze makrózáshoz az a típus nem használható)[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
Yi car kamera (nem sokan írnak ide róla...)
Az jóval korábbi firmware-rel 1080X30 módban a 3 perces fájlokat mind kb. 350 MB-ra lőtte.
Most V-07.0.24 (legutolsó) firmware-re frissítettem. Azt nem tudom, elállítottam-e valamit, amit nem vettem észre, mivel most még csak full kínai app-ja van, azzal wifin keresztül szinkronizálva állítgatok ezt-azt az androidos telefonommal.
A mai menetben 1080x60 módban 350 és 950 MB közötti változó méretű fájlokban rögzítette a 3 perceket. Ahol erdőben mentem, sok részlettel a képben, ott nagyok a fájlok.
Érdekes.
Emlékeztet az obik felbontó képességének tesztelésre, ahol rögzített gép-obi-tárgy mellett különböző blendékkel, majd másik azonos fókusz távolságú obival készítettem jpg felvételeket. A fájl nagysága a részletgazdagságot elég jól mutatta, így a felbontó képességet is.
Tehát a Yi firmware-be belenyúltak. Részlet-gazdagabb lett.
Érdekes, hogy kb. 0.3 m-től végtelenig éles.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Larsyy
csendes tag
Hogy érted azt,hogy egy kamera típussal?Egy olyan kamera felvétele biztosan jobb,amelyiknek van neve.Ez sajnos egy "noname" kamera.Úgy vagyok vele,hogy kezdésnek egyelőre jó lesz ez az ajándékba kapott"kütyü"Egyébként abban igazad van,hogy jobb az eredeti felvétel,amelyikbe nincs beleturkálva.Ez vonatkozik erre a kamerára is.
Ez a felvétel is erdetiben sokkal jobb volt,csak nagy volt a file kiterjesztés ezért vágtam meg egy kicsit.
Az Aliexpress adta leírásban meg tudom,hogy túloznak(nem is keveset),de melyik kínai cuccra nem jellemző a túlzás? -
popey37
addikt
kicsit hosszu lesz de benne van minden ami érdekes lehet.
Other Features HDMI , GPS , Motion Detection , Anti-Shake , IR Night Vision , Microphone , Loop Record , Delay Shutdown
Screen Resolution: 1920 x 1080DPI
Image sensor
Camera Lens 1
Image Sensor CMOS
Image Sensor Size 1/2.7 Inch
Camera Pixel 12.0MP
External Camera Pixel No
Lens
Wide Angle 170
Optical Zoom 4X
Display
Screen Type TFT
Screen Size 3.0 Inch
Exposure
ISO 100 / 200 / 400
Exposure Compensation +0.0, -1/3, -2/3, -1.0, -4/3, -5/3, -2.0, +2.0, +5/3, +4/3, +1.0, +2/3, +1/3
White balance
White Balance Mode Auto
Shooting
Video Format AVI
Decode Format H.264
Video Output PAL , NTSC
Video Resolution 720P(1280 x 720) , 1080FHD(1920 x 1080) , VGA(640 x 480) , QVGA(320 x 240) , WVGA(848 x 480)
Video Frame Rate 30
Images JPEG
Still Image Resolution 12M 4032x3024, 10M 3648x2736, 2M HD 1920x1080, 1.3M 1280x960 , 8M 3264x2448 , 5M 2592x1944 , 3M 2048x1536
Audio System Stereo
Functions
Microphone Yes
Auto-Power On Yes
LED Qty 4
G-sensor Yes
Time Stamp Yes
Storage
Built-in Memory / RAM 1024MB
Max. Capacity 32GB
Storage Expansion TF
I/O Interface
AV Interface AV-out , Mini HDMI
Data interface Mini USB
Power
Working Voltage 5V
Battery Capacity 200mAh
Working Time 9Hour
Language
Menu Language Japanese , French , German , Chinese Simplified , Chinese Traditional , Italian , Spanish , Russian
Other Features
Other Features Equipped with 170' A+ HD wide-angle lens
ez lenne a kiszemelt áldozat, csak az a gondom vele, hogy elviekben gps van benne, de a tartokonzolban nem látszik a képeken.
lehetséges, hogy már benne van a készulékben?Teló: +36302105384 SW 120/600
-
TaaT
nagyúr
"Lehet,hogy egy kicsit szaggat,de csak azért,mert 30 helyett 25 fps-t adtam neki."
Mondjuk az nem tesz jót a felvétel minőségének ha belenyúlnak
De ettől még látszik hogy eléggé gyenge minőségű a cucc (az árából persze előre meg lehet mondani). Az Aliexpress-es oldalon azt írják hogy H.264 tömörítés, ami valszeg kamu, és inkább Mjpeg lesz.
szerk.: Ezen mondjuk jót nevettem.
Package contents:
1× Car dvr
1× Car charger line
1× Data line
1× Sucker
1× Packing box[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Larsyy
csendes tag
-
Keresd meg a menüben, valahol be lehet állítani milyen sűrűn kezdjen új felvételt/fájlt. Bár FAT32 esetén 4GB a fájlméret limit, lehet maga a chip nem képes ebbél nagyobb egybefüggő felvételt készíteni. N+1 oka lehet.
A loop... azt jelenti, hogy amikor betelik a kártya, törli a legrégebbi (nem védett)felvételt. Így soha nem szakad meg a felvétel, mindíg lesz üres hely a kártyán.
Nem valószínű, hogy kezeli az NTFS fájlrendszert. A legbiztosabb, ha magában a kamerában formázod. Ekkor olyan fájlrendszer(verziót) készít amit biztosan szeret/kezel.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Larsyy
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy egy autós kamerát.Ilyet:
http://www.aliexpress.com/item/mini-car-dvr-auto-camera-dvrs-dashcam-parking-recorder-video-registrator-camcorder-full-hd-1080p-night/32501604223.html?spm=2114.10010108.0.157.8aREwb&s=p
A kérdéseim a következőek:Miért csinál csak kb.:1,8GB-os file-t,ami 12p30mp időtartam.
Miért nem készül mindig a felvétel,holott jelzi,hogy aktív?
Mit jelent a Loop-cycle recording funkció?Nálam "Off"-on van.
A benne lévő kártya FAT32-re van formázva.Az megfelel,vagy inkább NTFS?
Egyébként ahhoz képest,hogy kínai "kütyü",jófelvételeket csinál még 1280x720-ban is.
Bocs' a sok kérdésért,de számomra ezek a dolgok újak,ami Nektek -gondolom- természetes.[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
válasz sto1911 #6580 üzenetére
Kipróbáltam ennek a klónját (Denver ACT-8030W)
Az a baj, hogy minden alkalommal be kell kapcsolni a wifit, hogy kapcsolódni tudjon rá az eszköz, ez így macerás.(#6581) cigam
Pár méterről. Ez a saját wifis dolog nem is lenne akadály. Egy cég keresett meg minket, hogy a céges verdákra tudjanak ránézni a parkolóban. Nem értjük a célt mi sem, de ők tudják.
-
-
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan kamera amiben van wifi/3g modul. Cél az lenne, hogy távolról is lehessen nézni a kamera képet.
Köszönöm a tippeket!
-
Netye
csendes tag
Bocsi! Nem ide szántam, csak figyelmetlen voltam!
-
Netye
csendes tag
Segítsetek! Sport kamerát szeretnék venni, részben horgászélmények felvételére, szezonon kívül autós kamerának. Kinéztem a SJCAM X 1000-t. Most kedvező árban van, 32eFt. Mi a véleményetek róla? Tudtok esetleg jobbat? Mit tud a beépített WiFi? Külső hálózat nélkül átjátszhatom a felvételt okos telefonra? Köszi!
-
Sokka
aktív tag
A felfele nyíllal a hangfelvételt tudod ki-be kapcsolgatni. A zöld led funkcióját pedig a menüben tudod állítani, hogy a GPS-t jelezze, vagy a mikrofon működését. De én úgy tudom, hogy ha GPS-re van állítva, akkor a villogás azt jelzi, hogy hold után "pásztázik", a folyamatos jelzés pedig, ha fogja a jelet.
Ha tévedek, javítsatok ki nyugodtan.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Qtya123
őstag
Hát igen, pont a rendszám az ami nagyon közelről látszik csak a videó alapján, bár nyilván nem várható csoda egy ~5.000 Ft-os kamerától.
Lehet egyelőre parkolópályára teszem ezt a projektet, mert én mindenképp olyat szeretnék, ami viszonylag nehezen észrevehető, de elfogadható az élessége. G1WH esetén a nehezen észrevehetőség nem kivitelezhető.
Néztem még a mini 0805 kamerát, az elég kicsinek tűnik, később talán az lesz (csak bírja a napsütést). -
Qtya123
őstag
Üdv!
Szeretnék egy kamerát vásárolni az autóba, de nem igazán preferálom a "sima" fedélzeti kamerákat, mert nem feltűnés mentesek.
Gondolkoztam a visszapillantó tükörrel egybeépített kamerákon, ki is néztem az alábbit:
[link]A kérdésem az lenne, hogy használ valaki ilyen kamerát? Mik a tapasztalatok vele? A képminőségre kíváncsi lennék, de konkrétan erre a készülékre vonatkozó felvételeket nem találtam.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
nekem kb max par perc alatt eddig mindig talalt jelet. ha athuzott a gps ikon az nem azt jelzi, hogy kikapcsoltad? a zold villogas pedig, hogy van jele. legalabb is ki lehet kapcsolni, nincs elottem a manual se, de valamelyik nyillal. ebben az esetben nem fog rögzíteni.
szerk: kozben olvastam, hogy a napvedo arnyekolt be.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
vadkörte
addikt
válasz MaCS_70 #6564 üzenetére
Én csak e-mail-en tartom velük a kapcsolatot.
Belépsz a fiókodba, jobb fent "Help", azon belül "Contact Us"Értelemszerűen kitöltöd:
Name: Neved (kötelező)
Email: e-mail címed (kötelező)
Phone: telefonszámod (opcionális)
Order number: rendelési azonosító (opcionális, de enélkül nehezen azonosítható a rendelésed)
Your Topic: a legördülőből válaszd ki a probléma jellegét (kötelező)
Ypur Message: Írd le a problémát (kötelező) Ha nem megy az angol a google fordítós szöveggel is boldogulnak.Image: képet csatolhatsz az üzenethez (pl, sérült termék esetén)
Submit: Elküldi az üzenetet.Kb 1-1,5 nap és a megadott e-mail címre megérkezik a levelük.
Üdv. V. Körte
-
Degeczi
nagyúr
válasz MaCS_70 #6562 üzenetére
A típusnak pont az az előnye, h stabil a fölragasztás, nem rezeg, a tükör mögött az ablakra simulva pedig egyáltalán nem zavar, hiszen nem is látható... ráadásul a külső GPS miatt az sem gond, ha árnyékolt az üveg fölötte.
Hogyhogy nincsen hely?Persze, a csőr csak azért van, h ne lógjanak szabadon a kábelek a tetőkárpitig.
-
félisten
válasz vadkörte #6563 üzenetére
Köszönöm, de éppen a reklamáció kivitelezésére lennék kíváncsi. Mail, chat, vagy a sárga gomb a rendeléseim mellett? Van ott egy figyelmeztetés, amit nem igazán tudok értelmezni. Jobb szél, az ár alatt Apply gomb, felirattal: "Please note that once you have completed this form, you will be unable to change or add any products to the claim. If you have any problems,please contact us." Alatta meg a Repair/Refund/Resending. Ugye ez utóbbi lenne a nyerő?
Köszönettel: MCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vadkörte
addikt
válasz MaCS_70 #6562 üzenetére
Jelezd a BG felé a rendelési azonosítókra hivatkozással, ha lehet külön-külön, hogy
-a, termék nem érkezett meg
-b, termék nem működikAz "a" termék esetén elkezdenek alkudozni, hogy várj kicsit, hátha, majd megjön. Majd, hogy ellenőrizd a címzést. A végén felajánlják, hogy visszautalják az árát, vagy újraküldik.
A "b" termék esetén gondolom ugyanez a menetrend...
Én épp ma reggel találtam meg a kültéri postaládaszigetünk környékén az elmúlt fél évben eltűnt egyik csomagom zacsiját...
Valami görény, kis degenerált ge****ihalomnak az a szórakozása, hogy feltöri a ládákat és kilopkodja/szétszórja a benne talált cuccokat.
Életében ne legyen nagyobb öröme!
Nos. Így lettem postafiók bérlő...[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
félisten
No, megjött az A118C, és elég tanácstalan vagyok a felszerelését illetően.
Ragasztani nagyon nem szeretném, de igazság szerint nem is igazán van jó hely a ragasztásra.
Létezik hozzá alternatív rögzítési mód, mondjuk tapadókorongos vagy a tükör szárára pattintható?A hosszú csőr feladata ugye csak a vezetékek elvezetése?
Köszönettel: MaCS
UI: Off, de talán tud valaki segíteni: két banggoodos küldeményemmel is gond van. Az egyik nem jött meg (lenyúlták a postán, az értesítőm megvan hozzá), a másik készülék megjött, de nem működik. Mi a célravezető reklamálási mód a Bangoodnál?
Köszönettel: MaCS
-
-
Sokka
aktív tag
válasz vadkörte #6558 üzenetére
Azt tudom, hogy a GPS "égi áldás". Azért írtam, mert eléggé behajolnak az ágak az út fölé. Amikor még telefonos alkalmazást használtam erre a célra, ott többször is előfordult, hogy ezen a szakaszon eldobta a jelet.
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
-
Sokka
aktív tag
Megoldódott a GPS probléma úgy tűnik. Leraktam a tartórészt a fólia alá, így kb 1 percen belül fog jelet.
Még az is meglepő volt most reggel, hogy 10km-ből kb 4 egy erdős részen keresztül vezet, de egyszer sem szakadt meg a vétel.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Möhe
addikt
Hali.
OVERMAX CamRoad 6.1 -em nem folyamatosan veszi az "adást" hanem,csak ha úgy gondolja,hogy az autó megmozdult. A kártyát meg nem folyamatosan írja,hanem azzal fogad ,hogy : megtelt. Pedig folyamatos vételre van állítva.
Miért működik így,és nem a megfelelő módon? Itthoni vásárlás volt ( PCX ,garifutár,stb..), küldjem vissza? -
-
davidj92
tag
Sziasztok,
Concorde roadcam HD50 GPS-hez a kis cd-n található található térképes program nem érhető el valahol a neten? Vagy esetleg valami alternatív program? Sajnos ezt a kis cd-t nem tudom lejátszani. Köszi!
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
Degeczi
nagyúr
válasz sto1911 #6547 üzenetére
Többé-kevésbé normális: az ezekben jellemző hangyafasznyi méretű érzékelővel nem igazán lehet zajszegény képet előállítani kevés fényben, ezért az erős zajcsökkentés - ami persze mossa a kép részleteit, különösen mozgás közben - de azért a közvetlenül előtted haladó autó rendszámának olvashatónak kell lennie egy olcsó kamerán is! (vaksötétben is, hiszen a saját fényszóróid erősen világítják meg, és a rendszámtábla jó fényvisszaverő)
Youtube-on rengeteg esti mintát is találsz sok típusról, így könnyen tudod viszonyítani a saját eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Sracok, biztos en vagyok eltevedve, de nem kellene olyan felveteleket keszitenie ezeknek a kameraknak (es most konkretan egy SJ400-es akciokamerara gondolok, mert azt tudtam hetvegere kolcsonkerni), ahol olvashato a rendszam? Nappal nincs is gond, de mihelyst nem sut vagy lemegy a nap, mar a legkozelebbi rendszamok sem olvashatoak (foleg mozgas kozben ugye).
Lehet nekem tul nagyok az elvarasaim, nyugtassatok meg hogy ez normalis
-
Netye
csendes tag
Megnéztem még egyszer a kütyüt, távirányítónak tűnik. Ha a WiFi akkor is műkszik ha nincs külső hálózat, akkor nem érdekes a kijelző mérete. Köszi!
-
Netye
csendes tag
Tanácsotokra, a horgászat miatt mégis sport kamerát vásárolnék ! Szempont, a 1,5 inch-nél nagyobb kijelző, HDMI kimenet, 5-ös-höz közelítő értékelés. Amivel még megbírnék bírkózni, az a SJAM X 1000. Nézegettem még az S 800 4K 4MP App Ishare-t is. Vélemény? Esetleg konkrét tanács? A WiFi mit jelent ezeknél? Átküldhetem okos telefonra akkor is a felvételt, ha egyébként nincs elérhető külső WiFi? As S888-nál a tartozékok között van egy kütyü, elemmel működik, talán WiFi felirattal! Köszi a segítséget, nincs elérhető közelségben olyan aki ennyire érti a témát mint ti.
-
Sokka
aktív tag
Azoknak, akik 0806-ot használnak, mennyire gyorsan talál GPS jelet az eszköz?
Én 10km-re járok melózni minden nap, de végig csak villog a zöld led, és az áthúzott műholdat jeleníti meg.
Viszont amikor hosszabb útra megyek, előfordul, hogy rátalál.
A hétvégén én is rányomtam ezt a januári frissítést, de úgy tűnik nem változtatott a dolgon.
Van a szélvédő tetején egy lilás színű fólia, amolyan "fényvédő", vagy mifene neve van. A mini tartóját ennek az alsó szélére ragasztottam, úgy hogy a kamera már alatta néz ki. Elképzelhető, hogy ez a fólia "leárnyékolja" a jelet?
Vagy kifoghattam egy hardveresen gyengébb darabot¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Degeczi
nagyúr
Ja, akkor ez még valamennyire jobb helyzet, hiszen maga a hardver jó, csak vmiért nem kompatibilis a pozíció mentése.
Meg kellene tudni, mi a kamerád eredeti gyártója/típusa (hiszen a Modecom csak egy lengyel forgalmazó) és úgy rákeresni külföldi fórumokon, esetleg a Registrator fejlesztőitől rákérdezni. -
TaaT
nagyúr
válasz pocokxx #6538 üzenetére
"Full HDhoz sem?"
Nem Az akciókamerám max bitrátája 31.5Mbit/s, ez ~4Mbyte/s effektív írást jelent a kártyára
Ez a sandisk is jó, ebben az árkategóriában mind egyforma teljesítményű kb, amit krábban linkeltél az eggyel gyorsabb mint ezek de nem használja ki az ember, kivéve ha USB3-as kártyaolvasóban menti le a videókat.
Give them hell Ukraine!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Végül beneveztem egy Prestigio 519i re, s valóban kellemes meglepetést okozott. Milyen kártyát érdemes venni bele? Gyors legyen és kész? Méret mindegy? (Teherautósofőrnek lesz, útközbeni archiválás lehetősége nélkül...) Ezt néztem ki, kb. 2 és fél 3 óra anyag fér rá full HD felbontásban. Vagy értelmesebb lenne két kisebb?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Degeczi
nagyúr
Nem az általad megtaláltat linkeltem itt, hanem ezt az újabbat - bár persze a picit régebbi verzióval is illene mennie, de egy próbát megér, hátha.
Amúgy ha a kamerán engedélyezve van a GPS (nem feltétlenül alapbeállítás ez), és működik is jól (ez sem magától értetődő sajnos ilyen kínai cuccoknál) akkor mennie kellene
-
dmad
aktív tag
Innen le lehet tölteni...
Élj úgy, hogy.......
-
Moleman
addikt
válasz Laca1212 #6525 üzenetére
Igen, ez a legújabb, látszólag csak annyi a változás, hogy kikapcsolható a boot sound. Ha így kapom, kikapcsoltam volna, de most már megszoktam/megszerettem, hogy kapok visszajelzést.
Innen töltöttem, ez alapján gond nélkül felszaladt. Én külön sd kártyát használtam az update-hez, de utána újra kellett formázni a régi kártyát, mert sikítozott.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Modecom MC-CC12 FHD kamerám van, 2 kérdésem lenne.
Milyen programmal nézitek meg a videót, hogy a térkép is látszódjon?
a honlapról letöltött eléggé "gagyi"..hátha van jobb.
Ti mivel rakjátok össze a sok .MOV file-t, hogy a gps adatok is megmaradjanak?
Gondoltam a gépen összeraknám, így egyben tudná mutatni az adott utat.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
Midway
senior tag
Találkozott valaki már azzal a jelenséggel G1WHT kameránál, hogy esetenként jóval sötétebb felvételt csinál éjszaka? Olyan sötét , hogy felismerhetetlen.
Restart után megint jó, de nem figyelem folyamatosan.Beállításoknál valamit át kéne állítanom esetleg?
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #6519 üzenetére
Grat
Bár elkeserítő hogy otthon kell mókolni hogy rendesen működjön.
Give them hell Ukraine!
-
huncutka1029
addikt
Na a héten rászántam magam, és újra szétszedtem a mini806-ot, mert nagyon bosszantott, hogy homályos, és életlen a képe....
Mivel sajna már nem a régi hőre lágyuló ragasztóval van lefixálva benne az obijektív, kicsit megszenvedtem vele.... De szerencsére fém az obijektív ház, így egy lapos fogóval határozottan megfogva "megtört" a ragasztó, ezután teljesen kicsavartam, lepucoltam, és egy HDMI kábellel a tvre kötve elkezdtem bepozícionálni.
Sokat javult a képminőség, bár lámpafénynél csináltam, mégis kivehetőbbek lettek a részletek.
Ezután én a hőragasztóval fixáltam, biztos ami biztos.
mióta állítottam a fókuszon, működik a sávaszisztens is, ami eddig nem csinált semmit.
Most minden alkalommal, mikor rámegyek a szegélyre, vagy a felezőre sípol, és villogó felirattal jelzi, hogy elhagytam a sávot.
A korábbi képhez képest itt egy videóbol kivágott kép, szerintem már a bal oldalon is kontrasztrosabb a kép.
Mondjuk a beállítások még full gyári alapon vannak. Bosc a kép elég kicsi, 91kb telefonról küldve....[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
alexw801
senior tag
válasz Gépötty #6482 üzenetére
Köszi a linket a Xiaomi Yi autós kameráról. Tegnap ideért, így már van Yi action, Yi home és Yi car kamerám.
Ezután fogom próbálgatni.
A 4pda vélemények szerint a képminőségben a bitrate a ludas, azt kell figyelni, melyik beállításnál mennyi.
A software frissítés rizikós, volt akinél tégla lett. Várni kell, majd kihozzák a javítást.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
HUNRookie
csendes tag
Szia!
A gyártók oldalát már néztem, ezért kérdeztem, hogy "gyakorlati" tapasztalata van-e valakinek. A Prestigio-nál csak egy bizonyos gyártónál írták. hogy megy a 64 gigás (talán SP?).
Már régebb óta olvasom a fórumot, és többeknek van ilyen típusú kamerájuk a leírtak szerint.
De köszönöm a kioktatást.
-
válasz HUNRookie #6511 üzenetére
Ha lenne, már az első kérdésre is megkaptad volna a választ. De nem tudjuk. Még ma is elég ritkaság amelyik kezeli a 64/128GB-os kártyát. Amelyik kezeli annak meg a tech.spec.ben feltüntetik.
Persze egyszerübb mástól elvárni hogy felkeresse a gyártó oldalát és megnézze a manuelben:
-Roadcam 6.1 TF kártya foglalat, 32 GB-ig bővíthető-Prestigio RoadRunner 560 GPS Micro SD/SDHC up to 64 GB
- CONCORDE RoadCam HD 50 GPS Bővíthetőség: Micro SDHC kártya max. 32GB
Milyen hosszi utakra mész, hogy ennyire fontos? A mini806-ba 2db 128GB-os kártyát lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Moleman
addikt
-
L4mie
veterán
Megnéztem a tesztvideót képminőségre, annyira nem vágodd földhöz a Xiaomi Yi Dashcam
bár fene tudja szerintem a G1W-hez közelít picit felülről, de ára a duplája....szerintetek megéri váltani?
G1WH-ról?[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
hzsolee
őstag
Tök egyszerű, kell két autó. Mindegyikbe kamera és nézzék egymást, aszt' csókolom...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
lazac_
tag
válasz Karajev7 #6501 üzenetére
Az adatok szerint:
Akku - Beépített 250mAh
Üzemi hőmérséklet - -10°C / +50°CTehát az autód tápellátását fogja használni parkolási módban is, igen, lemeríti (ha naponta mész az autóddal nem csak rövideket, akkor nem fogja). És igen, ha a műszaki paraméterét vesszük, akkor nyáron hűteni kell, nézd csak meg ezt a videót. Kint 29°C, az autóban fél óra után 70°C, és ez egy szürke autó. Ettől persze még akár működhet is... Fotelből nehéz megjósolni, de én arra szavazok, hogy folyamatos üzemben max. 2 nyarat bírna végig.
Ha milliomos lennék, én olyan kamerából vennék négyet körbe az autóba, aminek az optikája el van szeparálva a többi elektronikától, így azt olyan helyre lehet szerelni, ahol kevésbé éri közvetlenül a forróság, kondenzátoros, nem akkumulátoros, és mozgásérzékelős parkolás módja van, így kisebb eséllyel törlődik a rongálásos felvétel (pl. Street Guardian SGZC12RC). Átszámolva ~70e forint egy darab, kiegészítve olyan powerbankkal, ami egyben akkuőr is (Lukas LK530), így az autó akku töltöttségének bizonyos szintje alatt átvált saját áramforrásra, így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, még ~35e forintért...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Karajev7 #6501 üzenetére
Szerintem nem érted a lényeget. az autóban belül elhelyezett kamera gyakorlatilag alkalmatlan arra, hogy rögzítse az autó megrongálását. Rettenetesen együttműködő vandál kell ahhoz, hogy azonosítani lehessen, kifejezetten akarnia kell, hogy felvétel készüljön róla.
A térfigyelő kamera felemlítése egyáltalán nem vicc volt: a kocsit kívülről érő behatást külső eszközzel lehet rögzíteni.
(Vagy esetleg eleve így beépített eszközzel, vannak már gyárilag szépen körbekamerázott autók, de felfelé szerintem nemigen néznek a kameráik.)
MaCS
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- További aktív témák...